HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

gunaydinnnn

ebda

sali gunune az kaldi cnm bnm... saatleri saymaya baslayabilirsin...
iyi yolcuklar size dikkatli olun yollarda...

hulya

ohh ne guzel kayinvalidenin desteginide aldin artik kesinlesmis oldu orda kalman... yani sen istemedikten sonra israr etmez esin... kiyamazlar tabii torunlarina ... cocuklarindan daha kiymetli olur torun sevgisi onlarda

ozlem
valla cnm akismetse arife aksami yola cikicaz ama ben hala yol programimi yapamadim... biraz karisik bizim yolculuk bakalim nasil yapicam... :44: ama o serin sulari hissetmeyi iple cekiyorum kesinlikle... vucudun tazelenmistir eminim...

esra
tayin olayi seni endiselendirmeye basladi galiba :26: dur bakalim her istte bir hayir vardir... daha oncede cok istiyor gibiydin ama dusundukce gerilmeye basladin sanirsam... senin nezaman belli olucak sonucun.. ozamana kadar hergun dusunup kendini bogma bence... tatilin keyfini cikar simdilik.. zamanni gelince oyle yada boyle neticeye baglicaksiniz konuyu..

Canım günaydın kesinlikle harika geliyor umarım sizinde çok güzel geçer yolculuk ve tatiliniz nereye olduğu netleşmedi sanırım

günaydın güzel annler ve kuzucukları

günaydın benim gibi daha göbişi boş hatunlar

Günaydın tatlım öyle deme ama sizlerinde hayırlı zanNlarda gelicek bebişiniz

Kaç kg gitti son olarak bu arada

Canım günaydın kesinlikle harika geliyor umarım sizinde çok güzel geçer yolculuk ve tatiliniz nereye olduğu netleşmedi sanırım

yok cnm yaa nereye oldugu belli. rezervasyonlarda yapildi.. Bulgaristana gidicez. ben ve esim cift vatandasiz...
arkadaslar degil. bu yuzden yunandan shengen vize aldilar... ee oyle olunca yunandan gecip bg ye giris yapmalari lazim...
araba yolculugu olucak 2-3 saat daha uzuyo yol.. normalde 5 saat oyle olunca 8 saat olcak. bende yaa onlarla gidebilirim yada kayinpederim ile direk gidebilirim... esim mecburen onlarla yolculuk yapicak...
bende dusunuyorum kimle gitsem diye... esimide yalniz birakmak istemiyorum... sonra diyorum daha erken daha az yol.. iyice kararsiz kaldim... puffff... bide kayinpederim sag olsun ben yarin eniste donuyodu bizim kayinvalidemi fln alip onlarla giderim diyodum o benim yerime karar vermis isler yogunmus arife aksam yola onla cikarmisim...
sinirden kudurmak uzereyim...

ayy sizide sisirdim tatilde... neyse oyle yada boyle ayarlicazz artik bisiler...

Tesekkur ederim kizlar, ins hep beraber huzur saglikla bebisleri buyutur cicileriyle resimlerini paylasiriz burdan.. Ama Hulya'ninki super olucak herseyden ikiser tane :))

Biraz daha iyilestigine sevindim cnm , Hadi size hayirli yolculuklar, ins bebisin ilk fasulye resmiyle bol bol pit pit seslerini duyup gelcen yarin :)

Kis tatile gidicen ne bu stress, sen git kayinpederinle 3 saat olur 5 saat kontroldu fln, rahat rahat gidin siz onlar gelirler.. Hatta onlar varana kadar serin sulara atlamis bile olursun :)
Ama dikkat et kendine yollarda hadi az kaldi

Kizlar kizlar, Nasilsiniz bakalim ?

Herkesler tatilde, yada tatil hazirliginda..
Cimcime nerelerdesin yoksun eskisi gibi, Gizosta kayiplarda..
Bizede du misafir geldi oglen 12 gibi aradilar saat 3te trenimiz var biz geliyoz diye, aksm 7 gibi Ingiltereden bizim tanismamizi saglayan calistigim otelin ascisi vardi Polonyali , Polonyada tatildeymis kiz arkadasiyla geldiler bize 2 gun burdalar. Persembede burdaki arkadasin Nikahi var. Bu sabah doktora gittik cok sukur adam cinsiyeti soyledi Prensesimiz geliyor teyzeleri ..
Kocaman olmus kizim, dogum izni icinde evrak hazirlandi 28 Agustos isteki son gunum , zaman hizla geciyor ins Allahim hepimize zaman nasil hemen gectiyse ole hizli kolay dogum nasip eder, simdiye kadar kizim hic uzmedi hic hastalanmadim cok sukur sikayetim derdim yok ..

