- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #29.701
Ayy Allah iyiligi versin :)) En son babalar duyar demisler , siz 3 kiz bir olursunuz ooo babaniz ayakta uyur.. Kadin gucu nede olsa, anneleri bilir limitini korur kizlarini .. :))
Ama bir kiz bir erkek olursada isin daha zor tek basina kollucan iki evd iki erkege karsi :)
Allah o gunleri nasip etsinde elbet hersey tatliya baglanir , kavgalar olcak azcik tabi :))
al canım tabi istiyosan. sen iş güç yaptığında atarsın içine oynar sıpa :) hem katlanıp kaldırılabiliyomuşta sonrasında saklar ikinciye kullanırsın :)Aslinda salonada park yatak almak istiyorum, yerlerim fayans cok kotu hali malida yok , eee cocuk hep yatak odasinda yatmicak , evi yaptirana kadar ooo olme essigim olma benim bu kozalakla isim cok .. O yuzden diyorum uygun fiyatlilardan bir park yatakta salonami alsam buyuncede oyun oynar icinde :))
Ye ye oğluşu aç bırakma
Sorma ya ben duramıyorum cocuk nasıl Dursun bakalım o zaman ne olacak
Ya park yatak herkes kullanışlı diyor ama içime de sinmiyor benim çingene çadırı gibi geliyo bi yandan bi yandan tipine ne bakıyorsun kullanışlı diyorum güzel modeller varmı baktığın
Ay o kadar hewes ettin ama sansa olmadı deseneneyse bulursunuz başka birşeyler sıkma canını bizde daha karar veremedik bi türlü 7,5 ay olduk beşik yok hadi hayırlısı bizimle yatar olmadı demi :)))
Ya park yatak herkes kullanışlı diyor ama içime de sinmiyor benim çingene çadırı gibi geliyo bi yandan bi yandan tipine ne bakıyorsun kullanışlı diyorum güzel modeller varmı baktığın
ayy evet yaa bi kız bi erkek olursa ne zor olur kız için mecburen heryere beraber gidecekler sürekli okulları kursları hep aynı olcak erkek olan sürekli babasına şikayet etmekle tehdit eder kızcağızı ama ben veririm ağzının payını benim gibi cazgır bi anası varken bişey olmaz kızıma:))
ayyy hülyacım o kadar çok bahsediyosunki bebeklerden ne zaman baksam hep konu senin bızdıklar girip çıkıyorum bende ne yazıyımk ki aralık annelerine yazıyorum zaten buralardayım sizi takip ediyorum ama :)nazar değicek 2 taneler bide bu kadar yapma canım bence :)
Ask olsun Gizos teyzelerinin nazari deger mi hic ..
41 kere Masallah onlara
ayyy hülyacım o kadar çok bahsediyosunki bebeklerden ne zaman baksam hep konu senin bızdıklar girip çıkıyorum bende ne yazıyımk ki aralık annelerine yazıyorum zaten buralardayım sizi takip ediyorum ama :)nazar değicek 2 taneler bide bu kadar yapma canım bence :)
ee napıyım canım sırası gelen bahsediyo işte kimseler olmayınca konuda olmuyo malum ee sağolsun kızlarda sorunca bende cevap veriyorum bu kadar çok bahsederek öyle kimsenin bişey konuşmasına fırsat vermeyecek kadar topiği meşgul edip rahatsız ettiğimi bilmiyodum kusura bakma canım allah hepimizin beebklerini nazardan korusun inş
Kis serinlicem diye hasta edicen kendini kapa kilimayi fln, birak sposlarla yumoslar bir guzel pissin sicak sicak :))
aşkıım ya onumu dedim aşkolsun sana asıılll :)) çok dillendirmek iyi değildir yani kimsenin bu kadar bahsettiğini görmedim de ben bu topikte bide hamile olmayanlarda giriyo sonuçta insanlık hali üzülürler bşy olur normal arada tabiki konuşuyoruz ama ben olsam girip okuduğumda bu kadar ayrıntıyı içim burkulurdu :/beni entese etmez yoksa ben başkalarını düşünüdm kimse yanlış anlmasın nazar bu allah korusun taşı bile çatlatmış ben aileme anlatmıyorum yemin ederim
matkap sesi değilmiş güya su deposundanmış dedim polis çağırıyoruz öncedende oldu diyosunuz böyle şeymi var öncedende oldu madem niye ilgilenmiyosunuz dedim ee yapmışlarmış kem küm asansör olayını söylüyorum ya eşim ya ben en az ayda bir kere asansörde kalıyoruz dedim aylık bakımı yapılıyomuş o 24saat ordaymış öyle bişey yokmuş o 24 saatin niye hiçbirinde ben denk gelmiyorum bu adama anlamış deilim
bende çok bir kız bi erkek istiyorum ama iki kız olursada ne güzel olur birbirlerine destek olurlar hep kız kardeşten öte şeymi var şu hayatta süslü püslü giydidirim ama evde sürekli kavga sebebi olur valla eşim çok kıskanacağa benziyo geçen bi çocuk gördük iki yaşında felan capri giydirmiş annesi bide kısa kollu bişey giydirmiş böyle tesettürlü giydirceksen kız olabilr yoksa olmaz beni katil etmeyin diyo:)) bide eşim mavi gözlü ya eğer gözleri mavi olursa çok nazar değermiş sokağa felan çıkmamıza izin yokmuş bizim:))
of ya rabbim ben menopoza giriyorum galiba kızlar klima altında bile terliyorum dondurucuyamı soksam kafamı ne yapsam
al canım tabi istiyosan. sen iş güç yaptığında atarsın içine oynar sıpa :) hem katlanıp kaldırılabiliyomuşta sonrasında saklar ikinciye kullanırsın :)
İşte bende o yüzden kararsız kalıyorum kimi modeller var ay bi görsen buruş tırış. ama nette bi kaç model gördüm. henüz mağazalara gidip bakmadık ama bulursam bunun gibi bişeyler bakmayı düşünüyorum. İnşallah daha güzellerini de bulurum..
