HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Feride tamam canım zaten hormon tahlili.deyince onlara hep bakıyorlar. Daha önce çok yaptırdım normal çıktı ama son zamanlarda adet dongum uzayınca bir daha yaptirayim dedim..
Hulyaa dediğin gibi tiroid de baktirmak istiyorum diyelim bakalım ne diyecekler..

benim bu yeni doktorum benden hem hormon hem hemogram tahlili istedi hemogramda hersey var zaten bir sürü değerleri içeriyor

doktora gittim 13 yaşımdan beri hep düzenszdi adetlerm pcos tanısı kondu tedavi giirşimm oldu malesef doktorum umursamz baştan savan birisi çıktı yumurtlama takibine çağırmadan çatlama iğnesi ol dedi ebnm kafam bişey almadı bayramdan sonra iyi bir doktor bldum ona gidecğim inşş oluryok isyan değilde işte canım sıkılıyor şuan internetten bebek işi dizisini izliyorm her bebek görşmde allhm neolur diyorm çok üzülüğyorm eşimde çok üzülüyorr rabbm her isteyene hayırlısından sağlıklı bebkler versin banada amin inş

Yilda bir adet mi olsuyorsun..dr a gorundunmu..cunku boyle kendi kendine hamile kalman zor. cunku yilda bir yumurtlama oluyor..onuda denk getirmek cok zor olur..dr kontrolunde yumurta takibi yaptir bence...allah bian once bebegini verir insallah .

sağol canm inş evet yılda bir şuan 65 kiloyum ben 60 kilo oldugumda çok zayıf görünyrm boyumda orta 1.63 olmasına rağmen 60 kilyken 50 kilo gibi görnyrm yüzüme b akılacak hal kalmıyorr zayıflktan abartısız söylyrm
55 kilo falanken ben 3 5 ayda adet oluyordum kilo aldım yılda bir oluyorrr kendliğinden çok stresli biriyim herşeye sinirlenrmkafama takarım buda büyük etken galiba inş bayramdan sonra başlycm tedaviye doktormdan menmun kalmadım bıraktım oyüzdenn tedaviyi zayıflayıncada piskolojim bozuluyor eşimde maşşlh iri yapılı yanında nokta gibi olurum zayıflarsam tabiki sağlığım ve bebeğim görselliğimden önemli ama zayıflayınca 2 güne bir ben hasta oluyorm kansızlık var zatenn

2 yıldır evliyim ama ilk başlarda eşim tedavi oldu ileri harektlilk için ben beklemede kaldımm 2 ay önce doktora gittik 1 ay adet falan derken geçti klomene başlayacktık bana doktor diyo 5.günü başla 2 tane iç 10.günü ilaç biter 13.günü çatlama iğnesi ol diyo hiç takip vs demeyor tkip yokmu diye sordum yumurtan küçükte olsa oluşur çatlar döllenbilir diyo araştırdım kalitesiz yumurtadan döllnme çok zor olsa bile sonucunda düşük oluyormuş umursamzn teki bende klomene başlamadım oyüzden 1 aydır doktor arıyordum işini bilen 1 2 öneri aldım bayramdan sonra gidicem birine inş iyi olana denk düşerim ayrıca bugün soğan kürüne başlayacam 15 gün içerim belki kistleri temizlerr senn adetlern ne derece düzensiz ben kilolu değilim ama adetlerm yılda bir deneck kadar kötü durumda

Günaydın kızlar. Geldim sabahın köründe hastanede bir ben varım sanırım:)) sıra buldum Allahtan. Eşim de işe gitti beni bırakıp oyüzden 9a kadar burdayim:))
Feride hemogram testini de isteyeceğim bakalım yapar insallahh. Bir de polip ameliyatını soracağım olayın mi olmayim mı diye

