- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #29.401
canım yumurta takıbını doktorum yaptı zaten adetın bıtımınden ayın 29 una kadar hep gun asırı calıstık ama ne bılım umudum yok pek bende 26 sında tatıle cıkıyorum daha dogrusu 23 unde yola cıkıcaz ve bebegım gelsınnnn cok ıstıyorum ama tabıkı kısmet
doktor takibide varsa hemen moralini bozma ztn devamli calismada olmus... hayirlisi ile guzel haberleri alirsin ....
yani doktorununda yumurtlama zamanini kacirmis olmasi mumkun degil bnce... hic moralini bozma...
yok cnm yaa nereye oldugu belli. rezervasyonlarda yapildi.. Bulgaristana gidicez. ben ve esim cift vatandasiz...
arkadaslar degil. bu yuzden yunandan shengen vize aldilar... ee oyle olunca yunandan gecip bg ye giris yapmalari lazim...
araba yolculugu olucak 2-3 saat daha uzuyo yol.. normalde 5 saat oyle olunca 8 saat olcak. bende yaa onlarla gidebilirim yada kayinpederim ile direk gidebilirim... esim mecburen onlarla yolculuk yapicak...
bende dusunuyorum kimle gitsem diye... esimide yalniz birakmak istemiyorum... sonra diyorum daha erken daha az yol.. iyice kararsiz kaldim... puffff... bide kayinpederim sag olsun ben yarin eniste donuyodu bizim kayinvalidemi fln alip onlarla giderim diyodum o benim yerime karar vermis isler yogunmus arife aksam yola onla cikarmisim...
sinirden kudurmak uzereyim...
ayy sizide sisirdim tatilde... neyse oyle yada boyle ayarlicazz artik bisiler...
inşallah canım
5,5kg oldu canım. biraz durdu ama bayramdan sonra daha fazla spor yapcam.
Kizlar kizlar, Nasilsiniz bakalim ?
Herkesler tatilde, yada tatil hazirliginda..
Cimcime nerelerdesin yoksun eskisi gibi, Gizosta kayiplarda..
Bizede du misafir geldi oglen 12 gibi aradilar saat 3te trenimiz var biz geliyoz diye, aksm 7 gibi Ingiltereden bizim tanismamizi saglayan calistigim otelin ascisi vardi Polonyali , Polonyada tatildeymis kiz arkadasiyla geldiler bize 2 gun burdalar. Persembede burdaki arkadasin Nikahi var. Bu sabah doktora gittik cok sukur adam cinsiyeti soylediPrensesimiz geliyor teyzeleri ..
Kocaman olmus kizim, dogum izni icinde evrak hazirlandi 28 Agustos isteki son gunum , zaman hizla geciyor ins Allahim hepimize zaman nasil hemen gectiyse ole hizli kolay dogum nasip eder, simdiye kadar kizim hic uzmedi hic hastalanmadim cok sukur sikayetim derdim yok ..
Ahh ahh valla bugun gordum icim yine tuaf oldu hungur hungur agladim bakarken ilk gunku gibi o kadar tekme yiyorum hala alisamadim varligina , hala mucize gibi geliyor :)
Ayy Kizlar ben bugun duygusala bagladim, Ise geldigimden beri duzgun bir yapmadim, ole bos bos bakiyorum bilgisayara gozlerim dolu dolu, kimse olmasa basicam valla aglicam hungur hungur..
