- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #29.721
Bak ne guzel demissin hamileyken, menepoz fln diyon birde belli mi olur
inşallah bebek gelmeden hararetini göndermiştirde oda gelecektir yoksa ben hayatımda bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum içimde volkan patlıyo sanki
Sorma beklesinler azcik daha buyusunler, valla gecen gittigimizde cinsiyet ogrendik bizkilo fln sormadim oda soylemedi..
Ayin 26'si kontrol var o zaman ogrenirim, ama 24+biside gittigimde 1050 grdi en son hatirladigim .. Buyumustur herhalde benim kizcede ..
iyi bakalım 12 gun kalmıs hadı hayırlısı kuzum
ay artık daha heyecan basıor bızde demın arkadasla konustuk baby shower ıcın neler yapcaz dıe haftaya ınsallah gıdecegız bı gun alısverıse sonra partı falan
ınsallah cuma gunu de annem gelıcek kıyafetlerı yıkıyıp utuleyecegız
benım hastane cantamı hazırlıcaz ınsallah
Atesli hatun olmakta baska iste, bugun degilse yarin kesin olur hayatim ..:13:
sorma yaa bu kadar ateşli hatundan hala bi iş çıkmadı
saatim gelmedi bi saatim gelse 3er 5er çıkartacam ama yok
Kiss Suzi nasilsin, buyumus mu bebis..
Havadisler sende :))
yaw kizlar laptop acik birakip gitmisim...
aslinda basinda yoktum ...
gelgelelim minnakima.... 3.5 cmm olmus kendileri.... kalp atislari dk 160 dedi doktor... 9+5 im ama doktor 10+2 dedi... gerci arti eksi 6 gun olabilir onemli degil dedi... sonradan dengeleniyormus... 10.mart beklenen dogum tarihi dedi ama 1 marttan sonra heran beklicez kismetse dedi..
kalp atislarini dinlettirdi azcik ama izlettirdi genelde... hareketlerini izledik... resmen zipladi gibi ...
kozalakta daha dikktali izledi bu defa... cok sasirdi ellerini bacaklarini fln ogrunce...
elevit ve kan ilaci verdi... once 2 hafta vitaminleri sonra 2 hafta sonrada kan ilaclarini kullan dedi...
istahsizligim icin bu zamanlarda olabilir... suan icin zorlamicam dedi... sut fln iciyorum yumurta fln yiyiyorum dedim ... o kadar zorlama eger istemezsen dedi... asil 14.haftadan sonra dedi... ben gunde yarim litre sut icmeye calisiyordum... doktor toplamda sut urunlerini okadar tukentmen yeterli dedi... yogurt ayran peynir kasar fln... oyle yani...
hmm bide suda dogum konusunu konustuk... eger istersen dusunebiliriz dedi... burda yok ama yapan yerler var ayarlayabiliriz dedi... genelde kozalakla konustular ztn cok ii anlastilar masallahh
erkek erkegin halinden anliyor tabii dedi bnm kozalakta oyle yanii kizlar.... birde testleri sordum 2'li 3'lu fln direk ben size 4'lu yapicam dedi... sonrada duruma gore down sendromu icin bakariz dedi...
3 hafta sonra gel dedi...
Valla bir ikiz havadiside senden bekliyoruz Hulya gibi bir patlatcan tam patlatican ins..
gelgelelim minnakima.... 3.5 cmm olmus kendileri.... kalp atislari dk 160 dedi doktor... 9+5 im ama doktor 10+2 dedi... gerci arti eksi 6 gun olabilir onemli degil dedi... sonradan dengeleniyormus... 10.mart beklenen dogum tarihi dedi ama 1 marttan sonra heran beklicez kismetse dedi..
kalp atislarini dinlettirdi azcik ama izlettirdi genelde... hareketlerini izledik... resmen zipladi gibi ...
kozalakta daha dikktali izledi bu defa... cok sasirdi ellerini bacaklarini fln ogrunce...
elevit ve kan ilaci verdi... once 2 hafta vitaminleri sonra 2 hafta sonrada kan ilaclarini kullan dedi...
istahsizligim icin bu zamanlarda olabilir... suan icin zorlamicam dedi... sut fln iciyorum yumurta fln yiyiyorum dedim ... o kadar zorlama eger istemezsen dedi... asil 14.haftadan sonra dedi... ben gunde yarim litre sut icmeye calisiyordum... doktor toplamda sut urunlerini okadar tukentmen yeterli dedi... yogurt ayran peynir kasar fln... oyle yani...
hmm bide suda dogum konusunu konustuk... eger istersen dusunebiliriz dedi... burda yok ama yapan yerler var ayarlayabiliriz dedi... genelde kozalakla konustular ztn cok ii anlastilar masallahh
erkek erkegin halinden anliyor tabii dedi bnm kozalakta oyle yanii kizlar.... birde testleri sordum 2'li 3'lu fln direk ben size 4'lu yapicam dedi... sonrada duruma gore down sendromu icin bakariz dedi...
kız evlılık yıl donumun gelıor plan varmı plan
buda minnakimin son hali
bakin bakalim buyumus mu
olmazmı hayatııımm aa ayıp ediyosun taşınıyoruz ay sonu planımız bu
2si yıldönümü 3ü doğumgünüm hepsi kaynıcak kargaşada maaleseff :)
kıııııızzzzz yerim ben o minnakıııı
bak pır pır panik yaptın sonunda kalp atışını gördün inşallah kucağına aldığında ilk aklına gelen bizler oluruz
Süpermiş hayatım, büyüyo minnak heee. Kuzu bence kızın olcak, kalp ritmi 160sa eğer. 140 üstü kız oluyo genelde... Hayırlı evlat olsun...
Süpermiş hayatım, büyüyo minnak heee. Kuzu bence kızın olcak, kalp ritmi 160sa eğer. 140 üstü kız oluyo genelde... Hayırlı evlat olsun...
aaaaaa taşınıyomusun
olsun kurtul ordan rahat et gözden uzak olan gönüldende ırak olur kocanda görmezse uzaklaşır belki
buda minnakimin son hali
bakin bakalim buyumus mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?