HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Ve yolculuk başladı kızlar hepimizin Kadir gecesi mübarek olsun ayrıca öpüldünüz
iyi tatiller canım...
bol bol dinlen,paşamıza ii bak.
kızgın kumlardan serin sulara atla bakalım...
bugün benim tatilimin son günü.
son kez atlıycam sulara ben de.

kızlar bu arada kozalak hep yanımda,yazamıyorum.
ama okuyorum.öpüldünüz.

ebdoss tatil bitti mi nerelerdesin.

canım bugün tatilin son günü...içmelerdeyiz.
çok beğendim burayı.
tek sorun aşırı derecede güzel kız kaynıyor
onlar insansa ben neyim acaba
yarın eve dönüş yolundayız.
artık ben de dönmek istiyorum.10gün oldu,yoruldum.
ayrıca kalp atışlarını duymak istiyorum artık.
sürekli kabuslar görüyorum...

canım bu arada eşim izmiri yazmak istiyor.
ve yazarsa çook büyük ihtimal gelecek.
ama ben istemiyorum.okulumdan çok memnunum.
hem ankaradan da uzaklaşmış oluyoruz.
illa 1 yıl gideyim,güzel değilse ben senin yanına gelirim diyor.
güzelse ben onun yanına gidicem.
ama ben izmiri sevemedim ya
yanılıyor muyum?güzel,oturacak yerlerini biliyor musun canım?
tavsiyelerini bekliyorum senin ve izmirli arkadaşların...

Valla izmir ici kuru kalabalik..ben oyle begenmedim evler kucuk. iyi yerde otursab kira cook..yerin iyiyse bursa en iyisi.
bak ben pisman oldum tayinimize. okulum iyiydi. esiminde. simdi dandik biyere verirler beni..iyi dusun..
biz dikilideyiz..merkdzle alakamiz yok. ayvaliga 20 km. burasi. deniz kenari cok guzel..fazla tavsiye etmem merkezi...duzenini bozmaa..sonra pisman olunuyor

sağol canım.
zaten ben istemiyorum da eşim çocuk gibi.
yok hayaliymiş yapmazsa içinde kalırmış...
salak salak şeyler.
ve yazmazsa biliyorum ömür boyu burnumdan getirir.

Oh sizin bitti tatil inş şimdi pıtpıtları da duyuvaksınız çok şükür valla bizde geldik bacaklarım şişti biraz ama iyiyim 1 gibi gircem denize inş göbüşlü arıyor gözlerim tek olmayım diye sma henüz göremedim

selam kizlar .....

Burcu
cnm prensesinin arabasi hayirli olsun... bolbol gezmeler - guzel zamanlar gecirmeler size insallah .....
her turlu ekide var... cok rahat kullanimi... ilk aylarda duz olani kullaniyorlar galiba...

edba
cnm tatil bitiyor madem pazartesi - sali pitpitlari duyma zmani sana
kocaman olmustur bebisin simdi .... annesine kendini gostericek ...

valla kizlar su tayin isleri cok zor gelir bana... kurulmus duzen es - dost is hersey degisicek fln.. valla hakkinizda hayirlisi ...
iyi dusunup karar vermek lazim... :44: bnim gozumu korkutan isler bunlar :18:

ozlem
tatlim hadi bakalim tatil zamani... git yuz dinlen bolbol ... tatilin keyfini cikar ....

Son düzenleme:
Gunaydin kizciklar ben geldiim gecmis kandiliniz mubarek olsun rabbim ettigimiz tum dualarimizi kabul etsin ins Dun kaynanama gittik esime okul isini sordu napcan diye benimkide evi oraya tasicam deyince amaan olmaz cok uzak dedi tamam annesi boyle dedi ya biz kesin gitmeyiz:))) halbuki kayinvalidem daha onceleri yurtdisi mevzusu bile gecmisti nasip tabi nasibiniz nerdeyse oraya gitceniz diyodu torun hemde iki tane soz konusu olunca boyle oluyo demekki acaip isime geldi:))))
Ozserr

Kuzum iyi tatiller ama dikkat et aman pasamizida kendinide uzme yorma
Ebda

oh bol bol moral depolamissindir gerci sen moralini tatil baslamadan topladin ya neyse:))) ay hadi bi git doktora valla cok heyecanliyim kuzucuk kocaman olmustur hic uzmucek annesini herseyi tek seferde ogrenip duyup gelcen ins
Tacyaprak

Canim masallah guzel gunlerde kullanin ins cok guzelmis arabaniz

Son düzenleme:
selam kizlar .....

ozlem
tatlim hadi bakalim tatil zamani... git yuz dinlen bolbol ... tatilin keyfini cikar ....

Sagol canım şimdi denizden geldik duş aldım yattım dinlenicem yemeğe kadar ama çok güzel geldi deniz ay senin de az kaldı git sende mis gibi inşallah

Hülyacım sagolasın şuanda inanılmaz keyfim yerinde inş hep böyle dewam paşamda mutlu sanırım hareketli bolca :)

Sizde gitmeyin inşallah eşin gitsin gelsin sınava oldu bitti

Selam kizlar..
ay cok yoeuldum. k.v nin evjni ki kendisi triplex gorumcem kocasi ben serdar bide k.v dem iyice temuzledik. tabi bans hafif isler verildi..erken mesai bitti. ama mis gibi tertemiz oldu. oglanlarin biri evi supurdu bastan asagi damat camlari sildi. gorumce mutfaklari indirdi .kv banyo wc bende sildim. bayrama hazirizzz..

benimde tayinim cikarsava nteptede de bi is beni bekliyor. eger benim tayinim cikmazsa esim iptal edecek kendi tayinini. bu belirsizlikte beni huzursuz ediyoer....

yarinda asi olmam gerekli...tetanoz...

inş kızlar dediğiniz gibi olur,duyarım pıt pıtları
salı günü gidebilicem doktora,yarın yola çıkıyoruz çünkü,gece ankarada olucaz...
duanızı eksik etmeyin nolurrrr

inş kızlar dediğiniz gibi olur,duyarım pıt pıtları
salı günü gidebilicem doktora,yarın yola çıkıyoruz çünkü,gece ankarada olucaz...
duanızı eksik etmeyin nolurrrr

Dualarımdasın canım hiç telaşlanma herşey çok güzel olacak inşallah salı günü güzel haberlerini bekliyoruz

net çok yavaşş.
boğazım daha ii.
ama yanıyor gibi ciğerlerime kadar.
12.45te eve dönüş yolculuğu başlıyor.
kalkıp valiz toplamam lazım.
kozalak uyuyor tabi ki...

artık ben de hamilelik takvimi eklemek istiyorummmmmmmmmm
salıya rüyam gerçek olsun inş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…