- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #29.161
ay dur merak ettim ama herkes kendininkini özelden yollarsa sevinirim tanışmak isteyen tabiki
canım ben akropol bülent alp aydına gidiyorum ,çoooooook memnunum 4 eylülde randevum var bakalım neler olacak, inşallah o kalp atışlarını bizde duyucaz sakın inancını yitirme
Kızlar ben görmeyeli herkes face de tanışmış kaynaşmış beni eklemek benle kaynaşmak isteyenolursa özelden mesaj atsın ekleyeyim öpüyorum
Kızlar ben hasta oldumkendimi hiç ii hissetmiyorum şimdi ewe gidiyorum ishal karın ağrısı iştahsızlık halsizlik bayılacak gibi oluyorum arada
Kızlar dün akşam dayanamayıp test yapmıştım ve bu sabah baktığımda t nin altında çizgi var pembe değil ama koyu bi renk sonuçta o çizgi belirginleşmiş :) inansam mı inanmasam mı bilemediiimm :)
kızlarrr nasılsınız bayagıdır gırmıyordum bır bakayım dedım
burcucugum gecmıs olsun cuzdanın ıcın kredı isini halletmişssiniz onun içinde hayırlıs olsun tez zamanda bitsin hem tadilat hem borcunuz inş :) bu arada facete resımlerde cok tatlısın burada abıye bakıyordun ya o arkadasının dugunu mu o merak ettım :)
tatlim cok gecmis olsun... Once bir doktordan gecseydin... Ishal fln varsa biseyden zehirlenmis fln olmayasin...
yrn icin flnda rapor al bence hic fazla yorma kendini...
geçmiş olsun.yollarda dikkat et kendine.
Nazar deydi sana nazar.. Millet cumbur cemaat dolusu evine baktilar ohh mis gibi ev guzel yemekler 7 aylik hamile kadin.. Aman dikat et kendine bir dahada yorma kendinide pasamizida, git yat dinlen evinde ins hemencik duzelirsin.. Gecmis olsun canim..
benimki esra dincel eklee.
kuzum yaaa nasi hasta oldun. Yedigine dikkat et. Sicaklarda disardan. Bisey yeme....bol sivi al..patates hasla kendine...
Cpk gecmis olsun.
Hadi insallah canim...ama ben twl.den goremiyprum.resmi
her sabah test yap..
Merhaba Canim,
Sagol valla dun sicakta halletim cogu evrak isini bakalim beklicez 3 haftaya gelicek yenileri ama uzuldum valla icinde bir suru resim fln hepsi gitti
Allah izniyle bgn vercez yugla siparislerini ama kozalak sagolsun kardesinde sokuyor araya niye iki kere kamyon parasi verelim bizbirimize yardimci ollim diyor onlarin tuglalari yetismemismis bilmem ne , hayirlisi ins altindan kalkabiliriz..
Canim resimler bizim sirketi yaz yemeginden arkadasin dugunu 8 agustos daha almadim elbiseyideAnnem gondercekti bir model begenmistik ama kalmamis o magazada da baska yerdende ustumde denemeden almak istemedim malum sisitik iyice:)
Sen nasilsin, ne var ne yok ?
et zehirlemesi imiş hast feyiz serum yiyorum sabah beri birşey yiyemedim sıvı alamıyorum kayıpta var o yüzden hemen serum takıldı
cumartesi etten tek 2 çatal kalmıştı bi çatal ben bi çatal eşim yedi ondan olmuşeşimde sabah midem bulanıyo diyordu ama o daha ii tabi
şimdi serumu bekliyorum
Et zehirlemesi imiş hast feyiz serum yiyorum sabah beri birşey yiyemedim sıvı alamıyorum kayıpta var o yüzden hemen serum takıldı
Cumartesi etten tek 2 çatal kalmıştı bi çatal ben bi çatal eşim yedi ondan olmuşeşimde sabah midem bulanıyo diyordu ama o daha ii tabi
Şimdi serumu bekliyorum
anladım tatlım maasallah cok tatlıydınnn o gobusten bende ıstıyorum :)
bende ne yapayım yumurtlamayı takıp ettırdım suan bıttı artık yumurtlama falan beklemedeyım doktroum son 1 hafta daha gun asırı dedı ıns bu ay bebegım gelır bu ay adetımın bıtımınden ıtıbaren gun asırı calıstık vadesı gelmısse bebegımde gelmıstır ıns tatlım onun dısında aynı hersey ev ıs falan falan oruclar son 4 - 5 gundur fena carpıyor benı
Et zehirlemesi imiş hast feyiz serum yiyorum sabah beri birşey yiyemedim sıvı alamıyorum kayıpta var o yüzden hemen serum takıldı
Cumartesi etten tek 2 çatal kalmıştı bi çatal ben bi çatal eşim yedi ondan olmuşeşimde sabah midem bulanıyo diyordu ama o daha ii tabi
Şimdi serumu bekliyorum
Kızlar dün akşam dayanamayıp test yapmıştım ve bu sabah baktığımda t nin altında çizgi var pembe değil ama koyu bi renk sonuçta o çizgi belirginleşmiş :) inansam mı inanmasam mı bilemediiimm :)
Şimdi serumu bekliyorum
Kızlar bu arada hemogram ve elissa hormon tahlili yaptırmıştım sabah.
