- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #29.661
ovulasyon döneminde hergün ilişki olması çok iyi canım bence zamanı yarat yap yani :)))
bence preesed'de al doktorada gözüksün eşin erteleme herşeyi aynı anda yap :)
Kizlar 2.5 saat kaldi niye bugun iste hic zaman gecmiyor
selam kızlar nasılsınız bakalım arefeden beri giremedim tatili bayrama uzattık bu sene tam 33 gün tatil yaptık kocamla başbaşa zaman geçirmek çok iyi geldi. moralim yerinde keyfim yerinde.
kızlar ben arefe günü adet oldum ama bayramın 2. günü bitti :26:
bu ay tam 6 gün önce geldi 3 gün sürdü bitti.
bugün 1 hafta oldu ama şuan bile kasıklarım patlayacak gibi ağrıyo belimde 2 karış boşluk var sanki
doktorum yumurtlama problemim olduğunu söylemişti geçen ay yani yumurtalarım çatlamıyodu ve klomen vermişti.
aradım sordum bu ay ne yapalım diye klomene devam et dedi
artık benim için yiyip içmek gibi doğal ihtiyaç oldu bu ilaçlar ben istemesemde muhakkak bişey çıkıyo ama olsun
aricam hayatım yarın mesajını gördüm ama cevap yazamıyorummmmm:26:
oluuuuuuuurrrrrözledim yaaaa napıyo benim yeğenim bakim annesi üzüyomu onu
selam kızlar nasılsınız bakalım arefeden beri giremedim tatili bayrama uzattık bu sene tam 33 gün tatil yaptık kocamla başbaşa zaman geçirmek çok iyi geldi. moralim yerinde keyfim yerinde.
kızlar ben arefe günü adet oldum ama bayramın 2. günü bitti :26:
bu ay tam 6 gün önce geldi 3 gün sürdü bitti.
bugün 1 hafta oldu ama şuan bile kasıklarım patlayacak gibi ağrıyo belimde 2 karış boşluk var sanki
doktorum yumurtlama problemim olduğunu söylemişti geçen ay yani yumurtalarım çatlamıyodu ve klomen vermişti.
aradım sordum bu ay ne yapalım diye klomene devam et dedi
artık benim için yiyip içmek gibi doğal ihtiyaç oldu bu ilaçlar ben istemesemde muhakkak bişey çıkıyo ama olsun
yok teyzoşuuu iyiyiz şükürler olsun.cuma staj bitsin yan gelip nasıl yatılır konulu stajıma başlicam gün sayıyorum valla ayaklarım şişiyo bütün gün uzatamadığım için bide staj ,normal çalışan biri olsam ne halt edermişim ben ya
bende çok özledim bide:26:tatile gittin aramaz oldun neyseee
Hosgeldin hayatim,
Ozelltin valla kendini.. Ohh yarasin tatil moreller hic bozulmasin ins..
ben o yatma konusunda master yapıyorum şuankocam işe başladı dün ben yine yalnız kaldım evde bütün gün yatıyorum çok iyi oluyo yeni kitap arıyorum şuan
nasıl arayayım hayatım kocam olacak adam hep başımda tuvalete bile birlikte gider olduk tatilde. bide dilimi ısırayım hiçbişey taşımadım telefonumu bile ona taşıttım şımarttım kendimi oh çok iyi oldu
hoşbuldum canım bende özledim sizi çok arada yazdıklarını okudum bebişin arabası beşiği maşallah hepsini tamamlıyosun darısı benimde başıma oldun inşallah.
senin bebeğin bana çok yakın geliyo en başından beri. takvimine bakıp göbeğimi okşuyorum bende olsaydı bebeğime bende bakacaktım diyorum ama üzülmüyorum artık soğudu içim. çok şükür sağlığım yerinde huzurum yerinde saati gelince verecek rabbim biliyorum. herkese sağlık versin inşallah.
Guzelim ins o zamanlarda gelicek, dedigin gibi en onemlisi huzur mutluluk.. Bende de sorun cok ins bebegim huzurumuzu getirir diyorum..
Allah 'tan herseyin hayirlisi gec olsun ama saglikli hayirli evlatlar olsunlar ins senin meleginde..
canım benim yaa valla ben bazen huyunu suyunu bildiğim insanlara bile katlanamıyorum yadırgıyorum seni düşününce Allah sabır versin diyorum. Allahtan benim kocam ailesiyle benim arama çizgiyi çekti zamanında o zamanlar kızmıştım resmiyet oldu diye ama şimdi iyiki yapmış diyorum benide kv üzdü bayramda ama allahtan yakın değiliz hergün görüşmüyoruz bayramdan bayrama görüşüyoruz senin gibi dip dibe olsam ben asla yapamazdım bu kadar sene.
