- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #29.141
yasli bir adam dede yani boyle bir tepenin ustunde evi var yalniz yasiyor ama en az 90larinda... bayram reklami bir seker markasinin... boyle adam orda konusuyor ailesini ozlemis sonra arabalar geliyor torun torba butun ailesi...Hpsgrldjn kusummm.ozlettin kendini..evet tayinde cikti bakslim napacaz...
facede fotolarini gordum elbiseyle cok tatli olmussun...
Iyi hadi kozalagin gonlunu almis senin. devrelwri yaniyo arada bunlarin.hangi rwklamdi kiz bu arada. agladiginnn merak ettim:))))bu kadar
tatlim nasilsin ?
cuzdan icin gecmis olsun..... insan icindeki paradan cok giden evraklara uzuluyor
sonrasi buyuk eziyet .. neyse sen nerdeyse 1 gunde halletmissin islerini :)
kimlik olayini dert etme en kotu buraya geldiginde cikarttirirsin... valla konsoloslar oyle. sabah 2 saat - aksam uztu 2 saat calisiyorlar maalesef ... dunya onlara guzel
ev kredinizi de hayirli olsun... soyle gonlune gore guzel guzel yaptirip keyfini surmek nasip olsun bebisinle birlikte...
isin tuhafi cocuk bnm yuzumden pimpirikli olcak diye korkuyorum
kozalak dun aksam hmen gonlumu aldi... istediklerimi hic ikiletmedi... geliyorlar arada kendisine
benden cok onu etkiledi hormonlar
bu arada dun aksam ilk defa agladim... hamileligimi ogrendigimden beri tik yoktu... dun aksam yalnizimda bizimki yine isleri ile mesguldu. bir reklam gordum aklima bisiler geldi icimi ceke ceke nasil agladim kendime sasirdim... durmak istiyorum durmuyo ama rahatladim...
Yaprakım geçmiş olsun canım cüzdan çalınması kotu bi his bende yaşamıştım ama cana gelmesin allah buyuk belalardan korusun,ben iyiyim bekleme süreci herzamanki gibi çalışmalar devam beklemeye de devam tatili de bekliyorum ayrıca ıhtıyacım var kocamla tatile
Hpsgrldjn kusummm.ozlettin kendini..evet tayinde cikti bakslim napacaz...
facede fotolarini gordum elbiseyle cok tatli olmussun...
Iyi hadi kozalagin gonlunu almis senin. devrelwri yaniyo arada bunlarin.hangi rwklamdi kiz bu arada. agladiginnn merak ettim:))))bu kadar
ay dur merak ettim ama herkes kendininkini özelden yollarsa sevinirim tanışmak isteyen tabiki
canım ben akropol bülent alp aydına gidiyorum ,çoooooook memnunum 4 eylülde randevum var bakalım neler olacak, inşallah o kalp atışlarını bizde duyucaz sakın inancını yitirme
Aynen öyle canım. Hormon ve hemogram tahlili istedi bakalım. Öğleden sonra çıkacak. O tahlilleri alıp pazartesi de Ankara Büyük Doğum Hastanesine gideceğim. Polipi alacaklar muhtemelen aldır dedi doktorum histereskopi ile. Sonra da tertemiz yolumuza devam edeceğizz inşallahhhh
Kızlar ben hasta oldumkendimi hiç ii hissetmiyorum şimdi ewe gidiyorum ishal karın ağrısı iştahsızlık halsizlik bayılacak gibi oluyorum arada
Kızlar ben hasta oldumkendimi hiç ii hissetmiyorum şimdi ewe gidiyorum ishal karın ağrısı iştahsızlık halsizlik bayılacak gibi oluyorum arada
Kızlar dün akşam dayanamayıp test yapmıştım ve bu sabah baktığımda t nin altında çizgi var pembe değil ama koyu bi renk sonuçta o çizgi belirginleşmiş :) inansam mı inanmasam mı bilemediiimm :)
Eki Görüntüle 767573
işte bu tacyaprak canım çok belli değil ama olmadığı zaman hiçbirşey çıkmıyor ne bileyim biraz ümitlenmedim değil çünkü kendimi de öyle hissediyorumÇIPLAK GÖZLE GÖRÜLÜYOR AMA BURDAN BİRAZ ZOR..
Eki Görüntüle 767573
işte bu tacyaprak canım çok belli değil ama olmadığı zaman hiçbirşey çıkmıyor ne bileyim biraz ümitlenmedim değil çünkü kendimi de öyle hissediyorumÇIPLAK GÖZLE GÖRÜLÜYOR AMA BURDAN BİRAZ ZOR..
canim bat gecti mi gecmedimi ? Cok belirsiz hemde gec cikmis, neden olmasin tabiki ins bebisin seninledir. Bence yarin sabah ilk is yap bir test, sabahlari daha dogru yanit verir..
hadi cnm insallah yarin sabahki teste direk gorursun 2.yi :d
bugun aksam fazla sivi tuketmemeye bak yalniz...
O hormonlar iyice karissin idrara
ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdimO yüzden batımı tam bilemiyorum ama yumurtlamadan itibaren 12 gün geçti işte o yüzden dün test yaptım belki belirsiz çıkması ondandır diyorum yarın tekrar yapacağım ama kendime bat olarak cumaya kadar zaman verdim çünkü cuma günü 31 gün oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?