- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #29.381
gunaydinnnn
ozlem
valla cnm akismetse arife aksami yola cikicaz ama ben hala yol programimi yapamadim... biraz karisik bizim yolculuk bakalim nasil yapicam... :44: ama o serin sulari hissetmeyi iple cekiyorum kesinlikle... vucudun tazelenmistir eminim.....
günaydın güzel annler ve kuzucukları
günaydın benim gibi daha göbişi boş hatunlar
Canım günaydın kesinlikle harika geliyor umarım sizinde çok güzel geçer yolculuk ve tatiliniz nereye olduğu netleşmedi sanırım
Günaydın tatlım öyle deme amasizlerinde hayırlı zanNlarda gelicek bebişiniz
Kaç kg gitti son olarak bu arada
selam kizlar .....
Burcu
cnm prensesinin arabasi hayirli olsun... bolbol gezmeler - guzel zamanlar gecirmeler size insallah .....
her turlu ekide var... cok rahat kullanimi... ilk aylarda duz olani kullaniyorlar galiba...
edba
cnm tatil bitiyor madem pazartesi - sali pitpitlari duyma zmani sana
kocaman olmustur bebisin simdi ....annesine kendini gostericek ...
valla kizlar su tayin isleri cok zor gelir bana... kurulmus duzen es - dost is hersey degisicek fln.. valla hakkinizda hayirlisi ...
iyi dusunup karar vermek lazim... :44: bnim gozumu korkutan isler bunlar :18:
ozlem
tatlim hadi bakalim tatil zamani... git yuz dinlen bolbol ... tatilin keyfini cikar ....
Gunaydin kizciklar ben geldiim gecmis kandiliniz mubarek olsun rabbim ettigimiz tum dualarimizi kabul etsin ins Dun kaynanama gittik esime okul isini sordu napcan diye benimkide evi oraya tasicam deyince amaan olmaz cok uzak dedi tamam annesi boyle dedi ya biz kesin gitmeyiz:))) halbuki kayinvalidem daha onceleri yurtdisi mevzusu bile gecmisti nasip tabi nasibiniz nerdeyse oraya gitceniz diyodu torun hemde iki tane soz konusu olunca boyle oluyo demekki acaip isime geldi:))))
Ozserr
Kuzum iyi tatiller ama dikkat et aman pasamizida kendinide uzme yorma
Ebda
oh bol bol moral depolamissindir gerci sen moralini tatil baslamadan topladin ya neyse:))) ay hadi bi git doktora valla cok heyecanliyim kuzucuk kocaman olmustur hic uzmucek annesini herseyi tek seferde ogrenip duyup gelcen ins
Tacyaprak
Canim masallah guzel gunlerde kullanin ins cok guzelmis arabaniz
net çok yavaşş.
boğazım daha ii.
ama yanıyor gibi ciğerlerime kadar.
12.45te eve dönüş yolculuğu başlıyor.
kalkıp valiz toplamam lazım.
kozalak uyuyor tabi ki...
artık ben de hamilelik takvimi eklemek istiyorummmmmmmmmm
salıya rüyam gerçek olsun inş....
günaydın güzel annler ve kuzucukları
günaydın benim gibi daha göbişi boş hatunlar
yok cnm yaa nereye oldugu belli. rezervasyonlarda yapildi.. Bulgaristana gidicez. ben ve esim cift vatandasiz...
arkadaslar degil. bu yuzden yunandan shengen vize aldilar... ee oyle olunca yunandan gecip bg ye giris yapmalari lazim...
araba yolculugu olucak 2-3 saat daha uzuyo yol.. normalde 5 saat oyle olunca 8 saat olcak. bende yaa onlarla gidebilirim yada kayinpederim ile direk gidebilirim... esim mecburen onlarla yolculuk yapicak...
bende dusunuyorum kimle gitsem diye... esimide yalniz birakmak istemiyorum... sonra diyorum daha erken daha az yol.. iyice kararsiz kaldim... puffff... bide kayinpederim sag olsun ben yarin eniste donuyodu bizim kayinvalidemi fln alip onlarla giderim diyodum o benim yerime karar vermis isler yogunmus arife aksam yola onla cikarmisim...
sinirden kudurmak uzereyim...
ayy sizide sisirdim tatilde... neyse oyle yada boyle ayarlicazz artik bisiler...
Sanada gunaydin canim, sabir az kaldi bebisin yeri hazir olur olmaz gelcek o annesi..
Kis tatile gidicen ne bu stress, sen git kayinpederinle 3 saat olur 5 saat kontroldu fln, rahat rahat gidin siz onlar gelirler.. Hatta onlar varana kadar serin sulara atlamis bile olursun :)
Ama dikkat et kendine yollarda hadi az kaldi
Kizlar kizlar, Nasilsiniz bakalim ?
Herkesler tatilde, yada tatil hazirliginda..
Cimcime nerelerdesin yoksun eskisi gibi, Gizosta kayiplarda..
Bizede du misafir geldi oglen 12 gibi aradilar saat 3te trenimiz var biz geliyoz diye, aksm 7 gibi Ingiltereden bizim tanismamizi saglayan calistigim otelin ascisi vardi Polonyali , Polonyada tatildeymis kiz arkadasiyla geldiler bize 2 gun burdalar. Persembede burdaki arkadasin Nikahi var. Bu sabah doktora gittik cok sukur adam cinsiyeti soylediPrensesimiz geliyor teyzeleri ..
