HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Benim kozalak hala gelmedi, aradim dedim 24 saat oldu seni seni gormeyeli aaa olurmu sabah ben giyinirken gorustuk yaa diyor toplasan 10dk etmez.. Uyuz iste , yemek yaptim canim bile istemiyor tek yemek napiyim..

çok sık görüşüyoruz seninle bu kadar içli dışlı olmayalım diyeydin kozalak bunlar yaaa hepsi aynı kendini zorlayıp kızcığınla birlikte yeseydin canım

günaydın kızlar nasılsınız

burcucum takma sen kafana şu saatten sonra bebeğine odaklan bak artık doğuma sayılı zaman kaldı stresten üzüntüden bi terslik olmasın canım benim
sık dişini 2 ay sonra nereye gidersen git diyeceksin bebeğini görünce kozalak aklına bile gelmeyecek

kızlar ben öldüm bittim mahvoldum yaaa
malum biliyosunuz 2 aydır yumurtam gelişmediği için klomen kullanıyodum
geçen ay pek bi etkisini anlamadım sadece biraz mide bulantısı ve sivilce yapmıştı
ama bu ay resmen öldüm
bugün son günüm olmasına rağmen ben içemeyecek duruma geldim
mide bulantım hiç geçmiyo sırt üstü yatamıyorum mide bulantımdan sürekli 2 büklüm yatıyorum
kasıklarıma ve göğüslerime sancı giriyo
kasıklarıma günde 8-10 defa yokluyo ama göğüslerimde son 3 gündür ara ara sızı giriyo
sürekli uyuyasım var ama uykuya yatınca huzursuzum kendi kendime ağlamaya başlıyorum
ve bunlar klomen kullanmaya başladığımdan beri var daha önce bişeyim yoktu
p.tesi doktora söylicem bunları zaten bu ay olmazsa bidahaki ay kullanmak istemiyorum artık mahvoldum 2 aydır yaa

klomen kullanıp böyle etkiler gören varmı aranızda

canım geçmiş olsun biliyosun ben 4 ay kullandım ama bu dediklerinin hiçbirisi olmadı ve böyle şeyler olanda hiç duymadım bende sadece yumurtam çatlayacağı zaman iki büklüm dolaşacak kadar aşırı kasık ağrım oluyodu acaba senin yumurtaların erken oluşuyoda erken çatlıyo o yüzdenmi bu etkiler bu kadar erken oluyo dicem ama pek mantıklıda gelmedi bu fikir geçen aydan sorsaydın doktora keşke ama bu ay muhakkak sor belki aksi tesir felan yapıodur kötü etmesin iyice

gunaydin hanimlar ,

cnm ilacin yan etkilerini arastirdin mi internetten fln... yani bukadar cok yan etkisi olmasi muhtemel mi?
yalniz hamilelik alistirmalarinida yapmis olmussun

prospektüsünü okudum bide netten biraz araştırdım bu yan etkileri yapıyomuş normalmiş. hatta bu sitede bile böyle yan etkileri görenler varmış tövbe olsun bidaha kullanmam bunu ben yemek yiyemez oldum ya

gunaydin hanimlar ,

cnm ilacin yan etkilerini arastirdin mi internetten fln... yani bukadar cok yan etkisi olmasi muhtemel mi?
yalniz hamilelik alistirmalarinida yapmis olmussun

okudum canım ilacın etkileriymiş.
ben hamileliği yaşadığım için bi kere alışkınım o etkilere ama bu hamilelikten çok farklı sanki zehirlenmişim gibi elim ayağım titriyo ter boşalıyo

ben hamileliği yaşadığım için bi kere alışkınım o etkilere ama bu hamilelikten çok farklı sanki zehirlenmişim gibi elim ayağım titriyo ter boşalıyo

çok geçmiş olsun canım yaa sende yani okadar kötü oldun inatla ne diye devam ediyosun ilaca ki bünyen zaten zayıf neyseki bitmiş inş bidaha içmenede gerek kalmaz zaten

canıım geçmiş olsuunn.. herşeyden önce o mide bulantısı ne nalet bişey yaa ( İnşallah hemen geçer gider. sen doktoruna gidince bahset bakalım bu durumunu. Hayır zaten bünyen zayıf senin bu etkileri bu şekilde hemen görmen çok normal. dinlen bol bol. mide bulantını giderecek şeyler ye iç. bide klima altında fazla durma!

ozaman sana yarardan cok zarari var bunun. her ay bunlari yasamak... yada ilactan ilaca fark vardir...
ne bilim suan kullanidigin marka ile diger markalar arasi fark olabilir... nasil bir ilac onu bilmiyorum ama...
bu kadar vucudunu hirpalamasi dogru gelmiyor bana

