HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

neden artık çok sakin topicimiz valla bişeler paylaşmak ıstıyorum nasılsa kimse yok dıye yazmıyorum artık bende nerde herkesler yaa

bu doktorlarin var yaa... allah bazilarini bildigi gibi yapsin.... deger bilmezler yaa...
simdi gazetede okudum bir kadinin hikayesini... Kadinin basina neler gelmis... bide neler imzalatiyorlarda dava fln acilmasin...
olursen bile senin sucun olmek yani...
bir islem yaptirmadan en az 2 doktora gorunmek gerek kesinlikle... sonra ortak karar ise gucunun yettigi en iyi yerde islem yaptirman lazim... yoksa sonunun ne olcagi belli degil..

Yaz hayatim sen, ben butun gun burdayim .. Ne calisasim var ne eve gidesim ..

bugün cumaya o yüzden çalışasın yoktur ama sende sıkma artık canını hayatım yaa olur öyle şeyler gönlünü alır mutlaka, hep diyorumya meleğin hissediyodur bunu nolur rahat ol şuan yaşadığın duygu yani hamilelik bunu yaşamak için neler ermezdim şuanda kaç kişi aynı durumda, bebeğine sarıl onu hayal et neşen yerine gelsin,erkek heryerde her ülkede her ırkta yine erkek arada öyle odunluklar olabiliyo işte napalım

Canim insallah benimde oyledir gorecegiz kanda yaptirip..

Canim nasil doktormus oda, git sen ver kan tahlili istiyorum ben de daha yeni bat gunun hemen idrarda cikmayabilir..
Hadi kan sonucunu bekliyoruz heyecanla..

Saolun canlarim heyecanimi paylastiginiz icin :) kan icin kocisi bekliyorum acilde yaptiririm artik.. sonucu yazarim size vardir insallah adete dair bi agri sizi yok hem

Mecbur yine oraya gidicem canim en yakn hastane cunku :$ aksam ustu acile gidicem sonucu yazarim size kizlaar :))
Bu arada hafif kahve akinti oluyor arada bu adet degil dimi orucumu tutuuorum cunku??

ayy bu kozalakta epey abartmaya basladı 7 aylık hamılesın gece yarıları gelmeler falan hatta fırsatı olsa hıc gelmeyecek
bu kadar sen stres yapman ama sekerım yoksa bu bebıs stresten 7 aylık gelıverır aman aman

erkekletın neredeyse hepsı sorumsuz aynı ama ıste barı hamılelıkte daha ılgılı davranabılırler ama nerdeeeeee

sabah hastaneye gittim gebelik şüphem var kan tahlili yaptırmak istiyorum dedim ama salak doktor önce idrar da bakalım dedi ve idrar tahlili aldı yok çıktı neeegaaattiiiiffff...
güveneyim mi buna ben ??

ayy bu ne bıcım doktormus yaa alem valla
ıdrar testını de hastanede yapcama evde yaparım yanı
manyakmı ne ımıs

valla canım senin kozalağın yaptıklarını okudukça ben sinirlendim bu ne sorumsuzluk allahım yardımcın olsun senin. o seni umursamadıkça sende onu umursama diyeceğim ama biz bunu yapamıyoruz

Haklisin canim, ama napican iste aksam stresten bisi yiyemedim, bende bgn bol bol bebisimi besliyorum masa manav dukkani :))

Hadi canim hayirlisiyla guzel haberlerini bekliyoruz..

Sorma canim napcan soylesen bir turlu sussan bir turlu sen istedigin kadar anlat ama kendi dusunemedigi surece yapamiyor bu angut kozalaklar.. Uzulmicem diyorum ama bazen elde degil iste..

valla canım senin kozalağın yaptıklarını okudukça ben sinirlendim bu ne sorumsuzluk allahım yardımcın olsun senin. o seni umursamadıkça sende onu umursama diyeceğim ama biz bunu yapamıyoruz