Allah sana evliya sabrı vermiş inşallah kızınız ailenize huzur ve mutluluğu geri getirir
yok canım yaa akşam iş çıkışı arkadaşa gittim eve gittiğim 9u geçiyodu apar topar yemek yaptım namaz kıldım duşa girdim derken eşim geldi ama nasıl bi matkap sesi duruyo duruyo başlıyo geec 12yi geçiyodu yattım midem bulanıyo zaten zar şer tam uykuya dalarken bi ses oluyo sıçrıyorum yataktan bide yatak odasına nasıl ses geliyor duvarlar zıngırdıyo bildiğin sonra sızmışım saat 2buçuk eşim ayar olmuş kıvranıyo evde gidiyo apartmanda kapı kapı ses arıyo küfrediyo bağırıyo yok tam kesildi diyosun bidaha kapıcıyı arıyoruz açmıyo paşazadeleri eşim okadar sinirlenmişki nette ses olunca napılır onu araştırıyo adam çaresizlikten bende polisi aradım anlattım durumu hemen geldiler onlarda dinledi sesi şimdi nerden geldiğini bulursak şikayetçi olcakmısınız dedi eşimde olcam tabi dedi kapıcıyı bidaha aradı teşrif etti polisler gelsin deyince geldi polis soruyo bak bizde duyduk sesi sen ses duymuyomusun diyo yoo ben duymuyorum diyo yok böyle bişey polisler bu matkap sesine benzemiyo sanki vana gibi bişey olabilirmi dedi kapıcıda fırsat buldu ya olabilir hidrofordan geliyodur dedi neymiş daha öncede olmuşmuş be gerizekalı ben 2yıldır orda oturuyorum niye ses mes duymadım madem üstelik daha öncedende olduysa niye çaresine baktırmıyosunuz polis git vanayı kapat diyo kapatamam herkesin suyu kesilir diyo gerizekalı saat olmuş gecenin 3ü bide diyoki apartman taa 64daireli apartman birileri suyu kullnaınca oluyodur diyo sanki o saatte herkes sıraya girdi nöbetleşe belli aralıklarla suyu açıp ses yapıolar hayır anlamadığım okadar kalabalık apartmanda okaadr yaşlı var çocuğu olan var kimsede gık demedi millet ölü gibi uyudu yaa yok böyle bişey sabaah kadar sıçradım şimdide uykusuzluktan başım ağrıyo ve acaip sinirliyim hayır eşimde sinirden içmiş sigarayı içmiş sigarayı sanki evin içinde içmiş gibi nasıl kokuyo zehir gibi zaten midem bulanıyodu iice tuz biber oldu öyle işte eşim okaadr sinirli olmasaydı ben kapıya çıkar kapıcının ağzına eder ağzının payını verir oturturdum ama eşim çok sinirliydi niye çıktın diy kızar diye korktum bugün eve giderken saycam ama okadar aidat topluyolar gerizekalılar
eşimde gezmiş baya bi ama bulamamış:)) çıldırdım valla ağlama kız ayy dün arkadaşımın 8 aylık bebeğini aldım kucağıma anam eli dursa ayağı biyeri karıştırıyo ayağını tutsan elini biyere atıyo allahım ben bunlardan iki tanesiyle napcam dedim en iyi çözüm birbirlerine zincirlemek dedim:)) bu gidişimde görümcemle birlikte gitcez hiç beklemiyodum ama okadar heyecanlıki inan benden daha heyecanlı gün sayıyorum diyo 12. haftadan sonra artık ikizleri ayıran arasındaki zar gitgide kayboluyomuş yani ultrasonu oraya buraya oynatmadan ikisinide yanyana görebiliriz diye düşünüyorum inşş:)))benim ikiz olduğu için 2 hafta daha ekleniyo kuzu doğum öncesi izne tabi yeni düzenlemede çoğul gebeliklere bi iyileştirme yapmadılarsa amaan neyse kafam karıştı bekleyip görüyüm bakayım nolcak bugün biri aradı ilan için arıyorum diye ilan vermişler:))
Kizlar burasi yeri degil belki ama sizlere soriyim dedim.
Bizim burda ole cocuk bebek mobilyasi olayi yok birkac yerde gordum hatta Cilek mobilya var bir tane Pragta ama sadece yataga 1500 TL diyorlar odayi almaza kalksan en az 9000'e geliyor yazik valla dedim cok , ikeadan alicaz mecbur en uygun orda gordum . Bakin bakalim bu besikle dolaba ne dersiniz ?
