HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

tatlim yaa valla sen su dili bir an once ogren... kursami gitcen dersmi alcan bilmem... cnku bu kozalaklar cevirmenligi bile tam yapmiyor....
ona neymis evinin rengi sekli semali... herkesin zevki kendine.. cok isterse aradaki farki yaa o ya kayinpederin versin madem de ev onun yaptir sende hepsi ayni olsun... valla hic altta kalma sakin... soyle catir catir herseyi... icinde kalicagina ...
salak sey... ama bnece bazi dusuncelerinde haklisin... 8 ayda bu kadar hiz... masallah diyorum onlara...
sen hic dinleme onlari bildigini yap seninkinede firsat verme sakin... ne o oyle yaa... dunku b.k gelmis sana akil mi vercek....

cnm hemen pes etmek yok... bak doktoruna gitcekmissin... hayirlisi ile git esinde demis giderim diye biraz mizikcilik yapmakya kalkar ama ikna olur bnce... erkekler iste hersey gurur meselesi onlarda.. basta kendi dediyse sorun yapmaz... bir gidin hayirlisi ile iyi sonuclari alin once iciniz rahatlasin...
insan psikolojisi birseye odaklandiktan sonra hemen sonuc istiyor... bazi bebisler nazli iste biraz kosturuyorlar peslerinden....
yalniz sunu anlayamiyorum neden esin bebek icin olunca stres yapiyor... yanlis anlama sakin .... sonucta bebek icin veya degil basta eglence isi ztn... benim kozalak isin eglence kismindaydi hep... sinir ederdi beni... amann olursa olur olmazsa bakariz caresine diyip gecerdi... belki senden cok esininde o psikolojiyi yakalamasi lazim...
hic konustunuz mu bu konuyu neden stres yapiyor bebek icin olunca? bence bunu goz ardi etme... ben ilk esimle konustum ben bebek istiyorum artik... soyle soyle donemler var yumurtlama ates olcme bilmem ne....uygun pozisyonlari bile arastirmistik... yastik koyma fln... ben bunlari yapicam senden bunlari bekliyorum diye acik olmustum ona... adam kahve icmesken yarim saat onceden koyu bir kahve bile icirirdim... yani karsilikli ozveri isi... oyle yapmaz strese giriyor fln diye dusunme... konus anlat mutlaka ikna edersin ... hic kendini uzme... bir bakmissin yilbasina kadar guzel haberleri almissiniz...

evet yapılmadı belki yumurta takibi yaptırsam o zaman çatlayacagı zamanı bilir adamcagızı yormaz 2-3 gun sıkı çalışır bölece sık sık çalışma da olmazdı bakalım hayırlısı, ben bugun konuuscam bakalım sonuc ne olacak ne zaman gıtmek ısterse o zaman ,biz tatıle gıttıgımızde çocuğu ve bebegı olan arkadaslarımızla bırlıkteydık ohh bızden rahatı yok deyıp durdu ,arakadaslar bebek dedıkçe konudan kaçtı halbukı bebek ıcın benı ıkna eden oydu bilmiyorum ne dusunuyo

Ask olsun basinizi agritiyorum laf mi, biz hep beraber ne derdimiz varsa dertlesiyoruz burda ..
Hayatim merak etme ins kozalaginda sonuclari guzel cikar, yumurta takibi fln basla biseye gerek kalmaz gelir bebis..

canım benim çok saol, inşallah yumurta takibi ile iş çzülür dah abuyuk bı sıkıntı çıkmaz

ocanım bebek fikrine beni ikna eden kendisi ben istemıyodum bebek falan kendısı ikna etti artık kendı bebegımı sevmek ıstıyorum dedi bende ılacı bıraktım, ama sonra bizde normalde haftada 1-2 ilişki olurdu 2 gunde bır olmak zorunda olunca doğal olarak bebek için olunca dama isteksizlik geldi bi gün aban dediki biz bebek için evlenmedik bunu zoraki olarak yapmak istemıyorum mecbur oldugumuz ıcın yapmak istemıyorum dedi,ama ilişkiden sonra altıma yastık getirir oyalanayım diye telefonumu getirir

