- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #29.761
Günaydın şekerler,
Sabah otobüste bir kadınla konuştuk hamile olduğumu görünce tabi konu bebekti. Kadın hamile kalmış down sendromlu demişler 13. Haftada aldırmış doktorlar başı hızla Büyükcek kendi normal Büyükcek demiş aldırmaya ikna etmiş.alınınca gösterdiler tek gözleri kapalı idi herşeyi oluşmuştu diyo Sonra yıllarca bebeği olmamış diyo o sürede sürekli engelli cocuklar çıktı karşıma çoğu da sonradan olmuş doğduklarında normal bebekler nasıl kendimi suçladım diyo. Aşılama ilaçlar yıllarca bebek olmamış sonunda tüp bebek ile olmuş oğlu kucağında idi 4 5 yaslarında çekimlere gidiyorlardı reklamlarda oynuyormuş maşallah nasıl güzel çocuk ama doktorlar bu çocuğa da hamile iken yine down sendromu koymuş 8 aylık iken bile doktor bakamazsın aldır diyormuş aldırmamış maşallah sağlıklı arkasından hemen kaza ile bi de kızı olmuş düşün yıllarca ilaç aşılama sonunda tüp bebek olsun ve arkasından kaza bebek. Hayatımızda neyin sınavımız olfugunu bilmiyoruz Rabbim sınavlarımızı layıkıyla vermeyi nasip etsin
Amin Canim, Iste hersey Allah'in izniyle ol deyince oluyor..
Ne guzel hemde bir kizi bir oglu olmus :))
gunaydin....
valla cnm haklisin... insanin basina ne gelicek ne olucak belli degil... cok iyi dusunmek karar vermek lazim... Rabbim hayirlisini guzelini nasip etsin... sinavlarimizi hakkiyla vermemizi nasip etsin... ama doktorlarin cok buyuk payi var boyle seylerde...
cogu zaman tamamen onlarin insiyatifine kaliyoruz.... dusun her defasinda doktora giderken heyecan stres gerginlik fln... normal zamanda bile kitlenip kaliyorsun karsisinda ki boyle zamanlarda neler hissediyorsundur kimbilir....
Allah yardimcimiz olsun hakkimizda hayirlisini versin... evlatlarimizi saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin...
Gunaydin kizlar :))
Ayy cok sukur gune cok iyi basladik. Gittim yeni kartimi fln aldim bankadan bu ayki maas yatti birde ustune bgn :))
Annecimde sabah vize basvurusu icin konsolosluktaydi, yazin gittigimizde en erken baslangis tarihinden 3 oy once kabul ediyoruz deyyip basvuruyu almamislardi, bugun kabul etmisler extra evrak flnda istememisler, 27sinde gel al pasaportunu demisler.. Ohh icime serin sular serpildi, simdiki tek korkum annem su aktarmali ucus isinide halleder hayirlisiyla gelirde sonra dogar ins bebis..
evet kesınlıkle rabbım saglık sıhhat versın o mınık canlara
bu arada ımzanda bebek resmı kocaman duruo gordunmu kız
amın canım amınnnnn
ayy ne guzel haber ohh hersey yoluna gırdı annecıgın yanına gelıcek cok yakında sımdı ucak bıletı ne zaman canım
Ayy sipalar kocaman oldu napican, doktor 34 haftadan sonraki dogumlar normal sayilir demisti, simdi gelseler gelirler ama benim kiz hep yukarda oynasiyor galiba gelmeye niyeti yok :))
Ucak biletini gecenlerde aldim iste hayatim austrian airlines'tan Kismetse 10 ekim istanbul-viyana-prag :)) iki ucus arasinda tam 55 dk var ataturk havalani malum ne zaman gitsek en az yarim saat rotarli ucuslar trafikten diyorum ins diger ucagi kacirmaz, pasaport kontrolunu fln viyanada gecicek bavul fln filan shengen bolgesi oldugu icin prag ic hatlar sayiliyor viyanadan..
Ama cidden direk ucus 450 euroydu boyle 215 euraya aldim yari yariya biletler cok pahali valla.. Direk sadece THY ucuyor prag'a ondan geliside tam bayrama geliyor, donusude 5 Ocak oda tam yilbasi donusu ..
