- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #29.801
ben bu silkeleme ve buz olaylarini kacirmisim....
sadece yastik koyma vardi bizde bide kahve icirdim iste...
sizde ne cevherler varmis
dogum sonrasi iicn tuyo almak lazim ....
Ayy ask olsun utandirma beni aramizda ozel mi kaldi ..
Var var olmaz miAz kaldi geri doncek o gunlerde ins..
:)) valla benimki silkeleme olayına bile gelemedi anca tutuyo kaldırsana ayaklarını ne yatıyosun diyodu kalkıyım yardımcı oluyum felan yok bide belim ağrıdı sıkıldım felan ddikçee bişey olmaz kaldır diye kızıyodu kendi işini bitirip ohh rahat rahat yatıodu ve artık bi süre sonra adete yakın benden kaçar duruma geliyodu adam yanımdan uzak duruyodu hadi çocuk yapalım dicem diye:))şimdi hadi yapalım die ısrar edince zamanında fazlasıyla yaptın yeter sana onlar ozmanlar doğru düzgün idareli yapsaydın şimdi ucundan ucundan yapablirdik diyorum suçlanıyo kendini suçlu hissediyomuş sanki hataymış yanlış bişey yapmışım gibi bahsedip durma diyo:)) ama evet haklısın ben doğum sonrası bizim halimizi hiç düşünmemiştim bak hele ben kanka oldum olacak daha bayaada olacak gibi duruyorum herşeyi unutcam burcu şimdiden derslere başlayalım biz malum alışveriş felan anca:)))
Hayatim ask olsun, Ama bak simdiden soyliyim ben teknolojik bir insan degilim ole resimli goruntulu deneyli yeni sisteme ayak uyduramam.. Yaz kizim teorik olarak devam
:)) valla benimki silkeleme olayına bile gelemedi anca tutuyo kaldırsana ayaklarını ne yatıyosun diyodu kalkıyım yardımcı oluyum felan yok bide belim ağrıdı sıkıldım felan ddikçee bişey olmaz kaldır diye kızıyodu kendi işini bitirip ohh rahat rahat yatıodu ve artık bi süre sonra adete yakın benden kaçar duruma geliyodu adam yanımdan uzak duruyodu hadi çocuk yapalım dicem diye:))şimdi hadi yapalım die ısrar edince zamanında fazlasıyla yaptın yeter sana onlar ozmanlar doğru düzgün idareli yapsaydın şimdi ucundan ucundan yapablirdik diyorum suçlanıyo kendini suçlu hissediyomuş sanki hataymış yanlış bişey yapmışım gibi bahsedip durma diyo:)) ama evet haklısın ben doğum sonrası bizim halimizi hiç düşünmemiştim bak hele ben kanka oldum olacak daha bayaada olacak gibi duruyorum herşeyi unutcam burcu şimdiden derslere başlayalım biz malum alışveriş felan anca:)))
ben bu silkeleme ve buz olaylarini kacirmisim....
sadece yastik koyma vardi bizde bide kahve icirdim iste...
sizde ne cevherler varmis
dogum sonrasi iicn tuyo almak lazim ....
