HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Canim aman dikkat et kendine , sicaklarda fln Allah korusun bol bol su ic.. Kozalaginda iyilesmistir ins.
Allah emanet olun ins sag samil hayirlisiyla gidin bol bol eglenin gelin ..

Kizlar aksam kan tahlili yaptirdim ama netlesti iiste NEGATIF oldugu.........
Ne yapalim vardir Allahin bir bildigi ama yavrumu gobusumde hissetmek istiyorum artik.. dun adetim baslamis sayiliyor bu durumda ve adetim 30 gun oldu galba gekecek bat 1 eylul diyorum ve yoluma devam ediyorum azim ve kararlilikla :)) kistim vardi gecn aylar koyu kahve lekeler olur kasigim agrirdi bu ay olmadi direk kirmizilar geldi cok sukur sanirim budaaaa iyi habeeerr

Canimmm kiyamam sana yaaa
Seni bu kozalak niye bu kadar sorumsuz davraniyor sonucta bebis gelecek minik kizi dogacak ona hazirlik yapmasi gerekiyo hevesle.. uzulme tatlim en guzllerini yapicaksin sen bitanecik melegine..

Gunaydiiiin kizlatrr

heyecanli

hayirlisi olsun canim..senindw bu idrar testlerinden ne cektin....

hulya

canim annene gittigin icin. intenet yoktur herhalde diye hic sormadik..ama yoklugun brlliydi taBi...

burcu sen naptin moralin yerine geldimiii

ozz

Iyi tatiller canim...

Bu testler niye böyle oluyor bir kaç aydır ya silik çizgi nasıl çıkıyor anlamadım bi türlü hakkınızda hayırlısı olsun canım üzülme dicem ama boşuna biliyorum

Günaydın tatlım
Teşekkürler

bu testler niye böyle oluyor bir kaç aydır ya silik çizgi nasıl çıkıyor anlamadım bi türlü hakkınızda hayırlısı olsun canım üzülme dicem ama boşuna biliyorum

ve birçok kişide bu oluyor canım bir kaç aydır böyle sadece ben değilim testler de bi sıkıntı var yani.. Bir daha yapmam hep yanıltıyor diyorum bat yaklaşınca yine dayanamıyorum ama sabır kredimden kullanıyorum birgün baya koyup çok ağlayacağım ama o gün gelmeden bebeğim gelsin inşallah hayırlısyla canım..

İnşsllah canım hayırlısı ile hayırlı Amanda gelsin bebişler inşallah

Selam kizlar ........ valla bayram arifesi kimsecikler yok... gerci anlasilir durum tatiller bir bitsin herkesler toplanir heralde

ozlemcim oyle seyler getirme aklina bakim... iyi seyler dusun bakim oyle bir riskin olsa doktorun senin ztn uyarirdi...
bu arada iyi tatiller ii eglenceler size... dikkat et kendine... havuzu bosver deniz en iyisi olur... hem tuzlu suda iyi gelir ...

ahh kuzum yaa hemen doldurma kendini boyle... stres yapma bukadar...
en kotusu al elinden makineyi keyfin gelene kadar verme kullanmaya belki biraz sinirlerinin yatismasini saglar cezalandirmak ...... beni keyiflendiriyor genelde....
cnm bnm bak bugun icin ne guzel planlariniz vardi sirasiyla onlarida halledersiniz... ev isi onemli tabi.. cocuk buyudukten sonra fln daha zor olur tadilat isleri..
uzme bu kadar kendini biraz vurdum duymaz olmaya calis... bukadar sinir stress iyi degil senin icin....

Bendw varim kizlar..

netim yavas oldugu icin arada yazabiliyorum..sma okuyorum..

herkesler tatilde. bende.. bayram da geliyor...sonraaa hoop denize girebilecegiz....

Kıslar selam, bugün ve hergün dualarınız kabul olsun,allah gönlünüzden ne geçiyosa yolunuza sersin..hepiniz dualarımdasınız şimdide iyi bayramlar diyorum hepinizi öpüyorum

Merhaba kizlar,

Daha iyim bugun sagolun desteginiz icin sizde olmasaniz kim benim derdimden anlicak, ahhh burda olsaniz benim has odun kozalagada anlatsaniz..
Meryem`min bebis arabasini aldik, biraz tartistik arabada giderken ama arabalara bakarken dagildi atmosfer , sakin mutlu donduk eve cok sukur..

Heyecanli,
Hayatim hayirlisi olsun uzuldum ama bir yandan da negatif cikmis en azindan yine kimsayal gebelik degil, bidaha alma o marka testlerden demekki yanlis sonuc veriyorlar.. Er yada gec seninde bebis gelicek bu kadar hamisin arasinda meleklerimizle dua ediyoruz sizler icin ..

Ozercim,
Iyi yolculuklar canim, bol bol eglen dinlen sag salim gidin gelin ins..
ohh kiskandim valla suda soyle rahatca gobusun ustune yatmak gibisi yok :)))

Esracim,
Sende tatilin keyfini cikar valla donunce cok is bekliyor seni, keske yardim edebilsek..

kızlar hepinize selam

taçyaprak

canım,senin kozalak böyle gelmiş böyle gider.
ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin...
sen de şu an deveyi gütmeyi sürdürdüğüne göre duyarsız olmaya alışmalısın.
çünkü kozalağın çok duyarsız.onu da suçlamıyorum,belki gelenekleri böyledir.
sen çevrenden de görüyorsundur,erkeklerinin nasıl olduğunu.

Sagol canım bende Deniz'in hayali içindeyim az kaldı valla sagolasun :)

Sagol canım inş yarın göbüş üstüne yatıcam kulaç atma serin sular hayalim var

Eki Görüntüle 771185

Siyah aldik degerlerine gore daha guzel duruyordu, annesi minik cicekler kalpler alip dekore edicek prensesin arabasini :))

Products.|.Prams.|.Viper 4S <span class="special">* special</span>.|.ABC Design GmbH

Ay ne güzelmiş güle güle kullansın Meryemcik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…