- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #30.081
offf sinir olmamak elde değil,ya siz şimdi hamilesiniz hiçbişey yapmasanız bile zaten yorgun hıssedersiniz kendinizi ,aman neyse en ıyısı allaha havale etmek
hayatim bosver kozalaga baksana biz aldik demiyor ben aldim diyor, sen hic simdi aceleye getirme git gez toz hem guzelini hem uygununu bullursun, napican mecbur iki yatak alcan :) Ayy hadi bakmak neyse mali yukude iki kati olcak Allah kolaylik versin canim ..
hafta sonu gidicem canım daha gitmedim doktora bakalım büyümüşlermi nasıllarmış sizlerinde selamlarınızı söylerim:)))aaamiiin tatlım inşallah,senin minikler ne alemde,yeni fotoları varmıı
yok kiz vallahi insanda biraz merhamet olur... onlar istese bile onun ikna edip sizi davet etmesi lazim senin durumunu onlara aciklayip... yada 1 gun onceden haber ver ki ona gore hazirlanabilesin... bide sormus iyiysen gelelim diye... sanki kotu olsan ki kotuymussun de zaten hayir gelmeyin diceksin.... Allah onlari bildigi gibi yapsin... insan evine misafir geldiginde normalde yoruluyor boyle iken iyice yorulursun bide sen daha agir geciriyorsun....
yok ama bazen boyle acimasiz oluyolar iste... neyse bak neguzel karsilamissin misafirlerinide nasil yorulmussundur... okadar cabuk derlenip toplanicam derken kosturdun tabii bolbol...
bazen cok kiziyorum su erkek annelerine ama sonra dilimi isiriyorum... geneli bunlarin boyle yaa diyorum cok konusma Suzan... seninde bi oglun olur bi bakmissin aynisi olmussun diye... yada biz oyle olamicagimiz icin kiz anasi oluruz kesin
yalniz is kendi kizlarina gelince hic oyle dusuncesiz olmuyorlar... o kadar duyarli ve anlayisli oluyorlar ki anlatamam...
benim kayinvalidemin kizi yok yegeni var bir tane. kizkardesinin kizi...
ona nasil duskun anlatamam... o gecen sene hamileydi... her dakka arar sorar kendine bakmiyo dikkat etmiyo diye uzulur.
beni ne arar ne sorar... sanki torun onun degil...
sabah kayinvalideme ugradik ise gelmeden annemler memleketten gelmisti bisiler gonderdi onlarada onlari birakalim dedik...
benm kayinpeder de is icin yurtdisinda persembeye kadar... bu aksam bide yarin aksam onlarda kalcaz. yarin aksamda fenerin maca gidicek benim kozalak bide kardesi fln... bende dedim bizde senle alisverise cikalim... hazir indirimlerden havlu nevresim takimi fln alicam dedim.. bnm kozalakta dedi hani kendini yormicaktin simdi butun aksam gezcen sonra belin agricak fln dedi...
kayinvalidem ordan nerde yoruluyo ki o butun gun ofiste yatiyor diye bir yorum yapti... Allah'im dedim kadin onu bil dusunuyor o bile batiyor demekki.... tamam ofiste cok yorulmuyorum - benim yorulmam haftasonlari evde oluyor... 1 gunde butun evi duzenlicem camasir utu yapicam diye kosturuyorum ama o niye okadar dusunmus onu anlamadim...
yani canim bu kayinvalidelerin ozu nekadar iyi olursa olsun kaynanalik yapmaya gelince iclerindeki ocu meydana cikiyor.
cnm biz kayinvalidem ile normalde iyi anlasiriz ama soyle kaynana - gelin modunda degilsek...
bize oyle hayatta gelmezler ztn... su ana kadar 2 kere geldiler misafir olarak o da bir benm dogum gunumde butun aileler gelmisti bide kayinpederin dogum gununde esimin anneannesi burdaydi ikisini bir arada cikaralim diye... yoksa gelmez...ama bazi hal ve hareketleri var iste boyle... yani nebilim gozume gozume batiyor...
