- 11 Temmuz 2011
- 369
- 31
- 98
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #3.001
pazar olabılır cunku daha cok erken deger dusuk cıkcak meraktan karnıma agrı gırcek ne me lazım yavrum buyusun varsa ıcerde yoksada garantı olur
Canım söyledim o da ilk üç ay düşük tehlikesi olabilir yat dinlen dedi progestan verdi.. ama şuan bişey yok.. ağrım da yok. etrafımdaliler normal bizde de oldu diyor.. ne bileyim beklemedeyim şuan cnm
elimde değil cnm dua ediyorum hep
ya bende öyle biliyorum ama sanırı 3 boyutlu ultrasonu var galiba o tarz ultrasonlarda daha erken duyulabiliyor. dopler mi ne diyolar
canımmm çok teşekkür ederimmmm demekki doğru hesaplamışım artık pazarı beklicez mecburen
ozaman sen duyamasanda uzulmek yok sonucta erkn oldugunu bılerek gıdeceksın demı
ne demek rica ederim.Bence sen yarın sabah bir test yap evde.Belli olmaz belkide bunca yasadıgın stres boşuna.Şöyle düşün
2. çizgi çıkabilir(silikte olsa) ki inşallah.Çıkmasada psikolojik olarak rahatlar rahatttt rahat batı beklersin.Belkide bat gelmez p.tesi sabahu testi tekrarlarsın.
ozaman pazartesi git tatlımmmm...
ayyy o şanslı gunlerin hepsini değerlendirdim beennnnhiç fire vermeden hemde inşallah bakalım olmuşmu
yaa benim nerdeyse bi 10 gundur agrıyo daha doğrusu çekiştiriliyo gibi bende evimde degıldımmya bir haftadır sanırım yatagı yadırgadım falan dedim şimdide kasıklarım yani yumurtlaıklarım zonkluyo ben galiba hastalanıcam bilemiyorum
var birsürü belirti ama psikolojık kendimde yapıyor olabilirim ben en iyisi bekleyeyim pazarı en kesini o olur şimdide apandistim ağrıyo gibi arada agrı var şimdi bu gunelr geçemz bana:))))
sen sanslı gunlerı kacırmadıysan ınsallah olmustur canım sen elınden gelenı yapmıssın gerısı rabbımden
Kür 2: Yumurta çatlatıcı ve hamile kalmayı kolaylaştırıcı
Bir litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına içilir. ,
2x25U+7A
25 gün uygulama+7 gün ara+25 gün uygulama
toplam 50 günlük uygulama
şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibeş gün uygulanır ve her yirmibeş gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi elli gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası varsa soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.
evet evde 5 adet test duruken ben rahat duramam zaten ben en iyisi yarın sabah idrarıyla bir test patlatayımikinci çizgi silik çıkarsa anında gider kan testi yaptırırım zaten çıkmazsada pazar günü tekrar yaparım ben öle kırmızıları gorene kadar yaparım ama tabi o sırada nasıl olsa gelecek kırmızılar dıye rahatlarım hadi yarın olsunda bakayım artık koyunum ak mı karamı:)))
çok saol canım ilgin için insan paylaştıkça rahatlıyo işte..aslında herşeyde bi hayır mutlaka vardır tabiki ama insanoğlu olarak heleki kadın olarak sabırsıızız işte...
sen sanslı gunlerı kacırmadıysan ınsallah olmustur canım sen elınden gelenı yapmıssın gerısı rabbımden
kaçırmadım canım sadece 10unda burda olmadıgım için 9 u gecesini değerlendirdim artık o da olacagı varsa sperm yaşar etesi gün döller zaten, dediğin gibi rabbim ol dediyse olmuştur vardır bizim için belirlediği bi tarih, boynumuz kıldan ince her zaman ..allahım hayırlı zamanlarda hayırlısıyla nasip etsin inşallah
bilemiyorum cnm sadece dua ediyorum.. hamile kalmak, hamile kalmaya çalışmaktan daha zormuş beklemek insanı bitiriyor
ne demek canım.Çünkü sen yarın sabah bu testi yapmazsan pazar gününe kadar kendimi mahvedeceksin.yap rahatla,olursa olur olmazsa olmaz.Afedersin bir yerimizide yırtsak olacağı değiştiremeyiz.:)beni düşün pazartesi aşılama oldum bekliyorum.14-15. gün adet oldum oldum olmadım Allah kerim:)
Günaydın kızlarrrnasılsınız bakalımm
kızz Özsero ne bu test böylegeçmişmiydi günün.. bir iki gün sonra tam çizgi çıkar demedi deme
aynen öyle canım, ayyy senin için 3 martı bekliyoruz yani aşılama olunca daha umutlu oluyor sanırım ınsan en azından spermle yumurtanın karşılatıgından eminsinhakkımızda hayırlısı olsun her zaman hayırlı zamanlarda bizim için en doğrusunu yukarsı biliyo zaten, sabırlı olmayı ogrenmek lazım ama nerdeeeee o zaman senin bekleyişin dah aheycanlı 3 marta kadar ben hiç şımarıklık yapıp sabırsızlanmayayım kendime başka oyalanacak başka işler bulayım:18:
yok cnm hesaplaıcılara gore gunum bugun
ama bence yarın ıdı
ay ınsallah ya
agzın bal yesın emı
cnm daha 5.haftandasın değerin gayet normal sıkma canını ve keyfini çıkarmaya bak..hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah..
bence de yarın idisen yarın Mübarek günde bu güzel haberide bizle paylaş inşallaahh. Hatta belki şimdi bile koyulaşmış olabilir.. İnşallah yarın daha da koyu çizgi görürüz... Sonrada sen bize belirtileri sırala hatta yarını bırak şimdiden saymaya başla
Günaydın kızlarrrnasılsınız bakalımm
kızz Özsero ne bu test böylegeçmişmiydi günün.. bir iki gün sonra tam çizgi çıkar demedi deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?