- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #2.961
aminn canım cok tesekkür ederim darısı hepinizin basına hep dualarımdasınız en kısa zamanda da bebişlerinize kavusucaksınızzz
aslında dogru soyluyosun canım işte bende battan 1 gün sonra yaptırdım kan ama deger daha dusuk oldugu için kese göremedi ne kadar varlıgını bilsem de endişeleniyorum haftaya cmtesiye kadar gitmicem simdi dra
Canlarım zaten belirti yokki... belirti aramayın ben de 4+5 günlük hamileyim ama göğsümün sadece ucunda hassaslık var. öyle yumurtlama tarihindeki gibi değil asla.. başka da belirtim olmadı 2 kez gelen pembe lekeden sonra... bu kadar canlarım.. hadi hayırlı haberlerle gelin... bebeeeeeek seni de tebrik ederim canıımmm
canım çok yuksek ıhtımalle yarın sabah idrarıyla bi test yapıcam bekleyemicem ama çıkmazsa üzülmem alıştım ansılsa tek çizgi görmeye çok umutlu da degılım çünkü merak benımkisi baktım tek çizgi pazar tekrar yaparım, yarın 2-3 gün kalmış oluyo bata zaten yarına kadar sabredeyim yarın çıkmazsa zaten yok dıye rahat olurum ben
canım yarın sabah yap ama cıkmazsa yok diye rahat olma lütfen bu arada sen ovulasyon testi kullanmısmıydın kuzum mesela ben 5.de cift gördüm 16sında yaptıgım test hayalettı resmen 17 daha koyu 18 daha koyu ama benim 5.de hemen döllenmişse bile 11.gün cok silikti belki de 6sında döllendi bilemiyoruz ki sende öyle dusun hesapla bakalım bi ayy valla su an tekrar össye girsem sayılsada full yaparım
Canlarım zaten belirti yokki... belirti aramayın ben de 4+5 günlük hamileyim ama göğsümün sadece ucunda hassaslık var. öyle yumurtlama tarihindeki gibi değil asla.. başka da belirtim olmadı 2 kez gelen pembe lekeden sonra... bu kadar canlarım.. hadi hayırlı haberlerle gelin... bebeeeeeek seni de tebrik ederim canıımmm
:)çok hoş olmuş.İnşallah kan tahlil sonucunu aldığınızda da sevinciniz 5 e 10 a katlanır:)
anladım canım sen 10 gun sonra görmüssün benim 1 gün gecince görememem cok normal o zaman dimi 2-3 haftalıkmıs zaten daha benim
nası yani anlamadım:18:
canım gercı benım koca hep hamıle oldugumu soledı
daha calısmalara basldık ufacık bısı olsa bebektendır bebekten dıyordu artık ben ona hıc sıkayetlerımı soylemedım
cok umıtlenıor olmazsa dıe
canım bende bır haftadır neredyse saglam bel agrısı var belırtımı yoksa baska bırseymı bılmıyorum :S
inşallah canım sagol aslında hayallerım boyle degıldı ama hayallerıme kadar tutumam kı ıcımde
allahım bende heray anne olmak istiıyorum ama olmuyor allahın takrı sanırım.
canım çok yuksek ıhtımalle yarın sabah idrarıyla bi test yapıcam bekleyemicem ama çıkmazsa üzülmem alıştım ansılsa tek çizgi görmeye çok umutlu da degılım çünkü merak benımkisi baktım tek çizgi pazar tekrar yaparım, yarın 2-3 gün kalmış oluyo bata zaten yarına kadar sabredeyim yarın çıkmazsa zaten yok dıye rahat olurum ben
canım yarın sabah yap ama cıkmazsa yok diye rahat olma lütfen bu arada sen ovulasyon testi kullanmısmıydın kuzum mesela ben 5.de cift gördüm 16sında yaptıgım test hayalettı resmen 17 daha koyu 18 daha koyu ama benim 5.de hemen döllenmişse bile 11.gün cok silikti belki de 6sında döllendi bilemiyoruz ki sende öyle dusun hesapla bakalım bi ayy valla su an tekrar össye girsem sayılsada full yaparım
yaptım canım ovulasyon testi ayın 8i ve 9unda çift çizgiyi gördümyani satımın 17-18.günü önceki gunlerde silikti çizgiler akıntımda vardı 8-9 unda ve bu iki günde beraber olduk zaten eşimle, son adet tarihinden sonra 11-12-14-16-17.günler birliktelik oldu 17. gün gece oldu çünkü ertesi sabah gidiyodum biliyosun kısmetimde varsa olmuştur, yarın çıkmazsa rahat olurum kesin kırmızıları beklerim zaten fazla bekletmezler pazara gelirler :)))) dunde bir damla kadar pembe leke oldu çünkü peçeteye gelecek şekilde ve bu sabahta çooooooook afedersin hani kalan spermler gelirya ertesi gunu onlarla bırlıkte çooooooook açık pembelik vardı sanırım hastalanıcam ben:26:
yanii tabikide canım 1 hafta gecsin görürsün sende canım
tazebahar son 3 ay adet tarihlerini yazar mısın?[/QUOTE
tabi canım 24 ocak-25 aralık(aslında 24ünde kahverengiler gelmişti ama kırmızıyı gorunce adet say dedı doktor)-23 Kasım
tesekkür ederim canım içim rahatladı su an 2 martta gidicem bi daha o zaman görürüm artık insallahh
canım benim kasıklarımda batma vardı bugun yok 2-3 gün önce peçeteye gelecek şekilde çok açık pembe bi leke geldi bide dün iğne başından biraz buyuk olacak sekılde bi leke geldi o kadar, göğüslerde falan hassaslık yok sadece arada birisi sıkıştırıyomuş gibi acıyo, belim çok ağrıyo,bazen kasıgımın agrısı bacagıma vuruyo ,bugunde boğazımda bi yumruk varmıs gıbı rahatsızlık veren bi his yaşıyourm ama bunların belirti oldugunu düşünmüyorum,heleki bugun itibariyle hiç yaşamıyorum.
kısmetimizde varsa bizde yaşarız bu guzel duyguyu canım benim dularaını esirgeme...
Canım bendede sağlam bel ağrısı olmuştu..İnşallah sende güzel haberler alırsın
bazen en sade en gösterişsiz sevinç bile o kadar güzeldirki.hayalleri bebekle beraber gerçekleştirirsiniz inşallah.
Canım bendede sağlam bel ağrısı olmuştu..İnşallah sende güzel haberler alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?