- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #29.321
ooww cnm bnm yaa senin zor gibi gecicek ama belki bulantilar fln kesilince rahatlarsin... bu donemler birde cok gaz oluyor yaa bnm bile karnim cikiveriyorsenin hayli hayli cikar .... sen iyi dusunmuusun esin icin yalniz gitsin gider gelir sende evinde rahatla hamileligini gecirirsin... ztn kisin fln zor olur...
yok yok gitmicem ztn... sabredicem ... hem bisi der fln kendi doktorumda olmicak sonra yine dert olmasin bana .... hayirlisi ile insallah hersey yolunda gidicektir... son gunlerde cok su mart ayi topigini okudum kalp durmalari fln diyolar yaa... onun endisesini yasar gibi oldum ama attim ustumden onuda ... alnimizda ne yazildiysa o olucak... kendimide bebisimide bosuna stresse sokuyorum... Halime sukredicegime kendi kendimi gerdigimi farkettim... oyle kotu degilim cok sukur.... bulanti cok cok az 1-2 gun olur gibi oldu sonra gecti... istahsiz bile olsam bisiler yiyebililyorumm..
doktorda gecen hafta hersey guzel -duzenli dedi... yavrum benm annecigine cok bisey hissettirmiyor...
ooww cnm bnm yaa senin zor gibi gecicek ama belki bulantilar fln kesilince rahatlarsin... bu donemler birde cok gaz oluyor yaa bnm bile karnim cikiveriyorsenin hayli hayli cikar .... sen iyi dusunmuusun esin icin yalniz gitsin gider gelir sende evinde rahatla hamileligini gecirirsin... ztn kisin fln zor olur...
yok yok gitmicem ztn... sabredicem ... hem bisi der fln kendi doktorumda olmicak sonra yine dert olmasin bana .... hayirlisi ile insallah hersey yolunda gidicektir... son gunlerde cok su mart ayi topigini okudum kalp durmalari fln diyolar yaa... onun endisesini yasar gibi oldum ama attim ustumden onuda ... alnimizda ne yazildiysa o olucak... kendimide bebisimide bosuna stresse sokuyorum... Halime sukredicegime kendi kendimi gerdigimi farkettim... oyle kotu degilim cok sukur.... bulanti cok cok az 1-2 gun olur gibi oldu sonra gecti... istahsiz bile olsam bisiler yiyebililyorumm..
doktorda gecen hafta hersey guzel -duzenli dedi... yavrum benm annecigine cok bisey hissettirmiyor...
Kizlar bu saat olmus kozalak daha yeni ariyor, aksam arkadaslari gelcekti iptal etmis.
Istersen aksam basbasa biseyler yapalim diyor, dedim sagol sen bana huzurlu bir uyku uyumak nasip et yeter, iki saatlik uykuyla ayaktayim koca gun dedim, kapattim..
Uff sinir oluyorum konussan sanki dogru bisi yapmis saniyor kendini konusmasan umrunda degil ben yatip uyurum o cikar kapi onunde anasi babasiyla oturur daha cok sinir olurum .. Allah'im yarabbim nolur huzur ver evime
Kizlar bu saat olmus kozalak daha yeni ariyor, aksam arkadaslari gelcekti iptal etmis.
Istersen aksam basbasa biseyler yapalim diyor, dedim sagol sen bana huzurlu bir uyku uyumak nasip et yeter, iki saatlik uykuyla ayaktayim koca gun dedim, kapattim..