Cikmaz kuzum cikmaz sen stresi uzak tut kendinden yeter .. boyle boyle tekmeler senin sipada ins en yakin zamanda

sorma hayatim, simdi tugla siparisi vercek kozlak babasi icinde cektigimiz kredinin 4/1 gitcek
Neymis babasida kendi kismini tadilat yaptiriyormus hepsi bir aradan ciksinmis , bizde 4-5 ay kira vermezmisiz tugla alicaz yaa onlarada.. Sanki para sciyoruz afedersiniz, insan der ogullarim evlerini yuvalari yaptiriyor bebek bekliyorlar benim destek olmam lazim dicegi yerde biraz ondan biraz bundan ne kadar somursem kardir diye bakiyorlar.. Dun aksamda bunu tartistik kozalakla valla is yerinde kafam daha rahat 2 hafta sonra iste biticek iyice delirtcekler beni ..

canım hakkında hayırlısı olsun ama bence yanlıs yol ızlıorsunuz
ben hamılelıkten once esımle acık acık konustum sunlar sunlar olnca oluyormus ıkı gunde bır yapıcaz su sekılde olacak ben bunu yıcem sen bunu vs vs hıcte oyle stres falan olmadı gorev moduna da sokmamaya calıstık kı bıde kıstı sabah kalk dus al o sogukta karda kısta ıse gıt yaptım vemukafatımı aldım adet bıtınce hemen basladık regle 5 6 gun kalana kadar da devam ettık
sakın benı yanlıs anlama lafım dırek sana degıl ama ole haftada 1 2 ılıskı ıle yok adete on gun kala yumurtlama gectı dıye ılıskıyı bıtırenle hele bıde doktora 3 5 ayda bır gıtmekle olması tamamen kader
bence once tedbır sonra tevekkul
doktora gıdıcen o yumurtlama takıbı yapcak sonra sanslı gunlerı solucek sonra adete yakın testlerını yapcak bu yolu 6 ay falan dneıcen olmazsa ıste o zaman olmuor demeye basla ama sımdıden ben vazgectım demek cokda karavana gıbı gelıor bana
bence hemen sılkelen ve ısı sıkı tut emınım sızınde mucızenın ıcın fedakarlıklar yapmanız gereklı

ay guldum valla
kız bana hıc uzak gelmıor bu dedıgın olay sankı dogumdan sonra o lohusa hallerde ıyıce hormonlar tavan yapnca sen bunu evıre cevıre bı temız doversın artık
annen ıcınde ıı yapmıssın hem yılbasında tek kalmamıs olursun bence annen uzun kalacak kesın o yuzden foyaları cıkıcak 1 hafta on gun degl kı numara yapsınlar
ne kadar okuz hoduk olduklarnı annende gorucek gercı gormese belkıe daha ıı cunku uzulucek ama kesın gorur yanı

ya sen su ıslerı esının halletmesını bence bekleme ara gorus coz hallet yoksa bunlar evın ıkıncı tadılatına gecer yenı gelın kızın ıcıne sınmez bıdaha yıkar yapar sen daha bırıncıyı yapamazsın kız

Aynen oyle hayatim ins gelebiliriz, kozalak gelmesede ben gelir kaliyim 1 ay diyorum ama kredide var simdi malum bakalim hayirlisiyla su tadilat bitsin yaz gelsinde zaman ne gostercek ..

gel tabı hem annen bebıs mevlutu okutur yada dıs bugdayı falan yaparsın ay ne guzel olur

onuda zorla ıkna etmısler aldırmak ıcın ıkıncı bebegınde tup bebekle olanda yanı yıne down sendrom dedıklerınde aldırmıcam dıe dırenmıs hatta egıtım merkezlerını aramıs bılgı almaya baslamıs cocugum ıcın hazırlıklı olucam demıs garıpsıormus herkes ama cok sukur saglıklı afacanları :)

bu doktorlar hakıkaten bazen cok duygusuz oluyorar onlar ıcın et parcası kan pıhtısı sadece :S

