- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #29.181
canımm çokk geçmiş olsun inşallah b iran önce toparlarsın dikkat et kendine bebişte sende iyi olun hemen çıkın oralardan..
Canim gecmis olsun, biran once iyiles ins..
Hadi hayirlisi ins senin bebiste gelmistir bu ay , bayram sekerleri..
Ramazanda bitti sayilir son 1 hafta sanirim , Allah kabul etsin ..
kuzu cok gecmis olsun... ama tahmin etmistim zehirlenme diye.. bende de ayni olmustu... serumdan sonra bile eve gidince bolbol sivi tuket 1-2 gun... sakinda yarin ise gideyim deme bence otur evinde dinlen
esinin bunyesi ile seninki ayni degil tabii... neyse en azindan is cikisini beklememissin tatlim..
cok dikkat et kendine ....
kizlar bu arada bendeki bu istahsizlik nolucak... acim ama yemek gorunce sanki bogazim dugumleniyor.
ben yapim yada baskasi yapsin farketmiyo... yemek onume geliyor benim butun istek sonuyor
zar zor sabah simit yedim kuru - simdi 2-3 kasik yogurt bi parca ekmek sivri biber tatli ama bide eksi elmayi geveliyorum burda... ben yemek istiyorummmacimmmmm
herturlu tavsiyeye acigim
( bu arada sonunda simgeleri buldum nerden aktif hala getirecegimi :26:)
Kuzu geçmiş olsun yaa zehirlenmişsin yeni gördüm :26:
Aman dikkat et tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inşallahh
Canım yarın bide ilk idrarınla yap inşallah hiç bekletmeden gelir 2. çizgi
özlemmm geçmiş olsun çok umarım kötü bişey yoktur kontrol altındadır herşey evet bencede nazar deydi artık sana ,çok geçmiş olsun cnm
çok şükür tahili sonucları güzel çıkmış kötü bişe olsa söylerdi doktor mutlaka,hadi maşallah diyelim
canııım çok geçmiş olsuuun:26:
Ayy cok sevindim.
onemli degil biraz demir eksikligin var...onu da kan ilaci ile halledersin ki zaten bayanlaein genelinde kansizlik vardir...ins. diger randevudanda guzel haber slursun.
ozzzz...
kizz noldu anacim sanaaa...cok geis olsun..iyice iyilesmeden gitme ise falan...
suziiii
ekledim canim seni...
heyecanlii facein yokmu senin.
taze bahar sende beni ekle cancazimmm...adim soyadim malummm
Kuzuuuum çok geçmiş olsun, dualarımdasın...
oyy paşamızın annesine nazarlar değdi canım benim çok geçmiş olsun bol bol sıvı tüket ayran felanda iç serin serin işe felan gideyim deme sakın yarın iyice dinlen evinde
canım bi görünüp kayboluyosun şimdi senin bat nezaman inş sendende güzel haberler alırız bu ay
canım ilk zamanlara nazaran yiyorum hatta kilo bilealmış olabilirim muhtemelende aldım ama oturduğum yerde bisürü şey istiyo canım ama kalkıyım yapıyımda yiyim yada anneme söyleyim yapsında yiyim diye düşününce midem bulanmaya ben öğürmeye başlıyorum hiç bişey yiyemediğim zaman ayran yapıyorum içne ekmek doğrayıp yiyorum yada bugünde yaptığım gibi yoğurt sürüyorum ekmeğime baharat felan atıyorum domates biber koyuyorum üzerine onu yiyorum sende dene bence ben artık kızartma ve hamur işi yiyebiliyorum içnde et olmamak kaydıyla zaarrlı şeylere olan düşkünlüğüm geri geldi yani:))
ohh canım gözün aydın o demir eksikliği çoğu insanda olan bişey zaten hem doktorunda biey demeiş demekki okadar önemli boyutta değil inş hayırlısıyla polipdende kurtulursun ve bebişimiz gelir tez zamnda
heyecanlı
ayy canım yaa çok heyecanlandım inş rabbim bu ay sağlıklı hayırlı bi şekilde vermiştir mucizeni sana yarın sabahı iple çekiyorum ama ben yarın evde değilimki nasıl bakcam yaaa offfff tüh neyse sen güzel haberle gel ben geç öğrensemde olur
Sagolasonız kızlar Allah razı olsun bitmedi gitti ya