- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #30.121
burcu, özlem, gizem, hülya, yasemin, esra, irem, sense ve adı aklıma gelmeyen diğer tüm hamile arkadaslarım bugün iğnemi oldum dua edin bana bu ay bebeğim gelsin. hamilelerin duası kabul olurmuş lütfen dua edin içimden bi his tuhaf şeyler söylüyo hayır olsun inşallah
burcu, özlem, gizem, hülya, yasemin, esra, irem, sense ve adı aklıma gelmeyen diğer tüm hamile arkadaslarım bugün iğnemi oldum dua edin bana bu ay bebeğim gelsin. hamilelerin duası kabul olurmuş lütfen dua edin içimden bi his tuhaf şeyler söylüyo hayır olsun inşallah
Aman kizlar Allah`im dilimi isiriyim nazar degmesin
Isten bir geldim benimki anasinin evinin onunde oturuyor yeni gelmis oda bu Almanya isini soledi gene anasi dedim, burdad var kalitelisi ucuzu ben gordugumu begendigimi alirim. Kadin hala diyor ama orda daha uygun fiyatlari esime dedim israr etme bak benzin parasini karsilayamayiz sustu, anasina dedi sagol anne icinden gelirsen sen begendigin biseyi hediye diye alirsin biz burdan bakariz olmadi internetten siparis veririz dedi , ayyyyy icimin yaglari eridi
Sonra eve geldik cabuk bisiler hazirla cok acim ustayla calismaya gidicem dedi , simdi arkada duvarlar icin ilk sira tuglalari dizcekler odadaki ivir zivirlari bosaltiyorlar.. Allahima sukurler olsun ise bir el atildi cok sukur. Gittigimde bakmaya otekilerin duvarlar bitmis hepsi orulmus bile banya duvari bitisik olcak, onlar ince bir duvar biz ince bir duvar orucez aradan kanalizasyon gecicek iki duvarin, bir o duvarlari kalmis.. Bizim asil is catida btun catinin degismesi lazim yoksa sadece antre icin ve banyo icin duvar gerekli bize ..
Ayy yinede sukurler olsun kozalak hayatta poposunu kaldirip yapmazdi isten geldim yorgunum yok bisiklete gitcem derdi , ohh isin bizim tarafta calisir, cunku usta oteki tarafida yapiyor, saatlik aliyor ucretini simdi hangi saat kimin tarafinda calisti bilmem lazim, ayyy bunlar hic gelmesinler buraya yaa ..
hülüüüüüüüüüüüüüüüü
KIZLAR benim zorumla ablama test yaptırdım veeeee hamile 2. yeğenim geliyorrrrr
kendim bu haberi veremedim size ama o da benim canım teyze anne yarısıdır çok mutluyum
ayrıntılı ultrasonu da yaptırdık geldik. özelde yaptırmadığım için tabi pek ilgili değil radyoloji uzmanı kendi işini yaptı sonra kalktım ben.
dr.a sonuç göstermeye gittik gayet normal dedi. güzel bişey yok dedi.
sonuçlarda sadece şunlar yazılı. bilen varsa bi baksın bakalım :)
Uterin kavitede bir adet fetüs mevcuttur.
FKA : mevcut ve düzenlidir.
Plasenta : fundus korpus arka duvar yerleşimli
Maturasyonu : Grade 1
Amniyon mayi miktarı : yeterli
Prezentasyon : transvers
BDP : 46mm 20Hf g
FL : 33mm 20Hf 3g
eksik bakması gereken ama bakmadığı şeyler varmıki :26:
Aman kizlar Allah`im dilimi isiriyim nazar degmesin
Isten bir geldim benimki anasinin evinin onunde oturuyor yeni gelmis oda bu Almanya isini soledi gene anasi dedim, burdad var kalitelisi ucuzu ben gordugumu begendigimi alirim. Kadin hala diyor ama orda daha uygun fiyatlari esime dedim israr etme bak benzin parasini karsilayamayiz sustu, anasina dedi sagol anne icinden gelirsen sen begendigin biseyi hediye diye alirsin biz burdan bakariz olmadi internetten siparis veririz dedi , ayyyyy icimin yaglari eridi
Sonra eve geldik cabuk bisiler hazirla cok acim ustayla calismaya gidicem dedi , simdi arkada duvarlar icin ilk sira tuglalari dizcekler odadaki ivir zivirlari bosaltiyorlar.. Allahima sukurler olsun ise bir el atildi cok sukur. Gittigimde bakmaya otekilerin duvarlar bitmis hepsi orulmus bile banya duvari bitisik olcak, onlar ince bir duvar biz ince bir duvar orucez aradan kanalizasyon gecicek iki duvarin, bir o duvarlari kalmis.. Bizim asil is catida btun catinin degismesi lazim yoksa sadece antre icin ve banyo icin duvar gerekli bize ..