Uff sinir oluyorum konussan sanki dogru bisi yapmis saniyor kendini konusmasan umrunda degil ben yatip uyurum o cikar kapi onunde anasi babasiyla oturur daha cok sinir olurum .. Allah'im yarabbim nolur huzur ver evime
buarada bende artık mart topiğini eskisi gibi takip etmiyorum çünkü insan okudukça etkileniyor birbirinden zaten herkes genelde ilk hamileliğini yaşıyor ve herkes pimpirikli kendini dinleyip duruyor şumu oldu bumu oldu diye okudukça bişey yoksada varmış gibi hissediyorum ben eskisi gibi takip etmiyorum
tatlım sende al kocanı yataga beraberce güzelcee uyuyunnn güzelce anlat ona içindekileri sımsıkı sarılın birbirinize uzatma bence tatlım bak yarın kadir gecesi kalpleriniz kırık olmasın
cnm bnm stres - dert yapma kendine bu kdar ... artik cok sinirine dokunuyorsa al karsina konus... biraz surt burnunu... ama bak o da biliyor yaptigini ki hmn gonlunu almaya calisiyor...
vallahi bebislerinin sansina esin halletmis askerlik isini... Senide buyuk stresten kurtarmis... cnm bnm simdi oyle hesap yapiyorsun haklisinda sonra anneni yanina cagrican fln onada git gel olucak... hani ordan masraf olmasin derken tasinma telasi fln ev bul kapora ver belki boya badana temizlik flnn hop sen onun yarisini bir kerede vericen ... oyuzden hic 1 sene icin duzenini bozma derim ben...
valla cnm yaa o topikte oyle... cogu ilk hamilelik dedigin gibi... belki bisiler ogrenirim dedim ama daha cok urktum... bende artik cok takilmicam.bugun iyice anladim... genelde okuyordum iste artik okumicam da... bosuna kendimi dinlemeye basladim bende...
Haklisin canim bende bunu istiyorum ama her zaman herseye bir kilif buluyor , tama ende hataliyim ama sede hatalisin bilmem ne .. Zaten 10 dk konusuyoz 11. dk laptop elinde daha cok gururum kiriliyor , onemsemedigimi uzume vuruyor gibi geliyor..
Yarin banyo icin fansas fln bakmaya gidicektik onceden secmistik zaten ama dizayn yaptirip siparis vercektik, bebek arabasi alcaktik, bana dugun icin elbise bakicaktik .. Bakalim nolcak ins hallederiz isleri aksamda bol bol dua ederim allah'in izniyle..
cnm icini ferah tut sen... hersey yoluna giricektir mutlaka... yarin sabah soyle guzel bir kahvaltinin ardindan bi guzel islerinizi halledersiniz... hersey tatliya baglanmis olur...
Amin inss canim, Allah kimsenin evinden huzuru eksik etmesin ..
tacyaprak
kuzum benim içini ferah tut dualarımdasın inş herşşey yoluna biranda girecek akıllanacak kocan
sense-tacyaprak
bende gitmek istemiyorum canlar sanırım yanlış anlattım bana sorarsanız ben gitmeyim eşim gitsin hatta git gelde yapmasın orda kalsın bi öğrenci evinde sadece tatillerde felan gelsin bende burda ananemi alıyım yanıma ananemle birlikte kalıyım diyorum öyle biz gitsek zaten babam annemi göndermezki fazla ince düşüncelidir babam annem gelse iki gün kalsa 3. gün annemin ne utanmazlıpğı kalır ne yüzsüzlüğü baabm demediğini bırakmaz çocukları niye rahatsız ediyosun diye çok kızar şuanda bile ayda yılda bi gelirler benim evime ondada hemen yemeği yerler ikinci bardak çayı içmeden siz yorgunsunuz sabah erlen kalkcaksınız yatın dinlenin der hemen giderler
oyle valla cnm... Rabbim saglik ve huzur versin... ama bak senin en buyuk huzurun ynainda ... ne kadar sinirlensen bile onun iicn sakin olman lazim... artik telaslanma uzulme zamanlarin degil...dogum zamannin yaklasiyor. suan biizmkiler cok hissetmese bile senin prensess kocaman oldu herseyi anlar hisseder...
bebek isini izledin mi hic... bebis babaya devamli saydiriyor....