Umursamayinca ohh hayat ona guzel, senelerdir boyleydi dedim belki hamis kalinca degisir, ama nerde cocuk doguncada degismez boyle gelmis boyle giderler, Esranin dedigi gibi aile evlilik kavramlari cok farkli benim kozalak digerlerinin yaninda gene iyi , iyi kotu idare edicez artik birbirimizi ama iste uzulmeden de yapamiyor insan..

slm guzellıklr nasılsınız bakalımmmm

burcummm yazdıklarını okuyunca cok uzuldummm tatlım ama sen kendını uzme hep dua et belkı oda bebek gelecek eve basladınız stres olmustur dıcem ama bunun affedılır yanı yok kı sen Allah a dua et Allah 'ım senın kozalaga bırazzzz ıyılık guzellık vıcdannn versın tatlım sen 7 aylık hamılesın senı o saatlerde nasıl bır basına bırakır yaaa

ben geldim kızlar niye hülya girmiyo diyosunuz yaaa annemdeydim napıyım evdeykende işteykenki gibi sürekli giremiyorum bilgisayardan çok sıkılıyorum neyse bisürü şey birikti dün ve çarşamba günü oruç tuttum çarşamba günü nasıl iyiydim anam anlatamam annemle börekler açtık bisürü börek yaptım iki kez alışveriş merkezine gittim saattlerce dolaştım ve gece yarısı 4,5gibi yattım çok dinç ve iyiydim üstelik yerimi yadırgadım ilk kez ve çok az uyumuştum ona rağmen ama ertesi gün yani dün bir sırt ağrısı ve mide bulantısıyla uyandım ama ölüyorum normal bi mid ebulantısıda değil göğüs kemiklerimin ortasındaki boşluk bulanıyo ve elimi kıpırdatsam hadi lavaboya hareketsiz yatıyorum sırtımdan duramıyorum benim kozlakta dönmüştü güya beni merak etti kurstan geldi adam gelir gelmez uykuya daldı artık annemle gittik hastaneye mide ilacı ve mide bulantısı ilacı verdi geçmezse gece gel hastaneye alcam seni dedi ama bebeklerim iyi nasıl büyümüşler 2,5cm ve 2,40 cm olmuşlar çok fena bu veletler ananeleriyle oturdum ya kıskandılar kendilerini ananelerine gösterdiler hemen birisi 1 gün gerideydi yetişmiş diğerine öyle yani bebeişlerimle dün tekrar görüştüm

bu arada kozalak yine dört ayak üstüne düştü normalda ayın 5inde açıklanacak ama orda arkadaşı vardı o sormuş hocalaar öğrenmiş kozalak artık yüksek lisans öğrencisi ama oraya taşınalım diyo orda gelirimiz burdakinden daha yüksek olur diyo arkadaşıda hanımın çalışmak isterse yeterlilik belgesi ayarlarız kuran kursunda çalışır zaten bisüre sonrada kadroya geçer demiş gitsem bi türlü gitmesem bi türlü napcam bilmiyorum benden bu kadar işte

sense

canım benim hala akıntım oluyo kahverengi değil ama kahveye dönük rengi ve ağrılarımda oluyo ama allaha şükür herşey normal rahat ol benimde ikinci adet zamanımda ağrım çok oldu

heyecanlı

canım bendede olmuştu lekelenme biliyosun inş hamişsindir akşam sırf senin için girdim ama malesef net sonuç alamamışın akşamı heyecanla bekliyorum inş güzel haberimiz ve hayırlı sağlıklı bebişimiz geliyodur

taçyaprak

kuzum sinir oluyorum senin kocana ve ailesine yaa şeytan diyo bırak herşeyi tası tarağı topla gel ama olmuyo işte bizim şu yufka yüreğimiz çalışkanlığımız merhametimiz sadakatimiz engelliyo napcan canım dua etcen bol bol allah insaf merhamet anlayış akıl versin diye senin bu adam anlaşılan kredi parasınıda afedersin ota b..a verip bitirecek yada kardeşine yedirecek bence sen ayarla netten felan sınra al bunu ara aramazsan ben arıcam de başka türlü olmayacak gibi
bak benim okadar riskim var ilişkinin yasak olduğunu biliyo yasak olmasına rağmen 3kez ilişki oldu şimdiye kadar ona rağmen tutturmuş yapacakmışız ölsünmüymüş hayır çocuğu istemeyen yada ilişkiye girmeyeceğini daha önceden bilmeyen biri olsa anlıcam ama herşey,de biliyodu ve benim akıntımın devam ettiğini sıkıntılarımın olduğunu düşük riskimin olduğunu ve ikiz olduğu için riskin iki kat fazla olduğunu biliyo düşüncesiz bunlar gerçekten hödükler kelimeler kifayetsiz kalıyo bunların karşısında bol bol dua et canım