Simdi besigi cibinlik fln getircek ya annem bebek odasi gibi guzel gozukur belki ..
SUNDVIK D
BRIMNES Sk
Yada bu seri ,
Série HENSVIK, d
nesrincik hoşgeldin canım bırakıp gitme bizleri biz burda birbirimize destek için varız sonbaharım benim tazebahar nesrin ve diğer tüm kızlar dün arkadaşlarla otruduk demiştim ya orda konuşurken bi konu geldi bi arkadaş dediki hadisi şerif var neyi çok isterseniz onunla sınanırsınız siz dünyanın ve dünyalık şeylerin peşinden koşarsanız o kaçar ama siz kaçarsanız kovalanırsınız dedi bu sözleri bizler için düşündüm evet istiyoruz hemde çok fazla istiyoruz yeri geliyo hepimizin isyana kadar vardıpı hatta belkide farkında isyan ettiğimiz zamanlar oluyo bi yandanda rabbim hayırlısını versin diyoruz ama gerçek anlamda düşündüğümüzde işin özünü kavrayabiliyomuyuz acaba düşünsenize allah korusun evladını eşini depremde kaybedenleri yada görünmez beklenmedik bi kazada kaybedenlerini yada emek emek gözünden sakınıp büyüttükleri evlatları tarafından dövülen sokağa bırakılan hatta öldürülenleri bi düşünelim belki onlarda çok istemişlerdi bizler gibi sürekli bebek bebek diye yatıp kalkmışlardı rabbim gerçekten herşeyin en hayırlısını versin keşke olmasaydıda bugünleri görmeseydim dedirtmesin rabbim hiçbirimize ama aratmasında en hayırlı en güzel şekilde isteyen herkese nasip etsin belki sen hamilesin demesi kolay diceksiniz ama inanın çok iyi anlıyorum ve benimde sizler gibi sıkıntılar çektiğimi nelerden geçtiğimi bazen umut bazen yıkıntıyla nasıl çöktüğümü en ama en iyi sizler biliyosunuz ve hiçbşieyin garantisi yok ben evet hamileyim ama allah korusun ama nerden bilebilirim kaybetmiceğimi ben kendimin bile 1dakika sonra nolacağımı bilemiyorum allahım korusun tekrar tekrar ama şuanda bebklerim ölmüş bile olabilir içimde bilememki allahım kimseye o acıları yaşatmasın çok istediklerimizle sınamasın söylemek istediklerimi anlatabildimmi bilmiyorum ama yanlış anlamayın üzmek kırmak yargılamak felan değil amacım sadece ümitvar olun kızlar rabbim onca uğraşa onca duaya onca isteğe rağmen vermiyosa vardır bundada bi hayır hepiniz dualarımdasınız kızlar yanlış ifadeler kullanıp kırdıysam şimdiden özürdilerim
Amin canim ins, Iste Allaah herkesi baska turlu siniyor .. Ins vardir herkesin sabrinin bekleyisinin mukafati ..
Kizlar 10 dk sonra cikiyorum bebisin mobilyasini almaya gidiyoruz hayirlisiyla, cok heyecanliyim .. 30 agustosta iste son gun, sonra bebisimin yatagini hazirlicam dogumu beklicez artik :))
selam canpareler. nasılsınız ? Hülüü ve özlemcim Allah yardımcınız olsun. düğün sesi başta olmak üzere öyle matkap çekiç sesleri hiiçç çekilmiyo.. Cimcime kız sende hoşgelmişsin :)
ve bu topikte artık bizde çocuk sahibi olalım diyen hanım arkadaşlarım Rabbim sırasıyla hepinize nasip edecek ben biliyorum. İnşallah burada yazdıklarınızı gülerek okuyacaksınız.
ÖZLEEMMM
ayrıntılı ultrason 20-21 haftalar arası yapılıyomuş öle mii ? sen ne zaman gitmiştin hatırlıyomusun.
BURCUU
seninde o yatak odası resimlerine bayıldım. benim daha 4 ay olmasına rağmen çok kararsızım nasıl beşik alsak diye
Hülyacım ne iğnesi o öyle haftalık
Bide akşama geçmezse annene git orada yat bence dinlenmeye ihtiyacın olduğu kesin
o ses bugünde geçmezse eşime bırakmıcam kendim direk yöneticiyi arıcam nasıl konuşulurmuş nasıl şikayetçi olunurmuş görsünler resmen psikolojim bozuldu iki gündeHülyacım ne iğnesi o öyle haftalık
Bide akşama geçmezse annene git orada yat bence dinlenmeye ihtiyacın olduğu kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?