- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #29.641
aynen bende başaramadım uzun zamnadır girmiyordum bırakmıştım herşeyi şimdide öyle üsütne düşmüyorum artık çünkü pisikoloji felan kalmadı bende olursa olur zor gibi solda 4 cm kistle
bende bi ara gelmedim buraya kafaya çok taktım dıye ama dayanamadım geri döndümsaolsun kızlar arasına aldı bnı tekrar, bende 4 eylülde doktora gidicem bakalım ne var ne yok artık bıkmış durumdayım ama her adetım yaklaştıgında yıne heycanlanıyorumama olmayacagını da bılıyorum amannn bu ay ilk defa soğan kürü yaptım sen denemişmiydin soğan kürünü kisteleri küçültüyo diye biliyorum
denedim canım sonrada hayıt otu içtim hayıtın tek güzel etkisi kistten dolayı ara kanama olmuyor birde göğüsleri büyütüyor adet dönemindede hiç ağrı olmuyor 3 ay kullandım bıraktım 1 aydırda bir şey kullanmıyorumbende bi ara gelmedim buraya kafaya çok taktım dıye ama dayanamadım geri döndümsaolsun kızlar arasına aldı bnı tekrar, bende 4 eylülde doktora gidicem bakalım ne var ne yok artık bıkmış durumdayım ama her adetım yaklaştıgında yıne heycanlanıyorumama olmayacagını da bılıyorum amannn bu ay ilk defa soğan kürü yaptım sen denemişmiydin soğan kürünü kisteleri küçültüyo diye biliyorum
denedim canım sonrada hayıt otu içtim hayıtın tek güzel etkisi kistten dolayı ara kanama olmuyor birde göğüsleri büyütüyor adet dönemindede hiç ağrı olmuyor 3 ay kullandım bıraktım 1 aydırda bir şey kullanmıyorum
hakkımızda hayırlısı mutlaka bı zamanı var vebütün bunlar o zamanı beklememiz gerektiği için oluyo artık bende spora başlicam belki mesguıyetıma rtarsa kafamdan sılerım ama çok zor, bu ay eşimden rıca edıcem eylülde o da bı görünsün eger yoksa onda bişe rahatlicam ve bu sefer akışına bırakıcam
hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın topikde ne var yok hamile olanlar varmı diyer kızlar nasıl
[nesrinnnnnnnnnn seni gördüm dah aiyi oldum ben hamile kalmayı başaramayan üye olarak topikte dolanıyorum :)) sen nasılsın neler yapıyosun
Hayatim gordun bu ay ne kadar umutsuzlar hamis cikti, elbet gelcek sipalar sadece stres yok ..
Oo Ramazan ayi bereketli geldi bir suru bayram sekerimiz var bu ay :) Topigin yarisi hmis artik, sen biraktin gittin bizi geri don valla aramiza ..stres yok ta işte zor yaa 12 ay oldu artık yanı 1 sene, biliyorum cumaya yıne kırmızıları görücem,baş ağrısından ve karın agrımdan belli ama dediğim gibi eşimden rica edicem o da gıtsın eylulde doktora eger onda bi problem yoksa rahatlicam işte ancak o zaman oluruna bırakcam ve zamanını beklicemHayatim gordun bu ay ne kadar umutsuzlar hamis cikti, elbet gelcek sipalar sadece stres yok ..
Oo Ramazan ayi bereketli geldi bir suru bayram sekerimiz var bu ay :)
Topigin yarisi hmis artik, sen biraktin gittin bizi geri don valla aramiza ..
Hayatim gordun bu ay ne kadar umutsuzlar hamis cikti, elbet gelcek sipalar sadece stres yok ..
hepsinin adına çok sevindim allahım kucaklarınada almayı nasip etsin.evet stres başka deyil ama ben çok umutsuzum zor gibi
hoşbulduk canım amin inşallah hayırlısından versin kurban olduğum allahımnesrin hoşgeldinaşağıya baktımda topikte olanlar ben,nesrin,tazebahar.Topikte tek tek herkes hamile kaldı.Geriye bizler kaldık sen,ben,tazebahar,cimcime,bebek,bebekimsin,yeliz,heyecanlı,rüzgarözge Allahım şu sıra bizlerde gelsin artık ne olursun hayırlısıyla.kızların doğumu yaklaştı ikinciyi yapacaklar bizi daha fazla sınamasın rabbim.
nesrin hoşgeldin
aşağıya baktımda topikte olanlar ben,nesrin,tazebahar.Topikte tek tek herkes hamile kaldı.Geriye bizler kaldık sen,ben,tazebahar,cimcime,bebek,bebekimsin,yeliz,heyecanlı,rüzgarözge Allahım şu sıra bizlerde gelsin artık ne olursun hayırlısıyla.kızların doğumu yaklaştı ikinciyi yapacaklar bizi daha fazla sınamasın rabbim.
