HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Eeee herkesler nerde ozos ve burcu hep burda olurlardi biseymi olduki nerdeler acaba zaten cimcime ve gizem kayiplara karisti

valla kuzum su cok iyi geliyor.. vucuda verdigi o serinlikte ayri ama iste insan bir garip oluyor sonra :)

ayy bende evde kalmak istiyorum.... hicbisey dusunmeden yatmak istiyorum...
benim kozalak dun aksam ne aksami gece sinir etti yine beni... tam yazliktan yola cikicaz pasanin aklina unutulen is gelmis.. bu sabah icin. yapip cikalim hemen hallediver dedi... ayy sanki ben unuttum... soylene soylene yaptim neyse...
sonra bisey sordu bende o sinirle sesim biraz ters cevap verdim... o bana cevap vermeye kalkti bende iyice tersledim...
sonra birbirimize girer gibi olduk... bida ise gelmem bende madem memnun degilsin dedim... ne cevap verse begenirsin odunnn
ii gelme acliktan geberirsin ozaman... allam yaaa sanki onun eline mahkumum sanki bana is yok... o kadar sene bosuna okudum...
evde kalcam desem sanki kapi disari atabilcekmis gibi.... Benim hormonlar bunu carpti kesin yaa... 5 gun iyi 2 gun kotu...
oyuzden hulyacim hazir senin esinde seni destekliyorken bak keyfinne sur sefani... ohh mis gibi sadece kendin ve bebislerinle ilgilen... bende bu arada bu kozalaga gununu gostercem cok fazla terslenmeye basladi... bazen bir ilgili bir ilgili sasip kaliyorum.. bisey oluyo ters gicik etti yaa...

Canlar nasılsınız? bugün sonuçlarımı gösterdim doktora,hormon düzensizliği var yumurtlayamıyorsun dedi,tabiki pkodan,klomen yazıcam dedi,önce bu sorunu düzeltmemiz lazım,sonuç alamazsak rahim filmi isteriz,eşinde tahlil verir dedi.Ben 4 gün sonra izne gideceğim için ve kayınvalidelerin yanında olacağım çalışma olamayacağı için eylülde başlasak dedim.Tamam dedi,yani eylül adetimde sürecimiz başlayacak.Hakkımızda hayırlısı dualarınızı eksik etmeyin

ay hakikaten sen hamile kaldin kozalagin hormonlar sapitti bulmus isin kolayini o nasilsa esim yapar givencesiyle takiliyo ortada sen calismayinca acliktan geberceksen o niye varmis koca diye hem allah korusun senin kotu bi hamileligin olsaydi doktor kesin istorahat deseydiozaman afedersin ama essek gibi iki kisilik calisacakti bosver takma yaa delimi ne sabah bi arkadasimla konustum oglu iki yasinda valla iki yasina girdi hala gece uykusu yok dinlenme yok en iyisini yapmissin diyo o arkadasta hamile kalinca isi birakmayi dusunurdu hep esi askere goderken hamile kalmis bizim kiz o yuzden doguma kadar calismak zorunda kaldi o yuzden is o noktaya gelmeden iyi oldu birakmam ins allah herkese helalinden kolayindan bol bol kazanc versinde biz bayanlarda calismak zorunda kalmayalim ins

Hadi hakkinda hayirlisi olsun canim

daha hayirlisi cnm... insallah daha ilk aydan guzel haberlerle gelirsin....

ayy bide hic boyle degildi...cebindeki parasinin bile hesabini tutmaz direk bana verir fln ... simdilerde terslik var... adamda hakli kac haftadir tik yok tovbe yarabbim .... diger yandan isleri yogun her gece 1.30 -2 oluyor yatana kadar onuda anlamaya calisiyorum ama yani isler yogun sinirleri geriliyor diye bana niye catiyorsun.... Babasina bisey diyemiyo istedigi gibi bana patliyor... sinirleri gerildi vallahi... bide dun golgede oldugu halde yanmis ... haslanmis resmen :) seker pancari gibi... ayy gulsem mi aglasam mi sasirdim.. hayir aglayamiyorumda .... bi aglasam rahatlicam valla ...
ama cok canima tak ederse gider kayinperderle konusucam evden calisicam diye... hersekilde ihtiyacim olan bilgisayar ve telefon nasilsa... onlarda devamli yanimda...
arkadasin hakli ii yaptin cnm... en azindan kafan rahat artik...

yok arkadas bugunden itibaren sadece pozitif dusunucem.... herseyde sakin olucam....

