HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

öğrenirsin hayatıım 14'de söylemişti bana 16,17.haftada da evet kesin kız bu demişti

Evet canım allah istedikten sonra bütün teoriler yalan bencede,darısı başımıza,
hülyacım cok fazla hareketsizlikte iyi değil ama biliyosun gerçi doktorunmu onerdi sana bunu bilmiyorum am amumkun mertebe kısa kısa yürüyüşler yap, kendini kötüye şartlandırma daha öncede demiştim benim görümcemde ikiz doğum yaptı 34.haftasına kadar rahatca tasıdı hıcbır hareketını kısıtlamadan,sağlıkla mutlulukla geçsin inşallah

içimde yaşadığım herşeyi anlatıcam ona bu akşam ,gerekirse gece yazarım size güzel sonuç doğuracagını ysanıyorum ama olamsa bile en azından içimde tutmicam bazı şeyleri onun rahatlaması gelir, herşey zamanla düzene yola girer

inşallah hayırlı haberlerle dönersin kuzum inanki senin kararlı olduğunu görünce oda değişir. içinde bişey kalmasın herşeyi pat pat söyle yüzüne o zaman ciddiyetin farkına varır. hadi bakalım bekliyoruzz

show tv ve fox'dan nefret ediyorum yaaaaa 7/24 doktorlar ve pis yedili diğer kanallardada bişey yok
galiba ben cumartesi pazardan nefret ediyorum :26:

inşallah canım, belkide kendı kafamda büyütüyorumdur belkide aynı şeyleri düşünüyoruzdur bilemem insanlar konuşa konuşa,
sen işe başlarsan eczacılık olacak sanırım peki eczane senin kendiinmi olacak

ay bende kız çocuklarını çok severim ama niyeyse hep ilk çocuğum erkek olsun derdim önceden beridir sanırım ben kendim abimin olmasını çok istediğimden hamile kalma düşüncesi gelince kız olsun felan demeye başladım hatta yanlış hatırlamıyosam ilk duyuncada kız gibi hissetmiştim tabi iki olduğundan haberim yoktu şimdilerde niyeyse kız çocuktan korkmaya başladım sankinkız çocuk yetiştirmek daha zormuş gibi geliyo neyse hayırlısı sağlıklı sıhhatli olsunlar inş hepimizinki benim arkadaşın abisinin beebğine erkek dediler 7. aya kadar isim bile koymuşlardı sürekli o isimle hitap ediyolardı bişey konuşurken sonra doktor küt diye kız dedi şok oldular dedim çocuk kimlik bunalımına girmesin:)))

seninkide bi iyiymiş iki tarafada uzak olalım diyo demekki normalde belki bu fikir iyi ama çocuk olunca işler çok değişir emanet etmeyi geçtim ee ilk çocuklarımız olcak ki ikincide bile yardım gerekiyomuş daha hiçbişeyin ne olduğunu bilmiyoruz annelerimiz büyük yardımcı keşke ankara oluverse

öğreniliyomuş 16da ama yanlış olabiliyomuş ama burcunun fikrini bende çalmayı düşünüyorum eşimde bana söyleme cinsiyeti süpriz olsun diyo bende böyle böyle yapcam dedim okadar seremoniye ne gerek var diyo ruhsuz:)) zaten yapsam bile kendi babamdan ve kayınpederimden utanırım ya baabları çağırmam gündüz yaparım yada kendimiz eşimle yaparız:)))hamilelik haberinde yapamadığımız süprizi belki şimdi yapabiliriz:))

nasip olunca herşey fasa fiso demekki inş isteyen herkese tez zamnda nasip olr bu güzel duygu

bu aralar cevremdekı tum hamiller cinsiyeti öğrenmek için tek başına doktora gidip eşine süpriz yapmayı planlıyo, bence her şeyin tadını çıakrın güzel süprizler yapın kendinizi şımartın şımartacagınız kadar

sense
canım öyle ağrı sızı gibi garip şeyler bendede oluyo inş kötü bişey değildir deyip önemsemiyorum seninkilerde önemli değildir inş merak etme senin yediğin tuzlu azcık bişeymiş hani benim hiçbşiey yiyemediğim dönem vardı ya ben ozaman büyük aile boyu olanlardan nerdeyse 1 pakete yakınını bitirmiştim geçenlerde yine yedim ama allahtan midem hassas herşeye ağrıyoda azıcık yedim ben domatesi çok yiyorum bide annem ekmiş mis gibi kokulu kokulu doğal bahçe domatesi tuzlayıp tuzlayıp yiyorum:)) benim durum senden vahimmiş yani:))

canımcım az yürüyorum felan diye sense yazmıştı karıştırmışın sanırımben yürüyüş konusunda sıkıntım yok çok şükür her 2-3 saate bir olmasada günde en az yarım saat mecbur yürüyorum ya eşimin kursa gidiyorum ya anneme gidiyorum bi şekilde yürüyorum:)) zaten benim hamilelik yürüyüşle başladı yurtdışında hayatım boyunca yürüdüğüm yolu toplasan ondan bile fazla yürümüşümdür hemde en tehlikeli milletin yatın hareket etmeyin felan dediği dönemlerde:))

evet canım olabilir bak biz hep soranlara hemen diyoduk daha çocuk istemiyoruz diye hatta ben içten içe istesemde eşim istemediği için daha düşünmüyoruz diyodum. sonra sürpriz bi şekilde hamile kaldım ve ne kadar çok istediğimizi farkettik. sadece konuşamıyoduk ikimizde istemiyoruz diye. inşallah eşinde seninle hemfikirdirde sonunda biran önce başlarsınız tedaviye
eczane kendimin olmayacak canım ben eczane teknisyeniyim imza yetkisi eczacıda olacak geri kalan tüm işler bana ait olacak

amaannn internetten turk fılmı seyret sende boşver onları ya da çık gez evde oturma ama havalarda çok sıcak

