HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

merhaba canım bende de pco var nerdeyse kadınalrın yüzde 80 inde var artık pcosu olmayanları kadınalr kulübüne almıyolar hiç canını sıkma bende henüz hamile kalamadım ama burda arkadaşlarımız pcolu oldukları halde hamile kalabildiler çok şükür mutlaka bir zamanı vardır, doktora gitmişsindir nasıl bir tedavi önerdi sana?? hem ne demişler canım dert etme dua et,isyan etme mutlaka vardır bi sebebi en güzel zamanını bekler hayat herzaman...

ewt cnm doğru diyorsunn tsk ederim destegin için.. ayy demek ikiz annesi olacaksın Allah sağlıcakla kucagına almayıda nasıp etsın inş..

Allah hepinize tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı bebişler nasip eder inşallah kızlar..

Yilda bir adet mi olsuyorsun..dr a gorundunmu..cunku boyle kendi kendine hamile kalman zor. cunku yilda bir yumurtlama oluyor..onuda denk getirmek cok zor olur..dr kontrolunde yumurta takibi yaptir bence...allah bian once bebegini verir insallah .

Gunaydin kizlarrrrr....

tatil olunca pek giremez oldum...
gorumcemin cocuklari cagan olunca pek girimedim...bide k.v de de oldugum icin. surekli elimde tel..dedittirmek istemiyorum.

Kk nin biricik en guzel anne adaylarina kocaman sevgiler :)
Simdi size bir sorum var benim kurtajdan sonra 31 gun olan adetim mayista 25 gune kadar gerilemisti.
Haziransa da tam 25. Gun adet gunumde lekelenmem kesildi ve adrtim gecikti kimyasal grcirfim.
Bu ay kimyasaldan sonra 4 temmuzda adet oldum dersek yine 25 gun uzerinden mi beklemem gerekiyor sizce :)) eger oyleysedun adet olmam gerekiyordu :)) hadi kizzlaar yardim :)

Canım 25inde adet lekelenmem kesildi demişsin kafam karıştı, sen son 3 ay tarihlerini yazsana hadi gzuel haberler olsun inşalah

Canım 25inde adet lekelenmem kesildi demişsin kafam karıştı, sen son 3 ay tarihlerini yazsana hadi gzuel haberler olsun inşalah

Canim lekelenmem kesildi derken kistten dolayi adetime 4-5 gun kala lekelenme veya sutlu kahve akinti oluyordu o oldu ama tam adet gunumde yani 23 haziranda kesildi adetim bir hafta gecikti ama meger kimyaaal gebelikmis.. en son 30 mayista oldum bir sonrakide 23 haziran olmasi gerekiyordu ama bu durumdan dolayi adetim gecikti ve 4 unde oldum. Simdi yine 25 gun olarakmi saymaliyim dongu mu?

gunaydin hanimlar :)

yaa ben dun bisey yaptim gerci doktorum izin vermisti ama sizede sorim diyorum
cumartesi aksam yazliga gitmistik... dun denize gidelim dediler bizimkiler annemler kayinvalidemler fln.. neyse gittik sadece 2 defa 10 dakka kadar girdim... hep golgede yattim... genelde yuzerim ama bu defa hic yuzmedim sadece suda kaldim...biraz hareket ettim...
bugun biraz sersemlik var ustumde ama agrim sizim fln bisey yok yani...
valla nickimi pimpirikli diye degistiricem yakinda

bwnce ona 5 gun daha ekle gecikme payi..nede olsa kimyasal gecirdin belki adetin uzar..dongunu 30 al kafan rahatlasin. 30 gunden sonra test yaparsin...

bwnce ona 5 gun daha ekle gecikme payi..nede olsa kimyasal gecirdin belki adetin uzar..dongunu 30 al kafan rahatlasin. 30 gunden sonra test yaparsin...

Suziisss sen ne kadar pimpiriklisin anacim:)))

Allahin izniyle hiic bisey olmaz....havalardandir sersemlik...gunestede kalmamussin hic bisey olmaz canim...sen ferah ol..