Canım bende 4 yıldır evliyim geçen sene ağustosta bebek için korunmayı bıraktım, evlenmeden önce 28 günde bir adet olurdum hiç düzensizliğim olmadı ilacı bırakınca 2 ay 36 gunde bir oldum sonra 30 güne düştü klomene başladım bu 6. ayım klomenle ilk 3 ayda 28 gunde bir adet oldum son 2 aydır 32 günde bire çıktı aslında düzensizlik yaşadım sayılmaz ama evlenemden önce 28 günde bir olduğum için 30 gunu geçince panik olup doktora gittim o da pco oldugumu ama çok onemlı bişey olmadığını soyledi.kloem verdi adetin 3. gunu gunde 2 tane 5 gun iç 6 ay içinde %85 hamile kalırsın olmazsa gel dedi bu son ayım kısacası bu ayda olmazsa 4 eylülde andevum var kendı doktorumla bakıcaz artık çaresine.aslında baş düşmanımız stres kafaya taktıkça olmuyo ama takmama gibi bi formuül yok olmadıkça insanın ustune düşesi geliyo seni çok iyi anlıyorum ama ben olacağına inancımı hiç yitirmedim.

Günaydın canım ,tüm testlerin yapılsın için rahatlasın en azından ne var ne yok bilelim ona göre hareket edelim

canım benim şaka yaptım küsermiyim hiç ikizlerimin güzel annesi

Gunaydin Kizlar,

Ayy persembeden beri giremedim ozledim sizleri, ne var ne yok bakalim..
Persembe benim cuzdan gitti, ilk kez bole bisi geldi basima valla, cumartesi pazar hava 38 dereceyi gordu, kozalagin is yerindeydik havuzda serinledik biraz. Pazarteside evrak islerini hallettim iste sigorta karti ehliyet fln filan, Turk kimligimde cuzdandaydi tatilden donunce cikarmamistim bir tek o kaldi am anacim konsoloslukta 2 saat is 2 saat ogle yemegi , bir iki saat daha is kapaniyorlar yetisemedim oraya. Dun cok sukur kozalakla ev icin ilk adimi attik kredimiz cikti imzalar atildi , hadi hakkimizda hayirlisi ins guzelce evi yaptirip kolaylikla odemek nasip eder Allah.

Ozlem

Kis okudum ole ustun koru gecmisi biraz, delisin valla hadi ev isi yemek anladik, bak dikkat et damadima cam silmekte ne oluyor cok kizdim sana.. Birak pis kalsin canimizdan degerlimi, masallah ama bir surude is yemek yapmisin , bizim kozalakta cuma gunune misafir cagirdi is yerinden off ben nasil yapcam is bilmem..

Hulyaaa

Nasilsin canim, ikizler nasil, sende isten ciktin rahat rahat haisligin keyfini cikar. Kaynanalar hap oyle benimkide hafta sonu beni sinir etti. Somon aldik Kozalak annem sever yemege cagiralim mi dedi iyi dedim. aldik eve geldik aadik yemek hazirlama biz simdi balik pisiriyoz diye, hanfendi manikurdeyim yetisemem dedi tamam dedik bekleriz zaten yarim saatte hazir. Ben sebzeleri salatrayi tatliyi hazirladim 2 saat gecti yine aradik ayy daha isim bitmedi siz iyin dedi, bizde acikmistik bayagi kozalagin babasiyla fln yedik. ben yemekten sonra biraz zandim bir kalkti saat 10 olmus kozalak babasiyla oturuyor anasi daha yok ortada, dedim bisi gelmis olmain basina saat 5 ten beri manikurmu kalirmis dedim, oda babasina sordu , neymis hanfendi kardesiin kiz arkadasinin ailesine yemege gitmis bizede yalan soyluyor bekletiyor mal gibi , sinir oldum..

Esraa

Canim tahinin hayirli ugurlu olsun, ins seninin icinde bebisler icinde daha guzel olur..

Ebda

Naptin canim, doktor kontrolune gittinmi ppit pitlari duydukmu :)

Sense

Iyi Yapmissin canim, git yuz tabi valla insan rahatliyor suyun icinde, hicte pinpiriklenme rahat ol, kozalagininda alacagi olsun basi skisinca ahh karicim sunu yaparmisin diye gelir nasilsa sana, hic bosuna stres yapma kendine..