Hayatim buz cok soguk dersen viskiyle dene adam carpilsin azcik sana
Bir gun su Metro marketler var ya bizde makro en taze balik orda oluyor, gittik somonumuzu sebzemizi viskimizi aldik, donustede ozel magazamizda durduk yeni ufak bisey tam geldik eve kozalagin Almanyadan halasi gelmis kadin kirk yilda bir geliyor ama bizde aksam programi hazir heyecan var ayy zoraki 1 saat oturdu tam kalkcaz anne aaa sundan ye aa bundan al fln sinir olmustu.. Yok anne isimiz var evde bilgisayari yapmam lazim diye bir cikismisti ayy ne guzeldi o gunler
ayy sen çok şey kaçırmışsın kuzum silkeleme olayını boşver hiç öğrenme zaten allahkorusun neyseki biyerimiz sakatlamadan geçti gitti:) ama burcu bize toplu seans uygulucak özel ders vercek zten o hepimizden önce doğum yapcağı için eski formuna dönünce yeni fikirleriyle birlikte derslere başlıcak:)))
utanmana gerek yok canım hepimiz birbirmizin ne zaman hatta hangi saatte nasıl şey ettiğini biliyoruz herşey dökülmüştü ortaya artık utanma mutanma hak getire:))
tabi aşk olsun kız zaten bizim bebişlerimizde aşk bebişi:))) yalnız fazla kaçırıp mini mini arkasına sıralamayalımda bu aşk meyvelerini:))
olsun canım teorik olarak en iyisi zaten bizde okadar profesyonelce eğitime ayak uyduramayız malum tebeşir siyah tahtayla büyüyen çocuklarız:)))
ay sende adamı vıcdanı ıle bas basa bırakma :)
kız bızde kanka modndayız ıyıce 15 -20 de bır anca oluyo oda mırın kırın modda
zaten koca gobek ortamızda malum kocadada koca bır gobek gobek tokusturuyoruz valla
bunca sogukluktan sonra bıze trend gecelıkler yok efendım kucuk oyuncaklar kullanım alanları hakkında bılgı almamaz sart oldu burcudan
kız neler kacırmısın neler
oo bı ara ne seanslar ne gırgırlar vardı :)
neyse artık yenı sezonda dogumdan sonra tam gaz katılırsın
hahaha sımdı formumuzu kaybettıkeskıden ne fantezler demı ya valla kendımı yaslanmıs gıbı hıssedıorum
bu arada ozel magazalara da mıgıdıonuz kız bırlıkte ahahaha koptm bız ole hıc gıtmedık cok da utanırız ya :d
kız demı bı ara topıcte aynı saaatte herkes gırıodu mık mık sonrası bacaklar tavanda ıken zaman gecsın dıe topıge takılanlar
ay sende adamı vıcdanı ıle bas basa bırakma :)
kız bızde kanka modndayız ıyıce 15 -20 de bır anca oluyo oda mırın kırın modda
zaten koca gobek ortamızda malum kocadada koca bır gobek gobek tokusturuyoruz valla
bunca sogukluktan sonra bıze trend gecelıkler yok efendım kucuk oyuncaklar kullanım alanları hakkında bılgı almamaz sart oldu burcudan
kız neler kacırmısın neler
oo bı ara ne seanslar ne gırgırlar vardı :)
neyse artık yenı sezonda dogumdan sonra tam gaz katılırsın
hahaha sımdı formumuzu kaybettıkeskıden ne fantezler demı ya valla kendımı yaslanmıs gıbı hıssedıorum
bu arada ozel magazalara da mıgıdıonuz kız bırlıkte ahahaha koptm bız ole hıc gıtmedık cok da utanırız ya :d
kız demı bı ara topıcte aynı saaatte herkes gırıodu mık mık sonrası bacaklar tavanda ıken zaman gecsın dıe topıge takılanlar
Ayy dogru diyorsun, bizim sinifin tahtasi yesildi lise sona kadar tbesir silgi , lise sonda degistirdiler su kalemlere bir hafta sonra tahtadakini okuymiyordun izlerden.. En iyisi eski yontem :))
ayy burcumm biz burda oyle ozel magazalari zor buluruz...
var ama birak girmeyi kapisinin onunden gecerken milletin bir bakisi var...
vallahi yasadigin yerin kiymetini bil...
artik sen bize postalarsin
ayy burcumm biz burda oyle ozel magazalari zor buluruz...
var ama birak girmeyi kapisinin onunden gecerken milletin bir bakisi var...
vallahi yasadigin yerin kiymetini bil...
artik sen bize postalarsin
vay be... millet ikinci çocukları için planlar yapmaya başlamış bile.
Ne ikinci cocugu kizz , ozledik kocisleri zamanin degerini bilin is icin degil ask icin yapin diyoz..
yok kiz ikinci cocuk degil uzerlerindeki hamligi atmak ve unuttuklarini hatirlamak amaci ile konusmalar tamamen....
islev olmayinca boyle fantezilere kaldi simdilik olay...
vallahi sanslisin keyfini sur...
