- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #2.941
ay yavrum yaa off cok kotu
8 gunluk nasıl bır acı demı :S
yok cn kanda verdım adet gunum ama 2 çıktı yok yanebekleyeceğim artık 3 aymı 4 aymı ilaç içşem olurum ama içmek iştemiorum
demı ya daha varlıgından emın degılım sabah rabbım yavrumu koru dıye dua edıyorum ne garıp demı :S
malesef kötü çok kötü.Özser eşinin tepkisi ne oldu senin gebelik testlerine bahsetsene biraz.Ben erkeklerin tepkilerini çok merak ediyorum.Genelde buzdolabı gibi soğuk olduklarından:)
Aynen canim bende bu oy cok aglafim regl bugun bitti. ben 6 gun gecince hamileyimdir dedim. ama degilmisim. yeni ueni duzeliyorum. bu aya konsantre oldum. bi de bu ay kayinvalidemlerde gelecek tam. yumrt. vakti.
sende haklısın o çift çizgiyi görmek bile rahatlatmıştır şimdi seni boşu boşuna stres yapma kendine
tazebahar beebek haklı umutsuzluk yok bu bizim kendi kendimize oynadığımız bir oyun çok kaptırmayalım diye kendimizi.Her şey olabilir.Az önce aşağıdaki haberi okudum.Ne üzücü.Allah sağlıklı,hayırlı evlat versin herkese,hepimize onları bizlere bağışlasın.
doğru soyluyosun canım işte savunma mekanizması demekki hiç bir farklılık hissetmeyınce yok heralde deyıp duruyorum
canım benimmmm galiba haklısın savunma mekanizması sanırım bu ayı bekleyeyım olmadı obur ay yaparım aklıma takılan benim bat tarıhlerım özserle aynı o 21 şubatı bat demiş ben 24 acaba yanlışmı hesapladım ne dersiniz
olabilir seninde erkendir 21dir belki canım ama sen su an 24ü diye bekledigin için 24ünde test yapsan 3 gün gecikme olucak uzulmucem adete kadar umutla beklicem sonucta adet gecikmesinden 2-3 gün sonra bile cıkmayan gebelikler var diyebileceksen kendine bi test yap belki de cıkıcak bosuna stres yapıyosun bende battan 2 gün önce yaparken cıkmazsa asla uzulmeyip batımı beklicektim meselaa
tatlimmmm icini ferah tut bebisin ben burdayim demis bile:) rabbim kesin sonucuda gorup kucağına almak nasibetsinyaa artık bende hayırlısıyla bebişime kavuşmak istiyorum
sen de ne var ne yok haberler sende.. hayır olsun inşl eşinin neyi varr?
insallah cmtesi günü bebişinin kalp atıslarını duyucaksın kuzucumm o zaman senden daha mutlusu olmaz heralde zaten hep bi bekleyiş önce hamileligi bekle keseyi bekle bebegin kalp atısını bekle 9 ay bekle ama olsun deger minikler içinkuzum bişey sorucam sana ilk gittiginde keseyi görmüsmüydün hemen adet gecikmesinden kac gün sonra görmüştün yada keseyi öyle soruyım
tzebahar son 3 aya ait adet tarihlerini gir internette otomatik hesaplayıcılar var.Batı orda net görürsün canım.
aslında gece yapacaktım 4 bucukta ruyama gırınce kalktım tuvalete gıdıyordum ısık patladı benımde karanlık fobım var cıvı gıbı cakıldım kaldım kıpırdayamaıyorum
sonra kocamı kaldırım dedım ama zaten 6 da kalkıor sımdı kaldırsam uyumaz gerı 1,5 saat daha az uyumasın dedım dua ede ede yatagıma gerı dondum ve yarım saat falan uyuyamadan yattım sonra sızmısım
sonra 7,30 da kaldım koca gıtmıs tabı
bıde ben ona hep cuma yapcam dıordum
sonra yaptım cıkınca resmını cektım telefondan gonderdım gunaydın baba yazdım
koca dırek sok tbaı once gunaydın yavrum gunaydın cocuklrımın anası yazmıs
hemen aradı hanı yapmıcaktn dıkkat et flana
bıde ben hersabah otobus duragına bıldıgın kostura kostura gıdıyrum kosma kacarsa kacsın falan dıo dedım benımı cocugumu merak edıon
bıde kımseye soleme sakın ddı bır kac arkadas aylardır ugrasıo olmuo nıspet olmasın dıe dusundu herhalde
dedım kadınlar kulubune demı oradanda gorurler dedı dedım bızım topıgı onlar bulana kadar dedım ıkna ettım
tatlimmmm icini ferah tut bebisin ben burdayim demis bile:) rabbim kesin sonucuda gorup kucağına almak nasibetsinyaa artık bende hayırlısıyla bebişime kavuşmak istiyorum
canım yazıyorum ama sirkünüz 21 gunden az 35 günden fazlaysa hesaplayamıyoruz diyo sonuc vermıyo ben sayıyorum max 33 gun anlamadım valla
canııımm sanırıım hamilesiinnn..ayy çok sevindiimm canım halayını kaçırmışım şimdi çekiyorum
Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağına......
