HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canımm çokk geçmiş olsun inşallah b iran önce toparlarsın dikkat et kendine bebişte sende iyi olun hemen çıkın oralardan..

Canim gecmis olsun, biran once iyiles ins..

Hadi hayirlisi ins senin bebiste gelmistir bu ay , bayram sekerleri..
Ramazanda bitti sayilir son 1 hafta sanirim , Allah kabul etsin ..

Kuzu geçmiş olsun yaa zehirlenmişsin yeni gördüm :26:
Aman dikkat et tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inşallahh

canııım çok geçmiş olsuuun:26:

Kuzuuuum çok geçmiş olsun, dualarımdasın...

Sagolasonız kızlar Allah razı olsun bitmedi gitti ya

Aaaaaaaa ben bunu bilmiyodum hangi slak doktor bunu soledi sana inanamıyorum kürtajmı ya ona uyup yaptırsaydın töbeler olsun yaaa allahım sana emanetiz işte böleleri yüzünden ben bugünkü doktor randevumu iptal ettim kendi doktoruma gidicem eylülde, iyi demişsin sende ay ne büyük bişey atlatmışsın nasıl moral bozucudur kimbilir neyseki mükafatı larak sağlıklı 2 tane bebek geliyo çok şükür

Sağol Hülyacım Allah razı olsunnnn. Topikte ikiz furyası başlattın bir de kesmez beni ikiz olsun istiyorummm

İnşallahhh gönlünüzden geçen hakkınızda hayırlı olur canım. Senin eşin ne iş yapıyordu sanki öğretmen ama branş nee??

Ne çektin bee Hülüüüüüü

Valla canım şaka maka bütün dandik doktorlar seni buldu sanırım şu süreçte.. Allaha şükür ki dinlemedin onu ve bebişlerin şimdi seninlesağlıklıca

ve bana kese görünmüyo gel kürtaj yapalım dediğinde daha 4+5ti sen düşün gerisini neyseki geçti gitti rabbim göstermesin bidaha inş hepimizi hayırlı insaflı vicdan merhamet sahibi doktorlarla karşılaştırsın

hakkat yaa konyadaki tüm gereksiz doktorları gördüm onayladım ve gittiğim doktorlarda hep çok övülen doktorlar bide adı duyulmamış kıyıda köşedeki doktorlara gitsem artık bilmiyorum nolcaktı banada heralde taşın çocuğu olur senin olmaz diceklerdi
innşşş allah isteyen herkeslere versin ikiz üçüz tekiz
benim eşim ingilizce öğretmeni canım özel kursta çalışıyo bir ara üniversitede de sözleşmeli derslere girdi ama kursta dersler yoğunlaştı elts ve yds derslerinin hepsini tek başına idare etmeye başlayınca kendisinede zor olmaya başlamıştı kurs müdürüde gel ben sana ordan aldığını veriyim deyince bıraktı üniversiteyi şimdi askerlik için yüksek yapması lazım şimdiye kadar üzerine düşmedi şimdide sıkıştı kaldı herzamanki gibi

valla cnm az bile soylemissin onlara... boyle doktor mu olur? ihtimallere gore siraladi herseyi... internetten bakip yorum yapmak gibi bisey ... Allah korudu vallahi seni cnm... Ama sikayet etsen yeridir yani.. Surum surum surunsun.. Allah bilir kimlerin canini yaktii boyle o olabilir bu olabilir diye
neyse cnm artik gecti gecti cok sukur hepsi... masallah senin bebislerine

yemek konusuna gelince ayni senin gibi iste oturdugum yerden hersey geliyo aklima yemege gelince tik yok.
banada annem yogurt ye dedi.. onu yedim bolbol. bide simdi domates yedim. 3 gun onceye kadar sut yumurta fln aram iyi idi simdi tik yok. allahtan kusma yok. ben tartilmadim aslinda takip etmek lazim bunlari yaa bilelim nasil durumlar diye

zaten hastanenin başhekimliğine şikayet yazdım sağlık bakanlığınada yazcamda bi fırsat bulamadım

canım ben ilk zamanlar burdada yazıyodum ya 3 kilodan fazla verdim ama artık aldım diye düşünüyorum akşam anneme gidince tartılcam ben hiç yemediğim kadar meyve yiyorum bide işte yoğurt bende 3-4 kez çıkardım ama çıkaramamkta çok kötüymüş habire miden bulanıyo ama bişey yok ayy allahım bidaha olmasın lütfen ama yumurta süt hiiiç yok bir kere yumurta yedim ondada midem fena ağrıdı bide bir bardak süt içtim şimdiye kadar

