- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #29.741
ahh kuzum yaa bende oo panik halleri hic gitmedi ama insan alisiyo onlarada
hep aklimdasiniz ztn... Rabbim insallah tez zamanda hepinizin yuzunu guldurucek... bak ozaman senin pir pirlara...
sen ztn saglam adimlarla ilerliyorsun... masallah saglina kavustun.... dopdolu bir tatil yapip moralini yuksettin artik isin zevkli kismi kaldidarisi tez zamanda basina...
aa 3 saat konuştuk söylemedim dimi
Yan binaya taşınıyoruz şekerim
Ohhh ohhh masallah size, cok sevindim hayatim .. Insan en cok fasulyeden sonra bole elini kolunu bacagini gorunce sok oluyor, 1-2 kontrol sonrasinda ekrani sigmiyor zaten parca paca bakiyor doktor :))
Sen yine yemene icmene dikkat et sende zayifsin zaten bebise bisi olmaz senden alir beslenir ama , seninde direncini koruman lazim..
Hadi gozunuz aydin, Allah tamamina erdirsin kucagina almayida nasip etsin, zaman cok cabuk geciyor bir bilsen bir bakmisin sende gelmissin 30. haftaya.. :))
evet yaa en son gordugumde 3.5mm idi simdi 3.5 cm dedi... el kol da gorunce kocaman geliyor... inanilmaz ....canııım maşallaahh Allah size bağışlasınnn yerim ne kadar miniikkk yaa oyy :)
ama ilk o milimlik hallerinden sonra bu boyutları bana kocaman gelmişti ohaa ne kadar büyümüş demiştim 3 cmlik bebeğe
ahh kuzum yaa bende oo panik halleri hic gitmedi ama insan alisiyo onlarada
hep aklimdasiniz ztn... Rabbim insallah tez zamanda hepinizin yuzunu guldurucek... bak ozaman senin pir pirlara...
sen ztn saglam adimlarla ilerliyorsun... masallah saglina kavustun.... dopdolu bir tatil yapip moralini yuksettin artik isin zevkli kismi kaldidarisi tez zamanda basina...
ahh cnm cinsiyet konususa hic girmeyelim... herkes kiz diyor esim deli gibi once erkek diyor sonra kizi kim korucakmis...
benim icimden Allah icin ilk once erkek gecti... istedigim icin degil yani oyleymis gibi hissettim ama sonra kizdim kendime sanki ayrim yapiyormusum gibisaglikli sihhatli eli ayagi duzgun akli yerinde tam hayirlisiyla gelsinde....
kiz olursa suslu olur - erkek olursa cool olur
ee artik sira sana geliyor insalah... nasilsin toparlandin artik ??
ayyy ne bileyim yaa boncuk boncuk terliyorum yemek yedikçe daha çok bunalıyorum e ağzımda boş durmuyoki akşama kadar onumu yesem bunumu yesem diye düşünüyorum...
bende buz poşetlerini doldurdum onları alıyorum arada. migrenim tutunca falan onu bezle sarıp kafama koyuyorum sabaha kadar duruyo sabah tekrar buzluğa atıyorum...
Allah sana sabır versin kuzum bu sıcakta iki can taşıyosun sen daha çok hararet yapıyosundur. bi arkadasım vardı kasım ayında biz montlarla üşürken kendisi kolsuz ve şortla geziyodu dışarda hamileyken
kis erken degil mi canta icin ben daha pijama fln almadim kendime bisi ..
Su dolap isini halledip , bebek deterjani bulabilirsem bende baslicam yikamaya..
yaw kizlar laptop acik birakip gitmisim...
aslinda basinda yoktum ...
gelgelelim minnakima.... 3.5 cmm olmus kendileri.... kalp atislari dk 160 dedi doktor... 9+5 im ama doktor 10+2 dedi... gerci arti eksi 6 gun olabilir onemli degil dedi... sonradan dengeleniyormus... 10.mart beklenen dogum tarihi dedi ama 1 marttan sonra heran beklicez kismetse dedi..
kalp atislarini dinlettirdi azcik ama izlettirdi genelde... hareketlerini izledik... resmen zipladi gibi ...
kozalakta daha dikktali izledi bu defa... cok sasirdi ellerini bacaklarini fln ogrunce...
elevit ve kan ilaci verdi... once 2 hafta vitaminleri sonra 2 hafta sonrada kan ilaclarini kullan dedi...
istahsizligim icin bu zamanlarda olabilir... suan icin zorlamicam dedi... sut fln iciyorum yumurta fln yiyiyorum dedim ... o kadar zorlama eger istemezsen dedi... asil 14.haftadan sonra dedi... ben gunde yarim litre sut icmeye calisiyordum... doktor toplamda sut urunlerini okadar tukentmen yeterli dedi... yogurt ayran peynir kasar fln... oyle yani...
hmm bide suda dogum konusunu konustuk... eger istersen dusunebiliriz dedi... burda yok ama yapan yerler var ayarlayabiliriz dedi... genelde kozalakla konustular ztn cok ii anlastilar masallahh
erkek erkegin halinden anliyor tabii dedi bnm kozalakta oyle yanii kizlar.... birde testleri sordum 2'li 3'lu fln direk ben size 4'lu yapicam dedi... sonrada duruma gore down sendromu icin bakariz dedi...