Günaydın kızlaarr. Bugün burası pek sessiz. herkeste son iş günü heyecanı var herlde. :) Cumamız mübarek olsun. Rabbim tüm dileklerimizi dualarımızı kabul etsin inşallah
Evde yata yata günleri de karıştırır oldum. biz bugün yine Ankara yolcusuyuz. yarın görümcemin nişanı var onu da bi atlataydık hayırlısıyla rahat ericez. zaten zar zor bi elbisenin içine girdim. İnşallah nişan boyunca fermuarı patlamaz
bide dün bir arkadaşımın bebek haberini aldım. eşinin ailesinde genetik olarak bebek olamama sorunu varmış doktora filn gittiler ama doktor biraz vakit geçsin sonra bakarız sorun olup olmadığına demiş. çok şükür hiç bir müdahaleye gerek kalmadan hamile kalmış.
Rabbim yaşamak isteyen herkese yaşatsın. Rabbim ol dediğinde olmayacak şey yok. Yeter ki içimizdeki umut bitmesin

ayy çok güldüm patlamaz patlamaz merak etme olurda patlarsa yiğidin malı meydanda ne var dersin:))) iyi yolculuklar canım aman dikkat et kendined bebişimizede kıyafetlere girememe konusunda arkandan emin adımlarla geliyorum şimdiden herşeyim sıkıyo ki benim bütün kıyafetlerim normalde bol gelirdi:))

arkadaşın içinde çok sevindim rabbimin hikmeti işte demekki neymiş ümitsizlik yokmuş :119:

ayy sorma be canım aynen bız bunları yan yana getırsek nasıl ıı anlasırlar he
neyse halımıze sukr edıp ınsallah ıı gunler bızı beklıor dıyetek devam edelım yolumza :)

canım ya gecmıs olsun dıkkat et kendıne lutfen ebnce ara doktoru sor en kötü
belkıde kullanma kes der gercı bıtmıs ama :S

kızlar ya benm karnım cok agrıo belımde agrımaya basladı ıkı gundur kılo aldıkca belım tartamamaya mı basladı acaba :S
ay ne mızmız oldum ya off
su 2 ayıda saglıkla bı atlatsaydık

yiğidin malı meydanda da heryerim yavaş yavaş çatlıyo harita gibi olucam yakında sen çatlamaya başlamadan sür yağlı ne bulursan. ben göğüslerim için çok geç kaldım daha 2. aydan çatlıyolardı.
ahh o kıyafet sıkıntsı yok mu :) geçen pantolonlaımı deneyim dedim olmadı. ama doğumdan sonra görüşcez hepsiyle :) eski fit vücuduma dönücem :)

kızlar ya benm karnım cok agrıo belımde agrımaya basladı ıkı gundur kılo aldıkca belım tartamamaya mı basladı acaba :S

sık dişini canım benim. inşallah 2 ayda su gibi gelip geçicek. az kaldı :)

aranıza yeni katıldım aslında çoçuk çalışmalarına başladığımız günden beri takip ediyorum burayı:) gülümsedim ama tam 10 aydır( ilk defa yazıyorum bu başlık bana çok uygun o yüzden buraya yazdım hadi hayırlısı...

sorma valla artık belediye gelir çöp ev diye ayy şimdi bi hayal ettim ikisini birarada kıyafetlerini felan ıyy 1 haftalık kıyafetleri havalandırırlar koklayıp aradan seçerler giyerler sonra bidaha:))) açlıktanda ya duvarları kemirirler yada evde hazır yemek paketleri yığın olur:)) ama elektrik su doğalgazın kesileceği kesin bişey:))

ayy kizlar yaa gun gecmek bilmiyor...
cuma yaa bugun saatler gecmez artik...

aynen canım yaa bide uykusuzum ve başım ağrıyor hiç geçmiyo zaman

canım ne mızmızlanması tabiki söylicen yine iyisin valla bide işe gidiyosun allah kolaylık versin karnını bilmiyorum ama bel ve bacak ağrısı son aylarda çok fazla olan bişeymiş uff ya inş uzun sonuna kadar felan sürmez hemen geçer bacaklarını felan uzatamazmısın iş yerinde ben valla ayakkabılarıma dayanamıyorum hastane terliklerinden aldım işe gelir gelmez onları giyiyorum ve ayaklarımıda biligasay kasasının üzerine uzatıyorum

kız o dugun dernek ısı hıc zevklı olmuor hamıle ıken
bende 16 haftamda ıdım gercı zor bela oldum kıyafetın ıcıne senın hesap ama allahtan 7 8 aylık degılmıs dedım sonra ıyıce sısıosun cunku sekıl kayıyor ıyıce
bu arada bende 4 ay ıken belımde catlama ısaretlerı oldu ama cok sukur durdu krem sart bella dıe bı catlak kremı suruorum doktor once lıerac demıstı onu surdugum halde catladım bella baya durdurdu bu arada yaglar kıllanma yapıor bılgınıze

hosgeldın hayırlısı olsun ınsallah ugurlu gelırız topık olarak sana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…