HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ayy evet yaa bi kız bi erkek olursa ne zor olur kız için mecburen heryere beraber gidecekler sürekli okulları kursları hep aynı olcak erkek olan sürekli babasına şikayet etmekle tehdit eder kızcağızı ama ben veririm ağzının payını benim gibi cazgır bi anası varken bişey olmaz kızıma:))

al canım tabi istiyosan. sen iş güç yaptığında atarsın içine oynar sıpa :) hem katlanıp kaldırılabiliyomuşta sonrasında saklar ikinciye kullanırsın :)

İşte bende o yüzden kararsız kalıyorum kimi modeller var ay bi görsen buruş tırış. ama nette bi kaç model gördüm. henüz mağazalara gidip bakmadık ama bulursam bunun gibi bişeyler bakmayı düşünüyorum. İnşallah daha güzellerini de bulurum..

Napalim dun kismet degilmis, kis sen bana hep 7 aylik dogurcan diyordun cok fena stresteyim suan sabah kalkarken bir sanci geldi dedim ahh Ozlem cocuk geliyor

Ins biran once hallederiz su yatak isinide..

ayyy hülyacım o kadar çok bahsediyosunki bebeklerden ne zaman baksam hep konu senin bızdıklar girip çıkıyorum bende ne yazıyımk ki aralık annelerine yazıyorum zaten buralardayım sizi takip ediyorum ama :)nazar değicek 2 taneler bide bu kadar yapma canım bence :)

Son düzenleme:

Ask olsun Gizos teyzelerinin nazari deger mi hic ..
41 kere Masallah onlara

bak canım bide böle bişeyler var. tabi bunlar mağazalarda var mı bilmem sitede satıyolar ama .

Hülüüü bak buda senin bıcırlaraa :))

Ask olsun Gizos teyzelerinin nazari deger mi hic ..
41 kere Masallah onlara

aşkıım ya onumu dedim aşkolsun sana asıılll :)) çok dillendirmek iyi değildir yani kimsenin bu kadar bahsettiğini görmedim de ben bu topikte bide hamile olmayanlarda giriyo sonuçta insanlık hali üzülürler bşy olur normal arada tabiki konuşuyoruz ama ben olsam girip okuduğumda bu kadar ayrıntıyı içim burkulurdu :/beni entese etmez yoksa ben başkalarını düşünüdm kimse yanlış anlmasın nazar bu allah korusun taşı bile çatlatmış ben aileme anlatmıyorum yemin ederim

ee napıyım canım sırası gelen bahsediyo işte kimseler olmayınca konuda olmuyo malum ee sağolsun kızlarda sorunca bende cevap veriyorum bu kadar çok bahsederek öyle kimsenin bişey konuşmasına fırsat vermeyecek kadar topiği meşgul edip rahatsız ettiğimi bilmiyodum kusura bakma canım allah hepimizin beebklerini nazardan korusun inş

aminnnnnnn :):)

gizemcim kimin neyi kiminle nekadar paylaştığı tercih meselesidir ama hatırlatmadan geçemicem zamanında seninde kusmuk hikayelerini niye midem bulanmıyo yakınmalarını az dinlemedik ha ben ozaman üzülmedimmi üzüldüm tabiki ama senin kötü niyetle söylemediğinide tabiki biliyodum o yüzden gocunmadım ha ben hamile olmayanlar üzülsün diyemi yazıyorum burdan bişeyleri kesinlikle hayır beni bilen biliyo zaten ki ben okadarda dillendirdiğimi düşünmüyorum şahsen aksine sağolsunlar sürekli burda olan kızlar kendileri sorarlar nasıllar diye yada bi şekilde akıllarına gelir mesela bak daha şimdi sezgi sağolsun ikiz puset resmi paylaşmış ki zaten ben 15gündür doktora bile gitmedim daha gitmemede 20günden fazla zaman var dolayısıyla anlatcak çok bişeyde yok şuan topikteki kızlar gibi bende cinsiyet merak ediyorum hatta kızlar benden daha çok merak ediyorlar cinsiyetlerini konuda bundan dönüyo haliyle hamile olmayıpta rahatsız olan varsa zaten söyler canım benim alınmıcağımıda bilir sen merak etme

doktorların yeni bölümü yok dünküyle aynı bölüm yayınlanıyo şuan yeni doğmuş bi bebeğe kalp ameliyatı yapılacak çok heyecanlıyım bide kadın doğum bölümleri artsa tam süper olacak

niye bu kadar tepki verdin anlamadım canım ben senin iyiliğin için söyledim allah korusun nazar değer dedim yoksa banane ne konuşuyosan konuş.ay neyse