Tabi oda stres yapti, adamlar hemen tamam ilaci biraktin hemen hamile kalcan saniyorlar ..
Sende isteme bisi ondan bosver koy telefonunu yakina yad yat uyu yarim saat dinlen, mik mikten once benimde sk olcak diye bir suru oyunlar icat etmistik ayy ayy ozledim vala o gunleri Yok agiz topu yok bilmem ne kemeri zararsiz birkac oyuncak inanmican ama cok heyecan katiyor, birgun latex bir gun saten bak gor bakalim hayir diyebiliyormus

bence gelecek olan sorumluluktanda biraz korkuyor olabilir... nolursa olsun baskasinin cocugu gibi aglayinca geri veremiyorsun yada altini islatinca... her sekilde sana muhtac... biraz bunlarin gerginligi bile olabilir...
yada tamam yapicaz ama kurulu saat gibi her gun her saat degil biz onlem almayi birakalim nezaman denk gelirse diyede dusunmus olabilir... bukadar karisik isler oldugunu goruncede biraz ters etki yapmistir... cnku filmlere ve anlatilanlara baksan daha ilkinde herkes hamile kalir... bnm kozalak basta oyle olcagini sanmis cnku... hani derler yaa ceketimi atsam hamile kaliyor diyo... oyle olmuyormus gercekten...
hic bozma moralini hicde umutsuzluga kapilma... bu durumda en mantiklisi doktora gidip yumurtlama takibi ile en uygun zamani bulup onu degerlendirmek olur ... boylelikle ne esin nede sen yipranmis olursun...

bencede öyle şuanda iş değiştirmek ıstıyo ve oturdugumuz evden memnun değiliz ama ıkımızın ortak akzancı bı cok aıleye gore standartların ustunde kendisi keyfıne pek duskun bılmıyorum arakadaslarıyla konusması da etkılemıs olabılır hemde ablasının kocası bebek olmasını evde oturup hiçbişey yapamamak hareketlerin kısıtlanması olarak goruyolar,onlardan etkılendı demekki, zaten evlendiğimizde bebek istememe sebebi ondan ilgimi kesersem daha cok ozen gosterrsem dıye korkmasıydı sonradan kendısı ıkna ettı benı,ben ona başta soledım hemen olmaz dıye ama bı gun yıne çalışma yapmaya çalışıp olmayınca ben kızmıstım o kadar hormon alıyorum katkıda bulunmcıaksan boşuna almayayım ılac dedim o da bana bebek içinmi evlendik biz birbirimizi sevdıgımı zıcın evlendık olmazsa olmaz bebek napalım herkesın bebegı olmak zorunda degıl dedi 6 ay sonra olmazsa bende gıderım doktora sorun bendeyse boşanırsın gıbı bıse dedi offff ebilim sonradanda altıma yastık koyuyo adamın psikolojısı bozulmus

özlemcim haklıısn hayatım ne desen dogru sizin desteğinizle doğru kararlar vericem çok saolun

arkadaslarinin ve cevresinin olaya bakisi gercekten onlari cok etkiliyor...bizim sansimiza herkes bebek yapinda sevelim diyordu...
hatta benmki daha cok erken fln diye yorum yapiyordu hep... ben cok istedigim icin (gerci benim istemem yasimiz cok gecmesin hazir ailelerinde eli ayagi tutuyorken yardimlari dokunur biran once buyur fln diyeydi) tamam dedi...
sana o zamanki tepkisi sen cikisinca olmus... hic dikkate alma bence... biraz zaman gecince uygun bir dille konusursunuz.. bu durumlarda karsilikli konusmak cok onemli basta psikolojini duzelten etken bu... esinde istiyor belliki ama diretmeleri sevmiyor...
su saatten sonra kendiliginden nezaman gelirse diye dusunuyordur...
saglikla sihhatla hayirlisi ile gelsin... hic kendini strese sokma... akisina birakmak lazim...
peki sen bu horman ilaclarini fln doktordan mi aldin kendin mi kullandin direk?
bide alttan muayeneden neden bukadar cok cekiniyorsun? o kadar germe kendini.. hersey basta saglik icin... frekansinin tuttugu bir doktor bul bak laf muhabbet derken hicbisey anlamiyosun bile... yani benim sansima hep oyle oldu...

Es durumundan tayinimi istedim bakalim tayinimcikavakmii

ebda siz naptiniz ...brams siralamalri aciklanmis...

burcu

valla dogumdan sonra ancak anne bakiyor insana iyi yapmissin canim. annem az kahrimi cekmedo benkm. sinirli pimpirikli oluyorsun...annen her sinirini cekiyor.

benim k.v dede aralikta bende gelirim doguma doyor...valla ne yalan soyliim benmde gelmesini istemiyorum hele ilk iki ay gecse oyle gelse daha iyi olur..
ben cok cekilmez oluyorum :)))
.

