- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #29.081
arkadaşlar bende pcos var 2 yıldır bebek istiyoruz eşimde çok istiyor heray yaptıgım testlerin negatif çıkmasından bıktım artık adetlerim yılda 1 denecek kadar düzensiz kilolu değilim çk üzülüyorumm bebeğim olsun iistiyorum allahım neden bizi böyle sınıyorki offf offf
Hic korkma canim biran once git hic bi sorun yoksa (ins) yumurtlama zamanini simdiye kadar denk getirememisiz dersin ve daha uygun gunlerde calisma yaparsiniz ama biseyvarsada biran evvel bosa zaman kaybetmeden bosa umutlarini tuketmeden caresine bakarsin ins biseycikmaz ama cikarsada sana burdan yardimci olmayacakisiriz elimizden geldigince hepimizin baska baska sorunlari var cunku ben pkoluydum mesela ama allahin izniyle 1yilloo ugrasin sonunda simdi ikizlerime hamileyim burdaki arkadaslarin morali ve destegi cok yardimci ve moral oldu bana
Allah hepinize tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı bebişler nasip eder inşallah kızlar..
arkadaşlar bende pcos var 2 yıldır bebek istiyoruz eşimde çok istiyor heray yaptıgım testlerin negatif çıkmasından bıktım artık adetlerim yılda 1 denecek kadar düzensiz kilolu değilim çk üzülüyorumm bebeğim olsun iistiyorum allahım neden bizi böyle sınıyorki offf offf
Kk nin biricik en guzel anne adaylarina kocaman sevgiler :)
Simdi size bir sorum var benim kurtajdan sonra 31 gun olan adetim mayista 25 gune kadar gerilemisti.
Haziransa da tam 25. Gun adet gunumde lekelenmem kesildi ve adrtim gecikti kimyasal grcirfim.
Bu ay kimyasaldan sonra 4 temmuzda adet oldum dersek yine 25 gun uzerinden mi beklemem gerekiyor sizce :)) eger oyleysedun adet olmam gerekiyordu :)) hadi kizzlaar yardim :)
Canım 25inde adet lekelenmem kesildi demişsin kafam karıştı, sen son 3 ay tarihlerini yazsana hadi gzuel haberler olsun inşalah
Simdi size bir sorum var benim kurtajdan sonra 31 gun olan adetim mayista 25 gune kadar gerilemisti.
Haziransa da tam 25. Gun adet gunumde lekelenmem kesildi ve adrtim gecikti kimyasal grcirfim.
Bu ay kimyasaldan sonra 4 temmuzda adet oldum dersek yine 25 gun uzerinden mi beklemem gerekiyor sizce :)) eger oyleysedun adet olmam gerekiyordu :)) hadi kizzlaar yardim :)
gunaydin hanimlar :)
yaa ben dun bisey yaptim gerci doktorum izin vermisti ama sizede sorim diyorum
cumartesi aksam yazliga gitmistik... dun denize gidelim dediler bizimkiler annemler kayinvalidemler fln.. neyse gittik sadece 2 defa 10 dakka kadar girdim... hep golgede yattim... genelde yuzerim ama bu defa hic yuzmedim sadece suda kaldim...biraz hareket ettim...
bugun biraz sersemlik var ustumde ama agrim sizim fln bisey yok yani...
valla nickimi pimpirikli diye degistiricem yakinda
Canim lekelenmem kesildi derken kistten dolayi adetime 4-5 gun kala lekelenme veya sutlu kahve akinti oluyordu o oldu ama tam adet gunumde yani 23 haziranda kesildi adetim bir hafta gecikti ama meger kimyaaal gebelikmis.. en son 30 mayista oldum bir sonrakide 23 haziran olmasi gerekiyordu ama bu durumdan dolayi adetim gecikti ve 4 unde oldum. Simdi yine 25 gun olarakmi saymaliyim dongu mu?
cumartesi aksam yazliga gitmistik... dun denize gidelim dediler bizimkiler annemler kayinvalidemler fln.. neyse gittik sadece 2 defa 10 dakka kadar girdim... hep golgede yattim... genelde yuzerim ama bu defa hic yuzmedim sadece suda kaldim...biraz hareket ettim...
Suziisss sen ne kadar pimpiriklisin anacim:)))
Allahin izniyle hiic bisey olmaz....havalardandir sersemlik...gunestede kalmamussin hic bisey olmaz canim...sen ferah ol..
neden yüzmedin keşke yüzseydin valla yüzmek hamileliğe en iyi gelen spor, yorgun olmanda normal hamilesin ve avalar sıcak sakin ol canım tatilin yazlığın ve bebeğinin keyfini çıkar
bwnce ona 5 gun daha ekle gecikme payi..nede olsa kimyasal gecirdin belki adetin uzar..dongunu 30 al kafan rahatlasin. 30 gunden sonra test yaparsin...
Zaten normalde 1 yada 2 agustos diyordum kendim direk oyle hesaplamistim :)) ama bu sabah icime bi kurt dustu boyle bi hesap yaptim aslinda beklemeye devam bari :) cok sevdigim tatliyi canim istemiyor mesela :)
İnşallah bende arkanızdan gelirim,bide bu soğan suyuna illa adetin 7. günü başlamak gerkiyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?