- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #29.901
kızlar bu arada 16.hafta cinsiyet öğrenebilir miyiz sizce?
cinsiyete takılıyorum falan sanmayın.
16.haftamız kurban bayramına denk geliyor,yani kozalağın doğum günü haftasına.
biz onun memlekette olucaz.ailesiye beraber,kalabalık olacak.
ben de diyorum ki,o hafta öğrenebilirsem şu tacyaprak ın pastasını çalayım.
hani kız olursa içi pembe,erkek olursa içi mavi çıkacak olan bir pastayla sürpriz yapayım herkese.
zaten hamile olduğmda kozalak her anımda yanımda olduğu için sürpriz falan olmamıştı,içimde patlamıştı
16 da göreblsem ne müthiş olurdu....
valla cnm azaltmaya calisiyorum. basta iste oldugum icin hazir ayranlardan aliyordum simdi kendim yapiyorum.
az tuzlu ... cips yada patates kizartmasi istersem sayili yiyorum 3-5 taneyi gecmez sadece hani kucuk cocuklari kandirmak icin verilir yaa eline 1-2 tane oyle yani
bakalim hayirlisi... birsekilde onune gecicem...
hic gulme valla ilk zamanlarda bende de yoktu... su tatilden donduk fln bir haller geldi.. haftalar gectikce heralde...
bakalim bana diyet listesi vermedi suan icin zorlamicam dedi ama eylulden sonra tekrar konuscaz dedi... asil ozaman kilo alimlari basliyor diye heralde..
valla tatlim arada mart ayi topigini okumustum... 12. haftada fln 2'li test yapanlardan 2-3 kisi ogrenmis galiba cinsiyet...
14. haftadan sonra eger gosterirse ogrenirsiniz... hadi hayirlisi....
ben dogumda ogrenmek istiyorum... bizdede hamilelik cok supriz olmadi bari bu heyecanli olsun diye...
ama esim isim konusu zor 1 isim yerine 2 ismi nasil seceriz diyo... gerci bende isimler hazir.... KIZ: BELIS ERKEK: RUZGAR
valla cnm Rabbim istedikten sonra olmicak sey yok gercekten... hersey kader kismet...
Rabbim saglikla kucagina nasip etsin insallah... demekki yok spermler 2-3 gun yasar derler hikaye imis...
yaw kizlar size yine bisey sorim.. hafif vajinal bolgemde dudaklarin orda agrimi sizimi bilemedigim bir haller var...
birde bende akinti okadar cok degildi.. dun aksam cok geldi mesela...
gun icinde genelde yurumuyorum... hani 10-15 dk her 2-3 saate yuruyun derler yaa..
cogunlukla yaa yatiyorum yada oturuyorum... kan dolasimi ile alakali olabilir mi bu durum?
oyle rahatsiz edici bir agri degil... tatli bisey.... belki hamilelikten... ama gecen gun rahim azgi yetmezliginden bahsettiniz yaa onunla ilgili olabilir mi? yoksa ben abartiyorum galiba... :26:
canım zaten dün akşam bitti ilacım ve p.tesi gideceğim doktora o zaman söyleyeceğim.
klomenin muadilleri var biliyorum ama hepsinin etken maddesi ve içerikleri aynı olduğu için aynı etkiyi gösterecekler sadece firma farkı dolayısıyla isim değişiyo ilaçlarda malesef. etkileride psikolojik olarak devam eder yada kesilir.
ama bugün daha iyiyim zaten
ben zaten çalışırken en az 3 sene istemiyodum çocuk canım işten çıkınca yanlışlıkla hamile kaldım sonra heves oldu eskisinden daha çok istemeye başlamıştım ama çalışırsam biraz ara veririm. eczacılık süper meslek bir bayan için evet bakalım ya aynı mesleğe devam edeceğim ya da evde oturacağım zaten. başka iş yapamam gibi geliyo anlamamki
olsun canım sen yinede anlat ona durumu arada kontrollerini yaptırmalısın de. inşallah bu akşam güzel haberler verirsin
içimde yaşadığım herşeyi anlatıcam ona bu akşam ,gerekirse gece yazarım sizegüzel sonuç doğuracagını ysanıyorum ama olamsa bile en azından içimde tutmicam bazı şeyleri onun rahatlaması gelir, herşey zamanla düzene yola girer
inşallah hayırlı haberlerle dönersin kuzum inanki senin kararlı olduğunu görünce oda değişir. içinde bişey kalmasın herşeyi pat pat söyle yüzüne o zaman ciddiyetin farkına varır. hadi bakalım bekliyoruzz
dün yazmaya çalıştım,ama ben de mi sorun vardı yoksa kk da mı anlamadım,yazamadım....
