HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canımmm kan vermek orucu bozmuyor ama halsiz kalabilirsin diye istersen iftardan sonra ver diyanetin sitesinden bakabilirsin istersen

Ayy ben bugun gene ivivr zivir testler icn 4 tup kan verdim , hamisligin basindaki testler tekrarlanicakmis nasil artis azalis varmi alyuvar akyuvar bisiler bakcaklarmis iste.. Ama nasil agriyor kolum anlatamamilk kez oldu boyle kan verdikten sonra azcikta sisti sanki ..

Hayırlı olsun canım ya göZümüz Aydın :) kan testi şart oruçlu iken kan verebiliyorsun bence yaptır öğren ve on gün bekleyemezsin bence sen en güzeli şimdi de söylesen ona doğum günü hediyesi olur o gün doktora gider kalp atışı duyarsınız inşallah

Selamlar herkese
ozser

ohhh yarasin canimtatiliniz

Sagol canım

Kız izleme öyle doğum video su falan neyine gerek cehalet mutluluktur bende burcu gibi sancısız çığlıkdız masum bebiş videoları seyrediyorum çok tatlılar
Ayrıca sezeryan olsa ne normal olsa ne emimim ikiside zor ama daha emin oldugum birşey bar bu içimizdeki mucizeler bi şekilde çıkıcak ister zor ister kolay Rabbim kolaylık versin artık yok ben korktum doğurmucam deme şansımız kalmadı :)

Canim annem oyle hayvanlari felan izlememe yasak koydu kotu bisey gorursemde aklimda dicekmisim:))) batil inanc hurafe ama eskilerin dusunceleri iste bende bakmiyorum anne sozu dinlemek icin :))

Batıl kız o yok saç kestirme yok sakız çiğneme yok habersiz birşey yeme sende maymun ayı seyretme tatlı hayvancıkları seyret yada annene de neye bakıcaksam çıktı al ver başucuma koyim gece gündüz bakim de :)

Kız bu ara benim de canım kıymetli gecen serum takılırsın nasıl açıdı son ağdam da çok zor oldu bünye değişti iyice

Kizz ne guldurdun beni , benim kozalaktan daha okuzu yok mecbur bakiyoz valla :))
Sorma hayatim, canimiz kiymetli artik ama malesef dogurmucaz deme sansimiz kalmadi :))

kızlar bebek büyüdükçe daralmaya başladım ben nefes almakta zorlanıyorum resmen birde attığı tekmeler artık canımı yakmaya başladı nerden baksan 10 haftamız var napıcam bilmiyorum ( birde kasılmalarım var ara ara oluyor siz dede var mı?

Canim bende derin nefes aldikca nefes almaktan cok nefesim kesilmis gibi hissediyorum .. Onun disinda biseyim yok suan ama cidden bazen dozunu asiyor sipalar bir tekme savuruyor ozellikle ben yemek yerken yapiyor, bogazimda kalicak saniyorum..
Allah kolaylik versin zamanimiz az kaldi cok sukur dayancaz ve meleklerimize kavusucaz ins..

Son düzenleme:

inşallah canım Rabbim nasip ederi .. Biran önce zaman geçer ve hepimiz tek tek doğum hikayelerimizi de yazarız buraya..

Kizz ne guldurdun beni , benim kozalaktan daha okuzu yok mecbur bakiyoz valla :))
Sorma hayatim, canimiz kiymetli artik ama malesef dogurmucaz deme sansimiz kalmadi :))

Kız hep hamile kalırsam Serkan'ın gözlerine bakcam diyordum ama hiç öyle bir durum olmadı valla benzemicek oğlum babaya herhalde :)

Kime benzicek çok merak ediyorum :) büyük süprize az kaldı :)

Kız bende nefes darlığı epey oluyor ama astım olduğu için diye daha da zor geçirdiğimi düşünüyorum sende önceden yoktu demi'?

Kasılmalar bendede var hele gecen gece öyle korktum ki açılma mı oluyor vajina da diye merak ettim di

Kasları güçlendi yawrucaklarımızın o yüzden sağlam tekmeler alıyoruz

Bugün bende bi yattım göbeğim üçgen oldu kafasını dayamıl nasıl belli :) güldük baya

yok tu canım bende ama şu son on gündür çok fazla nefes alamıyorum bazen boğulacağım sanıyorum.. evet tekmeler çok kuvvetli bazen birde aşağıdan vuruyor bende senin gibi açılma mı oluyor acaba diye korkuyorum Onlar sağlıklı olsun yeterki katlanırız bunlara bende bazen bariz hissediyorum kafasını :))

Yeliz canim hosgeldin, nasilsin ?
Silivridemisin sende annemde bir haftadir orda, dun konustum ama bugun arayinca acmadi.. nasil durumlar facede resmini gordum ama yazamadim ordan ..

