HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Hosgeldin canim, valla tatilden donunce insanin icinde hepbir buruklu oluyor ama olsun evinide ozlemisindir. Bayramda yakin yine yakin bir yerlere kacarsiniz belki.. :))

hoşbuldum canım ya sorma çanakkale il sınırı tabelasını görünce tüylerim diken diken oldu
bayramda yine kaçacağız 2,5 günlüğüne şimdiden iple çekiyorum
evi hiç özlememişim çünkü daqğ gibi çamaşır birikti giderken temizlik yaptım geldim heryer toz kapı cam açılmıyo nasıl bu kadar tozlanmış anlşamadım

Eneee senin kozalak benim zümremmiş yaa
HAdi bakalım inşallahh yüksek lisansı kabul olur ama keşke askerliğini bitireymiş zamanında sana da zor olacak gittiğinde

deathstar hayırdır mesaj hakkını mı dolduruyorsun orada burada ??

Cimcimem

hisgeldin kuzucuk..tatulin iyi gecmis cok sevindim...ozlemistik artik

Hulyaaa

antep uni. uzaktan egitim var..bi arastirin..sanirim 9000 tl idi...
bende sakaryada okydum...hadi ins. olue

Cimcimem

hisgeldin kuzucuk..tatulin iyi gecmis cok sevindim...ozlemistik artik

Hulyaaa

antep uni. uzaktan egitim var..bi arastirin..sanirim 9000 tl idi...
bende sakaryada okydum...hadi ins. olue

teşekkür ederi kuzucum bende sizi çok özledim tatilim süper geçti doping oldu benim için. enerjimi depoladım bomba gibi hazırım ağustos ayına. gün aşırı mik mik tutma silkeleme koparma hangi yöntem varsa denemeye hazırız hem bedenen hemde psikolojik olarak

Kızlar ben hasta oldum kendimi hiç ii hissetmiyorum şimdi ewe gidiyorum ishal karın ağrısı iştahsızlık halsizlik bayılacak gibi oluyorum arada

Cok gecmis olsun canim nazar mi değdi yoksa sana ayyy masallah diyelimde hemen iyilesesin inşallah ayy zehirlenmissin bi de kendine dikkat canim

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrrr nasılsınız haftayı ortalamış bulunmaktayız tatile çok az kaldı

benim yumoşlara öyle bakış atan spoş olsun onlar kabul eder zaten

değişiğin biri klavyeyle savaşıyo sanırım :44:

ahhh ahh o zaman bu ay ya da artık ne zaman gelecekse o bebek spoşlarımız yakışıklı olsun da yumoşu kandırsın inşallah

kızlar bişey sorucam hamile olduğumuzu iş yerine ne zaman söylememiz gerekiyo ve bu yüzden istifa edersek yine de tazminat alabiliyomuyuz evlilikteki gibi konuyla ilgili bilgili olan varmı??

kızlar bişey sorucam hamile olduğumuzu iş yerine ne zaman söylememiz gerekiyo ve bu yüzden istifa edersek yine de tazminat alabiliyomuyuz evlilikteki gibi konuyla ilgili bilgili olan varmı??

Canım kendin çıktığın için tazminat alamıyorsun maalesef ancak onlar çıkartırlarsa tazminatı hak ederisin..

Canım kendin çıktığın için tazminat alamıyorsun maalesef ancak onlar çıkartırlarsa tazminatı hak ederisin..

Hımmm anladım hani yeni evlendiğinde kocam izin vermiyor çalışmama deyip istifa etsen bile tazminat alabiliyosunya belki aynı mantık hamileykende olur sanmıştım zaten kendim için değil arkadaş için sordum inşallah bizede kısmet olur da kendmiz için de araştırırız

günaydın burcucum cüzdanını çaldırdığına çok üzüldüm ama çok şükür herşeyi tekrar çıkarmak için başvurmuşşsun. bu arada yaz yemeğinde çektirdiğin fotolara bayıldım maşallahhhh ikinize

selam kızlar ben sübriz bi şekilde dün akşam adet oldum

hemde kendiliğimden ilaçsız kürsüz. cok mutlu oldum.

cimcimem benim sat 30 temmuz bat 27 ağustos

selam kızlar ben sübriz bi şekilde dün akşam adet oldum

hemde kendiliğimden ilaçsız kürsüz. cok mutlu oldum.

cimcimem benim sat 30 temmuz bat 27 ağustos
hadi canım gözün aydın bak verdiğim azmin sonuçalarını yavaş yavaş görüyorsun inşallah yakında bebiş haberini de veririsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…