HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

amiiiiiinnnnnnn

aa 3 saat konuştuk söylemedim dimi
Yan binaya taşınıyoruz şekerim

ööffffff bende başka semte diye düşünmüştüm oldu olacak aynı eve taşının bebeğe bakıcıda hazır orda

kozalak cok komikti basta gelmedi oturdu... gelip bir bak dedim tam ekranin onune geldi bebis zipladi gibi... doktor babaya selami gonderdi bak diyo ... evet el kol gorunce sasiriyorsun... artik bebek yani... ayy hala dusunuyorum 3 hafta nasil gecicekte kontrole gidicem diye sen simdi 30 diyince .....
Rabbim evlatlarimizi bize bagislasin... isteyen herkese nasip etsin insallah....
canııım maşallaahh Allah size bağışlasınnn yerim ne kadar miniikkk yaa oyy :)
ama ilk o milimlik hallerinden sonra bu boyutları bana kocaman gelmişti ohaa ne kadar büyümüş demiştim 3 cmlik bebeğe
evet yaa en son gordugumde 3.5mm idi simdi 3.5 cm dedi... el kol da gorunce kocaman geliyor... inanilmaz ....
hadi bakalim siz saglikla kucaklariniza alinda yavas yavas sira bizede gelsin...

Bende durumlar süper. Korunmuyom

sorma canım sabah neyse bı sekılde gıdılıorda aksam sıcakta otobus kalabalık eve zo r atıorum dusta yatıp kalkcam yakında bu ara sıcaklardan uyuyamıorum en fazla 5 saat falan uyuyorum gunde ama cok sukur vucut dırencım ıı eskıden 8 saatten az uyusam kesın hasta olurdum bır haftadır uyku en fazla 6 saat seklınde :)

kis erken degil mi canta icin ben daha pijama fln almadim kendime bisi ..
Su dolap isini halledip , bebek deterjani bulabilirsem bende baslicam yikamaya..

canım annem memlekete gıdıcek o gıtmeden yapalımm kı geldıgınde doguma az kalmıs olacak rıske atmayalım bıde aslında ustunu ortup hatırlamak ıstemedıgımız durum var doktor her an gıttıgım gun gelısım durmus hemen doguma alıcaz dıyebılır bu yuzden bana 28 den sonra her an hazırlıklı ol demıstı
sımdı 29 haftam doldu bugn 30 a gırdık annem de gıdıp gelınce olucak 33 hafta 34 hafta o yuzden bız hazırlayalım da rısk kalmasın demı
sımdı dogursak yıkanmamıs camasırlara mı sarcam yavrmu :S
ben roxy dalan aldım yumusatıcı da kullanmıcam
esra ıle de konustum sagolsun tavsıyeler verdı ona gore yıkıcam

yerım senın yavrunu ben mınnak seye bak sen bıde annesıne babasna hareketlerını mı gosterdı
ay doktorunla da anlasmana sevındım cnm en azından meraklarını gıdermıssın ıcını rahatlatmıstır sorularını sormussundur
4 lu test daha kapsamlı zaten mantıklı demıs doktorun canım
rabbım kucagına almayıda nasıp etsın dogunca gorecegımız fotolarını ekle ınsallah emı

buda minnakimin son hali
bakin bakalim buyumus mu

ayy kocaman olmus gıbı geldı demı kız daha 30 40 cm ler olacak ınsallah
olmazmı hayatııımm aa ayıp ediyosun taşınıyoruz ay sonu planımız bu
2si yıldönümü 3ü doğumgünüm hepsi kaynıcak kargaşada maaleseff :)

haha tam hayalerde kı gıbı hep yıllardır bole hayal ederdın demı
esın dusunur bısıler sen merak etme
ev guzel olsunda kolayca yerlesde ınsallah canım agız tatlılıgı ıle oturmayı nasıp etsın

Bende durumlar süper. Korunmuyom

ohoooo kilolar gidiyo korunma bırakılıyo keyifler yerinde. desene eylülde tekrar müjde alıyoruz

ooyyy kıyamam yaaa Allah sabır versin size ne diyim:26:

Canim detarjan bakiyorum ama gormedim daha , eczaneye gitcem sorucam, kozalaga bir ara eczaneden aldigimiz deterjan yumusaticiyla yikiyordum alerjisi var diye beyefendinin, bakti cok para gidiyor vazgecti.. Ins bebisler icinde bisileri vardir ..

