HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Canim icim rahatladi valla insallah oyle olur benimde. Zaten bej sutlu kahve gibi geliyor sadece gecer insallah.. kimyasal gecirdigim icin tahmini bat bugundu ama silik ciktigina gore birkac gun zamn var yinede cumartesi memlekete gidecegimiz icin yarin kanda baktiririm insallah

Kirmizi yok gelen hicbirsey yokk Allahim sana sukurler olsun umarimda daha gelen giden olmazz olmazsa heyecanli sabah kan vermeye gider

Kirmizi yok gelen hicbirsey yokk Allahim sana sukurler olsun umarimda daha gelen giden olmazz olmazsa heyecanli sabah kan vermeye gider

ara ara adet sancısı gibi sancılar gelmeye devam eder..
bunlar normal canım..
adetin geçince sancıda kalmayacakkk..
sen yarın kana git mutlaka

Rabbime binlerce şükür,değğdi gibi gözüküyor.
87 aldı.maşallah
istediği yer gelecek gibi gözüküyor...
darısı başınıza.

Kis bu kadar muallakta kalacagina kan testi yaptir bitsin bu is...her ay bizide umutlandiriyorsun :)))

Hadi ins. guzrl haberler verirsin bu ay..

ebdosss

afferin kuz kocanaaa. hem bebek yapti hem sinavi kazandi. alan sinavini ne yapti kac puan aldi..

ara ara adet sancısı gibi sancılar gelmeye devam eder..
bunlar normal canım..
adetin geçince sancıda kalmayacakkk..
sen yarın kana git mutlaka

Evet canim gecti zaten kendimi adet olacak gibi hissetmiyorum hic aksam biraz kirmizii gibi gelince endselendm ama bir kere geldi ve kesildi ümidimi kesmiyorum bugun kav vrrecegim :)

Canim insallah bende en guzel haberleri vermeyi istemez miyim sizler gibi ama hrr ay birseyler cikiyor iste gecen ayda var gibiydi kendimi umitlendirmedim bu sefrrde kimyasal cikti.. umarim bu sefer hrrsey yolunda gidecek hakkimizda hayirlisi..

kızlar yaaa,benim camış kozalak bu sıcakta nezle olmayı başardı sağolsun.
ve o kadar dikkat etmeme ragmen bana da bulaştı.
boğazım feci ağrıyorburnum tıkalı,çok halsizim.
şekerle falan idare ediyorum.
evde olsam daha ii olurdu sanki...

Nezleden bisey olmaz grip daha kotu ...

sen simdi bol bol meyve ye. nane limon bol karabiberli...ic.
alemsiniz:)))) sümüklü ciftler sizi :)))

Gecmis olsun canim, aman dikkat et hamisligin ilk donemleri vucut direnci daha dusuk oluyor.. Ins hemencik kolayca iyilesirsin bol bol sicak su limon bal ic ben gripleri ogle atlattim hep..

Heyecanli kis heyecanlan artik bir kan ver biz heyecan yaptik valla burda ..