Gizos

Cok gecmis olsun canim, dikkat et kendine, valla bobrek tasi cok kotu bisi 2008 ameliyat olmustum ben, bol sivi baska cozumu yok ..

Tazebahar , Merhabahayat kizlar sizler nasilsiniz ?

Son düzenleme:

tatlim nasilsin ?
cuzdan icin gecmis olsun..... insan icindeki paradan cok giden evraklara uzuluyor
sonrasi buyuk eziyet .. neyse sen nerdeyse 1 gunde halletmissin islerini :)
kimlik olayini dert etme en kotu buraya geldiginde cikarttirirsin... valla konsoloslar oyle. sabah 2 saat - aksam uztu 2 saat calisiyorlar maalesef ... dunya onlara guzel
ev kredinizi de hayirli olsun... soyle gonlune gore guzel guzel yaptirip keyfini surmek nasip olsun bebisinle birlikte...

isin tuhafi cocuk bnm yuzumden pimpirikli olcak diye korkuyorum
kozalak dun aksam hmen gonlumu aldi... istediklerimi hic ikiletmedi... geliyorlar arada kendisine
benden cok onu etkiledi hormonlar

bu arada dun aksam ilk defa agladim... hamileligimi ogrendigimden beri tik yoktu... dun aksam yalnizimda bizimki yine isleri ile mesguldu. bir reklam gordum aklima bisiler geldi icimi ceke ceke nasil agladim kendime sasirdim... durmak istiyorum durmuyo ama rahatladim...

Yaprakım geçmiş olsun canım cüzdan çalınması kotu bi his bende yaşamıştım ama cana gelmesin allah buyuk belalardan korusun,ben iyiyim bekleme süreci herzamanki gibi çalışmalar devam beklemeye de devam tatili de bekliyorum ayrıca ıhtıyacım var kocamla tatile

Hpsgrldjn kusummm.ozlettin kendini..evet tayinde cikti bakslim napacaz...
facede fotolarini gordum elbiseyle cok tatli olmussun...

Iyi hadi kozalagin gonlunu almis senin. devrelwri yaniyo arada bunlarin.hangi rwklamdi kiz bu arada. agladiginnn merak ettim:))))bu kadar

Günaydın canım ,tüm testlerin yapılsın için rahatlasın en azından ne var ne yok bilelim ona göre hareket edelim
Aynen öyle canım. Hormon ve hemogram tahlili istedi bakalım. Öğleden sonra çıkacak. O tahlilleri alıp pazartesi de Ankara Büyük Doğum Hastanesine gideceğim. Polipi alacaklar muhtemelen aldır dedi doktorum histereskopi ile. Sonra da tertemiz yolumuza devam edeceğizz inşallahhhh

canıms ende mi ankaradaydın, hadi inşallah guzel sonuçlar çıakr daha emin adımlarla yürürüz inşallah

yaaa bu arada herkes face e taşınmış herkes ben geri kaldım herkesten :))
Özelden yaz bebişim ekleyelim bende hemen herkes var

Bu arada benimle bir kadın girdi doktorun yanına. 10 haftalık hamileymiş. Kalbini dinlediler küt küt küt diye nasıl atıyorr
Allahım bizler de duyacak mıyız ki küt kütlerini bebişlerimizinnnn

canıms ende mi ankaradaydın, hadi inşallah guzel sonuçlar çıakr daha emin adımlarla yürürüz inşallah

İlçesindeyim canım Zekai Tahir Burak'a gittin mi hiç? Sen nereye gidiyorsun?
Buradaki doktor oradan gelmiş orayı öneririm her tahlilini yaparlar hem randevu sıkıntın olmaz dedi. Kısırlık bölümünden randevu aldım pazartesi için..

ay dur merak ettim ama herkes kendininkini özelden yollarsa sevinirim tanışmak isteyen tabiki

canım ben akropol bülent alp aydına gidiyorum ,çoooooook memnunum 4 eylülde randevum var bakalım neler olacak, inşallah o kalp atışlarını bizde duyucaz sakın inancını yitirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…