- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #29.681
önceki gittiğim doktor proluton diye bi iğne vermişti araştırdım erken doğum önleyici bi iğneymiş ama genelde 3-5 aydan sonra kullnaırlırmış bana 6haftalıkken verdi 3 tane 2sini yaptırdım bu gittiğim doktor onu bırak progestanın iğnesini kullna dedi porgnex diye bi iğne 5 tane verdi dün 3.sünü yaptırdım anladığım kadarıyla düşük önleyiciymiş lekem oluyodo ya onun için verdi sanırım ama çok pis bi iğne ilk vuruldupunda değil ama saatler geçtikçe çok acıtıyo yağlı iğneymiş böyle oluyomuş bunlar
o ses bugünde geçmezse eşime bırakmıcam kendim direk yöneticiyi arıcam nasıl konuşulurmuş nasıl şikayetçi olunurmuş görsünler resmen psikolojim bozuldu iki günde
günaydın güzel hatunlar
bizim dünde kesilmedi ses bide dün ikindin 4'ten sonra ben pert'e çıktım zombiye dönüştüm bide iğne yaptırmaya gittim ordanda eve yürüdüm elektriklerde kesikti 6. kata yürüyerek çıktım eve geldim direk yattım ve yine o ses allahım bu imtihanmı dedim 1saat kadar uyudum ama nasıl kötüyüm elim ayağım kalmıyo kozalak kocam geldi çok hastayım kötüyüm diyorum niye sinirlisin niye bana kızıyosun diyo geçti tableti aldı yattı bende kalktım paşa paşa kahvaltılık felan hazırladım yardım edermisin diye sslendim efendi tamam dedi ben hazırlayıp bitirdim hala yatıyo deli oldum sonra tabi kızdım kalkıp sofrayı hazırlıycağına ben seni yemeğe bile kaldıramıyorum iki saat kalkıp elini yüzünü yıkayıp yemeğe gel diye bekliyorum dedim tabi onun gelmesini beklemeden başladım saat zaten 10 olmuş hala onu bekliyorum o oturana kadar ben doydum zaten iki lokma anca yiyorum
neyse saat ilerledikçe ses dahada arttı kapıcıyı aradı neymiş tamirci gelmemiş onunda misafiri varmışta misafiri bitince su deposunu boşaltacakmış ses depodan geliyomuş ayy hiç bişey demiyo ben konuşsam ağzına eder bırakırdım saat 12buçukta mesaj attı saat 1de yöneticiyi arayıp şikayet etcem diye tabi aramadı sinir oldum bide iyice gerildim zaten mide bulantısı halsizlik uykusuzluk derken artık o sesi duydukça refleks olarak duvarları felan yumruklayasım geliyo uyu uyan sersem gibiyim yine
özlem
canım allah yardımcın olsun seninde o davul zurna seside ne sinir bişey yaa ne sınavı bu senin sınav canım allah yardımcın olsun
valla o söler öyle içimden geldi yazdım inş haddimi aşmamışımdır
cimcime
canım hoşgeldin gezdin geldim bol bol moral depoladın oh ne güzel klomene takılma canım artık bizler için klomen sıradan bi ilaç hele sen gibi baba ilaçları deviren birisi için bonibon gibi bişey inş faydasını görürsün mucizenin gelmesine vesile olur bu arada ilaç içmeye alışınca bünye sürekli ilaç içiyosun ben hamile kaldım hala günde 4tane ilaç içiyorum bide şurubum var bide mide bulantısı ilacım var bide haftalık iğnem var:))))
gizem
kaçak diğer topiklerde geziyosun geziyosun buraya arada yazıp kaçıyosun
taçyaprak
canım bende sırf beyazı çok seviyorum modellerin hepsi çok güzellermiş rabbim içlerini dolu etsin inş naptınız aldınızmı dün bide hazırlayınca resim bekliyorum muhakkak :)))
sezgi
canım dün face'ye bakarken bi bebekle resminizi gördüm sanırım bi akrabanın bebeği ne kadar benziyosunuz öyle birden senin bebeğini düşündüm ayy ne çok yakışıyo sana çokta yakışacak inş
Canım 20 haftada yaptırdık detaylıyı biz 20 24 arası mı ne ama en iyisi 20 de yaptırmak çünkü bebek büyüdükçe yeri darılıyormuş daha zor olup daha çok yanılma payları oluyormuş
Âmin canım 11 buçukta bitti düğün binanın alt tarafında bi bahçe gibi boşluk var bütün gece içtiler ictiler orada gelip işediler kustular ya simit oldum kafalarına su döktüm valla dışarlık yapışacak resmen
Bide orkestrada ki adamın sesi bir iğrenç duymaya tahammül yok neyse geçti çok şükür yazın bizim orada düğünsüx hafta sonu yok ya kına ya nişan ya asker ya sünnet illa biri var kentsel dönüşüm gelse de rahatlasak dicem ama bunjar sitenin havuzunun içine içip s...p yine yaparlar
gunaydin herkese ....