ebda

canım çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine allah şifa evrsin kozalaktanda uzak dur iyice bulaşmasın sana

Oyyy oyy yesinler o minikleri, cok sukur hersey yolundaymis, hyatim sende zorlama kendini oruc fln tutma sen daha iyi bilirsin tabi ama minikleri susuz birakma annesi sicaklarda..

Hayatim esininde sinavi gectigine cok sevindim, tasinmakta sana ayri bir zorluk olcak ama maden daha iyi bir gelecek var neden olmasin, hem kuran kursunda fln sana ev disi aktivite olur hemde bebislere bol bol zamanin neden olmasin..
Cok sevindim iyi olduguna :)) op o fasulyeleri annesi bizim icin bol boll

Amin sorma biz hep onlar icin en iyisini yapmaya calissakta herseyi otamatik yapilmasi gerekir olarak kabul ediyorlar.. Sende aman dikkat et ikizlerle, baska yollar bulmaya calis Bende dua ediyorum hep ramazan gunu Allahim benim gunahlarimi bagislamasanda gunahsiz melegim icin su adama akil ver evine yuvasina bagla diye.. Hakkimizda hayirlisi, bazen hayal ettigimiz gibi olmuyor iste hayat..

sapık babaları hepimizin yeriine bol bol öpüyo zaten canım merak etme:)) aslında çocuk olmasa belki düşünebilirdim hem kayınvalidemdende uzak olurduk ev parasını bile biriktirirdik ama hamilelik var üstüne bide ikiz ben kendime hiç güvenmiyorum bide benim kocam aşırı vurdumduymaz diyorum ya dün kıvranıyorum nasısın dedi daha anlatırken uyudu ama ölmüiş gibi uyuyo telefon çalıyo diye dürtüyorum kımıldamıyo bile burda benim eşime çok ihtiyacım olmuyo heryeri herşeyi biliyorum heryer zaten elimin altında kendi işimi kendim beceriyorum zor durumda kalırsamda annem koşuyo hemen imdadıma o güvencem var onun rahatlığı var hiç bilmediğim biyer nasıl düzen kurulacak bide öyle düşündüğü gibi gitmezse işler hadi geri gel ee düşündüğü gibi iyi gitse bile eninde sonunda buraya dönücez burda tekrar bi düzen kurmamız gerekecek şuanki gibi rahat bi düzen kurabilceğim garantisi yok ve hamile hamile ben nasıl taşıncam nasıl yerleşcem amaan kafam karışık eşime sabah dedim sen bi öğrenci evi bul orda kal ben burda ananemi yada kardeşini yanıma çağırırım onlarla kalırım dedim bakalım hayırlısı yaa valla en iyi sizler anlarsınız insanın annesinden uzak kalmasının ne demek olduğunu en iyi önce sen sonrada diğer kızlar bilir çok karışığım valla

napcan canım mecbur daha kötülerine bakıp teselli bulcan rabbim şu mübarek günlerin şu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine eşini evine bağlasın gözü senden evinden başka bişey görmesin inş yarın kadir gecesi boıl bol dua et sakın es geçme

ayy bu arada ben habir ehamur işi ve kızartma yiyorum ya verdiğim kiloları fazlasıyla almışımdır diye korka korka tartıya çıktım ve bilin bakalım kaç çıktı 51.5 şok oldum karnımı tıka basa doyurdum anca 52ye çıkabildim inanamadım defalarca kez çıktım tartıya anam bu yediklerim nereye gidiyo benim ama valla sevinmedimde değil çok fazlam vardı eğer çocuklarıma zararı olmucaksa bi 2,5kilo daha versemde hamileliğin 4. yani kilo almaya başlanılan ayına öyle başlasam ne güzel olur:)))