3 hafta sonra gel dedi...
buda minnakimin son hali
bakin bakalim buyumus mu
olmazmı hayatııımm aa ayıp ediyosun taşınıyoruz ay sonu planımız bu
2si yıldönümü 3ü doğumgünüm hepsi kaynıcak kargaşada maaleseff :)
Bende durumlar süper. Korunmuyom
Bende durumlar süper. Korunmuyom
sorma canım sabah neyse bı sekılde gıdılıorda aksam sıcakta otobus kalabalık eve zo r atıorum dusta yatıp kalkcam yakında bu ara sıcaklardan uyuyamıorum en fazla 5 saat falan uyuyorum gunde ama cok sukur vucut dırencım ıı eskıden 8 saatten az uyusam kesın hasta olurdum bır haftadır uyku en fazla 6 saat seklınde :)
Kis ne kadar kilo verdin masallah sanada, er gec gorcen etkisini ..
Bak annem diyor 29 Ekimde hukumeti devirme kutlamalarina katilamicak diye uzgun, burda olcak bebek bakicak ins , belki sende o dun kalp atisi kese fln bellimi olur sende katilamazsin :))
ohoooo kilolar gidiyo korunma bırakılıyo keyifler yerinde. desene eylülde tekrar müjde alıyoruz
ooyyy kıyamam yaaa Allah sabır versin size ne diyim:26:
yaw kizlar laptop acik birakip gitmisim...
aslinda basinda yoktum ...
gelgelelim minnakima.... 3.5 cmm olmus kendileri.... kalp atislari dk 160 dedi doktor... 9+5 im ama doktor 10+2 dedi... gerci arti eksi 6 gun olabilir onemli degil dedi... sonradan dengeleniyormus... 10.mart beklenen dogum tarihi dedi ama 1 marttan sonra heran beklicez kismetse dedi..
kalp atislarini dinlettirdi azcik ama izlettirdi genelde... hareketlerini izledik... resmen zipladi gibi ...
kozalakta daha dikktali izledi bu defa... cok sasirdi ellerini bacaklarini fln ogrunce...
elevit ve kan ilaci verdi... once 2 hafta vitaminleri sonra 2 hafta sonrada kan ilaclarini kullan dedi...
istahsizligim icin bu zamanlarda olabilir... suan icin zorlamicam dedi... sut fln iciyorum yumurta fln yiyiyorum dedim ... o kadar zorlama eger istemezsen dedi... asil 14.haftadan sonra dedi... ben gunde yarim litre sut icmeye calisiyordum... doktor toplamda sut urunlerini okadar tukentmen yeterli dedi... yogurt ayran peynir kasar fln... oyle yani...
hmm bide suda dogum konusunu konustuk... eger istersen dusunebiliriz dedi... burda yok ama yapan yerler var ayarlayabiliriz dedi... genelde kozalakla konustular ztn cok ii anlastilar masallahh
erkek erkegin halinden anliyor tabii dedi bnm kozalakta oyle yanii kizlar.... birde testleri sordum 2'li 3'lu fln direk ben size 4'lu yapicam dedi... sonrada duruma gore down sendromu icin bakariz dedi...
3 hafta sonra gel dedi...
sorma canım sabah neyse bı sekılde gıdılıorda aksam sıcakta otobus kalabalık eve zo r atıorum dusta yatıp kalkcam yakında bu ara sıcaklardan uyuyamıorum en fazla 5 saat falan uyuyorum gunde ama cok sukur vucut dırencım ıı eskıden 8 saatten az uyusam kesın hasta olurdum bır haftadır uyku en fazla 6 saat seklınde :)
Kızlaaaaaaaaaaar, ağzınızdan bal damlıyo heeee.
1.5 yıl önce sigarayı bıraktım, sonra şiştim davul gibi oldum. Hele Ocaktaki kimyasal gebelikten sonra 78.8i gördüm. Dedim yuh Yeliz. Sen sigarayı bıraktın kilomu vermicen dedim ve gaza gelip 4 ayda 16 kilo verdim. Devam son 8 kilo kaldı. Eski kıyafetlerime sığıyorum. Sabah hazırlanırken eşime 55 olunca bunlar büyük gelcek ama dedim. Takma alırız bıcırığım dedi. Bu arada eşim önceden bıcırığım diye severken tosunum diye sever olmuştu, o zaman fark ettim çok kilo aldığımı. Yine bıcırığıyım onun
Bebek konusuna gelinceeeee, olcak olcakUmudum sonsuz...
maşallah canım.buda minnakimin son hali
bakin bakalim buyumus mu
kaplumbağa gibisin heeeolmazmı hayatııımm aa ayıp ediyosun taşınıyoruz ay sonu planımız bu
2si yıldönümü 3ü doğumgünüm hepsi kaynıcak kargaşada maaleseff :)
canımsın,sağol tatlım.Ebda,
İyi misin kuzum?
