- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #29.201
az kaldı o zaman canım, bende çok sevdim o resmi yaaa bizim spoşlarda yumoşlara öyle yaklaşsa bi sorun çıkmicak
hayırdır?????
Hosgeldin canim, valla tatilden donunce insanin icinde hepbir buruklu oluyor ama olsun evinide ozlemisindir. Bayramda yakin yine yakin bir yerlere kacarsiniz belki.. :))
ve bana kese görünmüyo gel kürtaj yapalım dediğinde daha 4+5ti sen düşün gerisini neyseki geçti gitti rabbim göstermesin bidaha inş hepimizi hayırlı insaflı vicdan merhamet sahibi doktorlarla karşılaştırsın
hakkat yaa konyadaki tüm gereksiz doktorları gördüm onayladım ve gittiğim doktorlarda hep çok övülen doktorlar bide adı duyulmamış kıyıda köşedeki doktorlara gitsem artık bilmiyorum nolcaktı banada heralde taşın çocuğu olur senin olmaz diceklerdi
innşşş allah isteyen herkeslere versin ikiz üçüz tekiz
benim eşim ingilizce öğretmeni canım özel kursta çalışıyo bir ara üniversitede de sözleşmeli derslere girdi ama kursta dersler yoğunlaştı elts ve yds derslerinin hepsini tek başına idare etmeye başlayınca kendisinede zor olmaya başlamıştı kurs müdürüde gel ben sana ordan aldığını veriyim deyince bıraktı üniversiteyi şimdi askerlik için yüksek yapması lazım şimdiye kadar üzerine düşmedi şimdide sıkıştı kaldı herzamanki gibi
Cimcimem
hisgeldin kuzucuk..tatulin iyi gecmis cok sevindim...ozlemistik artik
Hulyaaa
antep uni. uzaktan egitim var..bi arastirin..sanirim 9000 tl idi...
bende sakaryada okydum...hadi ins. olue
Kızlar ben hasta oldumkendimi hiç ii hissetmiyorum şimdi ewe gidiyorum ishal karın ağrısı iştahsızlık halsizlik bayılacak gibi oluyorum arada
Cok gecmis olsun canim nazar mi değdi yoksa sana ayyy masallah diyelimde hemen iyilesesin inşallah ayy zehirlenmissin bi de kendine dikkat canim
benim yumoşlara öyle bakış atan spoş olsun onlar kabul eder zaten
değişiğin biri klavyeyle savaşıyo sanırım :44:
Ginaydiiiiiinnnnn kizlarrrr
kızlar bişey sorucam hamile olduğumuzu iş yerine ne zaman söylememiz gerekiyo ve bu yüzden istifa edersek yine de tazminat alabiliyomuyuz evlilikteki gibi konuyla ilgili bilgili olan varmı??
Canım kendin çıktığın için tazminat alamıyorsun maalesef ancak onlar çıkartırlarsa tazminatı hak ederisin..
şekerim aslında hep burdayım takip ediyorum ama fazla muhabbete karışmıyorum çünkü sendeki dert bende de var şuan k.validelerdeyim o yüzdenNurancim sende gorunmuyosun uzun suredir..
hadi canım gözün aydın bak verdiğim azmin sonuçalarını yavaş yavaş görüyorsun inşallah yakında bebiş haberini de veririsinselam kızlar ben sübriz bi şekilde dün akşam adet oldum
hemde kendiliğimden ilaçsız kürsüz.cok mutlu oldum.
cimcimem benim sat 30 temmuz bat 27 ağustos
hadi canım gözün aydın bak verdiğim azmin sonuçalarını yavaş yavaş görüyorsun inşallah yakında bebiş haberini de veririsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?