HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

aynen elektrık su dogalgaz kesılıer belkı netı oderler onuda mecburıyetten
kız ben ayın 1 ınde verıordum kartını odesın dıe parayı hatta unutacagını bıldıgım ıcın ılla hesap kesımı bekleme erkenden ode borcun sabıt zaten dıyordum yınede ayın 25 ınde olan faturayı her ay gecıktırıp bıde faız odetıordu bıze
daha bır ft odedıgını gormedım bıde lafa gelseler bız ne yapıoruz kı

bunlar dondurulmus yemek bıle yapmayı beceremezler kı
anca yumurta kırıp yerler yada bıskuvı kek falan hazır corba yaptıkları gunde mantı acmıs kadar havaya gırerler

ben 2 aydır ayakkabı gıyemıorum cnm ayaklarım sıs hep benım artık ayaklarım sıstı dedıklerım aslında ekstra davul oldukları zaman cunku hep sıs ayakkabılar falan olmuor asla
parmak arası su son zamanlarda bedava dagıtmıslar gıbı herkesın gıydıgı terlıkler var ya bılekten kemerlı onlardan aldım etege pantolona tayta sorta herseye gıyıyorum onu bayramda bıle terlıksı olarka gezdım

masamın karsısına da cektım bır sandalye uzatıorum ama odaya sureklı gıren cıkan oluor yada bırseyler ıstıorlar o yuzden sureklı uzatamıorum rahatısz oluyorum gnde toplasan 1-2 saat ama oda ıı gelıor bazen baya yogun oluorz ozaman uzatamıorum o gunlerde ayaklarım aksam uyusuyor hanı yer sofrasında oturunca uzerıne basamazsın ıgneler batar ya oyle oluyor
bu aksamda sırkette partı var bahcede mangal partısı verıcekler tum patronlar burada yurtdısındakı bıle geldı oglu falan calısanlarda burada bakalım nasl gecıcek eve gıtmek 10 u bulur hadı hayırlısı dıyelım

benimki güya üniversitedeyken türlü ve pilavı çok güzel yapıomuş evlendiğimizden beri yapacak hala evdede bitek yumurta kırar onuda ben herşeyi hazırlarım hadi yumurtayı kır derim eline veririm öyle kırar tuzunu felan bana attırır yine dondurulmuş mındurulmuş bizimkiler töbe yapmazlar en iyi ihtimal dediğim gibi gidip siparişi almaya kapıya gitmeye yada sipariş vermek için telefon açmaya üşenmezlerse hazır yemek sipariş verirler en büyük yapacakları şey bu bizimde faturalar sayesinde hep kalıyodu hatta birinde neti 3ay ödememiş kesildi en son otomatik talimat verdim kurtuldum her ay strese giriyodum yoksa

aman nolcak neyle rahat ediyosan onu giycen tabi valla ben o beyaz hastane terlikleriyle dolaşıyorum önemli biri gelmedikçede ayakkabımı giymiyorum sonra sıkıntısını ben çekiyorum çünkü iki gün bi topuklu ayakkabı giyiyim dedim anaam ayaklarım mahvoldu düz taban giyemeyen ben artık mümkün değil azcık topuklu giyemiyorum akşam dikkat et canım sakın kalkma oturduğun yerden çekil bi köşeye kim naparsa yapsın şimdi büyük patronlarda gelceklermiş artık gösterişe felan kalkışırlarsa oralı olma hiç paşamızıda anneciğinide yorma

hoşgeldin canım. İnşallah Rabbim gönlüne göre verir. Topiğimiz uğurlu gelir :))

valla bilmiyom yaşayıp görücem nasıl gelicek fazla ayakta durunca belim filn ağrıyo inşallah orada tutmaz. :) bella kremi mi ayy bende alayım belkim göğüslerimdekini azaltır. ben şuan kakao yağının katı olanını kullanıyorum. biraz azalttı gibi ama durup durup hiç olmayacak yerlerimde olmaya başladı bende alayım o bella dan eczaneden mi aldın ?

İrem kızzz bu arada oğlun olacakmış hayırlı olsun
Valla benim içime senin oğlun olacak diye doğuyordu hep
Cinsiyeti belli olmayanlardan ebdanınki de erkek olacak, hülyanın bir kız bir oğlan bence
Bakalım tutacak mıı
Cimcimenin de 3 vakte kadar kızı olacak bendenn demesiiiii

Hosgeldin canim...bu topik cok ugurlu gelsin sana...cogunluk hamile kaldi...

