- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #29.261
sagol tatlim ama fazla zayifimKiss Suzzy masallah fistik gibi kissin valla :))
ayy cnm yaa vallahi ii yapmissin direk doktora gitmekle... esinde insallah gider yoksa perisan ediyor insani devamli tuvalet ve oda arasinda mekik dokumak :18: serum hemen vucudu toparlayiveriyor ... ama sneinkinde galiba igne korkusu var gibiGünaydın kızlar bugün Perşembe kaldı bir gün ay bitse gitse gelse hemen tatil
Bu arada ben serumu yedim toplandım ama eşim inatlaştı iyiyim gerek yok diye bürün gece fenalaştı tuvalette yattı resmen inş geçer onun da ya
herkese marhabalar tatlılarr...
tatildeyiz,malum.bugün 5.günümüz.
güzel geçiyor,ama sıcak beni çok yoruyor.
zaten ben yazı tatil dışında da sevmemm.
geçmişi okuyamadım.net yoktu,maşallah döktürmüşsünüz.
bi özseri anladım zehirlenmiş:canım çok geçmiş olsun.ucuz atlatmışsınız.
topikte nazar mı var nedir
bu arada ben hala kalp atışlarını duyamadım.
doktora gitmeye vakit olmadı.
zaten de ordan oraya geçip duruyoruz.
regl den sonraki 43.gün bugün.
duymak garanti olsun diye haftaya bıraktım.
eve dönünce inşşşşş
hepinizi çook özledim.
öpüldünüz hatunlar...
herkese marhabalar tatlılarr...
tatildeyiz,malum.bugün 5.günümüz.
güzel geçiyor,ama sıcak beni çok yoruyor.
zaten ben yazı tatil dışında da sevmemm.
geçmişi okuyamadım.net yoktu,maşallah döktürmüşsünüz.
bi özseri anladım zehirlenmiş:canım çok geçmiş olsun.ucuz atlatmışsınız.
topikte nazar mı var nedir
bu arada ben hala kalp atışlarını duyamadım.
doktora gitmeye vakit olmadı.
zaten de ordan oraya geçip duruyoruz.
regl den sonraki 43.gün bugün.
duymak garanti olsun diye haftaya bıraktım.
eve dönünce inşşşşş
hepinizi çook özledim.
öpüldünüz hatunlar...
Canim gecmis olsun soyle valla inatlamasin tam tatil oncesi iyilessin dinlensin ki tatilinde tadini cikarsin..
inat ya işte. erkek ya artık
iyileşsin biran önce ben seni böyle görünce moralim bozuluyor de bak özser bile tekmeleyip duruyor de baba iyileş artık diyee
Gunaudiiin kizlar....
burdada denize sifir oturuyoruz ama daha ayagimi bile sokamadim. kendim yuzme bilmiyorum tekbasima giremiyorum o yuzden csgani da goturemiyorum..
bayaramdam sonrada ev bulmaya ev toplamaya gidersem.hic giremeyiz..zaten o isler gozumde buyuyor..
Rabbime binlerce şükür,değğdi gibi gözüküyor.Eşinin sınav sonucu belli oldu mu??
Değdi mi seni ankaralara gonderdigine:))
canım netten hesabıma göre 6+0 oldu.valla cnm ben sende pimpirikli olursun diyordum ama masallah sende de iyi sabir var.... ben simdiye bulmustum bir hastane
masallah sana ... tatilinde etkisi ile zaman hemen geciveriyordur. sen yinede sicaklara dikkat et.
bolbol dinlen... o saglik ocaklarindakiler erken donemde kalp atisi verirlermi ki ? cunku internette satilanlar genelde 10. hafta itibari ile guzel ses veriyormus... bence sen biraz daha bekle ztn az kalmis...bu hafta bitti sayilir. sonra rahat rahat keyfini cikara cikara dinlersin pitpitlarini kendi doktorunda.
Maşallah güzel almış. Gerçi zaten degmisti bebis gelince:)) darısı başımıza derken bebisi kastettin de mi:) insallahhhhh
Kızlar nerelerdesiniz yaa hepiniz kaybolmuşunuz
Sorma canim, gittikce sakinlesiyor topigimiz
Bugun saat 5 -6 arasi yaptigim teste 1 2 saat sonra bi bakarim cizgi var kizlar yaaa henide silik pembissve bugun sutlu kahve akintim var nedir sizce ????
bende de oldu sütlü kahve akıntı canım..
sonra da sarıya dönüştü..
ama kimyasal gebelik geçirdim
umarım seninki sağlıklı bir gebelik olur..
gidip kan testi yapsana..
Ay canim Allah korusun ben gecen ay gecirdim kimyasal ama hic oyle kotu seyler getirmiyorum aklima cok sukur iyi dusunelim iyi olsun zaten hep boyle kahve olmaz sinradab duzrlir insallah akintim..
Bugun saat 5 -6 arasi yaptigim teste 1 2 saat sonra bi bakarim cizgi var kizlar yaaa henide silik pembissve bugun sutlu kahve akintim var nedir sizce ????
inşallah canım sen aklına kötü şeyler getirme ben bir topikte okuduğumda kimyasaldan sonra gebe kalan çok inşallah senınde öyle olurAy canim Allah korusun ben gecen ay gecirdim kimyasal ama hic oyle kotu seyler getirmiyorum aklima cok sukur iyi dusunelim iyi olsun zaten hep boyle kahve olmaz sinradab duzrlir insallah akintim..
Hayatim niye testleri aksam yapiyorsun, bence yarin sabahtan yap bir tane , cumarteside kan vermeye gidersin .. Benimde oldu kahve akintim 4 gun kadar ins guzel guzel bebis buyuyordur bu sefer, hadi hayirlisi..
inşallah canım sen aklına kötü şeyler getirme ben bir topikte okuduğumda kimyasaldan sonra gebe kalan çok inşallah senınde öyle olur
canım netten hesabıma göre 6+0 oldu.
benim hesaba göre 3 gün geride.
gidip de göremzsem hayal kırıklığı yaşamayayım diye üstüne düşmüyorum..
haftaya ilk işim olacak.
Bence bu testleri sabah yapsan silik çizgin hemen çıkar öyle beklemene gerek kalmaz. Sabah yap canım inş güzel haberlerini alacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?