Kocaman olmus kizim, dogum izni icinde evrak hazirlandi 28 Agustos isteki son gunum , zaman hizla geciyor ins Allahim hepimize zaman nasil hemen gectiyse ole hizli kolay dogum nasip eder, simdiye kadar kizim hic uzmedi hic hastalanmadim cok sukur sikayetim derdim yok ..
Ahh ahh valla bugun gordum icim yine tuaf oldu hungur hungur agladim bakarken ilk gunku gibi o kadar tekme yiyorum hala alisamadim varligina , hala mucize gibi geliyor :)
Kizlar kizlar, Nasilsiniz bakalim ?
Herkesler tatilde, yada tatil hazirliginda..
Cimcime nerelerdesin yoksun eskisi gibi, Gizosta kayiplarda..
Bizede du misafir geldi oglen 12 gibi aradilar saat 3te trenimiz var biz geliyoz diye, aksm 7 gibi Ingiltereden bizim tanismamizi saglayan calistigim otelin ascisi vardi Polonyali , Polonyada tatildeymis kiz arkadasiyla geldiler bize 2 gun burdalar. Persembede burdaki arkadasin Nikahi var. Bu sabah doktora gittik cok sukur adam cinsiyeti soylediPrensesimiz geliyor teyzeleri ..
Kocaman olmus kizim, dogum izni icinde evrak hazirlandi 28 Agustos isteki son gunum , zaman hizla geciyor ins Allahim hepimize zaman nasil hemen gectiyse ole hizli kolay dogum nasip eder, simdiye kadar kizim hic uzmedi hic hastalanmadim cok sukur sikayetim derdim yok ..
Ahh ahh valla bugun gordum icim yine tuaf oldu hungur hungur agladim bakarken ilk gunku gibi o kadar tekme yiyorum hala alisamadim varligina , hala mucize gibi geliyor :)
yok guzelim yaa benim fikrimi sormadan benm adima karar vermelerinden hoslanmiyorum...
herkes kendi derdinde .... aman yaa tatilde 4 guncuk...
valla hamilelik fln sinirlerim iyice gergin patlamam yakindir ...
valla baska bir yerde calissam en azindan senelik iznim olucak rapor alsam kullanicam bilmem nee...
boyle olunca mecbur herzaman ofiste... bayramlarda tatile gidebiliyoruz... bu senede yarim oldu bide yurtdisinda tatil olmadigi icin o telefonlar hic durmuyo... ayy bugun geldiler bana...
mucize ztn.. o kucukten var olmasi.... inanilmaz geliyor bana... Rabbim isteyen herkeze saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin.... en degerli varligin annesi ... hic uzermi seni ....ne kadar sevildigini sabirsizlikla beklendigini biliyor o da... masallahh prensesine... insallah rahat kolay sorunsuz dogumunda olur...
vallahi az kaldi senin iicn... sayili gun cabuk gecer hele evde kalmaya basla hooppp bir bakmissin artik opup koklamaya baslamissin
ayy cok guzel yaa.... 41 kere masallah sizedarisi basimiza insallah....
canımmmmmmmmmmmmmm sen anlatırken benım gozlerım doldu ınan kı çokkk şanslısınız bayanlar Allah'ım inşallah bu mucizelerden bizim karnımıza da kondururur burcucugum cok az kaldı doğumuna Allah ım hayrlı dogumlar nasıp etsın ınsaallah canım arkadasımmmmm
kızlar benım bat 12 agustos tu ama ben bu ay erken yumurtladım yagalıba adet olucammmmm sancım basladık bu ayda olmadı Allah'ım benım bebegım nezaman gelecek
Kirmizilari gormeden umudunu yitirme, bu bekleme suresi insani strese sokuyor valla, olcagi varsada olmuyor.. Belkide guzel seylerin kasik agrisidir ins, stres yapma hemen ..
kızlar benım bat 12 agustos tu ama ben bu ay erken yumurtladım yagalıba adet olucammmmm sancım basladık bu ayda olmadı Allah'ım benım bebegım nezaman gelecek
gercekten bekleme suresi herturlu iskenceye bedel ... sen kendi kendine stresse sokup eziyet ediyorsun... ben keske ozamanlar tatile gitme sansim fln olsa demistim... kafamdan atmak icin... yada yalniz kalmasan ki aklin baska seylerle mesgul olsa...Kirmizilari gormeden umudunu yitirme, bu bekleme suresi insani strese sokuyor valla, olcagi varsada olmuyor.. Belkide guzel seylerin kasik agrisidir ins, stres yapma hemen ..
cnm takibi evde yapiyorsan sakin akintiya guvenme derim ben... cunku bende yumurta aki kivaminda yumurtlama tarihimden 2-3 gun once geldi kacirdim zannettim ama sonra tam tarihlerimde ovulasyon testi yapinca 2 cizgi netti yani.. oyuzden bozma moralini... hem o tarihe kadar calisma fln olduysa sansin yok degil unutma... moralini hic bozmaa....
gercekten bekleme suresi herturlu iskenceye bedel ... sen kendi kendine stresse sokup eziyet ediyorsun... ben keske ozamanlar tatile gitme sansim fln olsa demistim... kafamdan atmak icin... yada yalniz kalmasan ki aklin baska seylerle mesgul olsa...
hic kendini dinleme mervecim... bayram fln derken hop diye geciverir zaman insallah guzel haberlerle gelirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?