Anlat bakalim puf noktalari bizede bizde ogrenelim, valla ben koycaktim posete yikicaktyim bos makinada , doldurmuyorki makinayi beyaz renklisi acik renklisi..

ohoooo kilolar gidiyo korunma bırakılıyo keyifler yerinde. desene eylülde tekrar müjde alıyoruz

ooyyy kıyamam yaaa Allah sabır versin size ne diyim:26:

Kızlaaaaaaaaaaar, ağzınızdan bal damlıyo heeee.
1.5 yıl önce sigarayı bıraktım, sonra şiştim davul gibi oldum. Hele Ocaktaki kimyasal gebelikten sonra 78.8i gördüm. Dedim yuh Yeliz. Sen sigarayı bıraktın kilomu vermicen dedim ve gaza gelip 4 ayda 16 kilo verdim. Devam son 8 kilo kaldı. Eski kıyafetlerime sığıyorum. Sabah hazırlanırken eşime 55 olunca bunlar büyük gelcek ama dedim. Takma alırız bıcırığım dedi. Bu arada eşim önceden bıcırığım diye severken tosunum diye sever olmuştu, o zaman fark ettim çok kilo aldığımı. Yine bıcırığıyım onun
Bebek konusuna gelinceeeee, olcak olcak Umudum sonsuz...

Ayy maşallah yaa :) bende ellerini ayaklarını görünce şaşırmıştım. insan tabi birden beklemiyo öle hep nokta gibi görünce Doktorunda çok ilgiliymiş ama sevdim. kimi doktorlar sorsan anca söyler bazı şeyleri. cinsiyetiniz bana bi an erkek gibi geldi. hayırlısı olsun. 3 hafta sonunda öğrenirsiniz . 3 haftanın su gibi geçmesi dileğimle

bende uyuyamıyoom özleeemm ter basıyo sağa dönüyom olmuyo sola dönüyom olmuyo ayaklarım yanıyo sanki nereye koysam sıkıntılı oluyo 1 saatte anca dalıyom uykuya sonrada saat başı uyanıyorum.. anlaşılan ileriki aylarda daha da artacak bu durumlar..

valla sende bu azim oldukça hiç merak etme o bebek o göbeğe girer.
seni gördükçe bende hevesleniyorum yaaaa umudumu kaybetmiyorum olursa olur olmazsa olmaz artık hiç taktığım yok benimde

Ebda,
İyi misin kuzum?
Ne vakittir yoktun, şimdide yazmadan gittin.
Umarım herşey yolundadır...

buda minnakimin son hali
bakin bakalim buyumus mu
maşallah canım.
Allah nazarlardan saklasın,çok hızlı büyüyorlar...
ben boyunu posunu sormamışım gene heyecandan
boyu yuok gibi çok minik yaw.
sizi takipteyiz bebişleeee suzi hanım.
olmazmı hayatııımm aa ayıp ediyosun taşınıyoruz ay sonu planımız bu
2si yıldönümü 3ü doğumgünüm hepsi kaynıcak kargaşada maaleseff :)
kaplumbağa gibisin heee
evin sırtında geziyorsun.üstüne de mum dik,yıl dönümü kutlaması olur
şaka maka benim de az kaldı yıl dönümüne.
ne yapıcam hiiiççç bilmiyorum yane:44:
bi yemek ayarlayayım dışarda bare.
bi de spor ayakkabı istiyordu,netten bulursam onu alayım.
gerçi uyumaktan pek bişi yapmaya fırsat bulamıyorum.

Ebda,
İyi misin kuzum?
Ne vakittir yoktun, şimdide yazmadan gittin.
Umarım herşey yolundadır...
canımsın,sağol tatlım.
iyiyiz çok şükürdarısı isteyen tüm arkadaşlarıma olsun.
geçmişi okuyordum,sonra yazayım dedim.
sürekli yorgunum ve uyku halindeyim.
ondan giremiyorum.

Canım 40 derece de yıkayacağım ve sadece bebiş sabunu ile yumuşatıcı koymayacağım gruplara ayırıp orlon beyazlar renkliler açık renkliler battanıyeler falan diye ayırıcam yıkama torbası aldım eldiven patik çorap onlara diğerlerini boştan atıcam küçük adam eşyası hepsi Minnak Minnak :)

Seninki de ayrı he bıcırık ve tosunum :)
Şimdi 55 ol sonra hamilelik ile 70 yine olursun

Hakikaten sıcaklar zor ama senin 6 7 ayında serinler biraz canım ii düşün ii olsun demi bende paşam rahat edicek siye mutluyum ne soğuk ne sıcak olacak :)

