HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canımmmm güzel habere doğru gidiyosun:)))))) kan tahlili yaptırsan bugun çok iyi olurrr

caanım erken kan testı ıcın dıyorum sankı hafta sonu yaptırırım en kotu sımdı deger 1500 den az cıkar kese gormek ısterım korkarım bosuna kendımı korkutmayım dıyorum

Ocak 31 oldugu icin batin bencede 21 i dir canim. idrar testine gore durumlar hamileligi gosteriyor. hayirlisi olsun canim.

bende 4 gun kala cıkmadı cnm bence sen 2 gun kala falan yap sılık falan cıkar

özserrr seninle nerdeyse aynı bat tarihlerim benimkide

23 Kasım
25 Aralık
24 Ocak

o zaman ben neden 24ünü bekliyorum yaaaa yoksa ben yanlışmı hesapladım:18::18::18::18::18::18:

tazebahar beebek haklı umutsuzluk yok bu bizim kendi kendimize oynadığımız bir oyun çok kaptırmayalım diye kendimizi.Her şey olabilir.Az önce aşağıdaki haberi okudum.Ne üzücü.Allah sağlıklı,hayırlı evlat versin herkese,hepimize onları bizlere bağışlasın.

Ankara'da bir evde çıkan yangında 1 bebek hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı. Yangında alevlerin arasında kalarak hayatını kaybeden Melisa bebeğin henüz 8 günlük olduğu öğrenildi.

ayy canım benim yaa insallah seninde bata göre silik cıkması cok normal aynı benim ki gbi olmus yarın ilk idrarla yap kuzum koyulastıgını görüceksin bence

evet yarın sbh dıger sabah yapıp koyulasmayı gorcem ıns
evde 3 test daha var kocıs bu ay 7 tane aldıda

hadi bakalım hayırlısı diyorum kendimi ümitlendirmek istemiyorum sonra üzülüyorum olmayınca yaaa geçen ay çok ağlamıştım... neyse artık sizler varsınızz o konuda rahatım

Aynen canim bende bu oy cok aglafim regl bugun bitti. ben 6 gun gecince hamileyimdir dedim. ama degilmisim. yeni ueni duzeliyorum. bu aya konsantre oldum. bi de bu ay kayinvalidemlerde gelecek tam. yumrt. vakti.

Çok güzel bi duygu herşeyde kendimi frenliyorum artık sadece ben yokum diyorum,cok farklı bi ruh haline giriyosun cmt günü kalbini dinleyince tamamenn benmsicem heralde

insallah cmtesi günü bebişinin kalp atıslarını duyucaksın kuzucumm o zaman senden daha mutlusu olmaz heralde zaten hep bi bekleyiş önce hamileligi bekle keseyi bekle bebegin kalp atısını bekle 9 ay bekle ama olsun deger minikler içinkuzum bişey sorucam sana ilk gittiginde keseyi görmüsmüydün hemen adet gecikmesinden kac gün sonra görmüştün yada keseyi öyle soruyım

ay yavrum yaa off cok kotu
8 gunluk nasıl bır acı demı :S

sende haklısın o çift çizgiyi görmek bile rahatlatmıştır şimdi seni boşu boşuna stres yapma kendine

ayy canım benim yaa insallah seninde bata göre silik cıkması cok normal aynı benim ki gbi olmus yarın ilk idrarla yap kuzum koyulastıgını görüceksin bence

canııımm sanırıım hamilesiinnn..ayy çok sevindiimm canım halayını kaçırmışım şimdi çekiyorum
Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağına......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…