HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

2 aydır hasta olmuyor du yaaa çok şükür oldum
şişliğim ödemim gitti ondan herhalde
ramazanın başından bu yana yaklaşık 2 kilo gitti

Cok gecmis olsun canim nazar mi değdi yoksa sana ayyy masallah diyelimde hemen iyilesesin inşallah ayy zehirlenmissin bi de kendine dikkat canim

Sagol canım sorma kayınvalidemin nazarı hep eşyalara dokunurdu şimdi bana dokundu herhalde :)
Yeni çanta alırdım giderdim hep kopar bluz alsam takılır yırtılır bize gelse kesin cam kırılırdı bu kez çları koca zehirlendik

Kızlar nasılsınız ben bugün biraz daha iyiyim sagolasun dün annem geldi baktı bana kaldı akşamda çok şükür düzeldim biraz sıcaklardan patlıycam nefes alamıyorum ya

Bu arada sewal depremi hissettiniz mi sorun yok demi

Heyecanlı test ne oldu kız

Hülya nasılsın canım ikiliyi araştırdın mı

Burcu su elbiseli halini göremedim pc ye oturtmadım günlerdir inş oturur oturmaz bakcam cüzdan içinde geçmiş olsun cana gelmesin canım

Özge ii gelişmeler görüyorum sende canım inş önümüzdeki ay da test haberi verirsin

Ebdadan ses yok sanırım

Hepinizi çok özledim canlarım

Sorma canim giden gitti yapcak birsey yok evraklarda 3 haftaya gelcek yenileri ins.
Cok tesekkur ederiz teyzesi partinin disco ball'u olduk azcik :))

selam kızlar ben sübriz bi şekilde dün akşam adet oldum

hemde kendiliğimden ilaçsız kürsüz. cok mutlu oldum.

cimcimem benim sat 30 temmuz bat 27 ağustos

Hadi gozunaydin cnm bak simdiden basladin meyvalarini toplamaya ins fistik gibi bebeislerde gelcek..

Iyi Olduguna sevindim canim, nefes almak gittikce zorlasiyor zaten birde sicaklarda Allah kolaylik versin.. Ins toparlanirsin bir an once.. Dogum izinlerinede 4 hafta kaldi yuzduk yuzuk kuyruguna geldik sayyilir sonra doguma kadar rahat rahat dinlenirsin ins..

Topik cok sakin son gunlerde herkes tatide
bende Ebdayi merak ediyorum napti keseyi kalp atislarii duydumu acaba, Heycanlida sabah yapcakti test ama gelmedi dha.. Hulya'da isten ciktigindan beri kayiplrda arada bakiyor cikiyor simdide 2 gun annesinde galiba, ins onun ozalakta vermistir sinavi..

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım ya kacırmışım ben olanları.

daha iyi olmana sevindim.

azmettinni herşey olur.

bi söz var ya azimle.... duvarı deler diye

inşallah canım teşekkür edrim güzel dileklerin için

Özlemcim tekrar geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim eee ne de olsa anne eli deymiş iyi olursun tabi:))

Kızlar bu arada Ankarada tanıdığınız dil okullarında çalışmış tecrübeli enerjik tanıdıklarınız varsa ingilizce öğretmeni arıyorum bilginiz olsun

Iyilesmissin canim cok gecmis olsun tekrar...sicaklarla benimde basim belada izmir cok sicakti iki gundur. denizw de gidemiyoruz herkes oruclu malum...

ebdayi bende merak ediyorum gercekten..ins. kotu bisey yoktir..

hulyada yok bosladi buralari isyen cikinca...:))))

Ozgecim iyi hadi reglin duzene girmeye basladi demekki..sen yinede aylari bosa gecirme. hem zayifla hem degerlendir. kac kilo verdin bslalim.. bu zamana kadar...
adetin kac gunde geldi????

heyecanli

kus test yapcaktin bugun... noldu.

bebeek i de merak ediyorum oda girmez oldu....

Ozgecim iyi hadi reglin duzene girmeye basladi demekki..sen yinede aylari bosa gecirme. hem zayifla hem degerlendir. kac kilo verdin bslalim.. bu zamana kadar...
adetin kac gunde geldi????

.

canım toplamda 5,5 kg verdim.

adetim 23. günü geldi.
8 temmuzda adet olmustum 31 temmuz tekrar oldum.

30 temmuzda lekelenme oldu ama tam anlamıyla bugün başladı.

çalışma yapıoz elimden geldiğince kozalak sinir etmediği sürece.

ahh ah o çalışmalar ne güzel canım düzene girdiyse regllerin süper bi durum inşallah meyvesini biranönce topalrsınhatta toplarız hepbirlikte

kuzumm geçmiş olsun yaa ben kaçırmışım şimdi okudum neler gelmiş başına dikkat et kendineeee

valla ben deprem falan duymadım bu ara camış gibi uyuyorum normalde sinek vızıltısını duyardım dünkü depremi zerre hissetmedim hatta akşam öğrendim baya sallamış burayıda millet sokaklara dökülmüş 1 saat kadar kimse içeri girememiş ama bende o ara pireler uçuşuyodu

OzSEER---ESRAA
Tekrar test yapmadim cumaya kadar beklemek istedim garanti olsun diye hem gelen gidende yok olmazsa cuma sabahtan evde yaparim cizgiyi gorursem dooogru hastaneye insallah :)) ama memislerim genel olarak sis ve aviyor adiri halsizlik ve uyku bSgosterdi bide :) umut var mi

Cuma günü 30. gününmü oluyodu senin, ay inşallah güzel haber olur, ben artık hiçbir şeyi belirti olarak görmemeye yemin ettim çnkü 6 aydır yaşamadığım belirti kalmadı bi tek çift çizgiyi göremedim ama inşallah guzel seylerin habercisi olarak gelir bu yorgunluk uyku hali cumaya az kaldı inşallah sevinçten havalara uçarsın

Ewt farkettim baya azınlık bu ara topic sıcaklarda çil yavrusu gibi dağıldık valla. Ewt zaman azaldı ama sıcaklar Bayıyo ya otursan oturtulmuyor yarsan yatılmıyor

Sagol canım ya :) bu arada azmine kurban

Aynen ya anne gibisi yok valla

Ay su Ağustos da bi geceydi sıcaklardan hepimiz rahatlıxaz sen ne zaman döncen Antep'e taşınma ne zaman canım

Ohh duymadığın ii olmuş boşuna korkucaktın birşey olmadı sonuçta boşuna korkardın

Ay catlatmada sabaha yap be canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…