kızlar komiksiniz sizede yaranılmıyo valla
bana şanslısın diyosunuzda sanki bebek için aylarca uğraşanlar olsun diye dualar edenler siz değilsiniz. minareyi çalan kılıfını hazırlar tabiki olacak özlem. hem kocalarınız sizi özlesin bırakındaaaaaaa
bu arada böyle şansın içine tüküreyim ben yarama tuz bastınız offfff dertlendim yine
Anam sorma basta bende cekinmistim arabayi iki sokak arkaya par edip kirk kere onunden geciyorduk girmiyorduk iceri , sonra bir girdik hatun icerde sanki corap satiyor, iste su boyle bu madden yapildi , oteki biraz pahali ama bilmemnesi daha kalitelli temizlemesi kolay ole oynuyor elinde gelirse , yok boyle kivriliyor yok bole titriyor , bence size bu daha uygu minyon tiplisiniz fln sok olmustum..
Sonra ayagimiz alisti gittik valla, zaten bizim kucucuk kasabda bile ekmek alcak yer yok ama o magazadan var tabi oraya hic gitmedik malum goren moren olur valla otobuste fln bakamam milletin yuzune..
Humyanin dedigi gibi su saatmi iyi bu saat mi bugun catladi aksam olsun sugun catladi sabah olsun, sabah oluncada eee bittimi yat kalkma muhabbet ediyoz surda
Komiktik valla
hey gidi hey ne günlerdi valla bende çok güldüm burcuda az değilmiş az deşeleyince neler çıktı:))) benim kocam bırak öyle şeyler yapmayı iç çamaşırı satılan mağazaların önünden geçerken ben bi bakıyım derim ki halbuki erkek çamaşırı ve pijama felanda satılıyo ama kapıda durur hemde taa ileriki dükkanların kapısında durur:)) bana bi hediye al derim utanırmış o erkek adam naısl alsınmış:))
hahay tabi en iyisi eski yöntem yeni usuller bizi bozar her konuda:)))
annesi gelcek ya annesiyle göndersin:))) kadıncağıza kuryelik yaptırırmışız sonrada artık gönderdiğim bir numaralı malzemeyleee... diyerek derslere başlar
kızlar komiksiniz sizede yaranılmıyo valla
bana şanslısın diyosunuzda sanki bebek için aylarca uğraşanlar olsun diye dualar edenler siz değilsiniz. minareyi çalan kılıfını hazırlar tabiki olacak özlem. hem kocalarınız sizi özlesin bırakındaaaaaaa
bu arada böyle şansın içine tüküreyim ben yarama tuz bastınız offfff dertlendim yine
cnm ben onlari yavas yavas anlattircam... hadi ben yeniyimde siz ... size bugunluk bukadar fantezi yeter bence...Hayatim yara fln yok ortada derdinede tek care ask ask diyoruz, atesli hatunum ..
Suzi bak aslinda cimcimede de ne hikayeler var ahh oda bi anlatsa , simdi tatil dolu nerjisinde bir patlama yasaticak yer yerinden oynucak valla
Bazı gebelerde rahim ağzı normalden daha gevşektir. Bu durumda büyüyen fetüsün ağırlığı ile giderek daha çok açılır ve nihayetinde fetüs tutunamaz ve düşük olur. Bu genelde gebeliğin 12. haftasından sonra görülen bir durumdur. dolayısı ile bizler 3,4,5 aylık düşüklerde rahim ağzı yetmezliğini düşünürüz. Bu tanıyı kanıtlamanın en kolay yolu vagidan yapılan ultrasonda rahim ağzının yapısı ve uzunluğunun ölçümüdür. Uzunluk 3 - 3,5 cm den kısa ise , rahim ağzı hunileşmişse yetmezlikten bahsedilir. Bu saptanmış ise ve fetüsün ense kalınlığı ölçüldükten sonra problem saptanmamışsa rahim ağzına anestezi altında çepeçevre dikiş atılır ki bu işleme cerclage denir. Bu dikiş doğumdan hemen önce çok basit bir işlemle çıkarılır.
Ayy bu ne kiss, sabahtan beri muhabbet ediyoz sen zincire vurdun bizi ..
Hayatim doktorlar zaten bakiyorlar ilk zamanlar ultrasonla asagidan ki , gebelikten oncede mutlaka kontrol ediyorlar herhangi bir sorun varmi gebelik ve hamilelik donemi icin diye .. Bence hic okuma boyle seyler artik, minikler Allah'a emanet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?