HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ovulasyon döneminde hergün ilişki olması çok iyi canım bence zamanı yarat yap yani :)))
bence preesed'de al doktorada gözüksün eşin erteleme herşeyi aynı anda yap :)

canım zaman var ama biz 2 gunde bir olunca bile benim eşim sızlanıyo o bakımdan zor kırk yılda belki ayda bikere 2 gun ustuste olur bizde hayırlısı artık bakalım tamam herşeyi aynı anda yapayım sadece her gün olayı bizde zor:26::26:

merhaba , biz de eşimle mart 2013 tarihi ile başladık bu işe: ama bir türlü olmuyor. ben hep sorun bende mi acaba diye doktora gidip duruyorum belki bir sorun varsa vakit kaybetmeden tedavi olayım her ay adetin ilk günü ile yıklmayayım herdefasında diye. ama doktor şimdilik bir sorun yok deyip herdefasında denemeye devam edin diyor. ama eş,m hiç kontrole yanaşmıyor bile bende ona söyleyemiyorum sinirleniyor çünkü. bu ay ben hayıt otu içtim hersabah corekotu tarcın bal yıyorum. ve ilk defa ovulasyon testınde kopkoyu bir T çizgisi gördüm geçen aylar bunu bile görmüyordum ve bu ay çizgiyi görmeden ve gorunce çalıştık. ama yıne de ne bileyim içimde umut yok, olmayacak yine diye kendime soyleyip duruyorum. cunku biz diğer aylarda kacırmamak için hep 2 gunde 3 gunde bir çalışam yapmaya çalışıyorduk. çok istiyorum ve herzaman ALLAHIM ne olur eli ayağı düzgün saglıklı evlatlar ver diyorum. bekliyorum haftaya persembe adet olmam gerekiyor.

selam kızlar nasılsınız bakalım arefeden beri giremedim tatili bayrama uzattık bu sene tam 33 gün tatil yaptık kocamla başbaşa zaman geçirmek çok iyi geldi. moralim yerinde keyfim yerinde.
kızlar ben arefe günü adet oldum ama bayramın 2. günü bitti :26:
bu ay tam 6 gün önce geldi 3 gün sürdü bitti.
bugün 1 hafta oldu ama şuan bile kasıklarım patlayacak gibi ağrıyo belimde 2 karış boşluk var sanki
doktorum yumurtlama problemim olduğunu söylemişti geçen ay yani yumurtalarım çatlamıyodu ve klomen vermişti.
aradım sordum bu ay ne yapalım diye klomene devam et dedi
artık benim için yiyip içmek gibi doğal ihtiyaç oldu bu ilaçlar ben istemesemde muhakkak bişey çıkıyo ama olsun

aricam hayatım yarın mesajını gördüm ama cevap yazamıyorummmmm:26:

oluuuuuuuurrrrr özledim yaaaa napıyo benim yeğenim bakim annesi üzüyomu onu

yok teyzoşuuu iyiyiz şükürler olsun.cuma staj bitsin yan gelip nasıl yatılır konulu stajıma başlicam gün sayıyorum valla ayaklarım şişiyo bütün gün uzatamadığım için bide staj ,normal çalışan biri olsam ne halt edermişim ben ya
bende çok özledim bide:26:tatile gittin aramaz oldun neyseee

Hosgeldin hayatim,
Ozelltin valla kendini.. Ohh yarasin tatil moreller hic bozulmasin ins..

ben o yatma konusunda master yapıyorum şuan kocam işe başladı dün ben yine yalnız kaldım evde bütün gün yatıyorum çok iyi oluyo yeni kitap arıyorum şuan
nasıl arayayım hayatım kocam olacak adam hep başımda tuvalete bile birlikte gider olduk tatilde. bide dilimi ısırayım hiçbişey taşımadım telefonumu bile ona taşıttım şımarttım kendimi oh çok iyi oldu

Hosgeldin hayatim,
Ozelltin valla kendini.. Ohh yarasin tatil moreller hic bozulmasin ins..

hoşbuldum canım bende özledim sizi çok arada yazdıklarını okudum bebişin arabası beşiği maşallah hepsini tamamlıyosun darısı benimde başıma oldun inşallah.
senin bebeğin bana çok yakın geliyo en başından beri. takvimine bakıp göbeğimi okşuyorum bende olsaydı bebeğime bende bakacaktım diyorum ama üzülmüyorum artık soğudu içim. çok şükür sağlığım yerinde huzurum yerinde saati gelince verecek rabbim biliyorum. herkese sağlık versin inşallah.