şimdi starda ayşecikle ömercik başladı
az sonra annem gelecek ondan çıkmıyorum belki o gelince çıkarız ben çamaşırları astım şimdi az sonra kururda ütüye geçerim daha yemek var oooffffff.....
burada çok rüzgar var sağanak yağış uyarısı veriyodu akşam haberler

ohhhhhhhh maşallah ay karıştırdım demekki pardon:18: hamilelerimiz bol olunca karıştırdık işte maşallah hepinize,yürüyün kalkın,oturun her sanıyesının tadını cıkarın inşallah bebişlerimiz dah adoğmadan dunya turuna başladılar

show tv ve fox'dan nefret ediyorum yaaaaa 7/24 doktorlar ve pis yedili diğer kanallardada bişey yok
galiba ben cumartesi pazardan nefret ediyorum :26:
kiz onlari haftaici bile vermiyolar mi
insanlarda bir alem izliyorlar ki devamli yayindalar...

yok tatlim ben kaptirdim da doktor carsamba gunu oyle diyince hemen kestim...
yoksa bir biraksam ooo ooo ... carsambaya kadar tatilde dahil yediklerim hamilelik boyunca yeter heralde

cnm sen eczacilik bile yapsam hamile kalmana sorun degil... dedigin gibi bayan icin rahat bir meslek...
bence hic plan yapma akisina birak... bakarsin calisiyorken kapini calar ufaklik...

ayy istanbul icinde yagis verdiler.. bizim burda da deli gibi ruzgar var.

geçenlerde eşimin bi arkadaşı bizim ikiz olcağını duyuna anlatmış bende size anlatıyım iki arkadaşlarmı birinin ççocuğu olmuş aradan 1 ay geçmiş diğerininde olmuş neyse birinin eşi ikinciye hamile kalmış yine sözleşmiş gibi diğerinin eşide hamile olduğunu öğrenmiş bunlar böyle sırayı bozmadan gidiyolarmış kadın ilerleyen zamanlarda bi kontrole gidiyoki bebkelr dördüz bitanesinde sorun varmış sonlandırılmış diğer üçü sapasağlam doğmuş 3tane erkek ilk çocuğuda erkekmiş 4erkek çocuğu olmuş kadının bir anda ve normal yolla tedavi felan değil:))))

EY güzel allahım verince veriyo işte maşallah valla arkadaşın hali zor ikizkenbile zor o 3üz üstelik artı bir erkek daha artı birde kcoası 5 erkek ve kendısı offf fena ama çok guzel evin tek prensesi olarak kalmış

veriyolarda bugün diğer kanallardada bişey yok haftaiçi onlarda bari bişey oluyodu pis yediliden nefret ediyorum doktorlar sayesinde şuan açık kalp ameliyatı yapıp hastanın beynindeki ödemi dağıtarak durumunu stabil hale getirebilirim

evet sorun değil mesleğime sorun olmaz ama ben çalışırken bu kadar düşünmem. hoş artık hakikaten attım aklımdan kendimi hamile hiç düşünemiyorum şubat ayında başlasaydım işe çok daha çabuk atlatırdım ben bu süreci ama artık süreç de bitti bendeki heves de.

ben hemen çamaşırları yıkadım beyazları astım renkliler yıkanıyo şimdi. sabah bide kocam giderken elektrikler kesilirse görürsün yıkayamazsın çamaşırları dedi. bu şom ağızlı çenesini açtıysa kesin olcak bişey var dedim hemen yıkadım çamaşırları
1 saat daha gitmesin sonra gitsin giderse

verdi canım yaa hormon düzenleyici kullandımm düzelmiş şimdi ondan bekliyoruzz bakalımm soğan kürünü deniyim diyorum ya bekleerkennn inş hepimimze verirr Allahımm

verdi canım yaa hormon düzenleyici kullandımm düzelmiş şimdi ondan bekliyoruzz bakalımm soğan kürünü deniyim diyorum ya bekleerkennn inş hepimimze verirr Allahımm

İnşallah canım allah gönlüne göre versin oh işte hormonlar düzeldiyse geriye dua etmek zamanını beklemek kalıyo allah bizlere de biranönce nasip etsin bu guzel duyguyu inşallah

KIZLar ablamın bi arkadaşı vardı yıllardır kocasında 0 sperm vardı,3 ay once burda bi doktora gittiler iğne vermişti adam şimdi ablam aradı adamın değerleri normale dönmüş, artıkd aha da içim rahatladı eğer allah korusun bizde de öle bi problem çıkarsa demekki çözümü bulunabiliyo

Selam kizlarr..

ebdossd 16. Haftada coktan ogrenmis llursun canim..cagani 9*3 gunlukken ogrendik. bunu dr a gec gittigim icin 17. Haftada ogrendim. cunku bi onceki gidisim 12. Haftaydi. Onunu donmedi. gorememistik...

cimcime kiz ise mi basliuorsunnn..hayirli olsun.

Kiz tabi var cozumuu...keciboynuzu icirdinmiii kocanaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…