hafta ortasina gelmis bulunuyoruzz
bugun doktor randevum var ... yine saatler gecmek bilmiyor..nasil gerginim... Allah'im sagsalim su randevuda gecse... minnikimin guzel haberlerini alsam... su doktor oncesi stres beni bitiriyor :18::18:
hulya
cnm belliki senin o ses olayina el atman lazim yoksa cozulmicek gibi... hadi 1 gece tamam ama gunlercede olmazki cnm...
uykusuzluk insani zombiye cevirir valla...
ohh masallah bu arada sende ilac bolmus... ama bosver hepsi bebisler icin... onlar iyi olsunda herseye katlanilir..
ama bu arada mideye dikkat et o kadar ilac bide yemekte yiyemiyorsun duzgun ....
ozlem
tatlim sende durumlar noldu... idrar yollarin icin test fln yaptirmistin? kullanmaya basladin mi ilaclari nasil gidiyor?
burcu
aldiniz mi bakalim bebisin odasini??
Ay bu insanlara ayrı sinir oluyorum yaşlısı genci hastası vardır demi gerizekslılar ya bu gece de benim sınavım var kapı önünde asker kınası var 12 den önce bitmezyer sallanıyor davulla birlikte off valla
Ay ii bari ilan muhabbeti duymuşsun en azından bence sen işsizlik ödeneğini araştır en azından harçlığın çıkar
Kuzum ilk resimleri çok beğendim bende öyle birşey istiyorum ama onlar sallanmıyor bilgin olsun derin oldukları için de bebiş düşmez içinden diye düşünüyorum.
Nasıl da güzel anlatmışsın Inan aynı durum bende ya çok istediğimiz için kaybedersek sınavımız olursa diye korkuyorum her gün hamile kalmak ile bitmiyor kiRabbim yüreğine ferahlık versin
Kızlar Hülya öylesine haklı ki neler duyuyoruz hayırsız ewlatlar seni doguracagıma taş dogursaymışım dedirtmesin mevlam
Hepimize hayırlı ewlatlar inşallah
Ay resim Çek kız gelinimin sarayı olacak inşallah
Bu arada elbisen güzelmiş düğünde beğendim çok :)
selam canpareler. nasılsınız ? Hülüü ve özlemcim Allah yardımcınız olsun. düğün sesi başta olmak üzere öyle matkap çekiç sesleri hiiçç çekilmiyo.. Cimcime kız sende hoşgelmişsin :)
ve bu topikte artık bizde çocuk sahibi olalım diyen hanım arkadaşlarım Rabbim sırasıyla hepinize nasip edecek ben biliyorum. İnşallah burada yazdıklarınızı gülerek okuyacaksınız.
ÖZLEEMMM
ayrıntılı ultrason 20-21 haftalar arası yapılıyomuş öle mii ? sen ne zaman gitmiştin hatırlıyomusun.
