HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bizde 2,5 ay kardeş kardeş uyumuştuk zaten ben kendimde istememiştim hatta 3 ayı bulmuştu benim kendime gelmem.
benim herif doktor aksini söylemedikçe hiç kardeş kardeş yatmaz gibi geliyo bana ama bu sefer dilimizin acısından ikimizde kaçarız birbirimizden heralde

aman onlara sinir yapan o değil merak etme benimkide bi gün öyle bi gün böyleydi ama tatil bize iyi geldi ilk defa salı günü birazcık tartıştık daha doğrusu o bağırdı ben oralı olmadım işime baktım şimdi maşallah iyiyiz ama bu uzun sürmez bizim regl günlerimizi onlar senenin 360 günü yaşıyo mübarekler.

evet çok çektim burda başını şişirdim kızların hergün ayrı dertle geldim ama çok şükür bitti hepsi geride kaldı inşallah.
ama ben evde çok sıkılıyorum artık yapacak bişey bulamıyorum çalışmak istiyorum ekime kadar hamile kalmazsam ekimde iş bakmaya başlıcam artık

kız demın facebookra okudum
hanı doktor alttan bakalım der hulya da baktırmaz onemlı ımıs bılsın ozellıkle ıkızler de dıye kız gordum paylasım dedım sende
hemen kızma bee uuu aglarım ama

Yok kis korktum valla dikicekler acicaklar fln , ahh dedim tamam artik hic olmucak o is
Iyi dusunmussun canim, doktor gerekli gorurse baktirir herhalde dimi kis Hulu ..

kız demın facebookra okudum
hanı doktor alttan bakalım der hulya da baktırmaz onemlı ımıs bılsın ozellıkle ıkızler de dıye kız gordum paylasım dedım sende
hemen kızma bee uuu aglarım ama

evden calisa bilicen bisiler fln arastir ... yada parttime... kendini sartlama kis gelincede insan evden cikmak istemiyor...
ekim olmaz kasim olur hopp diye iside birakamazsin...
ayy regli deme yaa bnm kozalak benim regli donemlerimi hissedermis gibi ayni triplere girerdi... gerginlik asabiyet fln... ondan bana sira gelmezdi... simdide hamilelik tripleri ... hayatimizdaki saka gibiler bu herifler yaa...
aman aman tatilde bizde cok iyiydik masalahha bugun bi haller oldu yne..

ay içinemi doğdu kız tam bende buna bakınıyodum günlerdir nette okudum ikizlerde dikiş atılması gerekebilir yazıyodu ikiz anneleri topiğinde de kızlar bahsetmişler hatta biri şuan hamileliğinin 13. haftasında doktor dikiş atıcaz demiş bende orda sormuştum benim doktorum hiç bişeye bakmadı çokmu rahat yoksa öyle muayeneler felan gerekli değilmi diye ki malum ben doktora gitceğim tarihte 15. haftamı bitirmiş olcam ayy korktum valla normalde 23üne randevum vardı gitsemmiki ozaman ee randevuyuda iptal etmiştim

tam yerıne rast geldı manzara oldu mu ne dıyordu olacak o kadar da
benım kıde ole oldu sımdı
valla nebılım canım okudum hemen paylasasım geldı ıstersen gıt hem ozlemısındır bahane olur sana da yavrucakları gormek ıcın

konuyla alakalı değil ama ateş topiğinde happymeal diye bi arkadaş var 41 meryem suresi okutuyomuş farklı kişilere ama eksik kalmış şuandada 7 tane kalmış aramızda o arkadaş için okuyabilcek varmı

Hülyacım hiç kötü şeyerl düşünme dikiş falan benim görümcemde ikiz bebek dunyaya getırdı hemde 34.haftasının sonuna kadar gayet normal taşıdı, demekki senin bi problemın yokki doktor uyarmamış

kızlar çok güldüm ayzdıkalrınıza ama siz şanslısını zkocalarınız zaten ıstemesınızde dünden razıymış,1 sene denemek zorunda kalsaydınız da göreydim sizi hala oyun oynayarakmı aşkla mı yapıyodunuz evett hadi bakalım bana konuşmaya giriş cümleleri bulun canım kocama doktora gıtmesini rica etmek için birde bu yumurtlama takıbıne gidersem yıne adetım bıter bıtmez çalışmaya başlamak zorunda olmam dimi yani haklarımı boşa kullanmış olmam:26::26::26:

