- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #29.341
dikkatli ol canımm havuza girme bide iyi tatilleeeerr :))
Nihayet cuma oldu ve tatil başlasın şimdi ewe git ütü yap ( dün bir posta yaptım bügünde yeni yıkananlar var) valiz hazırla yarın akşam da yola çıkacağız
Erken doğumdan çok korkmaya başladım dün bebiş o kadar aşağıya vuruyordu ki gerçekten sancı böyle başlıyor diye kendimi dinledim duş aldım falan hala aynı idi inş tek bedende gider döneriz :)
Canim aman dikkat et kendine , sicaklarda fln Allah korusun bol bol su ic.. Kozalaginda iyilesmistir ins.
Allah emanet olun ins sag samil hayirlisiyla gidin bol bol eglenin gelin ..
Offf kizlar gelde sinir olma eve geldim direk banyoya girdim ilik bir dus aldim rahatlarim diye, sonra ne goriyim kozalak Osmanin resimlerini cekiyor. Bana sormaya gerek bile gormeden gitmis almis fotograf makinasini tamam alcaktik ama insan der bence en son su iyi bak alalim, gider beraber alirdik yada ne bilim alirken haber verir insan. Daha cok moralimi bozdu eve bebege bisi almadik krediyle ilk aldigimiz fotograf makinesi yazik yaaa 750 tl yaklasik almis bizim aylik odemelerimiz 1000tl olcak zaten..
Bazen diyorum hatami yaptim ama evim dokuluyor bebek gelicek, bir ruzgar ciksa camlar direk aciliyor, yagmurda varsa direk icerde evde degilsen yandin her yer su icinde kaliyor..
Sinirimden daha cok catlamak uzereyim suan.. Bebegimin ne arabasi var ne yatagi henuz..
Kizlar aksam kan tahlili yaptirdim ama netlesti iiste NEGATIF oldugu.........
Ne yapalim vardir Allahin bir bildigi ama yavrumu gobusumde hissetmek istiyorum artik.. dun adetim baslamis sayiliyor bu durumda ve adetim 30 gun oldu galba gekecek bat 1 eylul diyorum ve yoluma devam ediyorum azim ve kararlilikla :)) kistim vardi gecn aylar koyu kahve lekeler olur kasigim agrirdi bu ay olmadi direk kirmizilar geldi cok sukur sanirim budaaaa iyi habeeerr
Gunaydiiiin kizlatrr
heyecanli
hayirlisi olsun canim..senindw bu idrar testlerinden ne cektin....
hulya
canim annene gittigin icin. intenet yoktur herhalde diye hic sormadik..ama yoklugun brlliydi taBi...
burcu sen naptin moralin yerine geldimiii
ozz
Iyi tatiller canim...
bu testler niye böyle oluyor bir kaç aydır ya silik çizgi nasıl çıkıyor anlamadım bi türlühakkınızda hayırlısı olsun canım üzülme dicem ama boşuna biliyorum
ve birçok kişide bu oluyor canım bir kaç aydır böyle sadece ben değilim testler de bi sıkıntı var yani.. Bir daha yapmam hep yanıltıyor diyorum bat yaklaşınca yine dayanamıyorum ama sabır kredimden kullanıyorum birgün baya koyup çok ağlayacağım ama o gün gelmeden bebeğim gelsin inşallah hayırlısyla canım..
Nihayet cuma oldu ve tatil başlasın şimdi ewe git ütü yap ( dün bir posta yaptım bügünde yeni yıkananlar var) valiz hazırla yarın akşam da yola çıkacağız
Erken doğumdan çok korkmaya başladım dün bebiş o kadar aşağıya vuruyordu ki gerçekten sancı böyle başlıyor diye kendimi dinledim duş aldım falan hala aynı idi inş tek bedende gider döneriz :)
Offf kizlar gelde sinir olma eve geldim direk banyoya girdim ilik bir dus aldim rahatlarim diye, sonra ne goriyim kozalak Osmanin resimlerini cekiyor. Bana sormaya gerek bile gormeden gitmis almis fotograf makinasini tamam alcaktik ama insan der bence en son su iyi bak alalim, gider beraber alirdik yada ne bilim alirken haber verir insan. Daha cok moralimi bozdu eve bebege bisi almadik krediyle ilk aldigimiz fotograf makinesi yazik yaaa 750 tl yaklasik almis bizim aylik odemelerimiz 1000tl olcak zaten..
Bazen diyorum hatami yaptim ama evim dokuluyor bebek gelicek, bir ruzgar ciksa camlar direk aciliyor, yagmurda varsa direk icerde evde degilsen yandin her yer su icinde kaliyor..
Sinirimden daha cok catlamak uzereyim suan.. Bebegimin ne arabasi var ne yatagi henuz..
Selam kizlar ........ valla bayram arifesi kimsecikler yok... gerci anlasilir durum tatiller bir bitsin herkesler toplanir heralde
ozlemcim oyle seyler getirme aklina bakim... iyi seyler dusun bakim oyle bir riskin olsa doktorun senin ztn uyarirdi...
bu arada iyi tatiller ii eglenceler size... dikkat et kendine... havuzu bosver deniz en iyisi olur... hem tuzlu suda iyi gelir ...
Merhaba kizlar,
Daha iyim bugun sagolun desteginiz icin sizde olmasaniz kim benim derdimden anlicak, ahhh burda olsaniz benim has odun kozalagada anlatsaniz..
Meryem`min bebis arabasini aldik, biraz tartistik arabada giderken ama arabalara bakarken dagildi atmosfer , sakin mutlu donduk eve cok sukur..
Ozercim,
Iyi yolculuklar canim, bol bol eglen dinlen sag salim gidin gelin ins..
ohh kiskandim valla suda soyle rahatca gobusun ustune yatmak gibisi yok :)))
Esracim,
Sende tatilin keyfini cikar valla donunce cok is bekliyor seni, keske yardim edebilsek..
Eki Görüntüle 771185
Siyah aldik degerlerine gore daha guzel duruyordu, annesi minik cicekler kalpler alip dekore edicek prensesin arabasini :))
Products.|.Prams.|.Viper 4S <span class="special">* special</span>.|.ABC Design GmbH
kadir geceniz mübarek olsun ettiğiniz dualarınız kabul olsun kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?