HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Cuma 31, gun olacak :) yumurtlama gunumden itibaren 13 gun gecti :)

Yaa yapsam mi ama yoksa da uzulucem :) sen buraya yukledigim testi gordun mu varla yok arasi :)

Kizlaaaaaar peki siz kimyasal gebelik gecirip,tekrar adet olmadan hamis kalan gorup bilip duydunuz mu veya yasadiniz mi? Bu gibi ornekler var mi :))

Günaydın kızlar bugün Perşembe kaldı bir gün ay bitse gitse gelse hemen tatil

Bu arada ben serumu yedim toplandım ama eşim inatlaştı iyiyim gerek yok diye bürün gece fenalaştı tuvalette yattı resmen inş geçer onun da ya

zaman valla o kadar cabuk geciyor ki anlamıyorsun canım. siz geldiğinizde burası epey sıcak olacak.

erkekler zaten bi kere inatlaşmadan kabul etseler şaşarım.

illa son aşamaya kadar bekleyecekler.

zaman valla o kadar cabuk geciyor ki anlamıyorsun canım. siz geldiğinizde burası epey sıcak olacak.

erkekler zaten bi kere inatlaşmadan kabul etseler şaşarım.

illa son aşamaya kadar bekleyecekler.

Ay valla deniz hayali kurmaya başladım umarım çok güzel geçicek :)

Ewt aynen öyle diyorum hadi gidelim yok serum takarlarmış bak ben toplandım diyorum sende toplanırsın diyorum anlamıyorda inş işe gitmez su patates haşlaması ve muz bıraktım yer ve toplanır inş

herkese marhabalar tatlılarr...
tatildeyiz,malum.bugün 5.günümüz.
güzel geçiyor,ama sıcak beni çok yoruyor.
zaten ben yazı tatil dışında da sevmemm.
geçmişi okuyamadım.net yoktu,maşallah döktürmüşsünüz.
bi özseri anladım zehirlenmiş:canım çok geçmiş olsun.ucuz atlatmışsınız.
topikte nazar mı var nedir

bu arada ben hala kalp atışlarını duyamadım.
doktora gitmeye vakit olmadı.
zaten de ordan oraya geçip duruyoruz.
regl den sonraki 43.gün bugün.
duymak garanti olsun diye haftaya bıraktım.
eve dönünce inşşşşş
hepinizi çook özledim.
öpüldünüz hatunlar...

Son düzenleme:

Canim gecmis olsun soyle valla inatlamasin tam tatil oncesi iyilessin dinlensin ki tatilinde tadini cikarsin..

inat ya işte. erkek ya artık

iyileşsin biran önce ben seni böyle görünce moralim bozuluyor de bak özser bile tekmeleyip duruyor de baba iyileş artık diyee

Gunaudiiin kizlar....

burdada denize sifir oturuyoruz ama daha ayagimi bile sokamadim. kendim yuzme bilmiyorum tekbasima giremiyorum o yuzden csgani da goturemiyorum..

bayaramdam sonrada ev bulmaya ev toplamaya gidersem.hic giremeyiz..zaten o isler gozumde buyuyor..

Bi saglik ocagina gir genellikle kalp dinleme cigazi oluyor. hemsireye boyle boyle daha gidemedim de belki dinlerv duyatsin..

Ayy girmeyince seni cok merakv ettim yaa..kotu bisey olmasinda tek..

eşin ne yapıyor canım?
beraber girsenize.
benim kozalak köpek balığı gibi ben denize girince sürekli etrafımda dönüp duruyor

Ben haric herkes oruccc.. o yuzden yoksa gorumcem esim balik gibi yuzerler...aynen denize gittik mi surekli kont. yapar bizimkide...ama artik azaldi..

aaa dun taytimi giydim ustune bluz giydim uzun ..eeee bana bakiyor. isaret ediyor kimsenin gormez yerinden...egilirsem acilirmis....ikinciye hamileyiz daha kiskanclik devamm..herkes minicik sortla geziyor burda halbuki...

Ahh canim sicaklarda git gir suya valla insan rahatliyor hele sda gobisin ustune uzanmak gibi yok, bende yuzme bilmiyorm pek ayaklarim yere basmayinca panikliyorum ama her sabah millet uyurken alir kpugumu bir suya giriyordum , sirtim belim kemiklerim rahatliyordu sanki.. sende al bir kopuk kollariin asltina git.. caganlada fazla ileri gitmeden oynarsin , kozalakta gotursun cnm sizi sonra bir daha nerde tatill hem agirlascan hem tasnma telasi keyfini cikar valla..

Ohh canim, tatilin keyfii cikar bol bol bebiste suda mutlu olur hemencik buyur annesi..

Bi saglik ocagina gir genellikle kalp dinleme cigazi oluyor. hemsireye boyle boyle daha gidemedim de belki dinlerv duyatsin..

Ayy girmeyince seni cok merakv ettim yaa..kotu bisey olmasinda tek..
hadi yaaa ben sağlık ocakğında kalp atışı dinlendiğini bilmiyordum
ilk defa duyuyorum.
sağlık ocağı görürsem sorucam mutlaka...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…