yasamak lazim onlari ufak ufak hareketler ama sinek gibi mide bulandirici iste...
genelde cok gitmiyoruz bizde artik isten de gec cikiyoruz.. normalde ofisimiz onlarin evine 5dkka mesafede 4 sokak var arada...
hayatta gelmez - aramaz... esim ariyor bazen. yemek yaptim dun aksam bir suru gelmediniz... arayip gelin demez yada eve giderken 5 dakika ugrayip alin evde yersiniz demez... yada ertesi gun ofise gondermez... sonra yemekler ziyan oldu bilmem nee... boyle garip huylari... ben hamileyim devamli disardan yememem lazim... ona ragmen bile arayip sormuyo gel eve ye yada bisey canin isterse yapim gelip alsinlar demez... gerci bende istemiyorum... sonra laf etmesin diye.. annem sag olsun calisiyor ama herseyimede yetisiyor
simdiden bide herkes cocuguna baksin fln diyor... sanki ben dogurup kucagina atcam yavrumu... cok yogun calisiyruz bzen bayramlarda bile yani.. calisin valla hic acimiyorum fln diye yorumlar... oyle seyler beni cok sinir eder... hadi ben kendimi gectim kendi evladi bazen sabah 2-3 lere kadar calisiyor.... tatil yapamiyor ona dami uzulmuyor yani..
obur turlu cok seker kadin... cik gez dolas muhabbet et hic canin sIkIlmaz ama boyle davraninca soguyorum bende...
ayy konustukca doluyorum... ama en iyisi arada gorusmek nasilsiniz nevar ne yok diyip cok fazla yuz goz olmamak...
oyle olunca herkes rahat... hekes sinirini biliyor boylece...
sevinci mutluluğuda iki katı olacak ama maddi manevi yüküde iki katı olcak allah bi klaylık verir inş bide ucuzda değil takımlar o yüzden tek takım alıyım diyorum sonradan bi yatak daha ekleriz dolap olarakta artık takımın dışında ayrı ayrı çekmecelerden bolca alcaz yapcak bişey yok
hafta sonu gidicem canım daha gitmedim doktora bakalım büyümüşlermi nasıllarmış sizlerinde selamlarınızı söylerim:)))
zaten hep allahım nolur insaflı anlayışlı bi kaynana oluyum diye dua ediyorum
senin işyerinde dinlenmen kaynanaımı germiş çocuğun olmasada bunun çocuğu olmuyo diyecekti evde omak insanı psikolojik olarak bile rahatlatıyo tamam evde belki daha çok yoruluyosun ama sabah kalkerken insnaın aman kalkıyım şu işimi yapıyımda yorulunca yatarım dinlenirim düşüncesi bile insana moral oluyo işyerinde her nekadar yerinden kalkmasanda hiç bi iş yapmasanda akşama kadar masa başındasın sandalyenin tepesindesin ne dinlendim diyebilirsin ne yoruldum diyebilirsin ve onun tüm hafta boyu yayıla yayıla yaptığı tüm işleri tek bi günde yapmak zorunda olup üstüne kendine çocuğuna ve eşine zaman ayırmak zorunda olman var düşüncesiz yaa bunlar dün benimkide gelmiş ee niye çalışıyosun niye gidiyosun hala diyo sanki gitmesem bana 3kuruş bi yardım yapcak alın ihtiyacınız vardır dicek
ayy benim iyi niyetli annemle ananemde yazık geçen ne konuşmuşlar bziimkiler örgüyü çok bilmezler annem mefruşatta ustadır ananemde dantelde ustadır örgüyü çok az bilir ama gözünün biri hiç görmüyo biride
buğulu görüyo azcık yorsada şişiyo felan kayınvallidemde kurusna felan gitmiş örgünün baya biliyo ee söyleyelimde pikesini örtüsünü biz yapalımda oda örgü yapsın konuşalım demişleer dedim ne ağzınızı yüzünüzü eğeceksiniz hiiç gerek yok kaç kere giydircem hem gerekli olduğu kadar çarşıda ne ala örgüler var alırız biz kendimiz dedim normalde hiçbişey yapmıcak zaten bahaneside o olcak iki bişey örcek biz böyle anlaştık dicek ki ananem daha ortada çocuk felan yokken canım benim yavaş yavaş yapıyım diye yelek felan örmeye başlamış o gözleriyle kaynaanmda gelmiş geçen gün ee eşimin baabnnesi bi görümceme bide eşime takım örmüş ben şimdi napıyım ikişsinidemi size vercem diye soruyo bende ne geerk var o onun hakkı tabikki bize birtanesini verceksin dedim görümcemde iki tane olduğu için hülyaya vercen tabi birine olup birine olmaz olurmu bi biri bi diğerimi giycek dedi bende nöbetleşe giydiririm önemli değil deidm:))
Ask olsun neyine utancan, nur topu gibi iki tane kardes buyuyor orda..bak eve gidince bende ceker koyarim gobusu kocaman oldu valla gerginligi cok net hissediyorum sanki nefes aldikca daha bir geriliyor ..