Şükür değerler iyi ama hemogramda iki değer düşük.. Birisi demir eksikliğiyle alakalı, diğeri de trombositle alakalıymış ama doktor birşey söylemedi. Sanırım önemli olsa söylerdi değil mi yüksek kötü diye?
Pazartesi de Ankara Büyük Doğum'a randevu aldım. Polipten kurtulmak için inşallah..
Dilerim bizim de yüzümüz güler bebekten yana :2:
Şimdi serumu bekliyorum
Şükür değerler iyi ama hemogramda iki değer düşük.. Birisi demir eksikliğiyle alakalı, diğeri de trombositle alakalıymış ama doktor birşey söylemedi. Sanırım önemli olsa söylerdi değil mi yüksek kötü diye?
Pazartesi de Ankara Büyük Doğum'a randevu aldım. Polipten kurtulmak için inşallah..
Şimdi serumu bekliyorum
Ayy cok sevindim.
onemli degil biraz demir eksikligin var...onu da kan ilaci ile halledersin ki zaten bayanlaein genelinde kansizlik vardir...ins. diger randevudanda guzel haber slursun.
ozzzz...
kizz noldu anacim sanaaa...cok geis olsun..iyice iyilesmeden gitme ise falan...
suziiii
ekledim canim seni...
heyecanlii facein yokmu senin.
taze bahar sende beni ekle cancazimmm...adim soyadim malummm
Kızlar ben hasta oldumkendimi hiç ii hissetmiyorum şimdi ewe gidiyorum ishal karın ağrısı iştahsızlık halsizlik bayılacak gibi oluyorum arada
kızlarrr nasılsınız bayagıdır gırmıyordum bır bakayım dedım
burcucugum gecmıs olsun cuzdanın ıcın kredı isini halletmişssiniz onun içinde hayırlıs olsun tez zamanda bitsin hem tadilat hem borcunuz inş :) bu arada facete resımlerde cok tatlısın burada abıye bakıyordun ya o arkadasının dugunu mu o merak ettım :)
kuzu cok gecmis olsun... ama tahmin etmistim zehirlenme diye.. bende de ayni olmustu... serumdan sonra bile eve gidince bolbol sivi tuket 1-2 gun... sakinda yarin ise gideyim deme bence otur evinde dinlen
esinin bunyesi ile seninki ayni degil tabii... neyse en azindan is cikisini beklememissin tatlim..
cok dikkat et kendine ....
kizlar bu arada bendeki bu istahsizlik nolucak... acim ama yemek gorunce sanki bogazim dugumleniyor.
ben yapim yada baskasi yapsin farketmiyo... yemek onume geliyor benim butun istek sonuyor
zar zor sabah simit yedim kuru - simdi 2-3 kasik yogurt bi parca ekmek sivri biber tatli ama bide eksi elmayi geveliyorum burda... ben yemek istiyorummmacimmmmm
herturlu tavsiyeye acigim
( bu arada sonunda simgeleri buldum nerden aktif hala getirecegimi :26:)
benim kozlak bugün sakaryaya yüksek lisans için sınava gidiyor bu gece bende anneme tabi bu gece ve yarın annemde kalcam artık perşemde gelebilcem en erken buraya dua edin kızlar yoksa kozalak askere gitmk zorunda yada uzaktan eğitim olan bi yüksek lisans var ona başvurcak oda bisürü para senelik 4bin liraymış tamda ikiz bebek öncesi okadar para ağır gelcek dua edinde kazansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?