Allah'ima sukurler olsun minigim kipir kipir saglikli , dualarim hep sizinle ins sizlere Allah nasip eder bu duyguyu , bebisi gelenler, ins saglikla buyurler sorunsuz bir hailelik gecirirsiniz benim gibi .. Artik kizimin bana ihtiyaci yokmus dogsa bile sorun olmaz dedi doktor, kendi kendne bile nefes alabilirmis tibbi mudahale gerekmeden :)
Gulsem mi aglasam mi sasirdim ilk kez kendimi bgn doguma yakin hissettim , sanki kucagimdaymis gibi geliyor karnima sarilip oturuyorum..:)
Melek (Candan Erçetin) - YouTube
Hormonların tawan yaptığı bir gündesin desene :) mutlu şeyler bunlar canım ağlamak istersen ağla rahatlarsın Rabbim dert vermesin yeterki
Merveeeeeeee
Kız iki gün yokluğumda Müslüm baba moduna başlamışın aaaa olmuyor ki böylebak sıkıntılı bekleyişe geçtin ama sonu inşallah güzel olacak merak etme
Ahh canim hemde ne tavan, bir ara bir sikinti uzuntu sanki patlicam gibi yarim saat sonra heyecan sevinc.. Anlmadim gitti valla kendimi bugun cok gelgitliyim..
Sorma Merve ortada fol yok yumurta yok karalari bagladi , Allah sanada bgn benim bagladigim karalardan nasip etsin ins , simdi bunu nasil dogurcam diye kara kara otur dusun
kızlarr mrb..rombik ben hatırladınız mı ? uzun zamandır giremedim forumaçok özledim sizleri nasılsınız?
ben işe girdim çok yoğundum uğrayamadım buralara ama şimdi güzel bi haberle döndüm az önce test yaptım ve kopkoyu çift çizgi gördüm..öyşle fena oldum ki anlatamam..evde tekim şuan eşim yok deli gibi sevindim ağladım şükrettim...
ama eşime hemn söylşemeyi dülünmüyorum 16 ağustos doğum günü dayanabilirsem bekl,ycem..dua edin banada kıuzlar hem korkuyorum hem çok seviniyorum
Ee az kaldı sardı bizi heyecanlar :) inş sağlıkla hayırlısı ile doğsunlar daa hemen alışırız :)
kızlarr mrb..rombik ben hatırladınız mı ? uzun zamandır giremedim forumaçok özledim sizleri nasılsınız?
ben işe girdim çok yoğundum uğrayamadım buralara ama şimdi güzel bi haberle döndüm az önce test yaptım ve kopkoyu çift çizgi gördüm..öyşle fena oldum ki anlatamam..evde tekim şuan eşim yok deli gibi sevindim ağladım şükrettim...
ama eşime hemn söylşemeyi dülünmüyorum 16 ağustos doğum günü dayanabilirsem bekl,ycem..dua edin banada kıuzlar hem korkuyorum hem çok seviniyorum
Selamlar herkese
merve
kuzum stres yapma ins en tez zamnda gelck o bebis gobuslere kacari yok yumurtalar tarafindan yakalanacak o spermler saglikli mutlu guzel beebcikler olcaklar rabbim en hayirli en tez zamnda nasip etsin inss
ruzgarozge
canim sizinde gobusleriniz dolcak yakin zamanda sonra ayy midem bulandi ayyy biseymi oldu sagliklimi diye dusunup durcaniz insss
tacyaprak
taze annis seni oyy hormonlar tavan yapmis bugun allahim hep boyle mutluluktan aglatsin ins dert sikinti vermesin ama ben bisey itiraf edicem aksam esimin arkadasina gittik 5aylik bebegi var bu ikinci bebegi ilki sezeryan oldugu icin buda sezeryanla olmus benim gittigim doktora gitmis oda neyseki kil payi donmus sinir oldum kadina tekrar neyse eve geldim ikizlerde normal dogum oranlarina baktim tabikisi cok az oturdum sezeryan videosu izledim ve dogumlari okudum gece sabaha kadar ruyamda dogurdugumu gordum sonra yaaaa ben cok korkuyorum yAAa:18::18::18:
ozser
ohhh yarasin canimtatiliniz
sense
senin su kayinpederde konyalilik varmi canim sen anlatirlen ayni konyali esnaflari anlatiyosun gibi geliyo gicik oluyorum hic sikma canini cokta sallama ay cok hastayim felan yapiver arada tatilininde tadini cikar zaten kendin diyosun 4guncuk diye dusunme olumsuz seyleri cikarabildigin kadar tadini cikar giden gun geri gelmicek
Sagol canim , Allah hepimizi sadece mutluluktan aglatsin ins..
