- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #29.881
eneee tamam öle yapayım ama reglim ya şimdi abdest almak ironik olmazmı yoksa reglimin geçmesinimi bekleyeyim?
o zaman abdestsiz oku baktın konuşamıyosunuz reglin geçince tekrar denersin
canım benim çok saol bi deneyeyim bakalım bu akşam sonuclar ne olacak,öyle ya da böle o doktora gidilecek başka çıkar yolu yok
cnm sen niye once kendinin doktor sonuclarini beklemiyorsun?
hani bu arada da yavas yavas esini alistirirsin o konu hakkinda...
aceleyle hareket etme...
bak cimcime de yol gosterdi... onu da yapabilcegin bir zamani bekle derim ben... :26:
yaw kizlar bu arada nolcak benim halim.... doktor esimi bile uyardi tuzlu yok diye...
benm cnm hep tuzlu istiyor... bol tuzlu ayran ... ekstra tuzlu cekirdek - cips
cubuk krakerler bile bol tuzlu baharatli olanlardan... patates kizartmasi tuzlu ....
tursu - yesil zeytinin bile suyunu ictim yaa...
hele ayrana bayiliyorum... bi akil verin bana yoksa simdiden odem yapmaya baslicam :18:
bide gunde bir dondurma
Kız topigin sahabi sensin yaz admine başlığın adı değişsin UMUTLA DOĞURMAYI BEKLEYENLER ve diğerleri olsun ki biz de barinalimcanım parçaların soğandan içini ferah tut
birde eşinle konuşmadan önce abdest al ona çaktırmadan suratına karşı her biri besmele ile 17 ihlas-ı şerif oku ve yüzüne karşı çaktırmadan üfleyerek YA RABBİ (burda kocanın adını söyle) BANA KARŞI AĞZINI BAĞLA DİLİNİ TUT TATLI DİLLE ÇÖZELİM MESELEYİ de. dualarım seninle canım hadi bakalım hayırlı haberlerle dön
ahahahaaaa öyle bi kulüp olsa keşke
canımcım çünkü eşimin küçükken testis ameliyatı geçirdiğini geçenlerde tesadüfen öğrendim o yüzden kaygılıyım, doktordan once onun sonuclarını alırsam ve onda bi problem yoksa o zaman ne gerekiyosa yaptırırım doktora sebep benim pcoslarımsa başka çare bulurum, çokta acele etmiş sayılmam 1 sene oldu çünkü artık içim rahat değil o ameliyatı öğrendim öğreneli
tuzluyu kes nolur valla çok şişersin gereksiz yere, ekşili şeyler ye ama tuzu azalt lütfen bende çok tuzlu yerdım ama zararını bıldıkten sonra yemeklerıme attıgım tuzu yarı yarıya azalttım bebişin ve kendin için bebişi düşünürsen kolayca kesersin
canımcım çünkü eşimin küçükken testis ameliyatı geçirdiğini geçenlerde tesadüfen öğrendim o yüzden kaygılıyım, doktordan once onun sonuclarını alırsam ve onda bi problem yoksa o zaman ne gerekiyosa yaptırırım doktora sebep benim pcoslarımsa başka çare bulurum, çokta acele etmiş sayılmam 1 sene oldu çünkü artık içim rahat değil o ameliyatı öğrendim öğreneli
tuzluyu kes nolur valla çok şişersin gereksiz yere, ekşili şeyler ye ama tuzu azalt lütfen bende çok tuzlu yerdım ama zararını bıldıkten sonra yemeklerıme attıgım tuzu yarı yarıya azalttım bebişin ve kendin için bebişi düşünürsen kolayca kesersin
Kız topigin sahabi sensin yaz admine başlığın adı değişsin UMUTLA DOĞURMAYI BEKLEYENLER ve diğerleri olsun ki biz de barinalim
Ne 625 i bee ben su_sisesi şişem gitti sayım geldi
O 3 vakit 3 hafta olabilir en geç 3 ay olabilir gibime geliyorrrr
Kiz sen misin bende swni yeni katildin zannettim
valla zaten senin nickinin hikayesini hep merak etmiştim,ne alaka diyeTeşekkür ederim kızlar valla o nicki alırken etrafima baktım sisem vardı yanımda yaziverdim.sonra pişman olup daha oturaklı bu nickle değiştirdim:))) uğur getirsin insalahhh
ozmzn is degisir tatlim tabii... en dogrusu olur esininde en kisa zmNda dr gitmesi
yalniz esini stresse sokanda bu konu olabilir
canım beni yanlış anlama ama kocam çok düşüncesizmiş. kaç yıllık evlisiniz neden sana en başında söylemedi bu durumu neden saklama ya da konusunu açmama gereği duymuş anlamıyorum. aynı durum senin başına da gelebilirdi ve sen ameliyat olmuş olabilirdin o zaman eşinde senin gibi tesadüfen öğrenseydi ne tepki verirdi acaba.