Son düzenleme:
Kiz bana bakkk.uzun sure mik mik olmuyosa da gerginlik oluyor...bizdede oyle daha iki gun knce cooook uzdu beni...2-3gunden sonra gonlumu akdi..ustelik. kendi annesinjn evinde burda cok yalniz hissettim kendimi ...

Oluyosa evden calis. nasilsa is sizin is onlarla hergun gorusuyosun...evi ofis yap..

valla bende artik kesim mik mik yok diye boyle oluyor diye dusunuyorum... yani nerden baksan 3 hafta gecti...
aslinda olmamasi icin bir sebep yok... yani doktor yasaklamadi...
hmm bu da oyle iste yapiyor ediyor sonra gonlumu almaya kalk yada hic bisi olmamis gibi davran...
onu dusunuyorum yaa... su bayram bir gecsin konusucam evde calismak icin.

sen nasilsin... tayin cikti nezaman tasinma hazirliklari... cokda zaman yok gibi :S

Aynen canım karıştı ama güzel oldu yedik valla ewt ya hep diyorum yanlış aileye gelin gittim ben diye

Gunaydin kizlarrrrr....

tatil olunca pek giremez oldum...
gorumcemin cocuklari cagan olunca pek girimedim...bide k.v de de oldugum icin. surekli elimde tel..dedittirmek istemiyorum.

Ay gelinlik de zor öle telde almıyo kız yeni gelinmisin sen rahat ol kız

Eeee herkesler nerde ozos ve burcu hep burda olurlardi biseymi olduki nerdeler acaba zaten cimcime ve gizem kayiplara karisti

Kız yeni personel başladı ya sabah beri çalışıyoruz bide aksi gibi tam bugün 68 mail yanıtladım deli iş çıktı yani telefonlar da cabası daha düşen mailler de devam ediyo beynimin üstünde şimşekler çakıyor valla

Hadi hayırlısı canım sorunu bilmek çözüm için ilk adım demek :) inş Eylül senin ayın olur

Hülya benim yokluğumu hissedip beni sormamış küstüm
Özlemcim kocanla mutluysan ailesini kırk yılda bi görüyosun muhatap oluyosundur heleki bebişiniz var ben eminim doğru kişiye gelin olmuşsun ama doğru aileyemi onu bilemem

Kız yoldayız derler 5 saate gelirler akşam yemeğe çağırırım 11 de sabah bizdedirler yok bi yere gitcez hep bekleriz :) yanlış aileye gelin gittim :)))
Çok şükür canım işin esprisi aynen ayda yılda bir öğrendim yawastan hallerini ne yapsalarda takılmıyorum

Amaaaan kimsenin yoğurt yiyişi kimseye benzemiyo işte napacan çekecen mecbur:))) yeterki eşlerimizle (eş kelimesinide hiç sevmiyorum kocalarımız diyelim:) onlarla mutlu ollaım da gerisi hikaye,bide bebiş geldimi ohhh miss deymeyin keyfimize

İyi dilekleriniz için teşekkürler canlar,inşallah eylülde gümbür gümbür geliyorum bu gazla o zaman inşallah totomun üstüne oturmam

Yarın adetimin 3. günü kızlar.
Buradaki hastaneye gidip tahlil yaptırmak istiyorum. Hangi testler var yapılacak?
Tiroid testi yapılıyor mu var mı fikri olan??

kusme cicim yaa sende yoktun ama sanki sabah yazmissin gibi geldi gecmisi malum geriden okudugum icin saattlerede tam bakmadim kusura bakma canim benim unutmadim ama seni merak etme:)))

anaa kiz ayni benim kayinvalideler ilk beni istemeye gelceklerindede taaa saat 10da gelmislerdi baabm sinirden catlamisti hicbir zaman iftara erken gitmezler ya top patlarken giderler yada ezandan sonra giderler dusun tasinirken bile kut diye gecenin bi yarisi tasinmislar benim babam ve bende tam tersiyiz bisey muhakkak gunlerce onceden belli olcak oyle iftara miftara giderkn yada bi otobuse felan yetisilecekse en az yarim saat once orda hazir bulunuruz ama artik bende alismaya basladim nasilsa gec gelirler diye tinlamiyorum hoc

Yarın adetimin 3. günü kızlar.
Buradaki hastaneye gidip tahlil yaptırmak istiyorum. Hangi testler var yapılacak?
Tiroid testi yapılıyor mu var mı fikri olan??
canim tiroidi her doktor istemiyo sanirim benim gittigim o kadar doktordan sadece bir tanesi istedi kendiliginden digerleri hep dahiliyeye git felan dediler ama sen istersen sen en bastan soyle doktora onuda istesin digerlerinide merhabahayat yazmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…