ya kan testı yapılınca hıc duramam gormeden ya
olurum meraktan
kese nıye cıkmadı nıye soyle en azından bıraz gecsın ya :S
bunlar ıslerını nasıl yapıyorlar ya hakıkaten tam sopalıklar
valla iyiki varsınız kızlar ne diyeyim normalde başkası sosa bu soruyu rahat rahat korkma bişey olmaz diyebilecekken işte nelerden korkuyoruz nelere kafa takıyoruz bide sanırsın hamile oldugum kesin sanki:))) bugun itibariyle bugunu de sayarsam 4 gün var bata test yapmamak için direniyorum midem boğazımda gibi bi his yaşamanın dışında düne kadar olan tüm belirtilerim gitti,farklı bişeyde hisstmiyorum yuksek ıhtımalle bidahaki aya kaldı umutlar hayırlısı bakalım:26:
sende haklısın o çift çizgiyi görmek bile rahatlatmıştır şimdi seni boşu boşuna stres yapma kendine
olabilir seninde erkendir 21dir belki canım ama sen su an 24ü diye bekledigin için 24ünde test yapsan 3 gün gecikme olucak uzulmucem adete kadar umutla beklicem sonucta adet gecikmesinden 2-3 gün sonra bile cıkmayan gebelikler var diyebileceksen kendine bi test yap belki de cıkıcak bosuna stres yapıyosun bende battan 2 gün önce yaparken cıkmazsa asla uzulmeyip batımı beklicektim meselaa
canım çok yuksek ıhtımalle yarın sabah idrarıyla bi test yapıcam bekleyemicem ama çıkmazsa üzülmem alıştım ansılsa tek çizgi görmeye çok umutlu da degılım çünkü merak benımkisi baktım tek çizgi pazar tekrar yaparım, yarın 2-3 gün kalmış oluyo bata zaten yarına kadar sabredeyim yarın çıkmazsa zaten yok dıye rahat olurum ben
eğer çok düzenliyse aynı günse 2 haftada vermiyor canım o...
nası yani anlamadım:18:
inşallah canım Rabbim herkeze nasip etsin...
ben gebeliğimi öğrendiğimde 4-5 haftalıktı, 31 ocakta adet görmem gerekiyodu 10 şubatta gittim doktora gördüm keseyi canım
aslında gece yapacaktım 4 bucukta ruyama gırınce kalktım tuvalete gıdıyordum ısık patladı benımde karanlık fobım var cıvı gıbı cakıldım kaldım kıpırdayamaıyorum
sonra kocamı kaldırım dedım ama zaten 6 da kalkıor sımdı kaldırsam uyumaz gerı 1,5 saat daha az uyumasın dedım dua ede ede yatagıma gerı dondum ve yarım saat falan uyuyamadan yattım sonra sızmısım
sonra 7,30 da kaldım koca gıtmıs tabı
bıde ben ona hep cuma yapcam dıordum
sonra yaptım cıkınca resmını cektım telefondan gonderdım gunaydın baba yazdım
koca dırek sok tbaı once gunaydın yavrum gunaydın cocuklrımın anası yazmıs
hemen aradı hanı yapmıcaktn dıkkat et flana
bıde ben hersabah otobus duragına bıldıgın kostura kostura gıdıyrum kosma kacarsa kacsın falan dıo dedım benımı cocugumu merak edıon
bıde kımseye soleme sakın ddı bır kac arkadas aylardır ugrasıo olmuo nıspet olmasın dıe dusundu herhalde
dedım kadınlar kulubune demı oradanda gorurler dedı dedım bızım topıgı onlar bulana kadar dedım ıkna ettım
hehehe güzel olmuş tabiiisiiii bend ehayırlısı ile artık bir hamile kalırsam hediye kutusunun içine koyup vercem kocişimeee
canım gercı benım koca hep hamıle oldugumu soledı
daha calısmalara basldık ufacık bısı olsa bebektendır bebekten dıyordu artık ben ona hıc sıkayetlerımı soylemedım
cok umıtlenıor olmazsa dıe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?