Ahh ahh valla bugun gordum icim yine tuaf oldu hungur hungur agladim bakarken ilk gunku gibi o kadar tekme yiyorum hala alisamadim varligina , hala mucize gibi geliyor :)

Kis tatile gidicen ne bu stress, sen git kayinpederinle 3 saat olur 5 saat kontroldu fln, rahat rahat gidin siz onlar gelirler.. Hatta onlar varana kadar serin sulara atlamis bile olursun :)
Ama dikkat et kendine yollarda hadi az kaldi

yok guzelim yaa benim fikrimi sormadan benm adima karar vermelerinden hoslanmiyorum...
herkes kendi derdinde .... aman yaa tatilde 4 guncuk...
valla hamilelik fln sinirlerim iyice gergin patlamam yakindir ...
valla baska bir yerde calissam en azindan senelik iznim olucak rapor alsam kullanicam bilmem nee...
boyle olunca mecbur herzaman ofiste... bayramlarda tatile gidebiliyoruz... bu senede yarim oldu bide yurtdisinda tatil olmadigi icin o telefonlar hic durmuyo... ayy bugun geldiler bana...

mucize ztn.. o kucukten var olmasi.... inanilmaz geliyor bana... Rabbim isteyen herkeze saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin.... en degerli varligin annesi ... hic uzermi seni ....ne kadar sevildigini sabirsizlikla beklendigini biliyor o da... masallahh prensesine... insallah rahat kolay sorunsuz dogumunda olur...
vallahi az kaldi senin iicn... sayili gun cabuk gecer hele evde kalmaya basla hooppp bir bakmissin artik opup koklamaya baslamissin
ayy cok guzel yaa.... 41 kere masallah size darisi basimiza insallah....

canımmmmmmmmmmmmmm sen anlatırken benım gozlerım doldu ınan kı çokkk şanslısınız bayanlar Allah'ım inşallah bu mucizelerden bizim karnımıza da kondururur burcucugum cok az kaldı doğumuna Allah ım hayrlı dogumlar nasıp etsın ınsaallah canım arkadasımmmmm

kızlar benım bat 12 agustos tu ama ben bu ay erken yumurtladım ya galıba adet olucammmmm sancım basladık bu ayda olmadı Allah'ım benım bebegım nezaman gelecek

Aman canim stress yapma kendine 4 guncukte olsa keyfini cikarmaya bak bos yere uzme kendini..
Sallama kimseyi sen keyfine bak, hem iyi hissetmedigin zamanlar cik git evine sonucta hersey torun icin hic biseyde diyemezler baktin olmuyor alirlar belki yerine birini, birde oteki turlu dusun benim gibi birden uzunca bir sure asosyellesmiceksin, eminim haftada 2-3 gunde gitsen ise yarim gunlu fln dogumdan sonra sana super gelicek .. Simdi dusunme gerci bunlari sen hamisligin keyfini cikarmaya bak o yetiscekmi bu oldumu artik seni ilgilendirmiyor oncelik bebisin, torunun :))

Amin canim ins sabirsizlikla bekliyorum o gunu, bazen oturuyoz ole durduk yere o tekmeledikce sanki oda sabirsizlaniyor gibi geliyor, icimde korkuyla karisik bir heyecan salya sumuk agliyorum kozalakta dalga geciyor valla :)

Amin canim, eksik olma Allah sizlerede nasip edicek ins bu guzel duyguyu ..

kızlar benım bat 12 agustos tu ama ben bu ay erken yumurtladım ya galıba adet olucammmmm sancım basladık bu ayda olmadı Allah'ım benım bebegım nezaman gelecek

Kirmizilari gormeden umudunu yitirme, bu bekleme suresi insani strese sokuyor valla, olcagi varsada olmuyor.. Belkide guzel seylerin kasik agrisidir ins, stres yapma hemen ..

cnm takibi evde yapiyorsan sakin akintiya guvenme derim ben... cunku bende yumurta aki kivaminda yumurtlama tarihimden 2-3 gun once geldi kacirdim zannettim ama sonra tam tarihlerimde ovulasyon testi yapinca 2 cizgi netti yani.. oyuzden bozma moralini... hem o tarihe kadar calisma fln olduysa sansin yok degil unutma... moralini hic bozmaa....

Kirmizilari gormeden umudunu yitirme, bu bekleme suresi insani strese sokuyor valla, olcagi varsada olmuyor.. Belkide guzel seylerin kasik agrisidir ins, stres yapma hemen ..
gercekten bekleme suresi herturlu iskenceye bedel ... sen kendi kendine stresse sokup eziyet ediyorsun... ben keske ozamanlar tatile gitme sansim fln olsa demistim... kafamdan atmak icin... yada yalniz kalmasan ki aklin baska seylerle mesgul olsa...
hic kendini dinleme mervecim... bayram fln derken hop diye geciverir zaman insallah guzel haberlerle gelirsin...

canım yumurta takıbını doktorum yaptı zaten adetın bıtımınden ayın 29 una kadar hep gun asırı calıstık ama ne bılım umudum yok pek bende 26 sında tatıle cıkıyorum daha dogrusu 23 unde yola cıkıcaz ve bebegım gelsınnnn cok ıstıyorum ama tabıkı kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…