HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

gunyadin hanimlar ,

Hulya
valla cnm o matkap sesi beter bisey yaa cin isgencesi yerine uygulanabilir o derece yani... sizin kapicida az degilmis kesin biliyordu nerden geldigini de yemedi soylemesi demekki sonra ona cemkircekler diye... ama oyle saygizlik olur mu gece yarilari coluk cocuk yasli calisan fln... vallahi ben kat kat gezmistim butun daireleri...

Kiss surda 3. ayi bitircen nerdeyse, hemde iki tane cikicak tabi gobus, Ayy Hulya valla ne zaman aklima gelsen agliyorum iki tane minik minik kiyamam onlara, yat dinlen annesi buyusunler guzel guzel sipalar, simdi varya doktora gittiginde bir gorcen kollari bacaklari kocaman olmuslar :))

Kendinede stres yapma bosu bosuna, polis fln cagirmissin gozleri korkmustur ins bir daha gece gece gurultu fln yapmazlar, kozalaginda birakir ins baba olunca sigarayi ..

canım son 120 gunun en az kesıntısız yanı bı yerden cıkıp baska yere gırmeden calısman gerekıor su anda 12 haftadasın (120 gun demek 17 18 hafta calısmak demek) durum boyle olunca senın en az 14. haftada (32-18=14) sıgortan baska yerde başlaması gerekliAma bide su var canım sen eger kendın verıceksen sıgorta paranı (sıgorta + muhtasar) alacagın paradan daha cok oluyor yanı hıc bır anlamı yok ama bırı hayrına odeyecekse bunları yaptır tabıkı :)

Ins canim, derdi veren Allah sabrinida veriyor bunca sene dayandik ins mukafatini aliriz bebegimiz dogunca belki adamda daha iyi anlar ne demek istedigimi, pek sanmam simdi bile sevsende sevmesende biri kardesim biri yegenimin annesi otekiler annem babam tabiki onlara elimden geldigince yardim edicem sen bilirsin diyip cikkiiyor isin icinden . Daha esim dusunemiyor biri esim biri cocugum oncelik onlarin diye, hatta aksa yine biraz tartistik dedim goremiyorsun kullaniyorlar seni dayanamadim soyledim, senden cok kullanan yok beni dedi pes dedim sustum konussaydim kesim buyuk bir kavga cikicakti ..

Allah karnimizdaki masumlarin hatrina bu adamlara akil fikir versin ne diyim ..

amin canım inşallah rabbim akıl fikir verir hepsine.. bizde sizin gibiyiz ailesi mevzu olunca ağzından inanılmaz sözler çıkıyor hele annesi ben çok şaşırıyorum bazen.. çocukları için şimdiye kadar hiç bişey yapmamışlar düğünümüzü bile biz kendimiz yaptık onlar misafir gibi gelip gittiler ama eşim onları o kadar çok üstün tutuyor ki benim ailem bana böyle yapsa ben yüzlerine bakmam diyorum ama anlamıyor demekki yapmamak daha çok kıymete bindiriyor insanları.. zaten kayınvalidemden nefret ediyorum yüzünü bile görmekten tiksiniyorum uzun zamandırda görmüyordum bayramda kendi ailemin zoruyla 10 dk gittim ve hemen geri geldim.. inşallah rabbim eşlerimize doğru yolu gösterir..

eşimde gezmiş baya bi ama bulamamış:)) çıldırdım valla ağlama kız ayy dün arkadaşımın 8 aylık bebeğini aldım kucağıma anam eli dursa ayağı biyeri karıştırıyo ayağını tutsan elini biyere atıyo allahım ben bunlardan iki tanesiyle napcam dedim en iyi çözüm birbirlerine zincirlemek dedim:)) bu gidişimde görümcemle birlikte gitcez hiç beklemiyodum ama okadar heyecanlıki inan benden daha heyecanlı gün sayıyorum diyo 12. haftadan sonra artık ikizleri ayıran arasındaki zar gitgide kayboluyomuş yani ultrasonu oraya buraya oynatmadan ikisinide yanyana görebiliriz diye düşünüyorum inşş:))) benim ikiz olduğu için 2 hafta daha ekleniyo kuzu doğum öncesi izne tabi yeni düzenlemede çoğul gebeliklere bi iyileştirme yapmadılarsa amaan neyse kafam karıştı bekleyip görüyüm bakayım nolcak bugün biri aradı ilan için arıyorum diye ilan vermişler:))