amin canım kızlarımız doğum yapacak biz hala çift çizgiyi göremedik ama mutlak avardır bi sebebi,amin canım yıne başladın guzel dualara sen böyle dua ettikçe içim rahatlıyo
yaprakçım sizin ve meleklerinizin duası da kabul olur da bız de yaşarız o duyguyu inşallah geçen gun ruyamda ilk defa pozitif test sonucu gordum hatta bhcg 124 müşve rüyamda diyorumki ayy kızlara sölemem lazım bu haberi dıyorum ruyamda bıle burası var aklımda nasıl kafaya taktıysma allah ruyaları gerçeğe dönüştürsün inşallah hepimiz için
amin canım, sağlıkla sıhhatle olsun ınşallah her sey ,sonlara yaklaşmışız gibi geliyo bana ama tabi kısmet en doğru zamanı allah bilirah canım ben birde kendi içimi rahatlatabilsem dua ediyorum çünkü isyan etmek istemiyorum.bu sınav inşallah en zor sınavımızdır daha zorlarıyla karşılaştırmasın rabbim.
kızlar şu preseed jeli bi deneyin bence bişey kaybetmezsiniz kuzenim 2 başarısız tüp bebekten sonra bunula 2.ay hamile kaldı kadar kısmet ama bişeyler vesile olabiliyo bazen..
nesrincik hoşgeldin canım bırakıp gitme bizleri biz burda birbirimize destek için varız sonbaharım benim tazebahar nesrin ve diğer tüm kızlar dün arkadaşlarla otruduk demiştim ya orda konuşurken bi konu geldi bi arkadaş dediki hadisi şerif var neyi çok isterseniz onunla sınanırsınız siz dünyanın ve dünyalık şeylerin peşinden koşarsanız o kaçar ama siz kaçarsanız kovalanırsınız dedi bu sözleri bizler için düşündüm evet istiyoruz hemde çok fazla istiyoruz yeri geliyo hepimizin isyana kadar vardıpı hatta belkide farkında isyan ettiğimiz zamanlar oluyo bi yandanda rabbim hayırlısını versin diyoruz ama gerçek anlamda düşündüğümüzde işin özünü kavrayabiliyomuyuz acaba düşünsenize allah korusun evladını eşini depremde kaybedenleri yada görünmez beklenmedik bi kazada kaybedenlerini yada emek emek gözünden sakınıp büyüttükleri evlatları tarafından dövülen sokağa bırakılan hatta öldürülenleri bi düşünelim belki onlarda çok istemişlerdi bizler gibi sürekli bebek bebek diye yatıp kalkmışlardı rabbim gerçekten herşeyin en hayırlısını versin keşke olmasaydıda bugünleri görmeseydim dedirtmesin rabbim hiçbirimize ama aratmasında en hayırlı en güzel şekilde isteyen herkese nasip etsin belki sen hamilesin demesi kolay diceksiniz ama inanın çok iyi anlıyorum ve benimde sizler gibi sıkıntılar çektiğimi nelerden geçtiğimi bazen umut bazen yıkıntıyla nasıl çöktüğümü en ama en iyi sizler biliyosunuz ve hiçbşieyin garantisi yok ben evet hamileyim ama allah korusun ama nerden bilebilirim kaybetmiceğimi ben kendimin bile 1dakika sonra nolacağımı bilemiyorum allahım korusun tekrar tekrar ama şuanda bebklerim ölmüş bile olabilir içimde bilememki allahım kimseye o acıları yaşatmasın çok istediklerimizle sınamasın söylemek istediklerimi anlatabildimmi bilmiyorum ama yanlış anlamayın üzmek kırmak yargılamak felan değil amacım sadece ümitvar olun kızlar rabbim onca uğraşa onca duaya onca isteğe rağmen vermiyosa vardır bundada bi hayır hepiniz dualarımdasınız kızlar yanlış ifadeler kullanıp kırdıysam şimdiden özürdilerim
canım bu preseed nasıl sürülüyo ben kendi kendime çok yapabılecekmişim gibi gelmiyo eşime desem eşim bebek için olduğu anda geriliyo ilişki istemıyo o yuzden kolay bişeyse deneyelim yanlış hatırlamıyosam sen de kullanmıştın dimi