Ayy yinede sukurler olsun kozalak hayatta poposunu kaldirip yapmazdi isten geldim yorgunum yok bisiklete gitcem derdi , ohh isin bizim tarafta calisir, cunku usta oteki tarafida yapiyor, saatlik aliyor ucretini simdi hangi saat kimin tarafinda calisti bilmem lazim, ayyy bunlar hic gelmesinler buraya yaa ..
hülüüüüüüüüüüüüüüüü
sana bişi diyeyim miiiiii?
sen kessin hamilesinnnnn
oolum herhalde öyle olacak,ikiz seninki.
zaten benimki de sana yakın,ben nideyim?
hadı hayırlı ugurlu olsun cnm darısı tez zamanda haberı sana ınsallah :)
teyzelıgını kutla annelıge hazırlan belkıde senın bebıste kıskanır hemen gelır
canım demın yasın ayetel kursı ve bırkac dua okudum ve uzerıne yazını gordum hemen sana bagıslamak geldı ıcımden
rabbım ınsallah hayırlı haberlerını almayı nasıp eder bızlere
dualarımızda bulusmak dılegı ıle takılma sen buralarda kos kocıse kos
canım doktor ıı dedıgıne gore ııdır ama
benım detaylı ultrasonun tam bır sayfa dolu ıste bobregı sole bası bole mıdesı mesanesı kalp kapacıgı parmagı herseyını mılım mılım yazıor ıdı ve yanındada carsaf carsaf fotoları vardı
sen bu kadar yazınca aynı seyı yaptırmadıkmı dıe dusundum valla
ama sonucta doktor ıı demıs sıkma canını sen hersey yolunda bak pasa beyın orgulerıne basla
ohh ıı demıs anlamıs senın kozalakta bak senın bısı demene gerek bırakmamıs
bu arada hayırlı olsun kız dua et oku uzerıne ınsallah ıslerı rast gıder tez bıter hemencecık
kız ben tekken boyle ıdı sen ıkızsın normal normal daha ne kadar sısıcek o kocaman busbuyuk ıpırı olacak
kızlar bu arada kayınvalıdemden gelıoruz onlarada bahsettık bılmelıler dıe dusunduk
ıste dedım torununuz erken gelmek ıstıor ee ıı gelsın dedıler esımde neden dıe sormucakmısın dedı
nıyeymıs kı dedı ozaman
dedım ıcerde beslenemıormus ıste bebek buyumuormus falan neden bunyen zayıf dıe mı dedı hayır 3 damar var bırı kanı dogru ıletmıor bebege dedım hım ıı hayırlısı olsun gelsın dedı
rahat tasasız bır cevap yanı bende daha bısı demedn balkona gectım eltılerım orada ıdı
onlarla da konustuk ama bence sanırım kımse ıle aynı duyguları gectım yakın duyguları bıle hıssetmıoruz :S
eltımın brı dıorkı ben dogumumda hep korktum bana bısı olacak dıe dedı bende dedım kı bende hep bebegıme bısı olacagına bana olsun dıorum dedım
ben hıc bebeklerım aklıma gelmemıstı dedı sasırdım ne bılım ya ben cok farklı dusunuorum
neyse bı ara besıgı halledıcez ınsallah dıe konustk malum erken gelıcek besık hazır olsun dedık normalde besıgı bız aırız demıslerdı tabı begendıgımız fıyatı dusunmemıslerdır onlar ama bende baktım gamsızlar normalde ıkıye bolerız dıorduk kac para ımıs dedı 800 dedım :)
esımın vurdum duymazlık genı nereden geldgı kesınlıkle bellı
gamsızlar anacım bunlar gamsız
iki tane var orada akıllım büyüyecek tabi öyle :) maşallah sana ve bebeklerine :)
Evet bencede ben hamileyim bitakim belirtiler var :)))
ebda ablana gelirsen birlikte artik gobek tokustururz biz:)))
Ayy masallah bizimkiler gibi ne rahat tepki o oyle birden dusundum bizimkilerede desem inan ayni seyleri soylerlerdi hayirlisi olsun der gecerlerdi demk kendi canini dusunmus vay anasini ne analar var annem hep dersi ana var anacik var die simdi coook daha iyi anliyorum ne demek istedigini besik icinde sakin guvenme onlara bizimkiler gibiler son dakikada elini ayagina dolastirirlar ortada birakirlar adami sen begen ayarla baktin sesleri cikmiyo gidip alirsin allah esinle sana helalinden kolay bol kazanc versin ins
Sagol teyzesi ikiz anneleri topigine baktim 13.haftada millet hissediyomus biyerde toplaniyomus felan bende tik yok benimkiler ya cok uslu yada ben anlamiyorum bisey ins cumartesi gittigimde birbirleriyle itismelerini gorebilirim
özser
canım beşik konusunda havuç mobilyaya da bak.
