- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #29.841
Benim kozalak hala gelmedi, aradim dedim 24 saat oldu seni seni gormeyeli aaa olurmu sabah ben giyinirken gorustuk yaa diyor toplasan 10dk etmez.. Uyuz iste , yemek yaptim canim bile istemiyor tek yemek napiyim..
günaydın kızlar nasılsınız
burcucum takma sen kafana şu saatten sonra bebeğine odaklan bak artık doğuma sayılı zaman kaldı stresten üzüntüden bi terslik olmasın canım benim
sık dişini 2 ay sonra nereye gidersen git diyeceksin bebeğini görünce kozalak aklına bile gelmeyecek
kızlar ben öldüm bittim mahvoldum yaaa
malum biliyosunuz 2 aydır yumurtam gelişmediği için klomen kullanıyodum
geçen ay pek bi etkisini anlamadım sadece biraz mide bulantısı ve sivilce yapmıştı
ama bu ay resmen öldüm
bugün son günüm olmasına rağmen ben içemeyecek duruma geldim
mide bulantım hiç geçmiyo sırt üstü yatamıyorum mide bulantımdan sürekli 2 büklüm yatıyorum
kasıklarıma ve göğüslerime sancı giriyo
kasıklarıma günde 8-10 defa yokluyo ama göğüslerimde son 3 gündür ara ara sızı giriyo
sürekli uyuyasım var ama uykuya yatınca huzursuzum kendi kendime ağlamaya başlıyorum
ve bunlar klomen kullanmaya başladığımdan beri var daha önce bişeyim yoktu
p.tesi doktora söylicem bunları zaten bu ay olmazsa bidahaki ay kullanmak istemiyorum artık mahvoldum 2 aydır yaa
klomen kullanıp böyle etkiler gören varmı aranızda
burcucum takma sen kafana şu saatten sonra bebeğine odaklan bak artık doğuma sayılı zaman kaldı stresten üzüntüden bi terslik olmasın canım benim
sık dişini 2 ay sonra nereye gidersen git diyeceksin bebeğini görünce kozalak aklına bile gelmeyecek
geçen ay pek bi etkisini anlamadım sadece biraz mide bulantısı ve sivilce yapmıştı
ama bu ay resmen öldüm
mide bulantım hiç geçmiyo sırt üstü yatamıyorum mide bulantımdan sürekli 2 büklüm yatıyorum
kasıklarıma günde 8-10 defa yokluyo ama göğüslerimde son 3 gündür ara ara sızı giriyo
sürekli uyuyasım var ama uykuya yatınca huzursuzum kendi kendime ağlamaya başlıyorum
p.tesi doktora söylicem bunları zaten bu ay olmazsa bidahaki ay kullanmak istemiyorum artık mahvoldum 2 aydır yaa
canım geçmiş olsun biliyosun ben 4 ay kullandım ama bu dediklerinin hiçbirisi olmadı ve böyle şeyler olanda hiç duymadım bende sadece yumurtam çatlayacağı zaman iki büklüm dolaşacak kadar aşırı kasık ağrım oluyodu acaba senin yumurtaların erken oluşuyoda erken çatlıyo o yüzdenmi bu etkiler bu kadar erken oluyo dicem ama pek mantıklıda gelmedi bu fikir geçen aydan sorsaydın doktora keşke ama bu ay muhakkak sor belki aksi tesir felan yapıodur kötü etmesin iyice
gunaydin hanimlar ,
cnm ilacin yan etkilerini arastirdin mi internetten fln... yani bukadar cok yan etkisi olmasi muhtemel mi?
yalniz hamilelik alistirmalarinida yapmis olmussun
okudum canım ilacın etkileriymiş.
ben hamileliği yaşadığım için bi kere alışkınım o etkilere ama bu hamilelikten çok farklı sanki zehirlenmişim gibi elim ayağım titriyo ter boşalıyo
okudum canım ilacın etkileriymiş.
ben hamileliği yaşadığım için bi kere alışkınım o etkilere ama bu hamilelikten çok farklı sanki zehirlenmişim gibi elim ayağım titriyo ter boşalıyo
Günaydın kızlaarr. Bugün burası pek sessiz. herkeste son iş günü heyecanı var herlde. :) Cumamız mübarek olsun. Rabbim tüm dileklerimizi dualarımızı kabul etsin inşallah
Evde yata yata günleri de karıştırır oldum. biz bugün yine Ankara yolcusuyuz. yarın görümcemin nişanı var onu da bi atlataydık hayırlısıyla rahat ericez. zaten zar zor bi elbisenin içine girdim. İnşallah nişan boyunca fermuarı patlamaz
bide dün bir arkadaşımın bebek haberini aldım. eşinin ailesinde genetik olarak bebek olamama sorunu varmış doktora filn gittiler ama doktor biraz vakit geçsin sonra bakarız sorun olup olmadığına demiş. çok şükür hiç bir müdahaleye gerek kalmadan hamile kalmış.