çok istediğine ve bebekleri sevdiğine eminim, yok canım hormon ilacını yanı klomenı doktor verdi PCOS oldugum için çok buyuk bi problem yok ama zamanı hızlandırmak ıcın klomen kullanalımd edi, doktorumu çok sevıyorum hatta sadece ona muayne ettırebıldıgım ıcın kendımı yumurta takıbı için yakın olan doktorlara gıtmedım ama o da takip istemedi oluruna bırak dedi, bu arada ilgisiz bi doktor değil herkes öyle düşünüyo ama çok guvenıyorum ona dünyada ilk yumurtalık naklini gerçekleştiren doktor olarak biliniyo zaten, 4 eylülde buluşcam kendısıyle bakalım yine nasıl içimi rahatlatacak ona gıdınce cok mutlu ayrılıyorum ama panik yapınca kızıyo
ben bugun eşimle bi konuşayım derdi nedir ya da yarın konusayım bir iki kadeh içer daha rahat konusuruz hayırlısı, canım benim çok saol desteğin için çok guzel belirlemelerde bulundun ,
kızlar iyiki varsınız bütün sinirim geçti sanki yemi bi sayfa açmışım gibi hıssedıyorum

hhahahah burcu ablanızdan tavısyeler
kız buz partılerı vardı bı ara burada
yok sallamalar falan hahah ne cektık be ne cektık

hhahahah burcu ablanızdan tavısyeler
kız buz partılerı vardı bı ara burada
yok sallamalar falan hahah ne cektık be ne cektık

hahay ben buz partilerine yetişemedim ama silkeleme olayı allahım bildiğin maymun olduk ne özel ne tüzel bişey kalmadı herşey ortada ama burcuda daha çoook anlatmadığı şeyler var gibi tam tazebaharlık bence özelden bi taktik vermeli:)))

bencede dogumdan sonra eskı forma donmek ıcın burcudan taktık almak lazım guncel hepsını hatırlıo baksana

kız bıde o buz olayları kısın ortasında ıdı adamları hasta edecekelrdı ben desem benımkı ılıskıden sogur 6 ay benı gorunce oda degısıtırıdı herhald e

:)) valla benimki silkeleme olayına bile gelemedi anca tutuyo kaldırsana ayaklarını ne yatıyosun diyodu kalkıyım yardımcı oluyum felan yok bide belim ağrıdı sıkıldım felan ddikçee bişey olmaz kaldır diye kızıyodu kendi işini bitirip ohh rahat rahat yatıodu ve artık bi süre sonra adete yakın benden kaçar duruma geliyodu adam yanımdan uzak duruyodu hadi çocuk yapalım dicem diye:))şimdi hadi yapalım die ısrar edince zamanında fazlasıyla yaptın yeter sana onlar ozmanlar doğru düzgün idareli yapsaydın şimdi ucundan ucundan yapablirdik diyorum suçlanıyo kendini suçlu hissediyomuş sanki hataymış yanlış bişey yapmışım gibi bahsedip durma diyo:)) ama evet haklısın ben doğum sonrası bizim halimizi hiç düşünmemiştim bak hele ben kanka oldum olacak daha bayaada olacak gibi duruyorum herşeyi unutcam burcu şimdiden derslere başlayalım biz malum alışveriş felan anca:)))

ben bu silkeleme ve buz olaylarini kacirmisim....
sadece yastik koyma vardi bizde bide kahve icirdim iste...
sizde ne cevherler varmis
dogum sonrasi iicn tuyo almak lazim ....

Ayy ask olsun utandirma beni aramizda ozel mi kaldi ..
Var var olmaz mi Az kaldi geri doncek o gunlerde ins..

Hayatim buz cok soguk dersen viskiyle dene adam carpilsin azcik sana
Bir gun su Metro marketler var ya bizde makro en taze balik orda oluyor, gittik somonumuzu sebzemizi viskimizi aldik, donustede ozel magazamizda durduk yeni ufak bisey tam geldik eve kozalagin Almanyadan halasi gelmis kadin kirk yilda bir geliyor ama bizde aksam programi hazir heyecan var ayy zoraki 1 saat oturdu tam kalkcaz anne aaa sundan ye aa bundan al fln sinir olmustu.. Yok anne isimiz var evde bilgisayari yapmam lazim diye bir cikismisti ayy ne guzeldi o gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…