Son düzenleme:

ay benım esımınde gozler yesıl benımde koyu kahve hep eskıden esımın gozune bakarım dıyordum ama hıc ole esıme bakmak gelmedı ıcımden ya
zaten o kadar sorumsuz bızım kocalar bakınca bogasım geldı cogu zaman o yuzden benzemıcek herhalde babalarına
ınsallah senınkıler benzer kız

bırde o kapıcı adama de eger yapamıyor yetısemıyorsan bu ısı ıı yapabılecek baska brını bulalım de de bıraz yerını kaybetme korkusu gelsın bedava calısıor sankı adama bak ya

of ya rabbim ben menopoza giriyorum galiba kızlar klima altında bile terliyorum dondurucuyamı soksam kafamı ne yapsam

kız cok sıcak hakıkaten senın menopoza gırıyorum demenle ılgısı yok
esımın benım ıcın yenı buldugu taktık 1,5 ltrelık pet sıselere su doldurdu buzluga attı aksam onları ayagımın altına koyuyor hem sıslıklerı ınıor hemde reklamda dıor ya yengen hararet yapınca aynen ole alıor hararetımı

kız bunlar guzel evet cogu dedıgın gıbı ecıs bucus musamba gıbı
bıde ben magazalardada gezdım ole ıcıme sınmedı ama belkı bır park yatak bıde ahsap besık alırım bakalım nasıl olacak
pasalarımız rahat etsınler kı bızıde rahat ettırsınler demı

Napalim dun kismet degilmis, kis sen bana hep 7 aylik dogurcan diyordun cok fena stresteyim suan sabah kalkarken bir sanci geldi dedim ahh Ozlem cocuk geliyor

Ins biran once hallederiz su yatak isinide..

sorma canım ya tırsar olduk ufacık kramplardan gelecekler dıe aklım cıkıor en az 6 hafta daha benımle kal oglum dıe konusuyorum hep D:
dun oglum bı sn durmadı hep oynadı karnım hep yamuk yumuk ıdı bıde konusturmadı ole bır tekme atıor ah uh dıye dıye bır hal oldum nefesım kesılıor bazen ters yerlere atıo tekmeyı cunku
korkuyorum hele bıde rahmıme kramplar gırıodu doktor magnezyumu gunde 2 ye cıkardı ınsallah dogmazlar senın ıcınde vazgectım kız dogurma daha beklesınler azıcık daha olsunlar bı 2,5 kg dogururuz ozaman ben en son gıttım ıste 28+4 de 1219 gram dedıler senın melek ne kadar olmustu en son

kız evlılık yıl donumun gelıor plan varmı plan

Sorma beklesinler azcik daha buyusunler, valla gecen gittigimizde cinsiyet ogrendik biz kilo fln sormadim oda soylemedi..
Ayin 26'si kontrol var o zaman ogrenirim, ama 24+biside gittigimde 1050 grdi en son hatirladigim .. Buyumustur herhalde benim kizcede ..

ayyy ne bileyim yaa boncuk boncuk terliyorum yemek yedikçe daha çok bunalıyorum e ağzımda boş durmuyoki akşama kadar onumu yesem bunumu yesem diye düşünüyorum...
bende buz poşetlerini doldurdum onları alıyorum arada. migrenim tutunca falan onu bezle sarıp kafama koyuyorum sabaha kadar duruyo sabah tekrar buzluğa atıyorum...

Allah sana sabır versin kuzum bu sıcakta iki can taşıyosun sen daha çok hararet yapıyosundur. bi arkadasım vardı kasım ayında biz montlarla üşürken kendisi kolsuz ve şortla geziyodu dışarda hamileyken

Bak ne guzel demissin hamileyken, menepoz fln diyon birde belli mi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…