kozalak hep yanımda.sınavı bitti,işi yok ya,hep beraberiz.
dün tam demişti nette ne halt edersen et,bana bulaşma diye
ama namümkün.sürekli hata verdi.
neyseee geçmişi az çok okudum.
cimcime
canım biliyorsun ben de klomen kullandım 5 ay.
gerçekten kullanması zordu.ben de kasıklarımda inanılmaz ağrı yapıyordu,akıntım ped koymayı gerektirecek kadar çok oluyordu.
5.gün bitse de içmesem diye bekliyordum.
ama yumurtlama gününe kadar ağrı devam ediyordu.
onun dışında başka sorunum olmadı.
senin yan etkiler biraz daha çok sanki.günde kaç tane kullanıyorsun?
doktoruna söyle mutlaka.merak ettim ne diyecek...
belki klomen yerine başka bir türevini verir,rahatlarsın...
iş bulursam 2 yıl bebişe ara veririm demişsin...
niye öle düşünüyorsunuz canım?
bak çoğumuz çalışıyoruz ve bebiş sahibi olmak için didiniyoruz.
eğer istersen ikisini de götürebilirsin.
biri için diğerinden vazgeçmek zorunda değilsin.
bence çalışırken çok daha kolay zaman geçiyor.
hem kendini işe yarar hissediyorsun.
eczacılık da süper bir meslek.bence bebeğe takılmadan çalışmak istiyorsan çalış.
geleceği varsa o zaman da gelir.
zaten o bebiş yolda,her an haberini alıcaz diyorummmm.
su828
Allah iyiliğini versin.
şişen gitmiş,aslın kalmış,daha ii olmuş
yeni nickin uğur getirsin inş.
sense
zeytin suyunu bile içmene kahkaha attım.
sonra dedim leeen kendin 11.haftada bakalım ne içeceksin deyip böle oldum
benim canım extra bişey istemiyor.tuzlu,tatlı falan.
yalnız yemede tatlı alışkanlığım değişti.
eskiden yemekten sonra mutlaka tatlı yemek isterdim.günde 1 çikolata yerdim.
şimdi hiiiçççç tatlı canım istemiyor,sıfır şeker gdiyorum.
ama extradan tuzlu da yemiyorum.
bu arada doktor diyet listesi verdi.
ben onları yesem kesin obez olurum
hülüüüüü
canım,inş hayırlısıyla bir kız bir erkek olur da işi kökten halledersin...
ben kız çocuklarını çok seviyorum.
bence çoook daha sevimliler.
ama tabi kozalak şimdiden oğluşum diye seviyor,kız olacak görücem ben ebesininkini
sağlıklı olsun da gerisi no problem...
esra
tatlım,Allah gönlüne göre versin.
tayinini çok merak ediyorum.bana yer değiştirmek çok zor geliyor.
bizim kozalak izmir diyor başka bişi demiyor.
böle bişi olacağını tahmin edemezdim.
ben orta halli bir puan alır,nasılsa doğuda zor bir yere atanır.
sonra bursaya gelmek için can atar sanmıştım.
adam derece yaptı sınavda,ilk tercihi %90 gelecek.
boşuna bana 1 sene çektirmemiş,ders çalışıcam evi terk et diye
bi de canımı sıkan ankara yazsa gelecek.
ben ailemle yaşamak istiyorum,yani aynı şehirde.
o ise tam aile düşmanı.
ona ne zararları varsa...
iki aileye de uzak olacakmışızzzz.
halbuki şimdi çocuk da geliyor,ne güzel emanet ederdik anneme..
laf anlamıyor,anlamaz da...
izmir de ne varsaaaa.hoş burda da kimsemiz yok ama.okulum çok rahat.
ank ya daha yakın.
hakkımızda hayırlısı...
kızlar bu arada 16.hafta cinsiyet öğrenebilir miyiz sizce?
cinsiyete takılıyorum falan sanmayın.