Ebda
Kız niye anşatmıyon ne oldu Pazartesi kız öldürcen mi adamı kız

Ebda
Kız niye anşatmıyon ne oldu Pazartesi kız öldürcen mi adamı kız
tatlım pardon ya.
p.tesi doktor ank dakinden farklı şeyler sölemedi.
ondan anlatmadım.
kozalakla kalp atışını dinledik.çok güzeldi.
kan idrar tahlili istedi,biraz kansızlık çıktı,12.haftada kan ilacı vericekmiş.
progesterona devam dedi,değerli gebelik ne olur ne olmaz diye...
bebiş çok ii bir yere yerleşmiş,bir sorun görmüyorum dedi.
diyet listesi verdi.max 10-11 kilo almanı bekliyorum dedi.ama ben şimdiden 1kilo aldım bile:18:
kabızlık problemeim var,sürekli depoluyorum

darısı isteyen herkese olsun inş..
dualarım sizinle...

maşallah canım.
Allah nazarlardan saklasın,çok hızlı büyüyorlar...
ben boyunu posunu sormamışım gene heyecandan
boyu yuok gibi çok minik yaw.
sizi takipteyiz bebişleeee suzi hanım.

cnm ultrason resmi verdiyse orda yaziyo kenarda .... bir bak istersen...
valla yaa insan cok heyecanlaniyo unutuyo herseyi... ben bugun aceleye getirmeden konustum... disarda hastasida yoktu bekleyen ; sansimiza bolbol sorduk...hatta fast food konusu bile acildi... bnm cnm tuzlu bisiler istiyor diye devamli kozalak beni sikayet etti cok hamburger - patates istiyo fln diye... doktorda dediki tabii mc - burger fln yiyebilirsin ama basta tuz oranindan ve icindeki katki maddelerinden dolayi 10 gunde bir fln cok istersen yada yarisini ye hani yemis olmak icin dedi...
ama bazi yerler var hamburger diyolar ama icinde koftesi fln gayet guzel yaninda 3-5 patates kalkip onada fast food diyemeyiz dedi.. illa istersen oyle yerlerden yemege calis dedi... bide direk yuruyuslere basla artik 30ddkkalik dedi... yuzme ve plates yapabilirsen ekstren olur dedi... bendeki tuyolar bunlar kuzu....

hani resmin nerde senin bu arada.... :44:

İnşallah mide buluntuların olmaz canım rahat edersin bizde haber vermedin merak ettik bide hiç görünmedin o ara aklımıza getirmemeye çalışsakta yine kötü şeyler dd düşündük çok şükür mewlam korusun meleğinizi :)
Cinsiyetini de göreceğimiz günleri de anlatırsın yakın Zana'nda küçük melek sonra koca prens Yada prensese dönüşüyor :)

sense

canım ohh gözün aydın yerim senin miniğini doktorunda ne güzel herşeyi detayıyla anlatmış çok şanslısın hadi bakalım şimdi cinsiyet merakı var sırada:))

ebda
seninde gözün aydın canım şuna aklp atışlarını felan dinlemişte gelmiş kan ilacı zaten genelde 12. haftada başlanılıyormuş canım sağlık oağındaki ebe söylemişti banada aman ha o kan ilacı çok önemli bişeymiş sense'cim aman sende dikkat et onu gayet düzenli bi şekilde almak çok önemliymiş birbirimizi takip edelim o ilaç konusunda ohh güzle haberler alınca rahatladım çok şükür hepimizin gözü aydın:)))

Günaydın şekerler,

Sabah otobüste bir kadınla konuştuk hamile olduğumu görünce tabi konu bebekti. Kadın hamile kalmış down sendromlu demişler 13. Haftada aldırmış doktorlar başı hızla Büyükcek kendi normal Büyükcek demiş aldırmaya ikna etmiş.alınınca gösterdiler tek gözleri kapalı idi herşeyi oluşmuştu diyo Sonra yıllarca bebeği olmamış diyo o sürede sürekli engelli cocuklar çıktı karşıma çoğu da sonradan olmuş doğduklarında normal bebekler nasıl kendimi suçladım diyo. Aşılama ilaçlar yıllarca bebek olmamış sonunda tüp bebek ile olmuş oğlu kucağında idi 4 5 yaslarında çekimlere gidiyorlardı reklamlarda oynuyormuş maşallah nasıl güzel çocuk ama doktorlar bu çocuğa da hamile iken yine down sendromu koymuş 8 aylık iken bile doktor bakamazsın aldır diyormuş aldırmamış maşallah sağlıklı arkasından hemen kaza ile bi de kızı olmuş düşün yıllarca ilaç aşılama sonunda tüp bebek olsun ve arkasından kaza bebek. Hayatımızda neyin sınavımız olfugunu bilmiyoruz Rabbim sınavlarımızı layıkıyla vermeyi nasip etsin

Amin Canim, Iste hersey Allah'in izniyle ol deyince oluyor..
Ne guzel hemde bir kizi bir oglu olmus :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…