Ne vakittir yoktun, şimdide yazmadan gittin.
Umarım herşey yolundadır...
Canim detarjan bakiyorum ama gormedim daha , eczaneye gitcem sorucam, kozalaga bir ara eczaneden aldigimiz deterjan yumusaticiyla yikiyordum alerjisi var diye beyefendinin, bakti cok para gidiyor vazgecti.. Ins bebisler icinde bisileri vardir ..
Anlat bakalim puf noktalari bizede bizde ogrenelim, valla ben koycaktim posete yikicaktyim bos makinada , doldurmuyorki makinayi beyaz renklisi acik renklisi..
Kızlaaaaaaaaaaar, ağzınızdan bal damlıyo heeee.
1.5 yıl önce sigarayı bıraktım, sonra şiştim davul gibi oldum. Hele Ocaktaki kimyasal gebelikten sonra 78.8i gördüm. Dedim yuh Yeliz. Sen sigarayı bıraktın kilomu vermicen dedim ve gaza gelip 4 ayda 16 kilo verdim. Devam son 8 kilo kaldı. Eski kıyafetlerime sığıyorum. Sabah hazırlanırken eşime 55 olunca bunlar büyük gelcek ama dedim. Takma alırız bıcırığım dedi. Bu arada eşim önceden bıcırığım diye severken tosunum diye sever olmuştu, o zaman fark ettim çok kilo aldığımı. Yine bıcırığıyım onun
Bebek konusuna gelinceeeee, olcak olcakUmudum sonsuz...
Ayy maşallah yaa :) bende ellerini ayaklarını görünce şaşırmıştım. insan tabi birden beklemiyo öle hep nokta gibi görünceDoktorunda çok ilgiliymiş ama sevdim. kimi doktorlar sorsan anca söyler bazı şeyleri. cinsiyetiniz bana bi an erkek gibi geldi. hayırlısı olsun. 3 hafta sonunda öğrenirsiniz . 3 haftanın su gibi geçmesi dileğimle
bende uyuyamıyoom özleeemmter basıyo sağa dönüyom olmuyo sola dönüyom olmuyo ayaklarım yanıyo sanki nereye koysam sıkıntılı oluyo 1 saatte anca dalıyom uykuya sonrada saat başı uyanıyorum.. anlaşılan ileriki aylarda daha da artacak bu durumlar..
tatlım pardon ya.Ebda
Kız niye anşatmıyon ne oldu Pazartesi kız öldürcen mi adamı kız
maşallah canım.
Allah nazarlardan saklasın,çok hızlı büyüyorlar...
ben boyunu posunu sormamışım gene heyecandan
boyu yuok gibi çok minik yaw.
sizi takipteyiz bebişleeee suzi hanım.
tatlım pardon ya.
p.tesi doktor ank dakinden farklı şeyler sölemedi.
ondan anlatmadım.
kozalakla kalp atışını dinledik.çok güzeldi.
kan idrar tahlili istedi,biraz kansızlık çıktı,12.haftada kan ilacı vericekmiş.
progesterona devam dedi,değerli gebelik ne olur ne olmaz diye...
bebiş çok ii bir yere yerleşmiş,bir sorun görmüyorum dedi.
diyet listesi verdi.max 10-11 kilo almanı bekliyorum dedi.ama ben şimdiden 1kilo aldım bile:18:
kabızlık problemeim var,sürekli depoluyorum
darısı isteyen herkese olsun inş..
dualarım sizinle...
Günaydın şekerler,
Sabah otobüste bir kadınla konuştuk hamile olduğumu görünce tabi konu bebekti. Kadın hamile kalmış down sendromlu demişler 13. Haftada aldırmış doktorlar başı hızla Büyükcek kendi normal Büyükcek demiş aldırmaya ikna etmiş.alınınca gösterdiler tek gözleri kapalı idi herşeyi oluşmuştu diyo Sonra yıllarca bebeği olmamış diyo o sürede sürekli engelli cocuklar çıktı karşıma çoğu da sonradan olmuş doğduklarında normal bebekler nasıl kendimi suçladım diyo. Aşılama ilaçlar yıllarca bebek olmamış sonunda tüp bebek ile olmuş oğlu kucağında idi 4 5 yaslarında çekimlere gidiyorlardı reklamlarda oynuyormuş maşallah nasıl güzel çocuk ama doktorlar bu çocuğa da hamile iken yine down sendromu koymuş 8 aylık iken bile doktor bakamazsın aldır diyormuş aldırmamış maşallah sağlıklı arkasından hemen kaza ile bi de kızı olmuş düşün yıllarca ilaç aşılama sonunda tüp bebek olsun ve arkasından kaza bebek. Hayatımızda neyin sınavımız olfugunu bilmiyoruz Rabbim sınavlarımızı layıkıyla vermeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?