HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ya kızlar ben iki gün önce keseyi gördüm 4+5 günlüğüm şuan.. 5+4 günlükken gel mutlaka kalp atışını duymamız gerek dedi.. ya erken değil mi? hayal kırıklığından çok korkuyorm :18: kabuslar görüyorum hep gece olsun istemiyorum hiç iki kez hafif pembe akıntım olunca korkmuştum şükür şimdi iyiyim ama

bencede erken ya
cunku ben sankı 7 haftada falan duyuluyor dıye duymustum

canım sakın haa kötüyü aklına getirme.. hep pozitif düşün üzme bebişi o da etkilenir üzülür sonra..
inş sağsalim duyarsın kalp atışını
ama önce içini ferah tutman lazım ne geliyorsa başımıza stesten zaten

kızlarr ben bi kahvaltı yapıp geliyorum hemennn

afi,yet olsun bebişinide iyi doyurr haa...

kolaysa sen yapma
yanlıs belkı ama sabahtan daha umıtlıyım burada ıı seyler duyunca daha havaya gırdım

valla benim daha önce uöçarken çakıldığım için heyecan yapmıyom bebeğim... git kan testi yaptırsana sen yarın randevu alıpp ne zaman gitcen doktora bakim sennn taze anne adayı
:13:

cnm daha 5.haftandasın değerin gayet normal sıkma canını ve keyfini çıkarmaya bak..hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah..

bencede erken canım benim 7.haftam cmt gidicem duymaya..pembe akıntıyı doktora söyledinmi

pazar olabılır cunku daha cok erken deger dusuk cıkcak meraktan karnıma agrı gırcek ne me lazım yavrum buyusun varsa ıcerde yoksada garantı olur

bencede erken canım benim 7.haftam cmt gidicem duymaya..pembe akıntıyı doktora söyledinmi

Canım söyledim o da ilk üç ay düşük tehlikesi olabilir yat dinlen dedi progestan verdi.. ama şuan bişey yok.. ağrım da yok. etrafımdaliler normal bizde de oldu diyor.. ne bileyim beklemedeyim şuan cnm
elimde değil cnm dua ediyorum hep

bencede erken ya
cunku ben sankı 7 haftada falan duyuluyor dıye duymustum

ya bende öyle biliyorum ama sanırı 3 boyutlu ultrasonu var galiba o tarz ultrasonlarda daha erken duyulabiliyor. dopler mi ne diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…