Gunaydin kizlar,

Bugun cok kotuyum valla hem yorgunum hem moralim bozuk.
Kozalak dun arkadaslariyla disaridaydi aradim 5 te simdi ciktik dedi en gec 11 gibi gelirim dedi, dedim bak 11 gecmesin sozunu tut.
Neyse saat 11.30 oldu ariyorum cevap yok , 11.45 acti telefonu donuyoruz yoldayim en gec yarin saate gelirim dedi, tabi bunlarin hepsi bisikletle gittiler.
O ara icim gecmis uyumusum bir kalktim saat 1.30 gelen giden yok ariyorum acan yok, korktum alkollu bisiklette allah korusun gece varti kaza yapsa bisi olsa.. Saat 2 oldu mesaj attim ac telefonu yoksa polisi aricam korkuyorum bisimi oldu dedim. cevap gelmeyince ciktim disari zaten kucucuk yer yolda bisi olsa belki ambulan polis fln gecer bos bos yuruyorum agliyorum sokakta..
Bizim mahallenin futbol sahasinin oldugu yerden sesler geliyordu gittim, 3-5 adam birde kardesi, dedim Jan burdami beraberdiniz , yok bana 1-1.5 saat once eve gidiyorum dedi gitti, dedi. Ben iyice endislendim aglamaya basladim bisi oldu diye ariyorum acmiyor, sonra kardesi gruptan oteki adama aradi mahallenin oteki basindaki pubtalarmis kosa kosa gittim valla sag saglim goriyim diye..
Dedim nerdesin sen cok korkuttun beni niye acmiyorsun hadi eve gidelim dedim, bir kere dedim gelmedi ben dondum eve saat 3 gibi geldi sarhos zaten, kendimi salak pozisyonuna dusurdugum yetmiyormus onuda kendimide rezil ediyormusum, burasi cek cum. bunlar normalmis istedigi zaman gelirmis eve bir dunya soylendi sustum tabi.
Sarhos fln degilmis ispatlamak icin fayaslara dayana dayana dus aldi dis fircaladi, les gibi kokuyor yinede dit salonda yat dedim, 5 dk sonra banyoda alttan ustten gidiyor, su verdim ustune bisiler giydirdim fln uyudu 3.30 gibi tabi bir horultu salondan sesi geliyor kapilar kapali oldugu halde , bende 4 gibi uyudum 6 da zar zor kalktim ise geldim, ben kalkinca beyefendi yataga geldi yatti hic bir kelime konusmadim , anlicaiz ise gitmesi gerekiyordu gitmedi agri kesici fln istedi konusmadim duymadim, yerini biliyor gitsin alsin camis, kopek gibi icip kalbimi irarken banami sordu ?

Bende son 3 gundur eve gidiyororum eve varmam saat 8 oluyor azcik temizlik fln yapiyorum hep , bgn is yerinden arkadasini cagirdi bize gecen haftadan mangala esi cocuklari fln gelcekler.. Ben onun icin evin hertarafii temizlemeye calistim, yorgun argin eve gittiten sonra, beyefendi koca hafta aksam 10lara kadar bisiklt tepesindeydi zaten.. Uff kizlar bu kadar sorumsuz bir adamla ben napicam bu krediyide aldik evi nasil yaptircam, mutfak sirketi bak diyorum adam fotograf makinesi begeniyor.. En basit bir sozunu bile tutamiyor..
Napicam bu aksam bilmiyorum..
Moralim cok Bozuk, Enerji Sifir..

Gunaydin bayanlar ........

Ebda tatlim gecmis olsun ve tebrikler
uzulme bal limon fln hemen atlatirsin. yazin saman nezlesidir..
ama dikkat et kendine bitki cayi yok maalesef biliyorsun ki.. 1-2 bardak oneriyorlar genelde...

heyecanli
cnm sen nezaman gidicen kana... bu sabah niye test yapmadin hazir kalkinca... valla biz heyecan yaptik senden once

kizlar bu arada dun benim 2. adet donemim yani beklenen bat'imdi...
dun nasil garipti karnim belim ... regli olcakmisim gibi ....
sonra azcik arastirdimda beklenen regli donemlerinde olabilecegi yaziyor.
bugun hic bisey yok ama.... sizde de olmusmuydu? doktora gitmeme gerek varmidir? bayramdan sonra kontrolum ama ...

Ne kadar endiselendin kum bilir...demekki yabanci erkekler turk eekeklerinden farkli oluyor. turk erkekleri kucukluktwn beri daha evcimen evlilik uzerine yetistiriliyor onlar oyle degil sanirim.sen daha iyi bilirsin. yabanci evlense bile bana karisilmasin. istedigimi yapayim diyor. ozgurlugume dokunulmasin istiyor...kultur farku tabi...valla ne desek bos..
ama kendini rezil etmedin bundan dogal bisey yok kocani. merak ettin hepsi bu. boa miealini canim...erkelerin genel hoduklugu iste.

Kiz bunun icin dr a mi gidilir. o cok dogal. bunte alismaya calisiyor hamilrlige....bizdede oldu..

