- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #29.781
Sorma canim bende canim hic birsey istemiyor, sabahlari ac oluyorum o yuzden guzel guze yiyorum , oglende kantinde fln yemek yiyorum duzenli oluyor ama aksamlari canim hicc istemiyor zorla bisiler yemege calisiyorum ozellikle son bir haftadir su ilaclara basladigimdan beri ..In s duzelir , ayy evet dursunlar icerde zamanlari gelene kadar once annem gelsin sonra bebis ins :))
Ozellikle yilbasindan sonra olsun diye 10 ekim aldim hayatim cunku 10 ekim -6 ocak arasi tam 90 gun yapiyor 91ci gune izin vermezler aman birdaha gelisini flnda yasaklarlar ne olur ne olmaz diye bileti 5 ocak yaptim ki noel yilbasi annem burda olsun yoksa ben kaldiramam burda oteki kizda olcak noel yemeginde fln , anasi babasi nerdeyse hergun bizdeler ne zaman isten gelsem oturuyorlar bahcede kotu dusunmek istemiyorum ama 8 aydir tanisiyorlar 6.5 aylik hamile birde dusuk yapmisti mal mulk icin degilde niye bu acele diyorum .. Babasi hafta sonu diyor esimin babasina benim kizim omrumuzun en guzel noel hediyesini vericek bize diye, dedim anca hediye veriri zaten torun veremez, nede olsa annenin dogum gununde oldugu gibi kopyalamayi cok seviyor diye uyuz kozalak cevirmedi kizda biraz uzagimda oturuyordu duymadi..
Ayy yukarda Allah var soylemeyim oyle dusunme diyorum bazen frenleyemiyorum kendimi , dun yiner havalarda iste biz pencere begendik soyle olcak bu renk olcak bilmem ne, neymis aynisi yaptirmamiz sartmis yoksa baska baska renkler bina hos durmazmis babasida kozalagin kesinlikle diyor..
Bende dedim firma cok pahali kusura bakma ben senin gibi para sacamiyorum dedim, ayrica canim ne renk isterse onu yaptiririm ister begen ister begenme daha uygun olucagi icin goruurz hangisi olur isin sonunda dedim. 5 Pencereye 50 000 kc fiyat almislar ben 9 pencerem var hepsine 45 000kc bulmustum bir yerde..
Anlicaniz seytan diyor al soyle cingene gibi evire cerire dov tekmele o kadar sinirimi bozuyor..
tatlim yaa valla sen su dili bir an once ogren... kursami gitcen dersmi alcan bilmem... cnku bu kozalaklar cevirmenligi bile tam yapmiyor....
ona neymis evinin rengi sekli semali... herkesin zevki kendine.. cok isterse aradaki farki yaa o ya kayinpederin versin madem de ev onun yaptir sende hepsi ayni olsun... valla hic altta kalma sakin... soyle catir catir herseyi... icinde kalicagina ...
salak sey... ama bnece bazi dusuncelerinde haklisin... 8 ayda bu kadar hiz... masallah diyorum onlara...
sen hic dinleme onlari bildigini yap seninkinede firsat verme sakin... ne o oyle yaa... dunku b.k gelmis sana akil mi vercek....
merhaba kızlar,
ben yine kırmızı kartı gördüm oyundan atıldım.şimdi sadece eşimle konuşucam doktora gitmesini rica edicemm eger bi problem yoksa artık bu defteri kapatıcam çünkü bıktım her ay umutla beklemekten.vazgeçmiş durumdayım.allah hepinize sağlıklı sıhhatli guzel dogumlar nasip etsin..öpüyorum
cnm hemen pes etmek yok... bak doktoruna gitcekmissin... hayirlisi ile git esinde demis giderim diye biraz mizikcilik yapmakya kalkar ama ikna olur bnce... erkekler iste hersey gurur meselesi onlarda.. basta kendi dediyse sorun yapmaz... bir gidin hayirlisi ile iyi sonuclari alin once iciniz rahatlasin...
insan psikolojisi birseye odaklandiktan sonra hemen sonuc istiyor... bazi bebisler nazli iste biraz kosturuyorlar peslerinden....
yalniz sunu anlayamiyorum neden esin bebek icin olunca stres yapiyor... yanlis anlama sakin .... sonucta bebek icin veya degil basta eglence isi ztn... benim kozalak isin eglence kismindaydi hep... sinir ederdi beni... amann olursa olur olmazsa bakariz caresine diyip gecerdi... belki senden cok esininde o psikolojiyi yakalamasi lazim...
hic konustunuz mu bu konuyu neden stres yapiyor bebek icin olunca? bence bunu goz ardi etme... ben ilk esimle konustum ben bebek istiyorum artik... soyle soyle donemler var yumurtlama ates olcme bilmem ne....uygun pozisyonlari bile arastirmistik... yastik koyma fln... ben bunlari yapicam senden bunlari bekliyorum diye acik olmustum ona... adam kahve icmesken yarim saat onceden koyu bir kahve bile icirirdim... yani karsilikli ozveri isi... oyle yapmaz strese giriyor fln diye dusunme... konus anlat mutlaka ikna edersin ... hic kendini uzme... bir bakmissin yilbasina kadar guzel haberleri almissiniz...