HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

malesef kötü çok kötü.Özser eşinin tepkisi ne oldu senin gebelik testlerine bahsetsene biraz.Ben erkeklerin tepkilerini çok merak ediyorum.Genelde buzdolabı gibi soğuk olduklarından:)

aslında gece yapacaktım 4 bucukta ruyama gırınce kalktım tuvalete gıdıyordum ısık patladı benımde karanlık fobım var cıvı gıbı cakıldım kaldım kıpırdayamaıyorum
sonra kocamı kaldırım dedım ama zaten 6 da kalkıor sımdı kaldırsam uyumaz gerı 1,5 saat daha az uyumasın dedım dua ede ede yatagıma gerı dondum ve yarım saat falan uyuyamadan yattım sonra sızmısım
sonra 7,30 da kaldım koca gıtmıs tabı
bıde ben ona hep cuma yapcam dıordum
sonra yaptım cıkınca resmını cektım telefondan gonderdım gunaydın baba yazdım
koca dırek sok tbaı once gunaydın yavrum gunaydın cocuklrımın anası yazmıs
hemen aradı hanı yapmıcaktn dıkkat et flana
bıde ben hersabah otobus duragına bıldıgın kostura kostura gıdıyrum kosma kacarsa kacsın falan dıo dedım benımı cocugumu merak edıon
bıde kımseye soleme sakın ddı bır kac arkadas aylardır ugrasıo olmuo nıspet olmasın dıe dusundu herhalde
dedım kadınlar kulubune demı oradanda gorurler dedı dedım bızım topıgı onlar bulana kadar dedım ıkna ettım

Aynen canim bende bu oy cok aglafim regl bugun bitti. ben 6 gun gecince hamileyimdir dedim. ama degilmisim. yeni ueni duzeliyorum. bu aya konsantre oldum. bi de bu ay kayinvalidemlerde gelecek tam. yumrt. vakti.

kötü olmuş bu durum tabii... neyse fırsat bulduğunuz anlarda artık mik mik... kız sen üzülmee niye üzlüyorsun allahım sana bir tane bahşetmiş zaten yıllarca o bir tanenin ümidi ile yaşayan insanlar var... haline şükret tatlım... ayrıca sen kendine stres yapmaa hiçççç nasıl olsa olur

tatlimmmm icini ferah tut bebisin ben burdayim demis bile:) rabbim kesin sonucuda gorup kucağına almak nasibetsin yaa artık bende hayırlısıyla bebişime kavuşmak istiyorum

inş canım inş tum ısteyenlerın kucagına saglıkla hayırlı rızkıyla gelen evlat nasıp etsın mevlam
ay cok sagol ya ıyıce ıkna oluyorum sankı

sen de ne var ne yok haberler sende.. hayır olsun inşl eşinin neyi varr?

mrb canım.. ayy sorma eşim ciddi rahatsız canım yaa

dün rektoskopi yapıldı, aferdersiniz kalın bağırsağa baktılar.. yarım saatte eridi gitti adam gözlerimin önünde(
polip olmasından korkuyorduk çıkmadı şükür..biyopsi yapıldı sadece
haftayada endoskopi ve kolonoskopi olacak
inş temiz çıkar..
sanırım bat yaklaştığı için diyorsun habeerler sende..valla canım hiç bilmiyorum sadece 2 haftadır göğüslerim acıyor geçen hastanedee kapıya çarptım düşün nasıl feleğim şaşmış kendime gelemedim iki saat
ama bu ay çok ümitli değilim eşim hasta old mik mik yapamadık pek
ayy çok konuştum ben sen nasılsın?

inşallah canım Rabbim herkeze nasip etsin...
ben gebeliğimi öğrendiğimde 4-5 haftalıktı, 31 ocakta adet görmem gerekiyodu 10 şubatta gittim doktora gördüm keseyi canım

hehehe güzel olmuş tabiiisiiii bend ehayırlısı ile artık bir hamile kalırsam hediye kutusunun içine koyup vercem kocişimeee

tatlimmmm icini ferah tut bebisin ben burdayim demis bile:) rabbim kesin sonucuda gorup kucağına almak nasibetsin yaa artık bende hayırlısıyla bebişime kavuşmak istiyorum

amin canım amin... hepimize allah tez vakitte bebişler nasip etsin...

canııımm sanırıım hamilesiinnn..ayy çok sevindiimm canım halayını kaçırmışım şimdi çekiyorum
Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağına......

aminn canım cok tesekkür ederim darısı hepinizin basına hep dualarımdasınız en kısa zamanda da bebişlerinize kavusucaksınızzz
ya kan testı yapılınca hıc duramam gormeden ya
olurum meraktan
kese nıye cıkmadı nıye soyle en azından bıraz gecsın ya :S

aslında dogru soyluyosun canım işte bende battan 1 gün sonra yaptırdım kan ama deger daha dusuk oldugu için kese göremedi ne kadar varlıgını bilsem de endişeleniyorum haftaya cmtesiye kadar gitmicem simdi dra

bunlar ıslerını nasıl yapıyorlar ya hakıkaten tam sopalıklar

Canlarım zaten belirti yokki... belirti aramayın ben de 4+5 günlük hamileyim ama göğsümün sadece ucunda hassaslık var. öyle yumurtlama tarihindeki gibi değil asla.. başka da belirtim olmadı 2 kez gelen pembe lekeden sonra... bu kadar canlarım.. hadi hayırlı haberlerle gelin... bebeeeeeek seni de tebrik ederim canıımmm

inşallah canım Rabbim herkeze nasip etsin...
ben gebeliğimi öğrendiğimde 4-5 haftalıktı, 31 ocakta adet görmem gerekiyodu 10 şubatta gittim doktora gördüm keseyi canım

anladım canım sen 10 gun sonra görmüssün benim 1 gün gecince görememem cok normal o zaman dimi 2-3 haftalıkmıs zaten daha benim

:)çok hoş olmuş.İnşallah kan tahlil sonucunu aldığınızda da sevinciniz 5 e 10 a katlanır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…