16.haftamız kurban bayramına denk geliyor,yani kozalağın doğum günü haftasına.
biz onun memlekette olucaz.ailesiye beraber,kalabalık olacak.
ben de diyorum ki,o hafta öğrenebilirsem şu tacyaprak ın pastasını çalayım.
hani kız olursa içi pembe,erkek olursa içi mavi çıkacak olan bir pastayla sürpriz yapayım herkese.
zaten hamile olduğmda kozalak her anımda yanımda olduğu için sürpriz falan olmamıştı,içimde patlamıştı
16 da göreblsem ne müthiş olurdu....
kızlar dün arkadaşlarla dışardaydık bir tane arkadaşımın hamile olduğu haberini aldık ama çok entersan kızcagızın rahım agzı yarası varmıs onu yaktırmıs o sırada doktor demişki yumurtan var 2-3 gun once ilişkiye girdiysen hamile kalma olasılıgın var demiş kızda haytır en son 1 bucuk hafta once ilişki oldu demiş,sonra zaten yarayı yakınca 1 ay ilişkiyi yasaklamış yani kız o yumurtadan 1 bucuk hafta once ilişkiye giriyo ve hamile,kurban oldugum Allahım verecekse 12 gunmuş 14.günmüş önemli olmuyo demekki.ve kızcagız o sıra ıcınde negatıf dıye tomografı cektırmıs tonlarca mıgren ılacı ıcmıs falan zaten hamile kaldıgına da pek svinmemiş,ağlamış durmuş nasıl hamıle olurum dıye,en sonunda ben kızdım lütfen kendıne gel senin ağladığın o haberi almak için aylardır bekliyorum ve daha niceleri var nankörlük etme dedim.kısmet olunca demekki istemeden d eoluyo, bana dıyoki hele sen bi ben bebek ıstemıyorum de bak hemen nasıl oluyo
show tv ve fox'dan nefret ediyorum yaaaaa 7/24 doktorlar ve pis yedili diğer kanallardada bişey yok
galiba ben cumartesi pazardan nefret ediyorum :26:
Evet canım allah istedikten sonra bütün teoriler yalan bencede,darısı başımıza,
hülyacım cok fazla hareketsizlikte iyi değil ama biliyosun gerçi doktorunmu onerdi sana bunu bilmiyorum am amumkun mertebe kısa kısa yürüyüşler yap, kendini kötüye şartlandırma daha öncede demiştim benim görümcemde ikiz doğum yaptı 34.haftasına kadar rahatca tasıdı hıcbır hareketını kısıtlamadan,sağlıkla mutlulukla geçsin inşallah
içimde yaşadığım herşeyi anlatıcam ona bu akşam ,gerekirse gece yazarım sizegüzel sonuç doğuracagını ysanıyorum ama olamsa bile en azından içimde tutmicam bazı şeyleri onun rahatlaması gelir, herşey zamanla düzene yola girer
inşallah canım, belkide kendı kafamda büyütüyorumdur belkide aynı şeyleri düşünüyoruzdur bilemem insanlar konuşa konuşa,
sen işe başlarsan eczacılık olacak sanırım peki eczane senin kendiinmi olacak
amaannn internetten turk fılmı seyret sende boşver onları ya da çık gez evde oturma ama havalarda çok sıcak
sense
canım öyle ağrı sızı gibi garip şeyler bendede oluyo inş kötü bişey değildir deyip önemsemiyorum seninkilerde önemli değildir inş merak etme senin yediğin tuzlu azcık bişeymiş hani benim hiçbşiey yiyemediğim dönem vardı ya ben ozaman büyük aile boyu olanlardan nerdeyse 1 pakete yakınını bitirmiştim geçenlerde yine yedim ama allahtan midem hassas herşeye ağrıyoda azıcık yedim ben domatesi çok yiyorum bide annem ekmiş mis gibi kokulu kokulu doğal bahçe domatesi tuzlayıp tuzlayıp yiyorum:)) benim durum senden vahimmiş yani:))
canımcım az yürüyorum felan diye sense yazmıştı karıştırmışın sanırımben yürüyüş konusunda sıkıntım yok çok şükür her 2-3 saate bir olmasada günde en az yarım saat mecbur yürüyorum ya eşimin kursa gidiyorum ya anneme gidiyorum bi şekilde yürüyorum:)) zaten benim hamilelik yürüyüşle başladı yurtdışında hayatım boyunca yürüdüğüm yolu toplasan ondan bile fazla yürümüşümdür hemde en tehlikeli milletin yatın hareket etmeyin felan dediği dönemlerde:))