ayy o ne yaa siz anlattıkça geriliyorum valla o ne öle birinimi size verim ikisinimi arkadaş söleme o zaman hiçbirini verme kızna vermek ıstıyosan bazı seyleri,yani kızı olan kayınvalidelerin biraz daha dıkkatli olmaları lazım gelinlerine davranışları konusunda çünkü allah büyük sonra kızı da malesef aynı seyleri yaşıyo kayınvalidesiyle.allahım kimsenin evladını kötü insanlarla anlayışsz insanlarla karşılaştırmasın kimsenin kötülüğünü istemeyiz lbet ama benim ablam kayınvalidesine hiç ah etmemesine rağmen görümcesi ablamın yaşadığı şeylerin aynısnı ve dah afazlasını yaşadı allah korusun tabiki ama ilahi adalet diye bişey var..
amaaan bi hoş işte eşimin halası dantelden yatak takımı yapmış bi eşime bi görümceme banada söyledi annen vermiştir heralde beğenmişsindir inş dedi bende haberim yok dedim hıı düğün arası çeyizci onları dikmeyi yetiştiremedi sonradan dikilip gelcekti geldi onlar bende getircem dedi 2 yıl oldu hala gelecek yatak takımı sanki benim yok onun malında gözüm var ay konuştukça aklıma gelyo bak elimin arkadaşlarından birinin annesi düğünümüzde gümüş kolye yüzük küpe takımı getirmiş hani eskitme gibi oluyo ya muhteem yüzyılla birlikte gündeme çıkanlardan ramazanda sadaka felan diye lf açılınca bizim bitane şu bileziğimiz var diye gösterdi aradanda o takımı çıkardı düğünde bunu size getirdiler ama ben baktım çok takılcak gibi bişey değildi çok güzel değildi o yüzden vermedim dedi ay sanane belki ben beğencem yada beğenmesem takmasam bile sanane ver olmadı birine hediye veririm takarmısın veriyimmi diyo bide gerek yok benim çok fazla var dedim bende yok bari birine verse birini sevindirse onunla yok öylece duruyo maksat söyledim almadın demek üztünden 2 yıl geçmiş insaf bakalım daha düğünde ne hediyeler geldi
Merhaba arkadaşlar,
Ben uzun bir süredir siteyi takip ediyorum dedim artık üye olma vakti geldi. Benim sorunum şu ben en son 17 temmuzda adet oldum ve hala adet olmadım normalde adetim çok düzenlidir 28 ile 30 günde bir olurum ama ilk kez gecikme oldu ve hala adet olmadım fakat bugün 20 ağustos öğlen saatlerinde lavaboya gittiğimde çok az kahve rengi sulu birşey geldi hamile olmayı çok istiyorum test yaptım negatif çıktı kafam iyice karıştı lütfen birşeyler yazın yardımcı olun çıkılmazın içindeyim ne yapmam gerekiyor :18::18::18::18::18:
Şunuda söylemeyi unuttum ben sanki her an adet olacakmışım gibi hissediyorum bugüne kadar olan sürede psikolojik de olabilir bilemiyorum ama kasıklarım ağrıyor arada sağ tarafıma sancı vuruyor sanki birşey saplıyorlar gibi hemen gidiyor.