nesrincik hoşgeldin canım bırakıp gitme bizleri biz burda birbirimize destek için varız sonbaharım benim tazebahar nesrin ve diğer tüm kızlar dün arkadaşlarla otruduk demiştim ya orda konuşurken bi konu geldi bi arkadaş dediki hadisi şerif var neyi çok isterseniz onunla sınanırsınız siz dünyanın ve dünyalık şeylerin peşinden koşarsanız o kaçar ama siz kaçarsanız kovalanırsınız dedi bu sözleri bizler için düşündüm evet istiyoruz hemde çok fazla istiyoruz yeri geliyo hepimizin isyana kadar vardıpı hatta belkide farkında isyan ettiğimiz zamanlar oluyo bi yandanda rabbim hayırlısını versin diyoruz ama gerçek anlamda düşündüğümüzde işin özünü kavrayabiliyomuyuz acaba düşünsenize allah korusun evladını eşini depremde kaybedenleri yada görünmez beklenmedik bi kazada kaybedenlerini yada emek emek gözünden sakınıp büyüttükleri evlatları tarafından dövülen sokağa bırakılan hatta öldürülenleri bi düşünelim belki onlarda çok istemişlerdi bizler gibi sürekli bebek bebek diye yatıp kalkmışlardı rabbim gerçekten herşeyin en hayırlısını versin keşke olmasaydıda bugünleri görmeseydim dedirtmesin rabbim hiçbirimize ama aratmasında en hayırlı en güzel şekilde isteyen herkese nasip etsin belki sen hamilesin demesi kolay diceksiniz ama inanın çok iyi anlıyorum ve benimde sizler gibi sıkıntılar çektiğimi nelerden geçtiğimi bazen umut bazen yıkıntıyla nasıl çöktüğümü en ama en iyi sizler biliyosunuz ve hiçbşieyin garantisi yok ben evet hamileyim ama allah korusun ama nerden bilebilirim kaybetmiceğimi ben kendimin bile 1dakika sonra nolacağımı bilemiyorum allahım korusun tekrar tekrar ama şuanda bebklerim ölmüş bile olabilir içimde bilememki allahım kimseye o acıları yaşatmasın çok istediklerimizle sınamasın söylemek istediklerimi anlatabildimmi bilmiyorum ama yanlış anlamayın üzmek kırmak yargılamak felan değil amacım sadece ümitvar olun kızlar rabbim onca uğraşa onca duaya onca isteğe rağmen vermiyosa vardır bundada bi hayır hepiniz dualarımdasınız kızlar yanlış ifadeler kullanıp kırdıysam şimdiden özürdilerim
estafirullah HÜLYACIM aslında tamda hislerime tercüman olmussun.Bunların o kadar farkındayım ki eminim diğer kızlarda öyledir.Kendimi suçlamam bundan zaten günaha giriyorum diye.Onlara veriyorsun onlar iyi insanda ben kötümüyüm diyorum bazen.İnsan düşünce hızına yetişemiyorki neden diye sorguluyor Allah affetsin hepimizi.(yapmadım bir an bile isyanım olmadı diyen yalan söyler)gecen ay haberlerde okudum ambulansla doğuma giden kadının eşi özel arabasıyla onları takip ederken kaza yapıp vefat ediyor.Allah korusun eşime,anneme babama sevdiklerime bir şey olmasın.Onlar olmadan bebeği ne yapayım ben.Allah nasip edersede inşallah sevdiklerimle,eşimle,eşimin ailesiyle o mutlulugu yasatsın.En önemlisi sağlık elbette.Ama etten kemikteniz.O tatil dönüşü yollar hep bebekli çiftlerle dolu eşime kıyamıyorum.Ailelerde iki taraftada herkesin en az 1 tane oldu 2. doğuranlar ve şuan hamile olanlar var.(teyze kızları,görümce kızları,gelinleri,eltiler vs.)
kullandım canım ama o ay hergün olmuştu ilişki zaten.çok çok basit kullanımıda 2 dakikanı almaz yani.şırınga gibi bişeye çekip içine veriyosun jeli incecik bi şırınga zaten eşin yaptığını anlamaz tuvalette 2 dk sık geç yatağa işte
Canım benim neden yanlış anlayalım çok saol doğru soyluyosun namazlarımda hep dıyorum allahım sağlıklı sıhhatli bir evlat ansip et diye ama sonra da çok istediğim için sınanmaktan korkuyorum diyorum allahım sen beni biliyosun çok isteyip sana isyan etmek istemem sen ne zaman hayırlısını verirsen o zaman olsun.dedikelrin doğru, zamanı var işte onu beklicez allahım eşlerimize ailemize bizlere ve bizdnen gelecek herkese sağlık versin öncelikle sizlere de sağlıklı doğumlar olsun inşallah
canım hep aynı durumdayız işte aynı şeyler geçiyo içimizden hepimize sağlık sıhhat huzur versin allah geri kalan herşey olması gerektiği zamanda olacak belliki
her gün ilişki kim kaybetmişte ben bulayım ne şanslısınız:26::26::26: cuma gunu kırmızılar gelirse hem ovulasyon testi alayım hemde preseed alayım bakalım dicem ama önce sanırım eşiminde doktora görünmesi gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?