BURCUU
seninde o yatak odası resimlerine bayıldım. benim daha 4 ay olmasına rağmen çok kararsızım nasıl beşik alsak diye
o ses bugünde geçmezse eşime bırakmıcam kendim direk yöneticiyi arıcam nasıl konuşulurmuş nasıl şikayetçi olunurmuş görsünler resmen psikolojim bozuldu iki günde
Gunaydin kizlarrrrr.
ayy sicaklarla basim dertte. cok sicak bayramdan beri...allahtan geceleri iyi sayilir....
suziii. hadi iyi habeerleri bekliyoruz dr randevundann...
burcu
sen adamin neyini kuullaniyormussun. Olaya boyle mi bskiyormus. esler arasinda lafimi olur...
gunaydin herkese ....
bugun doktor randevum var ... yine saatler gecmek bilmiyor..nasil gerginim... Allah'im sagsalim su randevuda gecse... minnikimin guzel haberlerini alsam... su doktor oncesi stres beni bitiriyor :18::18:
hulya
cnm belliki senin o ses olayina el atman lazim yoksa cozulmicek gibi... hadi 1 gece tamam ama gunlercede olmazki cnm...
ohh masallah bu arada sende ilac bolmus... ama bosver hepsi bebisler icin... onlar iyi olsunda herseye katlanilir..
ama bu arada mideye dikkat et o kadar ilac bide yemekte yiyemiyorsun duzgun ....
ozlem
tatlim sende durumlar noldu... idrar yollarin icin test fln yaptirmistin? kullanmaya basladin mi ilaclari nasil gidiyor?
burcu
ayy canıım hadi özlemin sesleri bitti ama seninki biteceğe benzemiyo. şikayet et valla yap cazgırlığını. teşekkür ederim canıım.. benim kuzenimin bebeği o canım. anne baba tatar o bebeğinde. büyük bi ihtimal Allah izin verirse benimkide öyle olur. :)
teşekkür ederim canım.. bi kaç yerde okudum onlarda öyle diyo. fazla zaman geçerse bişey görünmüyomuş net olarak en iyisi çarşamba günü gideyim ben.
açık havada yasak düğün dernek dedikçe insanlar anlamıyolar yaa. hadi yapıyosun insanları rahatsız edecek şekilde davranıp ortalığı pisletmek ne yani. yaz oldumu demekki sizin orada düğün eksik olmuyo. kış gelsede rahatlasanız. bişey değil özser doğduğunda bu gürültüde uyuyamazda çocuk.
hadi bakalım güzel haberlerle gel inşalllah :)
vee hepinize günaydııınn. bu sabah açlıktan midem bulanıyo. gidip hemen yemek yemeliyim :26:
Gunaydin Canim, Afiyet bal seker olsun ac birakma prensi .. :))
Bende su kan ilaclarina basladigimdan beri zorla yer oldum canim bisi istemiyor icim almiyor sanki
prensimde hiç doymuyo ki.. :) bide ağzımda bir tatsızlık var sorma..
canım benim o kan ilaçları etkisini gösterip değerlerin yükselince düzelir iştahsızlık problemin kalkar ortadan :)
Beşik meselesine gelince de park yatak olanlar varya herkes onu daha kullanışlı diyo ama karar veremedim. bu gidişle yine park olanlardan alıcaz herlde.
ayy ben pek cahilim bu yatak matak eşya konularında annem olmasa naparım bilmiyorum biliyosunuz zaten eşimde vurdumduymaz adma şimdiden yatak alalım demeye başlasam doğumdan sonra anca gideriz biz almaya o kadar yani o yüzden hiiç güvenmiyorum ona kendi işimi kendim halletmeyide allaha şükür pek bi beceririm zaten annemin diktiği beşik var size bigün resmini atarım görseniz nasıl güzel tüllü müllü cinsiyet beli oluncada annemle başlarız bakmaya inş ozaman öğrenirim:))
kapıcıyı aradım şimdi ohhh saydım döktüm rahatladım bu arada ben sabah bide asansörde kaldım:)) onuda söyledim eğer bugünde hallolmazsa tüketici haklarına kadar gitcem yeter ben iki gündür uykusuz geliyorum işe dedim saydım bisürü hayır bide kıyı köşe bi mahalede uyduruk bi binadada değiliz konyanın nerdeyse en concon semtinde gayette büyük bi binadayız hayır ben hep apartmanda büyüdüm hiç böylesini görmedim ayy sinriden elim ayağım titriyo
gunaydin herkese ....
hulya
ozlem
burcu
ayy canıım hadi özlemin sesleri bitti ama seninki biteceğe benzemiyo. şikayet et valla yap cazgırlığını. teşekkür ederim canıım.. benim kuzenimin bebeği o canım. anne baba tatar o bebeğinde. büyük bi ihtimal Allah izin verirse benimkide öyle olur. :)
teşekkür ederim canım.. bi kaç yerde okudum onlarda öyle diyo. fazla zaman geçerse bişey görünmüyomuş net olarak en iyisi çarşamba günü gideyim ben.