Canım şimdi enson olarak kimyasal gebelik geçirdiğin için sarkma olabilir aslında 25 gibi görünüyor ama sen onu 30 olarak algıla bence aksi takdride sürekli beklentide kalırsın,5 gün daha sabredelim

neden yüzmedin keşke yüzseydin valla yüzmek hamileliğe en iyi gelen spor, yorgun olmanda normal hamilesin ve avalar sıcak sakin ol canım tatilin yazlığın ve bebeğinin keyfini çıkar

Suziisss sen ne kadar pimpiriklisin anacim:)))

Allahin izniyle hiic bisey olmaz....havalardandir sersemlik...gunestede kalmamussin hic bisey olmaz canim...sen ferah ol..

neden yüzmedin keşke yüzseydin valla yüzmek hamileliğe en iyi gelen spor, yorgun olmanda normal hamilesin ve avalar sıcak sakin ol canım tatilin yazlığın ve bebeğinin keyfini çıkar

valla kizlar benim hamileligin bendeki yan etkisi pimpiriklilik oldu
ben balik burcuyum yapim geregi herseye kolay aglarim fln
suan 1 damla gelmiyor... eskiden hamile kadinlar gibi televizyonda her gordugume gozlerim dolardi...
simdi tik yok... sinir var biraz... gerginlik var. endise var ama sadece kendime degil cevremde herkese karsi bide bolbol pimpiriklilik
yuzmedim degil aslinda yuzemedim... Yalikoy'e gitmistik.. Karadeniz de... cok dalga yoktu ama bazi yerler birden derinlesiyor fln..
hamilelikte ani kramplar girebiliyormus. o yuzden riske girmek istemedim... gerci esim fln yanimdaydi ama panik yapmim diye..
ama suda olup hafif hareketler yapmak bile iyi geldi...

esracim bu arada tayinin cikmis... hayirli olsun.. gonlunu ferah tut... kendin saymistin sizin icin + larini...
kolay degil cevrenden alistigin ortamdan ayrilmak ama hersey cocuklarimiz icin degilmi
hem annen flnda daha yakin olcakmis bak... daha rahat edersin...

Zaten normalde 1 yada 2 agustos diyordum kendim direk oyle hesaplamistim :)) ama bu sabah icime bi kurt dustu boyle bi hesap yaptim aslinda beklemeye devam bari :) cok sevdigim tatliyi canim istemiyor mesela :)

Zaten normalde 1 yada 2 agustos diyordum kendim direk oyle hesaplamistim :)) ama bu sabah icime bi kurt dustu boyle bi hesap yaptim aslinda beklemeye devam bari :) cok sevdigim tatliyi canim istemiyor mesela :)

inşallah guzel haber getirir canının istemediği tatlılar sana çok tatlı bir haber getirsin inşallah

İnşallah bende arkanızdan gelirim,bide bu soğan suyuna illa adetin 7. günü başlamak gerkiyr

Ins canim bekliyoruz hepinizi ve hemen gelceksiniz hepiniz ins inan buna canim adetin bittikten 2yada 3gun sonra basliyosun atiyorum adetin 4gunde bitti 6.gun basliyosun 8.gun bitti 10.gun basliyosun

bendede var canim merhabahayatin dedigi gibi bisuru kiside var o pcos denen sey ve ona ragmen bisurude hamile kalan var bende gec olurdum ama 2ayda engec 3ayda olurdum sen pcos dedigine gore doktora gittin herhangi bi ilac yada tedavi uyguluyomusunuz ama neden bizi boyle siniyor deme allah korusun isyana felan girmesin vardir rabbimin bi bildigi en hayirli zamanda en hayirlisini nasip etsin rabbim hepimize

pimpos olsun senin adin pimpirikli deyince kotu duruyo oyle daha sevimli olur:)))) doktorunda izin vermis daha ne kuzum daha yeni oldugu icin biraz daha dikkat edersin ama yuzme hamileler icin en iyi spor deniliyor 3ay bitsin doktor izin verirse vbende havuza gitmeyi dusunuyorum

Biraz gec oldu ama hepinize kooosskocaman gunaydin yaa ne kadar guzelmis evde yatmak ohhh yetiscek bisey yok bikac gune is baslicak telasi yok evde is olsa bile amaan nasilsa yaparim rahatligi var gel keyfim gel ohhhhhh:)))) hep diyodum aten yeter isi birakiyom evimin evliligimin bi tadini cikariyim ben bisey anlamadim diyodum onumuzdeki 6-7ay doya doya yatmanin dinlenmenin ev gezmelerinin arkadas muhabbetlerinin tadini cikaririm inss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…