HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Kızlar ben görmeyeli herkes face de tanışmış kaynaşmış beni eklemek benle kaynaşmak isteyen olursa özelden mesaj atsın ekleyeyim öpüyorum

Benimki esra dincel eklee.

Kızlar ben hasta oldum kendimi hiç ii hissetmiyorum şimdi ewe gidiyorum ishal karın ağrısı iştahsızlık halsizlik bayılacak gibi oluyorum arada

Kuzum yaaa nasi hasta oldun. yedigine dikkat et. sicaklarda disardan. bisey yeme....bol sivi al..patates hasla kendine...
cpk gecmis olsun.

Kızlar dün akşam dayanamayıp test yapmıştım ve bu sabah baktığımda t nin altında çizgi var pembe değil ama koyu bi renk sonuçta o çizgi belirginleşmiş :) inansam mı inanmasam mı bilemediiimm :)

Hadi insallah canim...ama ben twl.den goremiyprum.resmi

Her sabah test yap..

Merhaba Canim,

Sagol valla dun sicakta halletim cogu evrak isini bakalim beklicez 3 haftaya gelicek yenileri ama uzuldum valla icinde bir suru resim fln hepsi gitti
Allah izniyle bgn vercez yugla siparislerini ama kozalak sagolsun kardesinde sokuyor araya niye iki kere kamyon parasi verelim bizbirimize yardimci ollim diyor onlarin tuglalari yetismemismis bilmem ne , hayirlisi ins altindan kalkabiliriz..

Canim resimler bizim sirketi yaz yemeginden arkadasin dugunu 8 agustos daha almadim elbiseyide Annem gondercekti bir model begenmistik ama kalmamis o magazada da baska yerdende ustumde denemeden almak istemedim malum sisitik iyice:)

Sen nasilsin, ne var ne yok ?

tatlim cok gecmis olsun... Once bir doktordan gecseydin... Ishal fln varsa biseyden zehirlenmis fln olmayasin...
yrn icin flnda rapor al bence hic fazla yorma kendini...

geçmiş olsun.yollarda dikkat et kendine.

Et zehirlemesi imiş hast feyiz serum yiyorum sabah beri birşey yiyemedim sıvı alamıyorum kayıpta var o yüzden hemen serum takıldı
Cumartesi etten tek 2 çatal kalmıştı bi çatal ben bi çatal eşim yedi ondan olmuş eşimde sabah midem bulanıyo diyordu ama o daha ii tabi
Şimdi serumu bekliyorum

inşallah canım yarın sabahta yaparım büyük ihtimal bana doğru sonucu verir diye düşünüyorum :)

anladım tatlım maasallah cok tatlıydınnn o gobusten bende ıstıyorum :)
bende ne yapayım yumurtlamayı takıp ettırdım suan bıttı artık yumurtlama falan beklemedeyım doktroum son 1 hafta daha gun asırı dedı ıns bu ay bebegım gelır bu ay adetımın bıtımınden ıtıbaren gun asırı calıstık vadesı gelmısse bebegımde gelmıstır ıns tatlım onun dısında aynı hersey ev ıs falan falan oruclar son 4 - 5 gundur fena carpıyor benı

canımm çokk geçmiş olsun inşallah b iran önce toparlarsın dikkat et kendine bebişte sende iyi olun hemen çıkın oralardan..

Canim gecmis olsun, biran once iyiles ins..

Hadi hayirlisi ins senin bebiste gelmistir bu ay , bayram sekerleri..
Ramazanda bitti sayilir son 1 hafta sanirim , Allah kabul etsin ..

kuzu cok gecmis olsun... ama tahmin etmistim zehirlenme diye.. bende de ayni olmustu... serumdan sonra bile eve gidince bolbol sivi tuket 1-2 gun... sakinda yarin ise gideyim deme bence otur evinde dinlen
esinin bunyesi ile seninki ayni degil tabii... neyse en azindan is cikisini beklememissin tatlim..
cok dikkat et kendine ....

kizlar bu arada bendeki bu istahsizlik nolucak... acim ama yemek gorunce sanki bogazim dugumleniyor.
ben yapim yada baskasi yapsin farketmiyo... yemek onume geliyor benim butun istek sonuyor
zar zor sabah simit yedim kuru - simdi 2-3 kasik yogurt bi parca ekmek sivri biber tatli ama bide eksi elmayi geveliyorum burda... ben yemek istiyorummm acimmmmm
herturlu tavsiyeye acigim
( bu arada sonunda simgeleri buldum nerden aktif hala getirecegimi :26:)

Kuzu geçmiş olsun yaa zehirlenmişsin yeni gördüm :26:
Aman dikkat et tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inşallahh