Canımmm,
Silivri'den döndüm, ofisteyim şu an. Boynum bükük, hak edilmeyen 1 çok şeye maruz kalan aydınlarımızı alamadık o cehennemden, ama elbet alıcaz... Silivri karışmadı, Gezi Parkından sonra bana çoook durgun geldi. Face'te albümümü incelediysen görmüşsündür gece 3-5 nöbetlerimi. Annenleri merak etme, iyilerdir. Telefon vericilerini 1 ara kestiler, belki o zamana denk gelmişsindir. Herkesin sağlığı yerinde, polis müdahele etmedi, rahat ol kuzum...

Ben bir akşam astım krizine bile girdim 5 dk hiç nefes alıp veremedim bizden gelen seslere doğum sancısı sanmıştı komşular bazen gercekten sorun oluyor bol bol su iç sudaki oksijeni almaya çalış canım

Rahim hızla büyüyen bebişler için iyice genişliyormuş kasılmakar normal yazıyordu nette

Çok ayakta durma bende genelde kasılmaları akşam hissediyorum uzanınca geçiyor

Bide senin kaburga sırt ağrın var mı

Evet canım internette normal yazıyor .. Kaburgalarım ve sırtımda ağrı oluyor artık aslına bakarsan 6 aya kadar bi sıkıntım yoktu ama şu on gündür hepsini yaşıyorum birde çalışınca zor oluyor hauırlısıyla izin zamanına gelenilseydim başka bişey istemiyordum..

Ilk basta kararsizdim iki sehrinde artilari eksileri var.. ama duzen degistirmek zir geliyor insana...
tasinma ev bulma yeni isyerine alisma...
benim okulum 90 ogretmenli buyuk bi okul.simdi nereye gitcem belli degil...ne bilimm..kiz zor iste ...

Ben o kaburga ağrısından çok zorlanıyorum ya çok şükür gerçi büyük bir sorun olmadan geldik bu zamanlara ee ne zaman şimdi tam izin tarihin

Ben o kaburga ağrısından çok zorlanıyorum ya çok şükür gerçi büyük bir sorun olmadan geldik bu zamanlara ee ne zaman şimdi tam izin tarihin

Çok şükür canım.. ben son üç haftaya kadar çalışıcam canım Eylül 27 de izne ayrılcam işte yani daha çok var maalesef sen ne zaman ayrılacaksın ??

Çok şükür canım.. ben son üç haftaya kadar çalışıcam canım Eylül 27 de izne ayrılcam işte yani daha çok var maalesef sen ne zaman ayrılacaksın ??

5 Eylül 32. Hafta canım sanırım o tarihte cıkıcam fakat bugün 3 günlük izimin ilk günde 5 kere arandım mailler falan cabası hiç çıkabilicekmiş gibi görünmüyorum

5 Eylül 32. Hafta canım sanırım o tarihte cıkıcam fakat bugün 3 günlük izimin ilk günde 5 kere arandım mailler falan cabası hiç çıkabilicekmiş gibi görünmüyorum

Al benden de o kadar canım bi hafta tatile gittim günlük on kere arandım elimde leptopla gezdim yok şöyle yok böyle izne ayrılınca ne olacak bilmiyorum hiç benim patron haftada bir geleceğim işleri toplayacağım diye hesap ediyor ama bakalım ne olacak ..

Ayy kizlar sizin o kadaroldu mu yaa. dun gibiydi oxlem ve snnn hsmile ksldiginiz..gerci benim bile 21. Hafta oldu bile...zaman hizla geciyor...
bende son uc hafta gelene kadar calisayim diyorum..caganda son uc hafta kalana kadar rahatlikla calismistim...

Valla canım zaman çok hızlı geçiyor 30 hafta olacak benim bebişlerimiz büyüdükte biraz daha zorlanıyoruz biraz da sıcaklar I'n etkisi var tabiki .. Bende son üç haftaya kadar çalışıcam inşallah ama bakalım dayanabilirsem günaydın bu arada canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…