- 13 Ekim 2012
- 1.347
- 271
- 323
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #29.241
Cuma günü 30. gününmü oluyodu senin, ay inşallah güzel haber olur, ben artık hiçbir şeyi belirti olarak görmemeye yemin ettim çnkü 6 aydır yaşamadığım belirti kalmadı bi tek çift çizgiyi göremedim ama inşallah guzel seylerin habercisi olarak gelir bu yorgunluk uyku hali cumaya az kaldı inşallah sevinçten havalara uçarsın
Yaa yapsam mi ama yoksa da uzulucem :) sen buraya yukledigim testi gordun mu varla yok arasi :)Ewt farkettim baya azınlık bu ara topic sıcaklarda çil yavrusu gibi dağıldık valla. Ewt zaman azaldı ama sıcaklar Bayıyo ya otursan oturtulmuyor yarsan yatılmıyor
Sagol canım ya :) bu arada azmine kurban
Aynen ya anne gibisi yok valla
Ay su Ağustos da bi geceydi sıcaklardan hepimiz rahatlıxaz sen ne zaman döncen Antep'e taşınma ne zaman canım
Ohh duymadığın ii olmuş boşuna korkucaktın birşey olmadı sonuçta boşuna korkardın
Ay catlatmada sabaha yap be canım
Yaa yapsam mi ama yoksa da uzulucem :) sen buraya yukledigim testi gordun mu varla yok arasi :)
Günaydın kızlar bugün Perşembe kaldı bir gün ay bitse gitse gelse hemen tatil
Bu arada ben serumu yedim toplandım ama eşim inatlaştı iyiyim gerek yok diye bürün gece fenalaştı tuvalette yattı resmen inş geçer onun da ya
zaman valla o kadar cabuk geciyor ki anlamıyorsun canım. siz geldiğinizde burası epey sıcak olacak.
erkekler zaten bi kere inatlaşmadan kabul etseler şaşarım.
illa son aşamaya kadar bekleyecekler.
Ay valla deniz hayali kurmaya başladım umarım çok güzel geçicek :)
Ewt aynen öyle diyorum hadi gidelim yok serum takarlarmış bak ben toplandım diyorum sende toplanırsın diyorum anlamıyorda inş işe gitmez su patates haşlaması ve muz bıraktım yer ve toplanır inş
Ay valla deniz hayali kurmaya başladım umarım çok güzel geçicek :)
Ewt aynen öyle diyorum hadi gidelim yok serum takarlarmış bak ben toplandım diyorum sende toplanırsın diyorum anlamıyorda inş işe gitmez su patates haşlaması ve muz bıraktım yer ve toplanır inş
herkese marhabalar tatlılarr...
tatildeyiz,malum.bugün 5.günümüz.
güzel geçiyor,ama sıcak beni çok yoruyor.
zaten ben yazı tatil dışında da sevmemm.
geçmişi okuyamadım.net yoktu,maşallah döktürmüşsünüz.
bi özseri anladım zehirlenmiş:canım çok geçmiş olsun.ucuz atlatmışsınız.
topikte nazar mı var nedir
bu arada ben hala kalp atışlarını duyamadım.
doktora gitmeye vakit olmadı.
zaten de ordan oraya geçip duruyoruz.
regl den sonraki 43.gün bugün.
duymak garanti olsun diye haftaya bıraktım.
eve dönünce inşşşşş
hepinizi çook özledim.
öpüldünüz hatunlar...
eşin ne yapıyor canım?Gunaudiiin kizlar....
burdada denize sifir oturuyoruz ama daha ayagimi bile sokamadim. kendim yuzme bilmiyorum tekbasima giremiyorum o yuzden csgani da goturemiyorum..
bayaramdam sonrada ev bulmaya ev toplamaya gidersem.hic giremeyiz..zaten o isler gozumde buyuyor..
Gunaudiiin kizlar....
burdada denize sifir oturuyoruz ama daha ayagimi bile sokamadim. kendim yuzme bilmiyorum tekbasima giremiyorum o yuzden csgani da goturemiyorum..
bayaramdam sonrada ev bulmaya ev toplamaya gidersem.hic giremeyiz..zaten o isler gozumde buyuyor..
herkese marhabalar tatlılarr...
tatildeyiz,malum.bugün 5.günümüz.
güzel geçiyor,ama sıcak beni çok yoruyor.
zaten ben yazı tatil dışında da sevmemm.
geçmişi okuyamadım.net yoktu,maşallah döktürmüşsünüz.
bi özseri anladım zehirlenmiş:canım çok geçmiş olsun.ucuz atlatmışsınız.
topikte nazar mı var nedir
bu arada ben hala kalp atışlarını duyamadım.
doktora gitmeye vakit olmadı.
zaten de ordan oraya geçip duruyoruz.
regl den sonraki 43.gün bugün.
duymak garanti olsun diye haftaya bıraktım.
eve dönünce inşşşşş
hepinizi çook özledim.
öpüldünüz hatunlar...
hadi yaaa ben sağlık ocakğında kalp atışı dinlendiğini bilmiyordumBi saglik ocagina gir genellikle kalp dinleme cigazi oluyor. hemsireye boyle boyle daha gidemedim de belki dinlerv duyatsin..
Ayy girmeyince seni cok merakv ettim yaa..kotu bisey olmasinda tek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?