hakkaten cuk oturdu yerine:))) ben haftaya gideyiim arayım hastaneyi randevu veren kadınada doktor çağırdı deyim:))) haftaya cumartesi hülya doktora gider:)) hem benimkilerde zaten aranıyolar annem gelsede bi görse nasıl büyüdük bizi diye:)) halaları eminim bu haberi duyunca çok sevinecek:))

ayy inş bende öyle olurum kız benim doktor bişeye bakmıyoki ilacı milacı ben dersem tamam kullan diyo okadar
kuzucan ben tam bir sene sonunda hgamile kaldım:)) biyerden sonra sırf görev olarak benim azgın kocam bile yinemi yaa diyodu ama sus konuşma çocuk için deyince görev kutsaldır diyodu geriside canına minnet zaten geliyodu arkasından:)))şimdiii nasıl başlasanki acaba seninkinin tüylerini tepeye dikmeden ikna etmek için şey desen hani doktora gitmiştikte 6 ay sonra gel demişti ya o 6 ay bitti doktora kontrole gitmem gerekiyo eğer eşininde gelmesi muayene olması gerekiyo derse sende gelip muayene olurmusunmu desenki
yumurta takibine gidince öyle hergün ilişki olmuyoki zaten doktorlar hergün ilişkiye karşılar en sağlıklısı haftada 3 ilişki diyolar ve yumurta takibinde zaten kontrol ettiği için yumurtan belli bi boyuta geldiği zaman sana günler veriyo hatta en son gittiğimde bana saat bile vermişti:)) sende onun dediklerine göre ilişkiye giriyosun ve şansa bırakmamak için bikaç gün daha devam ediyosun tek sıkıntı sürekli sık aralıklarla doktora gidecek olman benim işyerinde sorun olmaya başladığı için adetin 3. günü ve 14. günü gidiyodum bide 21. günü progesteron testine gidiyodum 14. günden sonra çatlarsa diye ddiğim gibi riske atmamak için devam ediyodum ama normalde zaten sık gidebiliyosan iki güne bir felan çağırıyor gerekli görürse ve tam olarak ne zaman çatladığını biliyosun kendinizi paralamanıza gerek kalmıyor

cnm bence senin doktora gitmene yakin konus... hani ben gidicem olmazsa beraber gidelim fln de... neymis ne degilmis bakalim aklimizdan gitsin de... sonrada keyfimize bakariz dersin... hem yumurtalama takibi olunca devamli olmasina gerek yok bnce iliskinin .... catlamaya yakin fln olmuyo mu o is?? 2-3 gun ...
sen su aralar hic konu acma birak o da biraz kafasina gore takilsin... eylulde git bir doktoruna ozaman esinide goturursun...

bence sen hic kendini riske atma... git gorun doktora hem bebisleri gormus olursun... ama soyle bir durumda var en son gittiginde doktor yine alttanmi kontrol etmisti? eger oyle ise belki degerlendirmesini yapmistir....
amamnnn cnm yaa git gor sor aklinda durcagina... ne gerek var acaba mi diye sorulara....

konuyla alakalı değil ama ateş topiğinde happymeal diye bi arkadaş var 41 meryem suresi okutuyomuş farklı kişilere ama eksik kalmış şuandada 7 tane kalmış aramızda o arkadaş için okuyabilcek varmı

canım aksam eger eve gıttıgımde bısı cıkmazsa ben okurum sana da yaarım sen solersın ama bızım ev bırazcık bu ara cıngene cadırı gıbı gelen gıden bıtmıo
her saat mısafır gelebılıro valla dun gece 10 da geldıler oncekı gecede 9 da cok uykum var ınan gunlerdır 2 lerde yatıorum

