- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #2.981
-yaptım canım ovulasyon testi ayın 8i ve 9unda çift çizgiyi gördümyani satımın 17-18.günü önceki gunlerde silikti çizgiler akıntımda vardı 8-9 unda ve bu iki günde beraber olduk zaten eşimle, son adet tarihinden sonra 11-12-14-16-17.günler birliktelik oldu 17. gün gece oldu çünkü ertesi sabah gidiyodum biliyosun kısmetimde varsa olmuştur, yarın çıkmazsa rahat olurum kesin kırmızıları beklerim zaten fazla bekletmezler pazara gelirler :)))) dunde bir damla kadar pembe leke oldu çünkü peçeteye gelecek şekilde ve bu sabahta çooooooook afedersin hani kalan spermler gelirya ertesi gunu onlarla bırlıkte çooooooook açık pembelik vardı sanırım hastalanıcam ben:26:
canımm 8-9 da cift cizgi gördüyse ve döllenme 10unda olduysa bugün daha 11.gün cok silik cıkabilir ama cizgi cıkmazsada bu olmadıgı anlamına gelmez ben bu ovulasyon testinden cok umutluyum yaa sen 16-17yi de degerlendirmişsin en önemli günleri artık hayırlısı bakalım yarın yapar yapmaz haber ver kuzum bize hayırlı haberlerle insallahh
tazebahar son 3 ay adet tarihlerini yazar mısın?[/QUOTE
tabi canım 24 ocak-25 aralık(aslında 24ünde kahverengiler gelmişti ama kırmızıyı gorunce adet say dedı doktor)-23 Kasım
aşağıdaki linkte hesaplattım sende görebilirsin.
siklüsunuz 31 gün sürüyor ve bir sonraki muhtemel adet tarihiniz 24 şubat yazıyor.
http://www.doktornevra.com/otomatik_hesaplayicilar/nezaman_gebe_kalabilirim.asp
zamanlamanda iyi gidince kesin görürsün canımkeseden 1-2 hafta snrada kalp atışı inşallah
tazebahar son 3 ay adet tarihlerini yazar mısın?[/QUOTE
tabi canım 24 ocak-25 aralık(aslında 24ünde kahverengiler gelmişti ama kırmızıyı gorunce adet say dedı doktor)-23 Kasım
canım bende hesaplattım sımdı 24/2 gorunuyor sanslı gunlerde 5/02 -10/02 arası dıyor 31 gunde bır oluyromussun sanırım ondan
bende ıse 21/2 ıdı ve sanslı gunlerımde 02/02 - 08/02 arası gıbı bırseydı 30 gunde bır oluyorum
tesekkür ederim canım içim rahatladı su an 2 martta gidicem bi daha o zaman görürüm artık insallahh
eneeeeee o sağlam bel agrısı bende de var çok fena sanki birisi alttan birisi üstten beni çekiştiriymuşta kopacakmjış gibi:18:
kız dur telaş yapmaaaa...
eneeeeee o sağlam bel agrısı bende de var çok fena sanki birisi alttan birisi üstten beni çekiştiriymuşta kopacakmjış gibi:18:
ya kızlar ben iki gün önce keseyi gördüm 4+5 günlüğüm şuan.. 5+4 günlükken gel mutlaka kalp atışını duymamız gerek dedi.. ya erken değil mi? hayal kırıklığından çok korkuyorm :18: kabuslar görüyorum hep gece olsun istemiyorum hiç iki kez hafif pembe akıntım olunca korkmuştum şükür şimdi iyiyim ama
-
canımm 8-9 da cift cizgi gördüyse ve döllenme 10unda olduysa bugün daha 11.gün cok silik cıkabilir ama cizgi cıkmazsada bu olmadıgı anlamına gelmez ben bu ovulasyon testinden cok umutluyum yaa sen 16-17yi de degerlendirmişsin en önemli günleri artık hayırlısı bakalım yarın yapar yapmaz haber ver kuzum bize hayırlı haberlerle insallahh
İnşallah canım hayırlısı bakalım klomen işe yaramışmı, döllenmenin kaçıncı gununde çıkarki yoksa yarın hiç yapmasamda kafamı karıştırmasammı ne dersin??
aşağıdaki linkte hesaplattım sende görebilirsin.
siklüsunuz 31 gün sürüyor ve bir sonraki muhtemel adet tarihiniz 24 şubat yazıyor.