Gunaydin kizlar :))
Ayy cok sukur gune cok iyi basladik. Gittim yeni kartimi fln aldim bankadan bu ayki maas yatti birde ustune bgn :))
Annecimde sabah vize basvurusu icin konsolosluktaydi, yazin gittigimizde en erken baslangis tarihinden 3 oy once kabul ediyoruz deyyip basvuruyu almamislardi, bugun kabul etmisler extra evrak flnda istememisler, 27sinde gel al pasaportunu demisler.. Ohh icime serin sular serpildi, simdiki tek korkum annem su aktarmali ucus isinide halleder hayirlisiyla gelirde sonra dogar ins bebis..
türkiyede 36 dan once dogan tum bebekler kuveze gırıo canım
hatta 36 dan snrada gırme ıhtımalı var erken kabul edılıor yanı
aman ne kadar ıcerde kalsalar o kadar ıı aslında artık dogsun modundayım yorucu olmaya basladı ama ne kadar kalsa kar kesınlıkle en azından 2500 kg olsun ıstıorum acıkcası
bu ara yedıklerıme de dıkkat etmeye basladım eskıden o kadar ıı degıldım canım ıstemıor dıe zorlamıordum ama sımdı sabah sut oglen yogurt aksam tavuk hele bugun yumurta hasladım kendıme onu getırdım peynır falan yedım
muzda getırdım sonra ara ogun yapcam
ıstıorum ıı gelıssın ama bakalım benım oglan sagolsun delıp cıkacak dıorum nasıl ters yerlere sıddetlı savuruo tekmelerı :)
ay zamanlar kotu olmus hakıkaten keske ekım basına alsaydın 1 2 sı bayramdan oncesıne tam bayram zamanı hakıkaten cok pahlı yılbası sonrasıda kotu zamanlama ama ne yapacaksın torun sevgısı baska katlancaklar
oohh hazirliklar resmen basladi gelis icin... ama nekadar pahaliymis ya direk ucuslar gercekten... bayramda bu sene dolu dolu 9 gun kimse kalmaz artik herkes gider biryerlere normal yukselmesi fiyatlarin... burda bayramda ic hatlar bile 200-300 civarini buldu tatil yerlerine...
halleder aktarma isini merak etme sen... bosuna stres yapma kendine... mutlaka yardimci olacak birileride cikar ztn...
annecigin simdi gelir yazada sen gelirsin tam bebisin hareketli zamanlarinda... prag a gore burasi daha sicak nede olsa
merhaba kızlar,
ben yine kırmızı kartı gördüm oyundan atıldım.şimdi sadece eşimle konuşucam doktora gitmesini rica edicemm eger bi problem yoksa artık bu defteri kapatıcam çünkü bıktım her ay umutla beklemekten.vazgeçmiş durumdayım.allah hepinize sağlıklı sıhhatli guzel dogumlar nasip etsin..öpüyorum
merhaba kızlar,
ben yine kırmızı kartı gördüm oyundan atıldım.şimdi sadece eşimle konuşucam doktora gitmesini rica edicemm eger bi problem yoksa artık bu defteri kapatıcam çünkü bıktım her ay umutla beklemekten.vazgeçmiş durumdayım.allah hepinize sağlıklı sıhhatli guzel dogumlar nasip etsin..öpüyorum
Aaa kiz gencecik yastasin bu isin pesi birakilirmi. esinde de sorun yoksa.. sendede yoksa devam edersin. baktin hala olmuyor tup bebege kadar gidersin...
tip imkanlari cok tatlim benim...sen uzulme kimlerinkimlerin olduda senin mi olmicakkk...
Hayatim hayirlisi olsun, sakin uzme kendini kozalaginda ins ikna olur .. su mikmikleride sklastirir belki, bende hamis kaldigim ay nerdeyse hergun oldu hatta bazen gunde 2 kez fln, hele bir bebis olsun merak etme 9 ay rahatsin dersin ..
merhaba kızlar,
Sorma canim bende canim hic birsey istemiyor, sabahlari ac oluyorum o yuzden guzel guze yiyorum , oglende kantinde fln yemek yiyorum duzenli oluyor ama aksamlari canim hicc istemiyor zorla bisiler yemege calisiyorum ozellikle son bir haftadir su ilaclara basladigimdan beri ..In s duzelir , ayy evet dursunlar icerde zamanlari gelene kadar once annem gelsin sonra bebis ins :))
Ozellikle yilbasindan sonra olsun diye 10 ekim aldim hayatim cunku 10 ekim -6 ocak arasi tam 90 gun yapiyor 91ci gune izin vermezler aman birdaha gelisini flnda yasaklarlar ne olur ne olmaz diye bileti 5 ocak yaptim ki noel yilbasi annem burda olsun yoksa ben kaldiramam burda oteki kizda olcak noel yemeginde fln , anasi babasi nerdeyse hergun bizdeler ne zaman isten gelsem oturuyorlar bahcede kotu dusunmek istemiyorum ama 8 aydir tanisiyorlar 6.5 aylik hamile birde dusuk yapmisti mal mulk icin degilde niye bu acele diyorum .. Babasi hafta sonu diyor esimin babasina benim kizim omrumuzun en guzel noel hediyesini vericek bize diye, dedim anca hediye veriri zaten torun veremez, nede olsa annenin dogum gununde oldugu gibi kopyalamayi cok seviyor diye uyuz kozalak cevirmedi kizda biraz uzagimda oturuyordu duymadi..