kız yok benım kocam gururludur bı kere yok bugun olmasın desem bıdha ben dıyene kadar 1 yıl yaklasmaz yanıma
bıraz ounlar oyuzden lazım hayır dıyemesın yeterkı
bu arada hıc ole durumunu kotu gıbı gosterme bır yıl deneseydınız falan dıe bız sıfır umut ıle basladık ıse ustelık bızde ne sorunlar vardı doktor bebegn olmaz etmez dedı sonra ben cocuk ıstemeye basladım ama esım cok cocuk ruhlu sorumsuz vurdum duymaz ben cocuk ıstıorum ama sendne ıstemıorum demeye basladım mıllet ne munasebet dıordu ama aslında demek ıstedıgım su ıdı bıraz daha olgunlasmadan cocuk yapmak esımle hayatımın en buyuk hatası olacak gıbı gelıordu normalde herseyı evde ben cekı duzen ederım planlama uygulama sonuc hersye bendedır hamıle ıken hatta cocuk dogunca nasıl yetısıcem dıe kaygılarım ıdı sonra bı arkadas ıle konustuk sen manyakmısın be bıraz bencıl ol cocuk senın cocugun en kotu sey ne olabılır bosanırsın ama yasn gecmeden ıs zora gırmeden yap cocugu sonra hıc olmucak kalcan ole dıye verdı gazı
esım ılk 3 4 ay sorumsuzlukta tavan yaptı bı ara ben bılıordum bole olacagını hayatımın hatasını yaptım dıe zırlıordumama sımdı sımdı sorumluluk almaya basladı sanırım erkekler de hamama gırmeden terleme olmuor
yanı herkesde ayrı ayrı sorunlar var ustelık sana doktor benım gıbı cocugun olmaz demedı tup bebek hazırlıgı demedı hersey yolunda dedı demı hıc uzme sıkma kendını ve oyunlara devam

kız benım en sn gıttıgımde doktorum sey dedı
ben sana su tarıhte gel bu tarıhte gel dıorum ama sen ılla da o tarıhte gelmek zorunda degılsın burası ozel hastane ben ozel doktorum ozledıgınde bebegını gel bahane uretmene gerek yok demıstı
sende geldım de gıt o ayda bır gel dedı dıe ayda mı gıtcez hıh

yok ay en son işte ilk kalp atışlarını duyduğum doktor alttan bakmıştı birinin kalp atışını göremiyorum diye bu gittiğim doktor hiç bakmadı alttan bende haftaya doktora gitmeye karar verdim

senin kocanı al benimkine vur tııın diye kocaman bi ses çıkar vurdumduymazlığa dair adama dün yemek yapamadım diyorum olsun yemeyiz önemli değil diyo açım ben diyorum boş boş bakıyo ne yapıyım diyo biyandanda yattığı yere iyice yerleşiyo:)))
kuran içinde kendini yorma okadar zorlama canım benim inş buluruz bi 7 kişi zaten az bişey ben bugün kendi arkadaşlarımıda arıycam inş biter
benim doktorda aslında gel acil bişey felan olursa diyo ama bakmıyoki sadece yatıyorum ultrasondan boyuna bakıyo kalp atışını dinletiyo bide çıktı verip gönderiyo okadar ben şu var bu var dedikçede normal diyo herşeye sonra dayıyo iğneyi ilacı amaan gitcem nolursa olsun doktorada dicem baktım ilgilenmedi yine busefer ordan çıkıp erkek doktora gitcem

valla hulyacim daha oncede bahsetmistim bizim kayinvalidemlerin bir akrabasi ebe... iyi bir hastanede calisiyor...
ailede cogu kisiyi o dogurtmus... neyse ben direk ona gitmistim doktor tavsiyesi icin... bayan birini dusunuyoduk yine o hastanede calisan ismi duyulmus biri.. direk onlar cok yogun hic ilgilenemezler ilgilenmezler 10dkka zor kalirsin yaninda fln dedi... erkek biri var eger cok rahatsiz olmazsan ona git dedi... bende tamam dedim... cunku genelde bayanlar daha tercih ediliyor yaa ...
gercekten dedigi gibi cok sukur memnunum suan icin ondan.. arada baslarda ayar etti beni ama sonradan anlastik...
bence sende dusun... nasilsa artik karindan muayene olcak... esinde sorun etmezse bir arastir derim ben

aynen ole valla sen anlatınca hep zaten kendımı esımı goruyorum
cok bılmıs tıpler oluyoruz onların sorumsuzlukları yuzunen dısardan gorenler cok bılmıs ukala buluor belkı ama ne yapalım mecburen bu moda gırıoruz sankı esımızı parmagımızda oynatıor gıbı ama bıraksak cıslerını yapmaya gıdemeezler valla

bızımkıde yemek yoksa bende ac hıssetmıorum kendımı der gecer oturur hazırlayım demesını gectım dısardan pratık bısı soyleyelım bıle demez kalkıp yemek yapnca nıe yaptın gerek yoktu der ee ben hamıleyım bebk ac ben acım dıyınce ıı yapmıssın cocugu ac bırakma der
gecen sabah canım solemesı ayıp melemen cektı kalktım yaptım bızım mutfaklar komslarla alt altta kım ne yapsa kokusunu alıorsn koktu aslında neyse kalktım yaptım uyandı nıye yorusun kendını nıye yapıosun falan dıe azarlıo benı bıde dedım canım ıstedı hala ısrarlı dedım kabahat bende canım ıstedı benı melemen yemeye gotur dıe uyandırmadım kalktım yaptım demı dedım susuo ozaman

