HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Gunaydin kizlar haftasonuna 1 gun kaldi

dun pek giremedim 1 kere girip ancak yazilanlari okuyabildim.

Kiss Suzzy masallah fistik gibi kissin valla :))
sagol tatlim ama fazla zayifim insallah o acigida hamislikle kapaticam.

ayy cnm yaa vallahi ii yapmissin direk doktora gitmekle... esinde insallah gider yoksa perisan ediyor insani devamli tuvalet ve oda arasinda mekik dokumak :18: serum hemen vucudu toparlayiveriyor ... ama sneinkinde galiba igne korkusu var gibi

valla cnm ben sende pimpirikli olursun diyordum ama masallah sende de iyi sabir var.... ben simdiye bulmustum bir hastane
masallah sana ... tatilinde etkisi ile zaman hemen geciveriyordur. sen yinede sicaklara dikkat et.
bolbol dinlen... o saglik ocaklarindakiler erken donemde kalp atisi verirlermi ki ? cunku internette satilanlar genelde 10. hafta itibari ile guzel ses veriyormus... bence sen biraz daha bekle ztn az kalmis...bu hafta bitti sayilir. sonra rahat rahat keyfini cikara cikara dinlersin pitpitlarini kendi doktorunda.

Sagol canım oh çıkar tatilin tadını mis gibi valla yüz bende hafta sonunu iple çekiyorum
Ewt zehirlendik çok şükür atlattım ama eşim hala doktora gitmemekte ısrarcı

Canim gecmis olsun soyle valla inatlamasin tam tatil oncesi iyilessin dinlensin ki tatilinde tadini cikarsin..

Bencede ama anlasa iğneden korktuğu kadar kimseden korkmuyor ya

inat ya işte. erkek ya artık

iyileşsin biran önce ben seni böyle görünce moralim bozuluyor de bak özser bile tekmeleyip duruyor de baba iyileş artık diyee

Ahh ahh anlasa be canım :)

Ay canım ya eşin girmesin ama sen gir hem makarna al kolunun altına mis gibi yüz hen çağanda kenarda cup cup oynasın açılmazsınız kız ne olacak

canım netten hesabıma göre 6+0 oldu.
benim hesaba göre 3 gün geride.
gidip de göremzsem hayal kırıklığı yaşamayayım diye üstüne düşmüyorum..
haftaya ilk işim olacak.

Bugun saat 5 -6 arasi yaptigim teste 1 2 saat sonra bi bakarim cizgi var kizlar yaaa henide silik pembiss ve bugun sutlu kahve akintim var nedir sizce ????

Son düzenleme:
Bugun saat 5 -6 arasi yaptigim teste 1 2 saat sonra bi bakarim cizgi var kizlar yaaa henide silik pembiss ve bugun sutlu kahve akintim var nedir sizce ????

bende de oldu sütlü kahve akıntı canım..
sonra da sarıya dönüştü..
ama kimyasal gebelik geçirdim
umarım seninki sağlıklı bir gebelik olur..
gidip kan testi yapsana..

bende de oldu sütlü kahve akıntı canım..
sonra da sarıya dönüştü..
ama kimyasal gebelik geçirdim
umarım seninki sağlıklı bir gebelik olur..
gidip kan testi yapsana..

Ay canim Allah korusun ben gecen ay gecirdim kimyasal ama hic oyle kotu seyler getirmiyorum aklima cok sukur iyi dusunelim iyi olsun zaten hep boyle kahve olmaz sinradab duzrlir insallah akintim..

Hayatim niye testleri aksam yapiyorsun, bence yarin sabahtan yap bir tane , cumarteside kan vermeye gidersin .. Benimde oldu kahve akintim 4 gun kadar ins guzel guzel bebis buyuyordur bu sefer, hadi hayirlisi..

Ay canim Allah korusun ben gecen ay gecirdim kimyasal ama hic oyle kotu seyler getirmiyorum aklima cok sukur iyi dusunelim iyi olsun zaten hep boyle kahve olmaz sinradab duzrlir insallah akintim..
inşallah canım sen aklına kötü şeyler getirme ben bir topikte okuduğumda kimyasaldan sonra gebe kalan çok inşallah senınde öyle olur

Hayatim niye testleri aksam yapiyorsun, bence yarin sabahtan yap bir tane , cumarteside kan vermeye gidersin .. Benimde oldu kahve akintim 4 gun kadar ins guzel guzel bebis buyuyordur bu sefer, hadi hayirlisi..

Canim ya testi carsiya gidince akdim yarin sabah yapmak icin yine dayanamadim :)) insallah bu sefer tutar canim yaa..dua edin

inşallah canım sen aklına kötü şeyler getirme ben bir topikte okuduğumda kimyasaldan sonra gebe kalan çok inşallah senınde öyle olur

Ayy insallah hayirlisi canim :)

canım netten hesabıma göre 6+0 oldu.
benim hesaba göre 3 gün geride.
gidip de göremzsem hayal kırıklığı yaşamayayım diye üstüne düşmüyorum..
haftaya ilk işim olacak.

hadi bakalim tatlim... hayirlisi ile kese kalp bi kerede cikaricam aradan diyorsun
biz senden daha heyecan yptik gibi olduk

kuzu senin bu testler aksam testimi sen yrn sabah yada savurda yine yap bakem...
belki yerlesme kanamasi olmustur... bndede olmustu sutlu kahve bej gibi 3-4 gun sonra bitti sonra yine geldi ...
onu takip stress yapma
senin yarin beklenen bat tarhinse git direk kan testi yap ozelde. 1 saate cikar sonuc ... sonra gelsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…