Canım ben 6 ay kullandım klomen hiç böyle etkiler görmedim sadece aksıklarım ağrıdı yumurtlama zamanı başka hiçbir etkisini görmedim, sen doktora sor aynı etkıde bir ilaç daha veardı belkı onu verir serpohen miydi neydi

canım hoşgeldin, umarım en yakın zamanda guzel haberlerini alırız

kızlar bu arada benden ilk gunden beri parçalar geliyo acaba soğan kürünün etkilerinimi görüyorum ,,ayyyy inşallah içim temizlenıyodur bebişime yer hazırlanıyodur

Sogan kuru cok iyi geliyor... bende uyguladim. ikinci kuru yaoarken hamile oldugumu ogrendim...insallah senjnde olur canim..

mrb kızlar bende 10 aylık evliyimm ve korunmuyoruzz her ay bir umut bekliyoruz polikistk over gözüküyodu ama hormonlarımda adetimde normal doktorum biraz daha bekleyelim dedii ne yapmalıyımm

Sogan kuru cok iyi geliyor... bende uyguladim. ikinci kuru yaoarken hamile oldugumu ogrendim...insallah senjnde olur canim..

ayyyy ağzıdnan bal damlıyo,bende ikinci küre başlicam 7. gün geçen ay yaptım 15 gün ayyy heycanlandım şimdiii inşallahh bende haberimi alırım soğan çocuğu olur benımkiside

mrb kızlar bende 10 aylık evliyimm ve korunmuyoruzz her ay bir umut bekliyoruz polikistk over gözüküyodu ama hormonlarımda adetimde normal doktorum biraz daha bekleyelim dedii ne yapmalıyımm

canım pcoslu olarak gorunuyosun ilaç vermedimi doktor? belki doğal yoldan olması ıcın beklemek istemıstır ya başka bı doktora git ya da 2 ay daha dene 1 seneyı doldurmus oluyosun cunku ama beklemek ıstemıyosan doktoruna yumurta geliştirici almak ıstedıgını soyle pcoluysan bu ilaç -hızlandırabılır bişeyleri gerçi bende işe yaradımı hayır ama olsun herkes bir değil

Kuzuu birgün benim eve de bir el atsana yaa her yer her yerde. Nasıl üşengeç bir avradım ben yaa
Haftaya beyim gündüze geçince ben de mis olacam şimdi evdeyken bişi yapamıyorum

hatun sen 625 değilmiydin bee ne zaman 828 oldun ne bu rakamlarla arandaki ilişki
bende yapamamıştım ne zamandır. bugün can sıkıntısı bi süpürge tutayım diye başladım bi baktım cam siliyorum heryer parlıyo

o 3 vakit nedir canım 3 hafta 3 ay 3 yıl
3 hafta olsun bari :26:

yaaaa :84::84: temizlik deme ....
hala elimi suremedim... kadinin da alamanyadan misafirleri gelmis bu hafta ekti beni
arka o da utulencek esyalarla doldu...
resmen cop ev haline gelmek uzereyiz... :18:

hamile olsam elimi sürmem şimdi can sıkıntısından yapıyorum kocama kalsa kadın gelecek ama ben elim ayağım tutuyoken kendim yaparım diyorum

bu akşam bitiyo zaten canım bu yüzden sormadım p.tesi gittiğimde söylicem eğer yine bebeğim gelmezse o zaman bırakcam artık ilaç kullanmak istemiyorum oluruna bıraktım zaten ben eskisi kadar takmıyorum.

soğanı kullanırken bendede öyle olmuştu için temizleniyo canım

Ne 625 i bee ben su_sisesi şişem gitti sayım geldi
O 3 vakit 3 hafta olabilir en geç 3 ay olabilir gibime geliyorrrr

Ne 625 i bee ben su_sisesi şişem gitti sayım geldi
O 3 vakit 3 hafta olabilir en geç 3 ay olabilir gibime geliyorrrr

heeee peki anacım tanıyamadım pardon yani
valla 3 hafta olsun lütfen 3 aya kalırsa şansını kaybeder ekimde iş arayışlarına giriyorum en geç kasımda çalışan bi hatun olasım var iş bulursam 2 sene yapmam çocuk

ayyy canım inşallah öyle oluyo gibi geldi bana da ama hayret bugun 3. günümdeyim ağrım sancım olmuyo ama parçaar geliyo , bakalım doktorum ne dicek o değilde ben bugün eşimle konuşcam doktora gitmesi için bakalım neler olacak, ya buraya çok moralli gelicem ya da moralsiz sıkı tutunun dua edin guzel bı konusma geçireyim,onun test sonuclarını görürde içim rahatlarsa gerisi bana kalıyo,önce allahın takdiriyle valla istemekten hiç vazgeçmicem

Yok yok gerek kalmayacak bak gör
Sen de artık umutla doğurmayı bekleyenler kulübüne katılacaksın ardından ben deeee

canım parçaların soğandan içini ferah tut
birde eşinle konuşmadan önce abdest al ona çaktırmadan suratına karşı her biri besmele ile 17 ihlas-ı şerif oku ve yüzüne karşı çaktırmadan üfleyerek YA RABBİ (burda kocanın adını söyle) BANA KARŞI AĞZINI BAĞLA DİLİNİ TUT TATLI DİLLE ÇÖZELİM MESELEYİ de. dualarım seninle canım hadi bakalım hayırlı haberlerle dön

Yok yok gerek kalmayacak bak gör
Sen de artık umutla doğurmayı bekleyenler kulübüne katılacaksın ardından ben deeee

ahahahaaaa öyle bi kulüp olsa keşke

eneee tamam öle yapayım ama reglim ya şimdi abdest almak ironik olmazmı yoksa reglimin geçmesinimi bekleyeyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…