Hadi canim, hakkinizda hayirlisi , ins kolaylikla gecer sinavi..

Uyuz kadin bir ben demistim demis, sanki can sokakta bulunuyor, uselik senin ne kadar bebis istedigini bildigi halde hemen aldiralim demis.. Olsun biz yeterince tecrubeliz valla burda hemen baska doktora.. Ins bebislerde saglikla dogarlar..

Kiis hulya bende sen gibiydim hala oyleyim, meyva fln cok yiyorsan kesin kiz bebislerden biri hemde feminist bir kiz diyelim erkek bebisten hem onde hemde baskin

çatlama iğnesi falan kullandınmı sadece klomen mi kullnyrsn inşş olur bebeklrmz yaaa

çatlama iğnesi falan kullandınmı sadece klomen mi kullnyrsn inşş olur bebeklrmz yaaa

yok canım çatlama iğnesi kullanmadım 6 ay kloemn kullandım olmazsa gel demişti doktor bu ay olup olmadığını bilmiyorum ama olmaz yuksek ıhtımal eylülde doktorla görüşücem sanırım eşimle birlikte gidicez bide ona baksınlar bakalım

klomenle birlikte genelde çatlam aiğneside veriyorlar sanırım neden vermedi doktorun takibe çağırmadı doktorun ilgili değil sanıırm iyibie doktor araştır bnce eşinde tahlil olsun inş eşinde bişey çıkmaz

selam kızlar nasılsınız
benim tatilim dün gece itibariyle sona erdi çok üzgünümmmmmm

bu arada ebda ne yaptı kalp atışlarını duymuştur inşallah çok merak ediyorum onu

selam kızlar nasılsınız

bu arada ebda ne yaptı kalp atışlarını duymuştur inşallah çok merak ediyorum onu

hosgeldin tatlim... valla bu aralar herkez bir gorunup bir kayboluyo :44:

edba dan haber yok... tatile gidicekti belki oyuzden giremiyordur. beklemedeyiz bizde...
simdide evinin tadini cikar nasilsa bayramda geliyor ozamanda tatil yaparsiniz belki

evet canım genelde çatlatmam iğneside veriyolar ama benimkisi büyük bi problemin yok akışına bırak olmazsa ne yapacagımıza bakalım dedi, doktoruma çok güveniyorum kendisi "İnsanda Yumurtalık Dokusunun Nakli" konulu projede aktif olarak yer aldı,bitek ona güvenebiliyorum eylülde görüşcez artık o ne derse o benim için

valla canım ben 20 gündür tatildeydim acayip doping oldu aklıma bile gelmedi bebek gönlümce gezdim tozdum eğlendim dün gece döndüm eve hiçbişey ellemedim duş alıp yattım kafam kalkmıyo hala şimdide 4 makine çamaşır yıkadım onları ütüledim ortalığı topladım yemek yapıyorum yarına bi temizlik işi kaldı.

bayramda yine kaçma planımız var ilk gün bayramlaşma faslını bitirip öğleden sonra yola çıkacağız pazar gece döneceğiz
eşimin senede 1 defa izni oluyor oda 1 ay sürüyor bizde keyfini çıkarıyoruz işte

selam kızlar nasılsınız

Hosgeldin canim, valla tatilden donunce insanin icinde hepbir buruklu oluyor ama olsun evinide ozlemisindir. Bayramda yakin yine yakin bir yerlere kacarsiniz belki.. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…