HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

yasli bir adam dede yani boyle bir tepenin ustunde evi var yalniz yasiyor ama en az 90larinda... bayram reklami bir seker markasinin... boyle adam orda konusuyor ailesini ozlemis sonra arabalar geliyor torun torba butun ailesi...
ama nasil aglamak simdi bile gozlerim doldu yani

Amin, ins hepimiz bebislerle mutlu uzurlu evimizde keyifler yapariz..
Iyi Yapmissin canim, arada iyi geliyor durup durup aglamak, rahatliyor insan sonra arkasindan guzel bir uyku ohhh .. Kozalaklara gelince hepsi ole arada ilgili arada sorumsuz olup cikiyorlar, napsinlar adamlar baba olmani stresini yasiyor ole arada aaa ne guzel sonra sorumluluklar aklillarina gelince, artik eski konfortlarini bulamicaklari icin hircinlasiyorlar. Bosver bebisler hele bir saglikla dogsun yuzlerini bir gorseler meleklerin eminim hepsi dunyanin en iyi babalari olucaklar.. :))

Amin canim hallettim zaten cogu evragi 3 haftaya en gec gondercekler eve kartlari fln, yaa yeni para cekmistim bankadan euro almak icin anneme yollucaktim ortalama 200 euro fln gitti iste uzuldum ama bebisim icindi ama napalim cana gelicegine mala gelsin dedigin gibi..
Hadi bakalim canim, Allah'tan hayirlisi sizde gidin kari koca ohh balayi yapin tatil ortam degisikligi rahatladir ..

Tatilden sonra isin zor olcak birde ev tasima telasi, Allah kolayligini versin.. Tesekkur ederiz canim, bizim sirketin yaz yemeginden fotolar , partinin discoball'u olduk valla :)))

Özele hiç düşünmedim çünkü hem eşim hem ben tahliller testler pahalıya patlayacak bize..
Buradaki kadın gerçekten çok iyi, çok ilgili oradan geldiğini duyunca Zekai Tahire gideyim dedim..

CANIM FACE DENN EKLEDİM SENİ özelden 5 dakıka beklemem gerekti mesaj atmak için o yzuden buraya yazdım

Kızlar ben görmeyeli herkes face de tanışmış kaynaşmış beni eklemek benle kaynaşmak isteyen olursa özelden mesaj atsın ekleyeyim öpüyorum

Burcu kuzum tekràr cok gecmis olsun o cuzdani parayi alanda hayrini gormesin fitil fitil ciksin burnundan ins ayy sin kaynanayi varya olduresim var sinri oluyorum sen anlattikca insanlik yapmican demekki kocanada deseydin bak annen nekadar deger veriyo bize diye ama muhakkak vcek cevap bulurlar soz konsu anneleri olunca ayip olur diy soylememistir der kesin asil ben annen gelince napcak onu merak ediyorum ins size sikinti vermez annene iyi gorunmek icin melek gibi biri olur ins sizde keyfini surersiniz krediniDe hayirli ugurlu olsun ins kocan akillanirda o parayi guzelce eviniz icin kullanir kredi aldiginizi duyan akbabalar dolusupta kocanin elinden almzlar ins parayi

tazebahar

tatlim faceye gireyim kabul ederim simdi ne sorun olcak ask olsun iyi yapmisin

su sisesi

canim ins sonuclar guzel cikar

sense
hahaay televizyonda gordugumuz belgesel izleyip aglayan hamilelerden oldun desene ohhh iyi olmus acilmissin kozalakta gonlunu almis sende deseydin bidaha yaparsan affetmem cocugumuda alir giderim deseydin:)))isin sakasi tabi allah bozmasin hep mutlu olun insss

Kızlar ben hasta oldum kendimi hiç ii hissetmiyorum şimdi ewe gidiyorum ishal karın ağrısı iştahsızlık halsizlik bayılacak gibi oluyorum arada

Kızlar ben hasta oldum kendimi hiç ii hissetmiyorum şimdi ewe gidiyorum ishal karın ağrısı iştahsızlık halsizlik bayılacak gibi oluyorum arada

tatlim cok gecmis olsun... Once bir doktordan gecseydin... Ishal fln varsa biseyden zehirlenmis fln olmayasin...
yrn icin flnda rapor al bence hic fazla yorma kendini...

Nazar deydi sana nazar.. Millet cumbur cemaat dolusu evine baktilar ohh mis gibi ev guzel yemekler 7 aylik hamile kadin.. Aman dikat et kendine bir dahada yorma kendinide pasamizida, git yat dinlen evinde ins hemencik duzelirsin.. Gecmis olsun canim..

Kızlar dün akşam dayanamayıp test yapmıştım ve bu sabah baktığımda t nin altında çizgi var pembe değil ama koyu bi renk sonuçta o çizgi belirginleşmiş :) inansam mı inanmasam mı bilemediiimm :)

Kızlar dün akşam dayanamayıp test yapmıştım ve bu sabah baktığımda t nin altında çizgi var pembe değil ama koyu bi renk sonuçta o çizgi belirginleşmiş :) inansam mı inanmasam mı bilemediiimm :)

Canim sonuc gec cikmis dogru olmayabilir, sen yarin sabah bir test daha yap ins hemencik gorurusun pembe cizgiyi.. Hadi ins hayirlisi :))

Koysana hem resmini bizde gorelim ..

işte bu tacyaprak canım çok belli değil ama olmadığı zaman hiçbirşey çıkmıyor ne bileyim biraz ümitlenmedim değil çünkü kendimi de öyle hissediyorum ÇIPLAK GÖZLE GÖRÜLÜYOR AMA BURDAN BİRAZ ZOR..

Son düzenleme:

Canim bat gecti mi gecmedimi ? Cok belirsiz hemde gec cikmis, neden olmasin tabiki ins bebisin seninledir. Bence yarin sabah ilk is yap bir test, sabahlari daha dogru yanit verir..

hadi cnm insallah yarin sabahki teste direk gorursun 2.yi
bugun aksam fazla sivi tuketmemeye bak yalniz...
o hormonlar iyice karissin idrara

canim bat gecti mi gecmedimi ? Cok belirsiz hemde gec cikmis, neden olmasin tabiki ins bebisin seninledir. Bence yarin sabah ilk is yap bir test, sabahlari daha dogru yanit verir..

ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim O yüzden batımı tam bilemiyorum ama yumurtlamadan itibaren 12 gün geçti işte o yüzden dün test yaptım belki belirsiz çıkması ondandır diyorum yarın tekrar yapacağım ama kendime bat olarak cumaya kadar zaman verdim çünkü cuma günü 31 gün oluyor..

hadi cnm insallah yarin sabahki teste direk gorursun 2.yi :d
bugun aksam fazla sivi tuketmemeye bak yalniz...
O hormonlar iyice karissin idrara

tamam canım tecrübelerinizle başaracağım bu işi ve öncelikle allahın izniyle Yarın tekrar yapacağım zaten ben bunu akşam yapmıştım :)

kızlarrr nasılsınız bayagıdır gırmıyordum bır bakayım dedım
burcucugum gecmıs olsun cuzdanın ıcın kredı isini halletmişssiniz onun içinde hayırlıs olsun tez zamanda bitsin hem tadilat hem borcunuz inş :) bu arada facete resımlerde cok tatlısın burada abıye bakıyordun ya o arkadasının dugunu mu o merak ettım :)

Canim hayirlisi olsun, eger cumaya kadar sure verdiysen kendine battan once belirsizde cikmasi iyi bisi olabilir.. Aele etme ama sabah yine yap bir test.. Ins bebek senledir Allah gonlune gore verir .. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…