Kizlar burasi yeri degil belki ama sizlere soriyim dedim.
Bizim burda ole cocuk bebek mobilyasi olayi yok birkac yerde gordum hatta Cilek mobilya var bir tane Pragta ama sadece yataga 1500 TL diyorlar odayi almaza kalksan en az 9000'e geliyor yazik valla dedim cok , ikeadan alicaz mecbur en uygun orda gordum . Bakin bakalim bu besikle dolaba ne dersiniz ?
Simdi besigi cibinlik fln getircek ya annem bebek odasi gibi guzel gozukur belki ..

http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/00187875/

BRIMNES Sk

Yada bu seri ,

http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/categories/departments/childrens_ikea/series/11937/

Son düzenleme:
hamis bayanlar size bir sorum olacak. simdi ceviz findik fistik yiyiorum ama bu hafta biraz aksattim mesela...zaten gunde 1 avuc yiyiyorum genelde. sonra arada cnm hic bisey yemek istemeyebiliyor sicaklar fln... ayran favorim sutu zorla iciyorum... beslenme seklim biraz duzensiz gibi... siz tam olarak nezaman oturtmustunuz bu isi... yani hergun cok dikkatli beslenebiliyormusunuz? kendimi suclu hissediyorum

valla cnm bende ikeadan daha eve yerlesiyoken bir yatak almistim... 3 cevresi kapali... onu sadece acik... onun onune korkuluklar satiliyor ozel cocuk yataklari icin onu alirim ilerde kismet olursa demistim... cocuk bu sadece 2-3 sene kullanicak... sonra yine degistiriceksin...bence cok mantikli dusunmussun o kadar masraf yapmamakla... asil sonra adam akilli bisey alirsin uzun yillar kullanir... gayet guzel secmisisn.... bide ona alti cekmece ustu bez degistirme kismi olan bisey aldinmi tamam iste al sana bebek odasi... bakma burda da cok para adam akilli bisey alicam dersen eger min 4-5 bin TL gozden cikartman lazim... halamlar cok aradi mesela gitti sonrasan sadece yatak aldi...

Valla canim benim kahvalti oldum olasi olmazsa olmazim, is yerindeki duzendendolayi genelde ogle yemeklerimde duzenli , hafta sonuda bunye alisiyor en fazla 1-2 saat oynuyor ogunlerde, ara ogunlerde azim bos burmuyor karpuz, seftali ve yogurt favorilerim. Ama gel gelelim aksam yemegine eve gidince genelde yatip uyumak istiyor canim, bisi pisirmek zor geliyor bazen ole bazen boyle iste bende aksamalri aksatiyorum bazen ..
Benimde sutle pek aram yok, gunde bir bardak zorla iciyorum , birde bu kan hapina basladigimdan beri sanki istahim kapandi benimde canim bisi yemek istemiyor ..

Hatayim bak bu seride iste onune takiyorsun masayi uzatmak icin alt degistirme amacli ama tek sorun dolabin alti kapakli yada cekmeceli olsaydi sanki daha iyi olurdu .. Iste besige yatakta fln ekleyince yaklasik 800 Tl fln yapiyor .. Kozalak gelcek bugun beni almaya ins bgn almamiz lazim artik annem olcu bekliyor benle bebise bir ornek dantelli mantelli yatak ortusu nevresim diktircekmis.. :)))

http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/categories/departments/childrens_ikea/series/11937/

evet bu seri guzel dolabi fln sonrda kullanabilirsin... kesin o dolap icin cozumler vardir ikea gidince soylerler... bazen kapak ekleye biliyorsun yada raf ... onu oraya gidince danisirsiniz... ayy anne kiz size nevresim mi yapilcak.. masallah sizee...

Merhaba kızlar,beklenmeyen adet tarıhıme 3 gun kaldı 2 gundur baş ağrısından geberiyorum bişey yok biliyorum ama riske atmamak için alaçta içemiyorum sesler ugulduyo kafamda(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…