açık havada yasak düğün dernek dedikçe insanlar anlamıyolar yaa. hadi yapıyosun insanları rahatsız edecek şekilde davranıp ortalığı pisletmek ne yani. yaz oldumu demekki sizin orada düğün eksik olmuyo. kış gelsede rahatlasanız. bişey değil özser doğduğunda bu gürültüde uyuyamazda çocuk.
hadi bakalım güzel haberlerle gel inşalllah :)
vee hepinize günaydııınn. bu sabah açlıktan midem bulanıyo. gidip hemen yemek yemeliyim :26:
Tesekkur ederim hayatim, daha iyileri senin olsun ins..
Sende sagol hayatim, valla basla bakmaya he TRde cok secenek olunca karar vermekte guc oluyor ..
Kizlar ama hic birsey almadan geldik eve , mobilyalar ole resimde durdugu gibi guzel ve kullanisli degildi sadece yatagi alip normal dolap almaya karar veerdik .. Dolap icin dizyn yaptirdik fln ama arabaya sigmicagi icin dedik hafta sonu kozalak isyerinin arabasini alir onla gelir aliriz dolabi. Sonra besik icin depoya bir indik ki bebik mesik yok kalmamis cok uzuldum sinirimde yatagin sungerinide almadan ciktim , yani elimiz bos donduk eve ..
Bu hafta sonuda kiracilardan biri evleniyormus bizim bahcede yapcaklarmis kutlamayi cocuk macar kiz cek , ufff gene samata bitmek bilmedi valla ..
prensimde hiç doymuyo ki.. :) bide ağzımda bir tatsızlık var sorma..
canım benim o kan ilaçları etkisini gösterip değerlerin yükselince düzelir iştahsızlık problemin kalkar ortadan :)
Beşik meselesine gelince de park yatak olanlar varya herkes onu daha kullanışlı diyo ama karar veremedim. bu gidişle yine park olanlardan alıcaz herlde.
Hayatim , sakin ol kendini strese sokma bunun icin.. Grekirse yine polis cagir yine cagir susturana kadar.. Sonucta 12den sonra baskalarini rahatsiz edicek sekilde gurultu yapilamaz diye bir kanun yokmu .. Gerci hos hangi kanun yerini biliyor tartisilir..
Canim valla en iyisi bgn annende kal sen , rahat rahat sakinles hem ..
Ayy ne guzel ins bir kiz bir erkek olur her ikiinide tadarsin , suslersin herseylerini ..
matkap sesi değilmiş güya su deposundanmış dedim polis çağırıyoruz öncedende oldu diyosunuz böyle şeymi var öncedende oldu madem niye ilgilenmiyosunuz dedim ee yapmışlarmış kem küm asansör olayını söylüyorum ya eşim ya ben en az ayda bir kere asansörde kalıyoruz dedim aylık bakımı yapılıyomuş o 24saat ordaymış öyle bişey yokmuş o 24 saatin niye hiçbirinde ben denk gelmiyorum bu adama anlamış deilim
bende çok bir kız bi erkek istiyorum ama iki kız olursada ne güzel olur birbirlerine destek olurlar hep kız kardeşten öte şeymi var şu hayatta süslü püslü giydidirim ama evde sürekli kavga sebebi olur valla eşim çok kıskanacağa benziyo geçen bi çocuk gördük iki yaşında felan capri giydirmiş annesi bide kısa kollu bişey giydirmiş böyle tesettürlü giydirceksen kız olabilr yoksa olmaz beni katil etmeyin diyo:)) bide eşim mavi gözlü ya eğer gözleri mavi olursa çok nazar değermiş sokağa felan çıkmamıza izin yokmuş bizim:))
ya bu ebda nerde acaba en son doktora gidecekti geldi yazdıda benmi kaçırdım yoksa ya kötü bişey yoktur dimi
of ya rabbim ben menopoza giriyorum galiba kızlar klima altında bile terliyorum dondurucuyamı soksam kafamı ne yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?