kiz onlari haftaici bile vermiyolar mishow tv ve fox'dan nefret ediyorum yaaaaa 7/24 doktorlar ve pis yedili diğer kanallardada bişey yok
galiba ben cumartesi pazardan nefret ediyorum :26:
yok tatlim ben kaptirdim da doktor carsamba gunu oyle diyince hemen kestim...sense
canım öyle ağrı sızı gibi garip şeyler bendede oluyo inş kötü bişey değildir deyip önemsemiyorum seninkilerde önemli değildir inş merak etme senin yediğin tuzlu azcık bişeymiş hani benim hiçbşiey yiyemediğim dönem vardı ya ben ozaman büyük aile boyu olanlardan nerdeyse 1 pakete yakınını bitirmiştim geçenlerde yine yedim ama allahtan midem hassas herşeye ağrıyoda azıcık yedim ben domatesi çok yiyorum bide annem ekmiş mis gibi kokulu kokulu doğal bahçe domatesi tuzlayıp tuzlayıp yiyorum:)) benim durum senden vahimmiş yani:))
evet canım olabilir bak biz hep soranlara hemen diyoduk daha çocuk istemiyoruz diye hatta ben içten içe istesemde eşim istemediği için daha düşünmüyoruz diyodum. sonra sürpriz bi şekilde hamile kaldım ve ne kadar çok istediğimizi farkettik. sadece konuşamıyoduk ikimizde istemiyoruz diye. inşallah eşinde seninle hemfikirdirde sonunda biran önce başlarsınız tedaviye
eczane kendimin olmayacak canım ben eczane teknisyeniyim imza yetkisi eczacıda olacak geri kalan tüm işler bana ait olacak
şimdi starda ayşecikle ömercik başladı
az sonra annem gelecek ondan çıkmıyorum belki o gelince çıkarız ben çamaşırları astım şimdi az sonra kururda ütüye geçerim daha yemek var oooffffff.....
burada çok rüzgar var sağanak yağış uyarısı veriyodu akşam haberler
geçenlerde eşimin bi arkadaşı bizim ikiz olcağını duyuna anlatmış bende size anlatıyım iki arkadaşlarmı birinin ççocuğu olmuş aradan 1 ay geçmiş diğerininde olmuş neyse birinin eşi ikinciye hamile kalmış yine sözleşmiş gibi diğerinin eşide hamile olduğunu öğrenmiş bunlar böyle sırayı bozmadan gidiyolarmış kadın ilerleyen zamanlarda bi kontrole gidiyoki bebkelr dördüz bitanesinde sorun varmış sonlandırılmış diğer üçü sapasağlam doğmuş 3tane erkek ilk çocuğuda erkekmiş 4erkek çocuğu olmuş kadının bir anda ve normal yolla tedavi felan değil:))))
kiz onlari haftaici bile vermiyolar mi
insanlarda bir alem izliyorlar ki devamli yayindalar...
cnm sen eczacilik bile yapsam hamile kalmana sorun degil... dedigin gibi bayan icin rahat bir meslek...
bence hic plan yapma akisina birak... bakarsin calisiyorken kapini calar ufaklik...
ayy istanbul icinde yagis verdiler.. bizim burda da deli gibi ruzgar var.
ayyyy ağzıdnan bal damlıyo,bende ikinci küre başlicam 7. gün geçen ay yaptım 15 gün ayyy heycanlandım şimdiii inşallahh bende haberimi alırım soğan çocuğu olur benımkiside
canım pcoslu olarak gorunuyosun ilaç vermedimi doktor? belki doğal yoldan olması ıcın beklemek istemıstır ya başka bı doktora git ya da 2 ay daha dene 1 seneyı doldurmus oluyosun cunku ama beklemek ıstemıyosan doktoruna yumurta geliştirici almak ıstedıgını soyle pcoluysan bu ilaç -hızlandırabılır bişeyleri gerçi bende işe yaradımı hayır ama olsun herkes bir değil
verdi canım yaa hormon düzenleyici kullandımm düzelmiş şimdi ondan bekliyoruzz bakalımm soğan kürünü deniyim diyorum ya bekleerkennn inş hepimimze verirr Allahımm
KIZLar ablamın bi arkadaşı vardı yıllardır kocasında 0 sperm vardı,3 ay once burda bi doktora gittiler iğne vermişti adam şimdi ablam aradı adamın değerleri normale dönmüş, artıkd aha da içim rahatladı eğer allah korusun bizde de öle bi problem çıkarsa demekki çözümü bulunabiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?