Bugun saat 5 -6 arasi yaptigim teste 1 2 saat sonra bi bakarim cizgi var kizlar yaaa henide silik pembiss ve bugun sutlu kahve akintim var nedir sizce ????

inşallah bu sefer güzel haberi alıcaz senden, bu stres bi bün bizi öldürmezse bizde bebeklerimize kavuşucaz,her adet zamanı geldimi geliyomu gelecekmi halbuki bişe yoksa mecbur gorucez kırmızıyı,allahım umutla bekleyen herkesin duasını kabul etsin inşallah, sende biranonce kan testı yaptır artık biz heycanlandık

canım geçmiş olsun bol bol meyve tüket ve dinlen bişeyciğin kalmaz inşallah

canıms en kendini rezl edecek hiçbişey yapmamışsın,kim olsa aynı şeyi yapardı hiç üzülme kendini ve bebeğini üzme sarhoş sarhoş ne dediğini bilememeiştir mutlaka gönlünü alır, her evlilikte oluyo işte bunlar bazen...hiç sıkma canını enerjini düşrme meleğin hissediyo bak çok üzülür sonra

tac-yaprak
Kuzu uzulme okadar yaa... o da belki streslidir bu aralar. yeni biri katilicak hayatiniza... icten ice endiseleri fln vardir.
onlar bizim gibi aninda benimseyemiyorlar biliyorsun... sonradan baba oluyorlar - sorumluluk aliyorlar...
bide oralarda persembe aksamlari asil publarda geciriliyor... bnm kozalakta londra da iken oyleydi... bi gece sabaha karsi 4 aradim yoldayim fln dedi hop telefon kapandi... megerse sarji bitmis ... sonra ara ara cevap yok.. sabah 8 oldu gelen giden yok... ben bide arkadas ciktik calistigi yere fln gidicez takildigi pub a fln.. tam metroya geldik o cikiyordu... pasam uyuyup kalmis otobuste ... son duraktan sonra donus icin saatlerce otobus beklemis sonra metro fln... olmustum meraktan o gece bide yine hatali ben oldu niye milleti panik yapiyorum diye... oyuzden cnm hic kendini sIkma .. turku yabancisi ayni bunlarin...
turklerinde eline firsat gectimi gorun siz onlari... ben uniyi yurtdisinda okudum...turklerde cok geliyordu ogrenci olarak... gorcektiniz siz o evcimen erkekleri... sabahlara kadar disco bar dolasip derslere aksamdan kalma gelmeler fln... yeterki firsat yakalasinlar....
kendini yipratma hemen... ev isinide sen eline alicaksin olmadi bir yerden ise baslansin yoksa uzadikca uzar o durum...

esra
tatlim oyuzden size danisiyorum gidilir mi gidilmezmi diye ?? deneyimli olan sizsiniz - pimpirikli olan ben
gormemisin bebisi olmus modunda geziyorum.... kendim icin hastaliktan gebersem doktora gittigim yoktur.... valla ilginc oldum su hamislikte

sabah hastaneye gittim gebelik şüphem var kan tahlili yaptırmak istiyorum dedim ama salak doktor önce idrar da bakalım dedi ve idrar tahlili aldı yok çıktı neeegaaattiiiiffff...
güveneyim mi buna ben ??

Son düzenleme:
sabah hastaneye gittim gebelik şüphem var kan tahlili yaptırmak istiyorum dedim ama salak doktor önce idrar da bakalım dedi ve idrar tahlili aldı yok çıktı neeegaaattiiiiffff...
güveneyim mi buna ben ??

canım idrar testine güvenme bence benim arkadasım7 haftalık hamileydi test yaptı çıkmadı ama kan testınde çıktı kan testınde çok gzuel degerı çıktıgı halde sırf çift çizgiyi göreyim diye yine idrar testi yaptı yine tek çizgi, meğerse akdeniz anemisi taşıyıcalrında hormonlar idrara daha gec karısıyomuş.bir de kan testi yaptır bakalım en garantısı o , sıkma canını

güveneyim mi buna ben ??

Canim nasil doktormus oda, git sen ver kan tahlili istiyorum ben de daha yeni bat gunun hemen idrarda cikmayabilir..
Hadi kan sonucunu bekliyoruz heyecanla..

güveneyim mi buna ben ??

ne bicim doktor o yaa... herkes diyor idrar kesin sonuc degil diye ... bide sana onu mu tavsiye etmis...
sen git ya baska hastaneye yada direk gebelik kan testi de vezne ye...
Allah'im yaaa doktora bak... kan testini alinca git suratina carp o sonucu sen onun ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…