Gecmis olsunn tatlim... ii allah tan annecigin varmis hemen gidivermissiniz hastaneye.. ama senin yumurcaklarin seni goresileri gelmis demekki baksana kocaman olduklarini sana ve annenaneye gostermek istemisler
masallah onlara... Allah nazarlardan korusun
bu arada tasinma isini bence hic karistirma... senin hamilelik donemin cok yorucu gecicek annecigine cok ihtiyacin olur...
ilerleyen aylarda iyice buyucek karnin oturup kalkmak bile yorucu olur... anne olursa yaninda ne guzel en ufak derdinde yetisir yanina... es-dost ricayla fln ancak 1--2 kere yurur is.. kayinvalideler bile okadar yuzvermiyor biliyosun... sen o isi iyice dusun...

yaa evet dun az agri vardi bugun sadece vajinal bolgede azcik bir sizi oldu ama o da cok hareketsiz kalmaktan galiba... cok oturuyorum yada yatiyorum... biraz yuruyus yapmam lazim...
valla bende dayanamicam bayramdan once gidicem heralde bizim burdaki hastaneye ... cok merak ediyorum nekadar oldugunu minnikimin icim rahat yolculuk yapim diyorum sonra diyorum bayramdan sonra randevum var o kadar cok girmim ultrasona diyorum vazgeciyorum....

zaten canım beni bi görsen sanki 6-7 aylık hamile gibiyim azzcık yeemk yesem kursağımdan itibarn şişiyorum nefes alamıyorum yatakta sağa dönsem karnım acıyo batıyo sola dönsem batıyo sırt üstü uzanıp yatsam çok geriliyorum nefes alamıyorum ters yatsam zaten yatamam valla yatmak bile sorun annemde diyo sen böylesin şimdiden yarın öbür gün karnın çıkınca nolcak sen çok zor geçircen heralde diyo hayırlısı bakalım yaa bakalım rabbim önümüze nasıl bi yol çizcek ana gibi yar olmaz tabiki kime neyi kaç kere yaptırabilceksinki
canım çok ultrasona grimek çok zararlıymış çocuğa çok kuvvetli bi ses dalgası gidermiş ultrasonda ve çocuk okadar rahatsız olurmuşki bende normalde gitmeyi istemiyodum ama akıntımda olunca korktum normalde 23 ağustostaydı randevum dün gittiğim için artık 1 eylülde gitmeyi düşünüyorum bence sende sabret dayan allaha şükrü bi sorunda yok sırf merak ettiğin için gitme girme ultrasona allah korur bebişlerimizi inş

ooww cnm bnm yaa senin zor gibi gecicek ama belki bulantilar fln kesilince rahatlarsin... bu donemler birde cok gaz oluyor yaa bnm bile karnim cikiveriyor senin hayli hayli cikar .... sen iyi dusunmuusun esin icin yalniz gitsin gider gelir sende evinde rahatla hamileligini gecirirsin... ztn kisin fln zor olur...

yok yok gitmicem ztn... sabredicem ... hem bisi der fln kendi doktorumda olmicak sonra yine dert olmasin bana .... hayirlisi ile insallah hersey yolunda gidicektir... son gunlerde cok su mart ayi topigini okudum kalp durmalari fln diyolar yaa... onun endisesini yasar gibi oldum ama attim ustumden onuda ... alnimizda ne yazildiysa o olucak... kendimide bebisimide bosuna stresse sokuyorum... Halime sukredicegime kendi kendimi gerdigimi farkettim... oyle kotu degilim cok sukur.... bulanti cok cok az 1-2 gun olur gibi oldu sonra gecti... istahsiz bile olsam bisiler yiyebililyorumm..
doktorda gecen hafta hersey guzel -duzenli dedi... yavrum benm annecigine cok bisey hissettirmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…