Guzelim ins o zamanlarda gelicek, dedigin gibi en onemlisi huzur mutluluk.. Bende de sorun cok ins bebegim huzurumuzu getirir diyorum..
Allah 'tan herseyin hayirlisi gec olsun ama saglikli hayirli evlatlar olsunlar ins senin meleginde..

Guzelim ins o zamanlarda gelicek, dedigin gibi en onemlisi huzur mutluluk.. Bende de sorun cok ins bebegim huzurumuzu getirir diyorum..
Allah 'tan herseyin hayirlisi gec olsun ama saglikli hayirli evlatlar olsunlar ins senin meleginde..

canım benim yaa valla ben bazen huyunu suyunu bildiğim insanlara bile katlanamıyorum yadırgıyorum seni düşününce Allah sabır versin diyorum. Allahtan benim kocam ailesiyle benim arama çizgiyi çekti zamanında o zamanlar kızmıştım resmiyet oldu diye ama şimdi iyiki yapmış diyorum benide kv üzdü bayramda ama allahtan yakın değiliz hergün görüşmüyoruz bayramdan bayrama görüşüyoruz senin gibi dip dibe olsam ben asla yapamazdım bu kadar sene.
Allah sana evliya sabrı vermiş inşallah kızınız ailenize huzur ve mutluluğu geri getirir

Amin canim ins, Iste Allaah herkesi baska turlu siniyor .. Ins vardir herkesin sabrinin bekleyisinin mukafati ..

Kizlar 10 dk sonra cikiyorum bebisin mobilyasini almaya gidiyoruz hayirlisiyla, cok heyecanliyim .. 30 agustosta iste son gun, sonra bebisimin yatagini hazirlicam dogumu beklicez artik :))

Ay bu insanlara ayrı sinir oluyorum yaşlısı genci hastası vardır demi gerizekslılar ya bu gece de benim sınavım var kapı önünde asker kınası var 12 den önce bitmez yer sallanıyor davulla birlikte off valla

Ay ii bari ilan muhabbeti duymuşsun en azından bence sen işsizlik ödeneğini araştır en azından harçlığın çıkar

Kuzum ilk resimleri çok beğendim bende öyle birşey istiyorum ama onlar sallanmıyor bilgin olsun derin oldukları için de bebiş düşmez içinden diye düşünüyorum.

Nasıl da güzel anlatmışsın Inan aynı durum bende ya çok istediğimiz için kaybedersek sınavımız olursa diye korkuyorum her gün hamile kalmak ile bitmiyor ki Rabbim yüreğine ferahlık versin
Kızlar Hülya öylesine haklı ki neler duyuyoruz hayırsız ewlatlar seni doguracagıma taş dogursaymışım dedirtmesin mevlam
Hepimize hayırlı ewlatlar inşallah

Ay resim Çek kız gelinimin sarayı olacak inşallah
Bu arada elbisen güzelmiş düğünde beğendim çok :)

selam canpareler. nasılsınız ? Hülüü ve özlemcim Allah yardımcınız olsun. düğün sesi başta olmak üzere öyle matkap çekiç sesleri hiiçç çekilmiyo.. Cimcime kız sende hoşgelmişsin :)
ve bu topikte artık bizde çocuk sahibi olalım diyen hanım arkadaşlarım Rabbim sırasıyla hepinize nasip edecek ben biliyorum. İnşallah burada yazdıklarınızı gülerek okuyacaksınız.
ÖZLEEMMM
ayrıntılı ultrason 20-21 haftalar arası yapılıyomuş öle mii ? sen ne zaman gitmiştin hatırlıyomusun.
BURCUU
seninde o yatak odası resimlerine bayıldım. benim daha 4 ay olmasına rağmen çok kararsızım nasıl beşik alsak diye