Kızlar bu arada hemogram ve elissa hormon tahlili yaptırmıştım sabah.
Şükür değerler iyi ama hemogramda iki değer düşük.. Birisi demir eksikliğiyle alakalı, diğeri de trombositle alakalıymış ama doktor birşey söylemedi. Sanırım önemli olsa söylerdi değil mi yüksek kötü diye?
Pazartesi de Ankara Büyük Doğum'a randevu aldım. Polipten kurtulmak için inşallah..
Dilerim bizim de yüzümüz güler bebekten yana :2:

Kızlar dün akşam dayanamayıp test yapmıştım ve bu sabah baktığımda t nin altında çizgi var pembe değil ama koyu bi renk sonuçta o çizgi belirginleşmiş :) inansam mı inanmasam mı bilemediiimm :)

Canım yarın bide ilk idrarınla yap inşallah hiç bekletmeden gelir 2. çizgi

özlemmm geçmiş olsun çok umarım kötü bişey yoktur kontrol altındadır herşey evet bencede nazar deydi artık sana ,çok geçmiş olsun cnm

çok şükür tahili sonucları güzel çıkmış kötü bişe olsa söylerdi doktor mutlaka,hadi maşallah diyelim

canııım çok geçmiş olsuuun:26:

Ayy cok sevindim.
onemli degil biraz demir eksikligin var...onu da kan ilaci ile halledersin ki zaten bayanlaein genelinde kansizlik vardir...ins. diger randevudanda guzel haber slursun.

ozzzz...

kizz noldu anacim sanaaa...cok geis olsun..iyice iyilesmeden gitme ise falan...

suziiii

ekledim canim seni...

heyecanlii facein yokmu senin.
taze bahar sende beni ekle cancazimmm...adim soyadim malummm

Kuzuuuum çok geçmiş olsun, dualarımdasın...

Sağol canım inşallahh sorunu hallederim tez zamanda ..

Kızlar ben hasta oldum kendimi hiç ii hissetmiyorum şimdi ewe gidiyorum ishal karın ağrısı iştahsızlık halsizlik bayılacak gibi oluyorum arada

oyy paşamızın annesine nazarlar değdi canım benim çok geçmiş olsun bol bol sıvı tüket ayran felanda iç serin serin işe felan gideyim deme sakın yarın iyice dinlen evinde

canım bi görünüp kayboluyosun şimdi senin bat nezaman inş sendende güzel haberler alırız bu ay

canım ilk zamanlara nazaran yiyorum hatta kilo bilealmış olabilirim muhtemelende aldım ama oturduğum yerde bisürü şey istiyo canım ama kalkıyım yapıyımda yiyim yada anneme söyleyim yapsında yiyim diye düşününce midem bulanmaya ben öğürmeye başlıyorum hiç bişey yiyemediğim zaman ayran yapıyorum içne ekmek doğrayıp yiyorum yada bugünde yaptığım gibi yoğurt sürüyorum ekmeğime baharat felan atıyorum domates biber koyuyorum üzerine onu yiyorum sende dene bence ben artık kızartma ve hamur işi yiyebiliyorum içnde et olmamak kaydıyla zaarrlı şeylere olan düşkünlüğüm geri geldi yani:))

ohh canım gözün aydın o demir eksikliği çoğu insanda olan bişey zaten hem doktorunda biey demeiş demekki okadar önemli boyutta değil inş hayırlısıyla polipdende kurtulursun ve bebişimiz gelir tez zamnda

heyecanlı

ayy canım yaa çok heyecanlandım inş rabbim bu ay sağlıklı hayırlı bi şekilde vermiştir mucizeni sana yarın sabahı iple çekiyorum ama ben yarın evde değilimki nasıl bakcam yaaa offfff tüh neyse sen güzel haberle gel ben geç öğrensemde olur

benim kozlak bugün sakaryaya yüksek lisans için sınava gidiyor bu gece bende anneme tabi bu gece ve yarın annemde kalcam artık perşemde gelebilcem en erken buraya dua edin kızlar yoksa kozalak askere gitmk zorunda yada uzaktan eğitim olan bi yüksek lisans var ona başvurcak oda bisürü para senelik 4bin liraymış tamda ikiz bebek öncesi okadar para ağır gelcek dua edinde kazansın

inşallah canım allah gönlüne göre verir inşallah,hakkınızda hayırlısı olsun

aa dün noldu ebn size anlatmadım o bana mol geeblik diyen doktorun asistanı aradı ee hülyacım merak ettik nasılsın durumun ne diye bende dedim benim gebeliğim ikiz gebelikmiş ve beebklerim gayet sağlıklı çok erken bi tarihtede ikisininde kalp atışlarını duydum deidm ben o şaşkınlıkla o gün hadi alalım deyip kabul etseydim ikisinide kaybtcektim dedim ee neymiş doktor hanım ikiz olabilir demişmiş bana ikiz olabilir dedi ama ynı zamanda bu büyük ihtimal mol gebelik kanaman olur italyada doktora gidersen bunu göster deyip kağıdıma moler gebelik yazdı istersen kafan raaht olsun gel bugün kürtaj yapalımda dedi dedim bişey diyemedi hayırlı olsun dedi kapattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…