Eki Görüntüle 778526
Napalim dun kismet degilmis, kis sen bana hep 7 aylik dogurcan diyordun cok fena stresteyim suan sabah kalkarken bir sanci geldi dedim ahh Ozlem cocuk geliyor
Ins biran once hallederiz su yatak isinide..
ay benım esımınde gozler yesıl benımde koyu kahve hep eskıden esımın gozune bakarım dıyordum ama hıc ole esıme bakmak gelmedı ıcımden ya
zaten o kadar sorumsuz bızım kocalar bakınca bogasım geldı cogu zamano yuzden benzemıcek herhalde babalarına
ınsallah senınkıler benzer kız
bırde o kapıcı adama de eger yapamıyor yetısemıyorsan bu ısı ıı yapabılecek baska brını bulalım de de bıraz yerını kaybetme korkusu gelsın bedava calısıor sankı adama bak ya
kız cok sıcak hakıkaten senın menopoza gırıyorum demenle ılgısı yok
esımın benım ıcın yenı buldugu taktık 1,5 ltrelık pet sıselere su doldurdu buzluga attı aksam onları ayagımın altına koyuyor hem sıslıklerı ınıor hemde reklamda dıor ya yengen hararet yapıncaaynen ole alıor hararetımı
kız bunlar guzel evet cogu dedıgın gıbı ecıs bucus musamba gıbı
bıde ben magazalardada gezdım ole ıcıme sınmedı ama belkı bır park yatak bıde ahsap besık alırım bakalım nasıl olacak
pasalarımız rahat etsınler kı bızıde rahat ettırsınler demı
sorma canım ya tırsar olduk ufacık kramplardan gelecekler dıe aklım cıkıor en az 6 hafta daha benımle kal oglum dıe konusuyorum hep D:
dun oglum bı sn durmadı hep oynadı karnım hep yamuk yumuk ıdı bıde konusturmadı ole bır tekme atıor ah uh dıye dıye bır hal oldum nefesım kesılıor bazen ters yerlere atıo tekmeyı cunku
korkuyorum hele bıde rahmıme kramplar gırıodu doktor magnezyumu gunde 2 ye cıkardı ınsallah dogmazlar senın ıcınde vazgectım kız dogurma daha beklesınler azıcık daha olsunlar bı 2,5 kg dogururuz ozaman ben en son gıttım ıste 28+4 de 1219 gram dedıler senın melek ne kadar olmustu en son
kız evlılık yıl donumun gelıor plan varmı plan
kız cok sıcak hakıkaten senın menopoza gırıyorum demenle ılgısı yok
esımın benım ıcın yenı buldugu taktık 1,5 ltrelık pet sıselere su doldurdu buzluga attı aksam onları ayagımın altına koyuyor hem sıslıklerı ınıor hemde reklamda dıor ya yengen hararet yapıncaaynen ole alıor hararetımı
ayyy ne bileyim yaa boncuk boncuk terliyorum yemek yedikçe daha çok bunalıyorum e ağzımda boş durmuyoki akşama kadar onumu yesem bunumu yesem diye düşünüyorum...
bende buz poşetlerini doldurdum onları alıyorum arada. migrenim tutunca falan onu bezle sarıp kafama koyuyorum sabaha kadar duruyo sabah tekrar buzluğa atıyorum...
Allah sana sabır versin kuzum bu sıcakta iki can taşıyosun sen daha çok hararet yapıyosundur. bi arkadasım vardı kasım ayında biz montlarla üşürken kendisi kolsuz ve şortla geziyodu dışarda hamileyken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?