günaydın güzel hatunlar
bizim dünde kesilmedi ses bide dün ikindin 4'ten sonra ben pert'e çıktım zombiye dönüştüm bide iğne yaptırmaya gittim ordanda eve yürüdüm elektriklerde kesikti 6. kata yürüyerek çıktım eve geldim direk yattım ve yine o ses allahım bu imtihanmı dedim 1saat kadar uyudum ama nasıl kötüyüm elim ayağım kalmıyo kozalak kocam geldi çok hastayım kötüyüm diyorum niye sinirlisin niye bana kızıyosun diyo geçti tableti aldı yattı bende kalktım paşa paşa kahvaltılık felan hazırladım yardım edermisin diye sslendim efendi tamam dedi ben hazırlayıp bitirdim hala yatıyo deli oldum sonra tabi kızdım kalkıp sofrayı hazırlıycağına ben seni yemeğe bile kaldıramıyorum iki saat kalkıp elini yüzünü yıkayıp yemeğe gel diye bekliyorum dedim tabi onun gelmesini beklemeden başladım saat zaten 10 olmuş hala onu bekliyorum o oturana kadar ben doydum zaten iki lokma anca yiyorum
neyse saat ilerledikçe ses dahada arttı kapıcıyı aradı neymiş tamirci gelmemiş onunda misafiri varmışta misafiri bitince su deposunu boşaltacakmış ses depodan geliyomuş ayy hiç bişey demiyo ben konuşsam ağzına eder bırakırdım saat 12buçukta mesaj attı saat 1de yöneticiyi arayıp şikayet etcem diye tabi aramadı sinir oldum bide iyice gerildim zaten mide bulantısı halsizlik uykusuzluk derken artık o sesi duydukça refleks olarak duvarları felan yumruklayasım geliyo uyu uyan sersem gibiyim yine
özlem
canım allah yardımcın olsun seninde o davul zurna seside ne sinir bişey yaa ne sınavı bu senin sınav canım allah yardımcın olsun
valla o söler öyle içimden geldi yazdım inş haddimi aşmamışımdır
cimcime
canım hoşgeldin gezdin geldim bol bol moral depoladın oh ne güzel klomene takılma canım artık bizler için klomen sıradan bi ilaç hele sen gibi baba ilaçları deviren birisi için bonibon gibi bişey inş faydasını görürsün mucizenin gelmesine vesile olur bu arada ilaç içmeye alışınca bünye sürekli ilaç içiyosun ben hamile kaldım hala günde 4tane ilaç içiyorum bide şurubum var bide mide bulantısı ilacım var bide haftalık iğnem var:))))
gizem
kaçak diğer topiklerde geziyosun geziyosun buraya arada yazıp kaçıyosun
taçyaprak
canım bende sırf beyazı çok seviyorum modellerin hepsi çok güzellermiş rabbim içlerini dolu etsin inş naptınız aldınızmı dün bide hazırlayınca resim bekliyorum muhakkak :)))
sezgi
canım dün face'ye bakarken bi bebekle resminizi gördüm sanırım bi akrabanın bebeği ne kadar benziyosunuz öyle birden senin bebeğini düşündüm ayy ne çok yakışıyo sana çokta yakışacak inş

Canım 20 haftada yaptırdık detaylıyı biz 20 24 arası mı ne ama en iyisi 20 de yaptırmak çünkü bebek büyüdükçe yeri darılıyormuş daha zor olup daha çok yanılma payları oluyormuş

Âmin canım 11 buçukta bitti düğün binanın alt tarafında bi bahçe gibi boşluk var bütün gece içtiler ictiler orada gelip işediler kustular ya simit oldum kafalarına su döktüm valla dışarlık yapışacak resmen
Bide orkestrada ki adamın sesi bir iğrenç duymaya tahammül yok neyse geçti çok şükür yazın bizim orada düğünsüx hafta sonu yok ya kına ya nişan ya asker ya sünnet illa biri var kentsel dönüşüm gelse de rahatlasak dicem ama bunjar sitenin havuzunun içine içip s...p yine yaparlar

Hülyacım ne iğnesi o öyle haftalık

Bide akşama geçmezse annene git orada yat bence dinlenmeye ihtiyacın olduğu kesin

önceki gittiğim doktor proluton diye bi iğne vermişti araştırdım erken doğum önleyici bi iğneymiş ama genelde 3-5 aydan sonra kullnaırlırmış bana 6haftalıkken verdi 3 tane 2sini yaptırdım bu gittiğim doktor onu bırak progestanın iğnesini kullna dedi porgnex diye bi iğne 5 tane verdi dün 3.sünü yaptırdım anladığım kadarıyla düşük önleyiciymiş lekem oluyodo ya onun için verdi sanırım ama çok pis bi iğne ilk vuruldupunda değil ama saatler geçtikçe çok acıtıyo yağlı iğneymiş böyle oluyomuş bunlar

Hülyacım ne iğnesi o öyle haftalık

Bide akşama geçmezse annene git orada yat bence dinlenmeye ihtiyacın olduğu kesin
o ses bugünde geçmezse eşime bırakmıcam kendim direk yöneticiyi arıcam nasıl konuşulurmuş nasıl şikayetçi olunurmuş görsünler resmen psikolojim bozuldu iki günde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…