HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Forumda yazışmalar o kadar çabuk ilerliyor ki iş yerinde işlerime bakayım derken uzayıp gidiyor mevzular :)

yumurtlama zamanım değil ama çalışmalara devam ediyoruz

ozaman sen duyamasanda uzulmek yok sonucta erkn oldugunu bılerek gıdeceksın demı

canımmm çok teşekkür ederimmmm demekki doğru hesaplamışım artık pazarı beklicez mecburen

ne demek rica ederim.Bence sen yarın sabah bir test yap evde.Belli olmaz belkide bunca yasadıgın stres boşuna.Şöyle düşün
2. çizgi çıkabilir(silikte olsa) ki inşallah.Çıkmasada psikolojik olarak rahatlar rahatttt rahat batı beklersin.Belkide bat gelmez p.tesi sabahu testi tekrarlarsın.

evet evde 5 adet test duruken ben rahat duramam zaten ben en iyisi yarın sabah idrarıyla bir test patlatayım ikinci çizgi silik çıkarsa anında gider kan testi yaptırırım zaten çıkmazsada pazar günü tekrar yaparım ben öle kırmızıları gorene kadar yaparım ama tabi o sırada nasıl olsa gelecek kırmızılar dıye rahatlarım hadi yarın olsunda bakayım artık koyunum ak mı karamı:)))

çok saol canım ilgin için insan paylaştıkça rahatlıyo işte..aslında herşeyde bi hayır mutlaka vardır tabiki ama insanoğlu olarak heleki kadın olarak sabırsıızız işte...

arkadaşlar bunu yaparken de dikkatli olun yani söylenen günden fazla yapmayın çünkü incirin prolaktin hormonunu yükseltici özelliği vardır ve bu hormonun da yüksekliği gebe kalmaya engeldir biliyorsunuz..yani denildiği gibi sadece 50 günlük uygulama yapın derim ben..yani hamile kalamadım biraz daha devam edelim demeyin..

ne demek canım.Çünkü sen yarın sabah bu testi yapmazsan pazar gününe kadar kendimi mahvedeceksin.yap rahatla,olursa olur olmazsa olmaz.Afedersin bir yerimizide yırtsak olacağı değiştiremeyiz.:)beni düşün pazartesi aşılama oldum bekliyorum.14-15. gün adet oldum oldum olmadım Allah kerim:)

aynen öyle canım, ayyy senin için 3 martı bekliyoruz yani aşılama olunca daha umutlu oluyor sanırım ınsan en azından spermle yumurtanın karşılatıgından eminsin hakkımızda hayırlısı olsun her zaman hayırlı zamanlarda bizim için en doğrusunu yukarsı biliyo zaten, sabırlı olmayı ogrenmek lazım ama nerdeeeee o zaman senin bekleyişin dah aheycanlı 3 marta kadar ben hiç şımarıklık yapıp sabırsızlanmayayım kendime başka oyalanacak başka işler bulayım:18:

Günaydın kızlarrr nasılsınız bakalımm
kızz Özsero ne bu test böyle geçmişmiydi günün.. bir iki gün sonra tam çizgi çıkar demedi deme

herşey nasip kısmet tıpki koçişlerimiz gibi onlarda nasıl bizim nasibimizse onlarla bizden bir evlat dünyaya gelecekse kaderde varsa olacaktır."ALLAHIM HÜKMÜNE BENİ RAZI KIL,KADERİMDE OLANI MÜBAREK EYLEKİ TEHİR ETTİĞİNİN ACELESİNİ ACELE ETTİĞİNİN TEHİRİNİ İSTEMEYEYİM.NEFSİMİN İSYANINI ÖNLE"

HAakkımızda hayırlısını olsun.rahat olmamız gerek ne kadar zorda olsa.bak cimcime arkadasımız neler yasamıs dün yazmıstı Allah onunda yardımcısı olsun.

yok cnm hesaplaıcılara gore gunum bugun
ama bence yarın ıdı

ay ınsallah ya
agzın bal yesın emı

bence de yarın idi sen yarın Mübarek günde bu güzel haberide bizle paylaş inşallaahh. Hatta belki şimdi bile koyulaşmış olabilir.. İnşallah yarın daha da koyu çizgi görürüz... Sonrada sen bize belirtileri sırala hatta yarını bırak şimdiden saymaya başla

yk canım netlessın oyle soyleyım ben
yoksa bosuna umıt olmasın

ınsallah cnm cuma gununun hurmetıne rabbım hayırları nasıp eder ıns bıze
yapcam zaten her sabah artık
bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…