Ayy yukarda Allah var soylemeyim oyle dusunme diyorum bazen frenleyemiyorum kendimi , dun yiner havalarda iste biz pencere begendik soyle olcak bu renk olcak bilmem ne, neymis aynisi yaptirmamiz sartmis yoksa baska baska renkler bina hos durmazmis babasida kozalagin kesinlikle diyor..
Bende dedim firma cok pahali kusura bakma ben senin gibi para sacamiyorum dedim, ayrica canim ne renk isterse onu yaptiririm ister begen ister begenme daha uygun olucagi icin goruurz hangisi olur isin sonunda dedim. 5 Pencereye 50 000 kc fiyat almislar ben 9 pencerem var hepsine 45 000kc bulmustum bir yerde..
Anlicaniz seytan diyor al soyle cingene gibi evire cerire dov tekmele o kadar sinirimi bozuyor..
Aynen oyle hayatim ins gelebiliriz, kozalak gelmesede ben gelir kaliyim 1 ay diyorum ama kredide var simdi malum bakalim hayirlisiyla su tadilat bitsin yaz gelsinde zaman ne gostercek ..
öyle vazgeçtim yok tatlım napıosun bakıyım adet bitsin başlarsın çalışmalara gene oyuna katılırsın senin ardından da inş minik bebişin katılır oyuna eşin inş ikna olur ve bi sorun çıkmaz sakın öyle yıkılma gelcek o bebiş nazlı bizimkiler çektirmeyi seviyolar ama onlar bi gelsin hepsinin totosunu tokatlıcaz merak etme:)))
Günaydın şekerler,
Sabah otobüste bir kadınla konuştuk hamile olduğumu görünce tabi konu bebekti. Kadın hamile kalmış down sendromlu demişler 13. Haftada aldırmış doktorlar başı hızla Büyükcek kendi normal Büyükcek demiş aldırmaya ikna etmiş.alınınca gösterdiler tek gözleri kapalı idi herşeyi oluşmuştu diyo Sonra yıllarca bebeği olmamış diyo o sürede sürekli engelli cocuklar çıktı karşıma çoğu da sonradan olmuş doğduklarında normal bebekler nasıl kendimi suçladım diyo. Aşılama ilaçlar yıllarca bebek olmamış sonunda tüp bebek ile olmuş oğlu kucağında idi 4 5 yaslarında çekimlere gidiyorlardı reklamlarda oynuyormuş maşallah nasıl güzel çocuk ama doktorlar bu çocuğa da hamile iken yine down sendromu koymuş 8 aylık iken bile doktor bakamazsın aldır diyormuş aldırmamış maşallah sağlıklı arkasından hemen kaza ile bi de kızı olmuş düşün yıllarca ilaç aşılama sonunda tüp bebek olsun ve arkasından kaza bebek. Hayatımızda neyin sınavımız olfugunu bilmiyoruz Rabbim sınavlarımızı layıkıyla vermeyi nasip etsin
hülyacım biliyosun işte ne bilim bi tuhafım bi tarafım inancını hiç yitirmiyo ama bi tarafım bırak bu işin peşini diyo, eşim kendisi demişti bende giderim doktora dıye ama biliyosunu erkek milleti iş ciddiye binince bozulurmu acaba bilmiyorum herşeyi eşimle konuşan ben bu konuyla ılgılı tek kelime etmek ıstemıyorum
hayatta en çok korktugum sey alttan muayne olmak ve iğneydi bu tüp bebek demek bunalrın hepsinin başıma gelmesi demek, ben kendimde çok büyük problem olduğunu sanmıyorum çünkü yumurtladıgıma eminim zaten 4 eyllde doktor randevum var, o zamana kadar eşimde test verirse ikimizde de problem yoksa artık yumurtlama gunu su bu takip etmicem,vardır bi zamanı inşallah allah bilir
canım kendisi demişti bana 6 ay once 6 ay sonra olamzsa bende gıderım doktora dıye bakalım zoruna gitmezse konusucam giderse gider onda bi problem yoksa dediğim gibi yumurtaymıs 112. gunmuş 14. günmüş önemsemicem, bizim her gün çalışma yapmamaız ımkansız 2 gunde birde bile zorlanıyoruz zorlanan ben değilim eşim, bebek için oldugunu bildiği için sorun yaşıyoruz o yüzden benim işim zor ay bilemiyorum başınızı agrıtıyorum kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?