bence sen bu akşam muhakkak konuş. baktın tersleniyo sen benden ameliyat olduğunu sakladın ben tesadüfen öğrendim bende gidiyorum zaten doktora ama sende gidersen daha çabuk yol alırız ya pes edip vazgeçelim yada umudumuzu yitirmeden bekleyelim falan de sen ona. kendine güven bu konuda sen sonuna kadar haklısın şuan ve sana kızmaya hakkı yok.
oluuuuuurrrrr o zaman diğer kızlarda geri gelecekse neden olmasın
su828
ay kız senmizin bende bu kim yahu acaba epeydir girmiyoduda benmi unuttum bu ismi acaba diye düşünüyorum habire sağolasın canım inş dediğin gibi bi kız bi erkek olur hayırlısıyla sende yeni isminle hoşgeldin tekrar inş sana uğurlu gelir ismin uğurunu müjdeni alırsın hemen
cimcime
ohh mis olmuş yine heryer ellerine sağlık iş konusunda bencede evden yapabileceğin bişeylere bak hergün git gel çok yorucu oluyo ki sen bide evde gönlüne göre temizliğini yapıyosun herşeyini yapıosun ee minik meleğinde inş gelcek zaten zor olmasın sana
tazebahar
naptın canım konuşabildinmi inş güzel güzel konuşmuşunuzdırda anlayışla kabul etmiştir eşin soğanda bendede ağrı sızı olmadan akıntı olmuştu faydası oluyo dmekki sanada
esra
kız o saatte ne balığı allah sizi netmesin emi tabi ohhh tatil gez keyfini çıkar gönlünce sabahlara kadar sokaklarda:)) öyle küçük bişey tuttum diye küçümseme kendini bak kimse tutamamış sen küçük müçük tutmuşsun bi tane:)))
kızlar bu arada 16.hafta cinsiyet öğrenebilir miyiz sizce?
cinsiyete takılıyorum falan sanmayın.
16.haftamız kurban bayramına denk geliyor,yani kozalağın doğum günü haftasına.
biz onun memlekette olucaz.ailesiye beraber,kalabalık olacak.
ben de diyorum ki,o hafta öğrenebilirsem şu tacyaprak ın pastasını çalayım.
hani kız olursa içi pembe,erkek olursa içi mavi çıkacak olan bir pastayla sürpriz yapayım herkese.
zaten hamile olduğmda kozalak her anımda yanımda olduğu için sürpriz falan olmamıştı,içimde patlamıştı
16 da göreblsem ne müthiş olurdu....
sense
canım doktorunda demiş zaten dikkat et bende tuzu basıyım istiyorum herşeye ama normaldede tuzlu yiyen biri olduğum için dikkat etmeye çalışıyorum çünkü özellikkle son aylarda tehlikeli olabiliyormuş erken doğuma kadar gidiyomuş fazla tuzlu yemenin sonucu doktor iyice sıfır tuz demeden biz azaltmaya bakalım yoksa hiç yiyemicez
sense
zeytin suyunu bile içmene kahkaha attım.
sonra dedim leeen kendin 11.haftada bakalım ne içeceksin deyip böle oldum
benim canım extra bişey istemiyor.tuzlu,tatlı falan.
yalnız yemede tatlı alışkanlığım değişti.
eskiden yemekten sonra mutlaka tatlı yemek isterdim.günde 1 çikolata yerdim.
şimdi hiiiçççç tatlı canım istemiyor,sıfır şeker gdiyorum.
ama extradan tuzlu da yemiyorum.
bu arada doktor diyet listesi verdi.
ben onları yesem kesin obez olurum
valla tatlim arada mart ayi topigini okumustum... 12. haftada fln 2'li test yapanlardan 2-3 kisi ogrenmis galiba cinsiyet...kızlar bu arada 16.hafta cinsiyet öğrenebilir miyiz sizce?
cinsiyete takılıyorum falan sanmayın.