bizimkilerde oyle olcak
devamli bizden duya duyaa... bnm teyzemin kizi bnde 11 yas kucuk... o dogdu zaman teyzemde kaliyordum..
bi aksam enisteme cikisti teyzem.... aysu da yanlarinda ama daha 2 aylik fln... sonra yikadilar bizim findigi neyse enistem aldi kucagina altini fln degistircek diye bizim kiz hopp onun ustune....
teyzem de ozamn demisti anliyo iste kizin tavrini koyuyor diye
yaa allaha şükür bulantım oluyo ama öyle o 10 gün olduğu gibi değil bide dün çok kötü oldum inş bidahada olmaz çok kötü bişey gerçekten ya işte aslında sürekli gidip gelsin diye düşünüyorum zaten yüksek lisans dersleri haftada 1yada 2gün oluyor ya ama haftada 1kez gidip gelcek oda 150tl ayda 600tl olcak oda senelik aşağı yukarı 4000tl'yi geçecek senelik okadar paar evrmeyelim diye zaten tezli yazdı yoksa burda tezsize giderdi valla banada en mantıklı gelen onun gidip orda kalması tatillerde felan gelir napıyım okadar ayrı kalmayada dayanalım artık zamanında ben ona demiştim konyada çocuk gelişimi tezli yüksek lisans açmıştı ee napcam ben onu dedi girmedi şimdide ortadoğu araştırmalarımı ne öyle bi bölümden yapcak sanki alanıyla çok ilgili bu valla başına geleni çeksin napıyım umursamazlığının sonucu bu allahtan şansı çok iyide yine yolunda gitti herşeyi kılpayı yırttı askerlikten
Nihayet cuma oldu ve tatil başlasın şimdi ewe git ütü yap ( dün bir posta yaptım bügünde yeni yıkananlar var) valiz hazırla yarın akşam da yola çıkacağız
Erken doğumdan çok korkmaya başladım dün bebiş o kadar aşağıya vuruyordu ki gerçekten sancı böyle başlıyor diye kendimi dinledim duş aldım falan hala aynı idi inş tek bedende gider döneriz :)
ben kaçar kızlar kozalak geliyomuş kapatıyım yakalanmadan akşam iftardan sonra sadıcıma sadıçlık yapmaya gidecektik herzamanki gibi işi varmış gerizekalı çocuk yaa 3,5yıllık evliler çocukları yok ve kız en son görüştüğümüzde dayanamadı söyledi bana çocuk olması için gerekli şeyi yapmıyo kocam içime boşalmıyo dedi neymiş dayanamıyomuş sinir oldum kocasına doktor ilaç milaç vermiş spermlerindede sorun varmış ama ilaçlarıda içmemiş sonra kaynanası kızı doktor doktro gezdiriyo sanki sorun kızdaymış gibi eşime anlattım dur ben o gerizekalıya bi anlatıyım neyi nasıl yapması gerektiğinide doğru düzgün yapsın aptal dedi ama taa nezamandan beridir beyfendi kabul etmiyo çok yoğun iş adamı mübarek lafada gelse para yok diye ağlar sinri oluyorum böylelerine ayy benim yine menopozlu damarım kabardı heralde herşeye sinirleniyorum
Ya ozelini anlatmak degilde anim ne biliyim yaa hem cocuk istiyolar sorun erkekte ama erkek hicbisey yapmiyo hide kizcagiza camur atiyolar ben buna deli oluyorum ustelik erkek bizim yardimci olmaya calistigimizi biliyo yani esime anlatmis esimle biraz telefonda konusmuslar zaten esimde goruselimde uzun uzun konusalim demis ama yok bi garip insanlar bende biranda patladim haklisin valla anlatmamaliydim bos bulundum galibainşallah senin o arkadasın buraya girmiyodur yada üye değildir. şahsen ben benim özelimi güvenip anlattığım birinin başkalarına anlattığını duysam çok kırılırım bu çok özel bir konu çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?