Ovulasyon.Yumurtlama Hesaplama Gebe Kalmak in En Uygun Zaman Hesaplama,Yumurtlama Dnemi Hesaplama,Yumurtlama Gn Hesaplama
canımmm çok teşekkür ederimmmm demekki doğru hesaplamışım artık pazarı beklicez mecburen
ya kızlar ben iki gün önce keseyi gördüm 4+5 günlüğüm şuan.. 5+4 günlükken gel mutlaka kalp atışını duymamız gerek dedi.. ya erken değil mi? hayal kırıklığından çok korkuyorm :18: kabuslar görüyorum hep gece olsun istemiyorum hiç iki kez hafif pembe akıntım olunca korkmuştum şükür şimdi iyiyim ama
hatta ağrım olunca hamilelik aklıma gelmedi eyvah bel ağrımmı başlıyor demiştim,dayanamıodum ağrıya çünkü
kızlarr ben bi kahvaltı yapıp geliyorum hemennn
kolaysa sen yapma
yanlıs belkı ama sabahtan daha umıtlıyım burada ıı seyler duyunca daha havaya gırdım
kızlar yaa ben cok olucam biliyorum ama degerim düsükmü sizce 18 ocak son regl tarihim 18-19 subatta battı 5 subatta ovulasyonda cift cizgi gördüm 6sında da cift gibiydi 7sinde silik oldu 6sında döllenmiş olsa bugün 14.gün deger 114 düsükmü ve kac hafta oluyo 3 heralde kese görünmemesi normal dimii???
canım bende hesaplattım sımdı 24/2 gorunuyor sanslı gunlerde 5/02 -10/02 arası dıyor 31 gunde bır oluyromussun sanırım ondan
bende ıse 21/2 ıdı ve sanslı gunlerımde 02/02 - 08/02 arası gıbı bırseydı 30 gunde bır oluyorum
ayyy o şanslı gunlerin hepsini değerlendirdim beennnnhiç fire vermeden hemde inşallah bakalım olmuşmu
hatta ağrım olunca hamilelik aklıma gelmedi eyvah bel ağrımmı başlıyor demiştim,dayanamıodum ağrıya çünkü
yaa benim nerdeyse bi 10 gundur agrıyo daha doğrusu çekiştiriliyo gibi bende evimde degıldımmya bir haftadır sanırım yatagı yadırgadım falan dedim şimdide kasıklarım yani yumurtlaıklarım zonkluyo ben galiba hastalanıcam bilemiyorum
sende epey belırtı var ya bence bır ıkı gun daha dur pazara falan yap cıkar artık bence
var birsürü belirti ama psikolojık kendimde yapıyor olabilirim ben en iyisi bekleyeyim pazarı en kesini o olur şimdide apandistim ağrıyo gibi arada agrı var şimdi bu gunelr geçemz bana:))))
afi,yet olsun bebişinide iyi doyurr haa...
valla benim daha önce uöçarken çakıldığım için heyecan yapmıyom bebeğim... git kan testi yaptırsana sen yarın randevu alıpp ne zaman gitcen doktora bakim sennn taze anne adayı
:13:
bencede erken canım benim 7.haftam cmt gidicem duymaya..pembe akıntıyı doktora söyledinmi
elimde değil cnm dua ediyorum hepcanım sakın haa kötüyü aklına getirme.. hep pozitif düşün üzme bebişi o da etkilenir üzülür sonra..
inş sağsalim duyarsın kalp atışını
ama önce içini ferah tutman lazım ne geliyorsa başımıza stesten zaten
bencede erken ya
cunku ben sankı 7 haftada falan duyuluyor dıye duymustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?