CEVAP VEREN YOKMUUUUUUUUUUUUUUU
canım ne zamandır bebek istiyosun genelde bebkekk istemeye başladıgın aylarda adet gecikmesi yaşanır psikolojık olarak ama burdan bakarak sana bişey söylememiz imkansız ancak kan testi yaptırırsan garanti kesin bilgin olur ,daha önce korunuyomuydun ne zaman bıraktın ne kadarlık evlisin ne zamandır düşünüyosun gibi sorulara yanıt alalım once
Merhaba arkadaşlar,
Ben uzun bir süredir siteyi takip ediyorum dedim artık üye olma vakti geldi. Benim sorunum şu ben en son 17 temmuzda adet oldum ve hala adet olmadım normalde adetim çok düzenlidir 28 ile 30 günde bir olurum ama ilk kez gecikme oldu ve hala adet olmadım fakat bugün 20 ağustos öğlen saatlerinde lavaboya gittiğimde çok az kahve rengi sulu birşey geldi hamile olmayı çok istiyorum test yaptım negatif çıktı kafam iyice karıştı lütfen birşeyler yazın yardımcı olun çıkılmazın içindeyim ne yapmam gerekiyor :18::18::18::18::18:
Şunuda söylemeyi unuttum ben sanki her an adet olacakmışım gibi hissediyorum bugüne kadar olan sürede psikolojik de olabilir bilemiyorum ama kasıklarım ağrıyor arada sağ tarafıma sancı vuruyor sanki birşey saplıyorlar gibi hemen gidiyor.
CEVAP VEREN YOKMUUUUUUUUUUUUUUU
ben 4 aydır evliyim ve hiç korunmadık hemen istediğimiz için ama ilkkez gecikme oldu
adetlerin hep düzenliyse tazebaharın dediği gibi psikolojikte olabilir ama inş hamileisndir bi kan testi yaptırıp rahatlamaktan yada beklemekten başka çaren yok malesef inş fazla beklemeden hemen mutlu haberi alırsın 4 aydır evliysen tabi gerek olmadığı içn doktor felan gitmedin dimi hiç
canım hayırlı olsun oncelikle, bugun 35. günün kan testi yapmadan kesin sonuc alamazsın idrar testlerini pek guvenılır bulmuyorum ben, doktora gittinmi hiç bebek düşünüyoruz bı sorun varmı dıye? çok istiyosan inşallah hamilesindir yarın da olmazsan hemen kan testı ver
Evet daha yeni olduğumdan dolayı hiç gitmedim :) Ama randevu aldım inşallah hasta olmam salı gününe gidicem inşallah mutlu haberle dönerim ama günler geçmiyorki allah herkese sabır versin gerçekten çok zormuş benimki daha yeni olduğu için yeni yeni anlıyorum beklemenin nekadar zor olduğunu. Adetlerim çok düzenli ben bilmem şaştığını ama psikolojikte olabilir gibime geliyor benimde
canım bende 28 gunde bir adet olan bırıydım ne zamanki bebek istedim 36 gunde bir olmaya başaldım,biz kadın milleti olarak garip psikolojık manyaklarız
allah gönlündeki gibi versin inşallah bu sefer olmazsa en doğru en yakın zamanda habeıı alırsın ınsallah , valla cesur gördüm seni ben evlılıgımın 3. senesinde anca karar verebıldım bebek işine ha noldu 1 senedir bekliyorumm
Teşekkür ederim canım en iyi beklemek ve kan testi buna karar verdimBen hep korunanların çocuk yapmak istediğinde zor oluyormuş diye duydum bundan dolayı korunmak istemedim zaten eşimlede 7 yıllık bir geçmişimiz olduğu için korunmayı düşünmedik hemen çocuk istedik ama inşallah allahın izniyle bu ay olmazsada çalışmalara devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?