EVET sürekli olması benıde geriyo oluruna bırakırsam ipin ucu kaçıyo dediğin gibi yapayım doğru dıyosun ben çoktan doktor buldum bıle ona guvenılır

evet canım demedi sadece pcoslusun ama hiç önemli değil hiçbişeye engel degıl agır degıl dedi,haklısın valla siz böyle yazdıkça kendıme geliyorum ınsan psikolojısı işte

ya bakın bende o konuda eşime laf ettirmem benimkisi çok aşırı sorumluluk sahibidir, her şekilde yardım eder ev işlerinde sadece yemeğe karısmaz ama mutfagı toplar evı süpürür siler temizlik yapar , pazar gunleri sadece izinliyim o gun salı gunune yetecek kadar yemek yaparım sonrası gunler dışardan söyler dışarı çıakrız ya da kahvaltı yaparız , bişey canım çeksin gecenın kaçı olursa olsun kalkar hiç üşenmez gidr alır gelir, canım benim, benimkisi biraz fazla sorumluluk sahibi oldugundan çocuk konusundan çekiniyo bence nasıl bakarız bakabılırmıyız dıye

Yaa birak yemk hazirlamayi adam hazir yemge yarim saat sonra geliyo hiiic bisey onemli degil dedigin gibi bide niye yapiosun diye azarlamasi deli ediyo ve cok haklisin millette ayy ne sessiz adam kadinda parmaginda oynatiyo adamcagizin sesi cikmiyo diye dusunuyo ama bilmiolarki biz me bur oldugumuz icin yapioruz herseyi ve herseyin sorumlulugu uzerimizde oluncada surekli dol dolup patliyoruz yemek yok diyorum gerek yok peynir domates yeriz diyo kalkip kim hazirlicak bekliyoz oyle zaten kalkip kahvalti hazirlayabilecek durumda olsam yemek yaparim dimi yemeyincede cocuklara iyi bakcakmisim dikkat etmiyomusum ben suclu oluyorum bak bende ne anlatiyim arefe gun buna ddimki ekmek al 1tane ddim ee ne gerek varmis nasilsa yarin annemlere felan gotcekmisiz evdemiymisiz sankid gerek yokmus yaa sen al bayramda heryer kapali olur acikirsak acmi durcaz dedim bu gitmis markete kafasina yer etmedi ya o ekmek almadan gelmis ee ben unuttum gidiyimmi diyo bide gitme dedim neyse ertesi gun annemlere felan gittik bayramin ikinci gunu oldu pogaca kek felan yapmistim pogacada igrenc olmus zaten kendide dedi kotu olmus diye annemler geldi onlari yedik patates felan kizarttim ama azcik yedik tum gun okadar yedik ee gece oldu ben acliktan oluyorum kendide acikti habire sadece aciktim diyo kalkip biseyler yapmiyo getirdi o igrenc pogacalari yedik mecburen acliktan benimkinden ben birtane kaldi oda bana denk geldi saniyodumama malesef bir tane daha varmis canim bunlari surekli gidecz biz mcbur halimize bin sukur hem yapmayip hemde niye yapmadin diye bagirip cagiran bi tipte olabilirdi

Benim kozalak hala gelmedi, aradim dedim 24 saat oldu seni seni gormeyeli aaa olurmu sabah ben giyinirken gorustuk yaa diyor toplasan 10dk etmez.. Uyuz iste , yemek yaptim canim bile istemiyor tek yemek napiyim..

Benim kozalak hala gelmedi, aradim dedim 24 saat oldu seni seni gormeyeli aaa olurmu sabah ben giyinirken gorustuk yaa diyor toplasan 10dk etmez.. Uyuz iste , yemek yaptim canim bile istemiyor tek yemek napiyim..

koy kuzu yemek resimlerini birlikte yiyelim....
alma icerii kilitle kapilari
saka bir yana bebis dogsun istesede gezemicek ztn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…