HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

işte bende o yuzden bıraz daha zaman kazanmak ıstıyorum
hem sımdı okanda cıkar kesın solmek ısterım annemelere falan gunde 3 posta arıyıp soruyor kadın
o yuzden netlesmesınde bellı degıl derım yalan olmaz dıyorum bole ufaktan umıtlenıyorum ıste

canım benim kasıklarımda batma vardı bugun yok 2-3 gün önce peçeteye gelecek şekilde çok açık pembe bi leke geldi bide dün iğne başından biraz buyuk olacak sekılde bi leke geldi o kadar, göğüslerde falan hassaslık yok sadece arada birisi sıkıştırıyomuş gibi acıyo, belim çok ağrıyo,bazen kasıgımın agrısı bacagıma vuruyo ,bugunde boğazımda bi yumruk varmıs gıbı rahatsızlık veren bi his yaşıyourm ama bunların belirti oldugunu düşünmüyorum,heleki bugun itibariyle hiç yaşamıyorum.
kısmetimizde varsa bizde yaşarız bu guzel duyguyu canım benim dularaını esirgeme...

canım bende bır haftadır neredyse saglam bel agrısı var belırtımı yoksa baska bırseymı bılmıyorum :S

nası yani anlamadım:18:

canımmm yaa meselaa 20kasım 22 aralık 22 ocak falansa çıkarmıyo sistemmmm

hayırlısı diyorum canım.. alnımıza ne yazıldıysa oo biz elimizden geleni yapıyoruzz...

tesekkür ederim kuzucum

allahım bende heray anne olmak istiıyorum ama olmuyor allahın takrı sanırım.

inşallah canım hayırlısı ıle sende yasarsın rabbım kımseyı mahrum bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…