- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #2.921
canım batlarım bak su sekılde ıdı
25kasım
25 aralık
23 ocak
bu ay ıcınde hesaplayıcılar 21 subat dıyordu ama ben hep 22 sı dıye dusundum
bu sabah bole cıktı artık her sabah yapar koyulasmayı ızlerım
pazara falanda devam ederse cıft cızgım kan testı ıns
kırmızılar gelmedigi sürece umut var kan testi yaptırsana canım idrarda cıkmadıysada kanda cıkar
herkesee günnnaayydıınn..
kızlarrr nasılsınız? iki gündür giremiyorum eşim için dr dr geziyoruz helak oldum valla...buarada da özledim sizleri.
güzel haberler var mıı? bebikler geliyormuuuu?????
valla iyiki varsınız kızlar ne diyeyim normalde başkası sosa bu soruyu rahat rahat korkma bişey olmaz diyebilecekken işte nelerden korkuyoruz nelere kafa takıyoruz bide sanırsın hamile oldugum kesin sanki:))) bugun itibariyle bugunu de sayarsam 4 gün var bata test yapmamak için direniyorum midem boğazımda gibi bi his yaşamanın dışında düne kadar olan tüm belirtilerim gitti,farklı bişeyde hisstmiyorum yuksek ıhtımalle bidahaki aya kaldı umutlar hayırlısı bakalım:26:
canım batlarım bak su sekılde ıdı
25kasım
25 aralık
23 ocak
bu ay ıcınde hesaplayıcılar 21 subat dıyordu ama ben hep 22 sı dıye dusundum
bu sabah bole cıktı artık her sabah yapar koyulasmayı ızlerım
pazara falanda devam ederse cıft cızgım kan testı ıns
canımm benim sende iyki varsın ama umutsuzluk yok lütfen zaten adete yakın insana o his geliyo yine yok biliyorum diye kendi kendine söylenmeye baslıyosun hemen sanırım beynin olmama durumunda cok uzulmiyim diye bize oynadıgı bi oyun bu olmasa da yola devam pes etmek yok martta daha cok calısma yaparsın ama daha hiç bişey belli degil bebişin seninlede olabilir ki bana seninle gibi geliyo allahım hepimize saglıkla kucagımıza alıcagımız bebekler nasip edicek biliyorum yaa cok inanıyorum
bat gelmeden yapmakk yoook benm bat gunu cıkmadı adetde gelmedııı hala beklıoooommmm teşte yapmıom
vardır vardır annesi sana ben buradayım mesajını verdi işte:)
ay cok az kalmıs
ınsallah tık tık tık atıyordur kalbı annesını sabırsızlıkla bırakmaz
ayy canım benim yaa insallah seninde bata göre silik cıkması cok normal aynı benim ki gbi olmus yarın ilk idrarla yap kuzum koyulastıgını görüceksin bence
hadi bakalım hayırlısı diyorum kendimi ümitlendirmek istemiyorum sonra üzülüyorum olmayınca yaaageçen ay çok ağlamıştım... neyse artık sizler varsınızz o konuda rahatım
Ocak 31 oldugu icin batin bencede 21 i dir canim. idrar testine gore durumlar hamileligi gosteriyor. hayirlisi olsun canim.
Çok güzel bi duygu herşeyde kendimi frenliyorum artık sadece ben yokum diyorum,cok farklı bi ruh haline giriyosuncmt günü kalbini dinleyince tamamenn benmsicem heralde
özserrr seninle nerdeyse aynı bat tarihlerim benimkide
23 Kasım
25 Aralık
24 Ocak
o zaman ben neden 24ünü bekliyorum yaaaa yoksa ben yanlışmı hesapladım:18::18::18::18::18::18:
tazebahar beebek haklı umutsuzluk yok bu bizim kendi kendimize oynadığımız bir oyun çok kaptırmayalım diye kendimizi.Her şey olabilir.Az önce aşağıdaki haberi okudum.Ne üzücü.Allah sağlıklı,hayırlı evlat versin herkese,hepimize onları bizlere bağışlasın.
Ankara'da bir evde çıkan yangında 1 bebek hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı. Yangında alevlerin arasında kalarak hayatını kaybeden Melisa bebeğin henüz 8 günlük olduğu öğrenildi.
evet yarın sbh dıger sabah yapıp koyulasmayı gorcem ıns
evde 3 test daha var kocıs bu ay 7 tane aldıda
canımmmm güzel habere doğru gidiyosun:)))))) kan tahlili yaptırsan bugun çok iyi olurrr
caanım erken kan testı ıcın dıyorum sankı hafta sonu yaptırırım en kotu sımdı deger 1500 den az cıkar kese gormek ısterım korkarım bosuna kendımı korkutmayım dıyorum
tazebahar beebek haklı umutsuzluk yok bu bizim kendi kendimize oynadığımız bir oyun çok kaptırmayalım diye kendimizi.Her şey olabilir.Az önce aşağıdaki haberi okudum.Ne üzücü.Allah sağlıklı,hayırlı evlat versin herkese,hepimize onları bizlere bağışlasın.
doğru soyluyosun canım işte savunma mekanizması demekki hiç bir farklılık hissetmeyınce yok heralde deyıp duruyorum
canımm benim sende iyki varsın ama umutsuzluk yok lütfen zaten adete yakın insana o his geliyo yine yok biliyorum diye kendi kendine söylenmeye baslıyosun hemen sanırım beynin olmama durumunda cok uzulmiyim diye bize oynadıgı bi oyun bu olmasa da yola devam pes etmek yok martta daha cok calısma yaparsın ama daha hiç bişey belli degil bebişin seninlede olabilir ki bana seninle gibi geliyo allahım hepimize saglıkla kucagımıza alıcagımız bebekler nasip edicek biliyorum yaa cok inanıyorum
canım benimmmm galiba haklısın savunma mekanizması sanırım bu ayı bekleyeyım olmadı obur ay yaparım aklıma takılan benim bat tarıhlerım özserle aynı o 21 şubatı bat demiş ben 24 acaba yanlışmı hesapladım ne dersiniz
ayy canım benim yaa insallah seninde bata göre silik cıkması cok normal aynı benim ki gbi olmus yarın ilk idrarla yap kuzum koyulastıgını görüceksin bence
canım bence hamilesin yaa sen hiç idrarlarla ugrasmadan kan testi yaptırsana direk bence hemen cıkıcak orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?