HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

iyi bakalım 12 gun kalmıs hadı hayırlısı kuzum
ay artık daha heyecan basıor bızde demın arkadasla konustuk baby shower ıcın neler yapcaz dıe haftaya ınsallah gıdecegız bı gun alısverıse sonra partı falan
ınsallah cuma gunu de annem gelıcek kıyafetlerı yıkıyıp utuleyecegız
benım hastane cantamı hazırlıcaz ınsallah

kis erken degil mi canta icin ben daha pijama fln almadim kendime bisi ..
Su dolap isini halledip , bebek deterjani bulabilirsem bende baslicam yikamaya..

Kiss Suzi nasilsin, buyumus mu bebis..
Havadisler sende :))

yaw kizlar laptop acik birakip gitmisim...
aslinda basinda yoktum ...

gelgelelim minnakima.... 3.5 cmm olmus kendileri.... kalp atislari dk 160 dedi doktor... 9+5 im ama doktor 10+2 dedi... gerci arti eksi 6 gun olabilir onemli degil dedi... sonradan dengeleniyormus... 10.mart beklenen dogum tarihi dedi ama 1 marttan sonra heran beklicez kismetse dedi..
kalp atislarini dinlettirdi azcik ama izlettirdi genelde... hareketlerini izledik... resmen zipladi gibi ...
kozalakta daha dikktali izledi bu defa... cok sasirdi ellerini bacaklarini fln ogrunce...

elevit ve kan ilaci verdi... once 2 hafta vitaminleri sonra 2 hafta sonrada kan ilaclarini kullan dedi...
istahsizligim icin bu zamanlarda olabilir... suan icin zorlamicam dedi... sut fln iciyorum yumurta fln yiyiyorum dedim ... o kadar zorlama eger istemezsen dedi... asil 14.haftadan sonra dedi... ben gunde yarim litre sut icmeye calisiyordum... doktor toplamda sut urunlerini okadar tukentmen yeterli dedi... yogurt ayran peynir kasar fln... oyle yani...
hmm bide suda dogum konusunu konustuk... eger istersen dusunebiliriz dedi... burda yok ama yapan yerler var ayarlayabiliriz dedi... genelde kozalakla konustular ztn cok ii anlastilar masallahh
erkek erkegin halinden anliyor tabii dedi bnm kozalakta oyle yanii kizlar.... birde testleri sordum 2'li 3'lu fln direk ben size 4'lu yapicam dedi... sonrada duruma gore down sendromu icin bakariz dedi...
3 hafta sonra gel dedi...

Süpermiş hayatım, büyüyo minnak heee. Kuzu bence kızın olcak, kalp ritmi 160sa eğer. 140 üstü kız oluyo genelde... Hayırlı evlat olsun...

Valla bir ikiz havadiside senden bekliyoruz Hulya gibi bir patlatcan tam patlatican ins..

ah nerde bende o şans
benim ailemde ikiz yok
eşimin halasının çocukları çift yumurta ikizi
aman sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olup sorunsuz hamilelik olsunda tek çift üç beş farketmez

kıııııızzzzz yerim ben o minnakıııı
bak pır pır panik yaptın sonunda kalp atışını gördün inşallah kucağına aldığında ilk aklına gelen bizler oluruz

Ohhh ohhh masallah size, cok sevindim hayatim .. Insan en cok fasulyeden sonra bole elini kolunu bacagini gorunce sok oluyor, 1-2 kontrol sonrasinda ekrani sigmiyor zaten parca paca bakiyor doktor :))
Sen yine yemene icmene dikkat et sende zayifsin zaten bebise bisi olmaz senden alir beslenir ama , seninde direncini koruman lazim..

Hadi gozunuz aydin, Allah tamamina erdirsin kucagina almayida nasip etsin, zaman cok cabuk geciyor bir bilsen bir bakmisin sende gelmissin 30. haftaya.. :))

olmazmı hayatııımm aa ayıp ediyosun taşınıyoruz ay sonu planımız bu
2si yıldönümü 3ü doğumgünüm hepsi kaynıcak kargaşada maaleseff :)

aaaaaa taşınıyomusun
olsun kurtul ordan rahat et gözden uzak olan gönüldende ırak olur kocanda görmezse uzaklaşır belki

kıııııızzzzz yerim ben o minnakıııı
bak pır pır panik yaptın sonunda kalp atışını gördün inşallah kucağına aldığında ilk aklına gelen bizler oluruz

ahh kuzum yaa bende oo panik halleri hic gitmedi ama insan alisiyo onlarada
hep aklimdasiniz ztn... Rabbim insallah tez zamanda hepinizin yuzunu guldurucek... bak ozaman senin pir pirlara...
sen ztn saglam adimlarla ilerliyorsun... masallah saglina kavustun.... dopdolu bir tatil yapip moralini yuksettin artik isin zevkli kismi kaldi darisi tez zamanda basina...

Süpermiş hayatım, büyüyo minnak heee. Kuzu bence kızın olcak, kalp ritmi 160sa eğer. 140 üstü kız oluyo genelde... Hayırlı evlat olsun...

ahh cnm cinsiyet konususa hic girmeyelim... herkes kiz diyor esim deli gibi once erkek diyor sonra kizi kim korucakmis...
benim icimden Allah icin ilk once erkek gecti... istedigim icin degil yani oyleymis gibi hissettim ama sonra kizdim kendime sanki ayrim yapiyormusum gibi saglikli sihhatli eli ayagi duzgun akli yerinde tam hayirlisiyla gelsinde....
kiz olursa suslu olur - erkek olursa cool olur

ee artik sira sana geliyor insalah... nasilsin toparlandin artik ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…