Sende delu ne seyrediyon dogum vidolari ben hic seyretmedim, sadece doguma giriyorlar hani ilk kavusma ani fln ole videolar seyrettim agladim ama asagida ne olup bitiyor ikinma fln hic seyretmedim, aman gerek yok zamani gelince gorcez ogrencez bizde kolaylastirmak icin teknikler flnda ivir zivir o an gelince bildigin herseyi unutuyormussun en iyisi hamis sporlari kaslarin guclenir daha iyi ittirirsin onun disinda hicbiseye inanmiyorum, sakin sende bir daha izleyipte bozma moralini .. Onun yerine belgesel seyret hafta sonu haftasonu TV de belgeselde zurafa dogumu seyrettim mesela cok komikti ama oda ana valla nasil hemen bebisini ayaga kaldirmaya calisiyor nefes aliyormu kontrol ediyor..
Oyy ne guzel canim hayirli olsun ilk bayram sekerimizde geldi gozun aydin cok sevindim:64
Amin Canim ins..
aayyy evet bayram şekeri oldu bana :)))) sağolun kızlar bigün benim içinde halay cekilirmi acaba diyordum şükürler olsun :)))artık daha sık olucam inş buralarda
Ohhh bak ise girmek yaramis kafani dagitmis stresten uzak gelmis bebis.. Kan testinede gittin mi canim ?
Hadi hayirli ugurlu olsun guzel haberlerin devami gelsin Allah bagislasin ins..
Canim annem oyle hayvanlari felan izlememe yasak koydu kotu bisey gorursemde aklimda dicekmisim:))) batil inanc hurafe ama eskilerin dusunceleri iste bende bakmiyorum anne sozu dinlemek icin :))
aslında sadece teste göre sevinmek doğru değil bil,iyorum ama adetim sadece1 gün geçti eşime söylemek istemedim çünkü yaklaşık 10 aydır hep hüsran oluyor çoğunu biliyorsunuz işte birlikte yaşadıkkaç gündüe karnım farklı ağrıyordu hiç ihtimal vermedim ama bugün hazır o yokken gittim test aldım hiç adını sanını duymadığım bi marka geldim yapayım bi dedim daha aferdesiniz giyinmeden baktım kopkoyu çift çizgi..ağladım çookk bilemedim napcam şimdi ben ???
aslında sadece teste göre sevinmek doğru değil bil,iyorum ama adetim sadece1 gün geçti eşime söylemek istemedim çünkü yaklaşık 10 aydır hep hüsran oluyor çoğunu biliyorsunuz işte birlikte yaşadıkkaç gündüe karnım farklı ağrıyordu hiç ihtimal vermedim ama bugün hazır o yokken gittim test aldım hiç adını sanını duymadığım bi marka geldim yapayım bi dedim daha aferdesiniz giyinmeden baktım kopkoyu çift çizgi..ağladım çookk bilemedim napcam şimdi ben ???
Oyyy ne guzel iste canim, Allah melegini gondermistir, sen git hemen bir kan ver once sonuca gore esinede soylersin ama bence bekleyemezsin 10 gun daha soylemek icin, Allah izin veririse dogum gununde beraber kalp atislarini duyarsiniz belki :))
canımmm tebrikkleeeerrr
kan vermeye gidiceksin şimdi sıra onda :))
evet 10 gün çok üzün bi süre haklısın..ama aldığı en güzel doğum günü hediyesi olsun istiyorum:)) tamm yarın gidip kan vereyim..ayy bide orucum yarın tutayıımmı tutmayayımmı napayım ben ?
yarın bi fırsat bulup gidicem evet onunlada tasdik edelim ins
Canim surda iki gun kaldi ramazanin bitmesine , istersen sonra git yada iftardan sonra git kan vermeye bayram sekeri olsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?