Rabbim yaşamak isteyen herkese yaşatsın. Rabbim ol dediğinde olmayacak şey yok. Yeter ki içimizdeki umut bitmesin
Yaa birak yemk hazirlamayi adam hazir yemge yarim saat sonra geliyo hiiic bisey onemli degil dedigin gibi bide niye yapiosun diye azarlamasi deli ediyo ve cok haklisin millette ayy ne sessiz adam kadinda parmaginda oynatiyo adamcagizin sesi cikmiyo diye dusunuyo ama bilmiolarki biz me bur oldugumuz icin yapioruz herseyi ve herseyin sorumlulugu uzerimizde oluncada surekli dol dolup patliyoruz yemek yok diyorum gerek yok peynir domates yeriz diyo kalkip kim hazirlicak bekliyoz oyle zaten kalkip kahvalti hazirlayabilecek durumda olsam yemek yaparim dimi yemeyincede cocuklara iyi bakcakmisim dikkat etmiyomusum ben suclu oluyorum bak bende ne anlatiyim arefe gun buna ddimki ekmek al 1tane ddim ee ne gerek varmis nasilsa yarin annemlere felan gotcekmisiz evdemiymisiz sankid gerek yokmus yaa sen al bayramda heryer kapali olur acikirsak acmi durcaz dedim bu gitmis markete kafasina yer etmedi ya o ekmek almadan gelmis ee ben unuttum gidiyimmi diyo bide gitme dedim neyse ertesi gun annemlere felan gittik bayramin ikinci gunu oldu pogaca kek felan yapmistim pogacada igrenc olmus zaten kendide dedi kotu olmus diye annemler geldi onlari yedik patates felan kizarttim ama azcik yedik tum gun okadar yedik ee gece oldu ben acliktan oluyorum kendide acikti habire sadece aciktim diyo kalkip biseyler yapmiyo getirdi o igrenc pogacalari yedik mecburen acliktan benimkinden ben birtane kaldi oda bana denk geldi saniyodumama malesef bir tane daha varmis canim bunlari surekli gidecz biz mcbur halimize bin sukur hem yapmayip hemde niye yapmadin diye bagirip cagiran bi tipte olabilirdi
ama bu ay resmen öldüm
yiğidin malı meydanda da heryerim yavaş yavaş çatlıyoayy çok güldüm patlamaz patlamaz merak etme olurda patlarsa yiğidin malı meydanda ne var dersin:))) iyi yolculuklar canım aman dikkat et kendined bebişimizede kıyafetlere girememe konusunda arkandan emin adımlarla geliyorum şimdiden herşeyim sıkıyo ki benim bütün kıyafetlerim normalde bol gelirdi:))
arkadaşın içinde çok sevindim rabbimin hikmeti işte demekki neymiş ümitsizlik yokmuş :119:
kızlar ya benm karnım cok agrıo belımde agrımaya basladı ıkı gundur kılo aldıkca belım tartamamaya mı basladı acaba :S
ay ne mızmız oldum ya off
su 2 ayıda saglıkla bı atlatsaydık
ayy sorma be canım aynen bız bunları yan yana getırsek nasıl ıı anlasırlar he
neyse halımıze sukr edıp ınsallah ıı gunler bızı beklıor dıyetek devam edelım yolumza :)
canım ya gecmıs olsun dıkkat et kendıne lutfen ebnce ara doktoru sor en kötü
belkıde kullanma kes der gercı bıtmıs ama :S
ayy kizlar yaa gun gecmek bilmiyor...
cuma yaa bugun saatler gecmez artik...
kızlar ya benm karnım cok agrıo belımde agrımaya basladı ıkı gundur kılo aldıkca belım tartamamaya mı basladı acaba :S
ay ne mızmız oldum ya off
su 2 ayıda saglıkla bı atlatsaydık
Günaydın kızlaarr. Bugün burası pek sessiz. herkeste son iş günü heyecanı var herlde. :) Cumamız mübarek olsun. Rabbim tüm dileklerimizi dualarımızı kabul etsin inşallah
Evde yata yata günleri de karıştırır oldum. biz bugün yine Ankara yolcusuyuz. yarın görümcemin nişanı var onu da bi atlataydık hayırlısıyla rahat ericez. zaten zar zor bi elbisenin içine girdim. İnşallah nişan boyunca fermuarı patlamaz
bide dün bir arkadaşımın bebek haberini aldım. eşinin ailesinde genetik olarak bebek olamama sorunu varmış doktora filn gittiler ama doktor biraz vakit geçsin sonra bakarız sorun olup olmadığına demiş. çok şükür hiç bir müdahaleye gerek kalmadan hamile kalmış.
Rabbim yaşamak isteyen herkese yaşatsın. Rabbim ol dediğinde olmayacak şey yok. Yeter ki içimizdeki umut bitmesin
aranıza yeni katıldım aslında çoçuk çalışmalarına başladığımız günden beri takip ediyorum burayı:) gülümsedim ama tam 10 aydır( ilk defa yazıyorum bu başlık bana çok uygun o yüzden buraya yazdım hadi hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?