16.haftamız kurban bayramına denk geliyor,yani kozalağın doğum günü haftasına.
biz onun memlekette olucaz.ailesiye beraber,kalabalık olacak.
ben de diyorum ki,o hafta öğrenebilirsem şu tacyaprak ın pastasını çalayım.
hani kız olursa içi pembe,erkek olursa içi mavi çıkacak olan bir pastayla sürpriz yapayım herkese.
zaten hamile olduğmda kozalak her anımda yanımda olduğu için sürpriz falan olmamıştı,içimde patlamıştı
16 da göreblsem ne müthiş olurdu....
kızlar dün arkadaşlarla dışardaydık bir tane arkadaşımın hamile olduğu haberini aldık ama çok entersan kızcagızın rahım agzı yarası varmıs onu yaktırmıs o sırada doktor demişki yumurtan var 2-3 gun once ilişkiye girdiysen hamile kalma olasılıgın var demiş kızda haytır en son 1 bucuk hafta once ilişki oldu demiş,sonra zaten yarayı yakınca 1 ay ilişkiyi yasaklamış yani kız o yumurtadan 1 bucuk hafta once ilişkiye giriyo ve hamile,kurban oldugum Allahım verecekse 12 gunmuş 14.günmüş önemli olmuyo demekki.ve kızcagız o sıra ıcınde negatıf dıye tomografı cektırmıs tonlarca mıgren ılacı ıcmıs falan zaten hamile kaldıgına da pek svinmemiş,ağlamış durmuş nasıl hamıle olurum dıye,en sonunda ben kızdım lütfen kendıne gel senin ağladığın o haberi almak için aylardır bekliyorum ve daha niceleri var nankörlük etme dedim.kısmet olunca demekki istemeden d eoluyo, bana dıyoki hele sen bi ben bebek ıstemıyorum de bak hemen nasıl oluyo
cimcime
canım biliyorsun ben de klomen kullandım 5 ay.
gerçekten kullanması zordu.ben de kasıklarımda inanılmaz ağrı yapıyordu,akıntım ped koymayı gerektirecek kadar çok oluyordu.
5.gün bitse de içmesem diye bekliyordum.
ama yumurtlama gününe kadar ağrı devam ediyordu.
onun dışında başka sorunum olmadı.
senin yan etkiler biraz daha çok sanki.günde kaç tane kullanıyorsun?
doktoruna söyle mutlaka.merak ettim ne diyecek...
belki klomen yerine başka bir türevini verir,rahatlarsın...
iş bulursam 2 yıl bebişe ara veririm demişsin...
niye öle düşünüyorsunuz canım?
bak çoğumuz çalışıyoruz ve bebiş sahibi olmak için didiniyoruz.
eğer istersen ikisini de götürebilirsin.
biri için diğerinden vazgeçmek zorunda değilsin.
bence çalışırken çok daha kolay zaman geçiyor.
hem kendini işe yarar hissediyorsun.
eczacılık da süper bir meslek.bence bebeğe takılmadan çalışmak istiyorsan çalış.
geleceği varsa o zaman da gelir.
zaten o bebiş yolda,her an haberini alıcaz diyorummmm.
canım onun bu konuyu bilhassa sakladığını düşünmüyorum,çünkü arkadaşınbebeiğininde aynı problemı oldugunu duyunca telefonda bişey olmaz bende ameliyat oldum düzeliyo dedi saklayacak olsa bu kadar rahat soylemezdi çünkü yurtdısında yaşıyodu o zamanlar ona herşey düzeldi denilmiş, saklamak amaçlısölemediğini düşnmüyorum açıkcası ama duymam ıyı oldu yoksa kendımde bişey arayıp duracaktım gerçi doktorum kesin bu sefer eşine de bakalım dicek ama olsun ben bu ayı boş geçirmek ıstemıyorum ben yumurtalayan kadar sonucları alırsam yumurta takibine giderim en azından,bakalım dün kaldı konuşamadım bugun inşallah konuşucam güzel sonuc alacagımı dusunuyorum konusma sonucunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?