kardeşim çok aradı,en son ordan almıştı.kızı 3 yaşında hala rahatlıkla kullanıyor.
bebek odaları kısmında beşik çeşitleri var.
takımı almak zorunda değilsin.kardeşim de beşiğini tek satın aldı,700tl ye almıştı o zaman.
Ozlemcim hic takma millete hep kendi derdinde valla iyimisin kotuymusun kimsenin umrunda degil ne yazikki ..
Sen evladini dusun bir tek hazirla herseyini, saglikla gelsin Ozser Bey , kimseden bekleme bisi, elimizden geldigince, gucumuz yettigi kadar biz yapariz onlarin herseylerini..
Şimdiye kadar hep öyle oldu zaten gücümüz yettiğine uzandık hep inşallah da öyle olacak sadece onlar öle dedi diye eşim bugün erken geliyo beşik lazım alcan mı dedi içinde kalmış belliki ona da koyuyo 2 kardeşine ev alındı hrrseyı yapıldı bizde ne bişi alındı ne yardım edildi düğün dernekte üvey evlat gibi sorsan en kıymetli çocuğu eşim
ouyyy maasallah tatlim allhim esirgesin sizi,dualarinizi eksik etmeyin insallah benim melegimde hayirlisiyla en yakin zamanda gelirde bende boyle olurum
Malesef hep ayni hikaye hayatim..(
Napalim kismetimiz boyleymis, bak bende hem tapusu onlarin ustune olan evi yaptiriyorum hem kira oduyorum..
Allah evimize saglik huzur mutluluk versinde gerisi kim ne yaparsa yapsin, ceker kapimizi otururz ..
canım doktor ıı dedıgıne gore ııdır ama
benım detaylı ultrasonun tam bır sayfa dolu ıste bobregı sole bası bole mıdesı mesanesı kalp kapacıgı parmagı herseyını mılım mılım yazıor ıdı ve yanındada carsaf carsaf fotoları vardı
sen bu kadar yazınca aynı seyı yaptırmadıkmı dıe dusundum valla
ama sonucta doktor ıı demıs sıkma canını sen hersey yolunda bak pasa beyın orgulerıne basla
kızlar bu arada kayınvalıdemden gelıoruz onlarada bahsettık bılmelıler dıe dusunduk
ıste dedım torununuz erken gelmek ıstıor ee ıı gelsın dedıler esımde neden dıe sormucakmısın dedı
nıyeymıs kı dedı ozaman
dedım ıcerde beslenemıormus ıste bebek buyumuormus falan neden bunyen zayıf dıe mı dedı hayır 3 damar var bırı kanı dogru ıletmıor bebege dedım hım ıı hayırlısı olsun gelsın dedı
rahat tasasız bır cevap yanı bende daha bısı demedn balkona gectım eltılerım orada ıdı
onlarla da konustuk ama bence sanırım kımse ıle aynı duyguları gectım yakın duyguları bıle hıssetmıoruz :S
eltımın brı dıorkı ben dogumumda hep korktum bana bısı olacak dıe dedı bende dedım kı bende hep bebegıme bısı olacagına bana olsun dıorum dedım
ben hıc bebeklerım aklıma gelmemıstı dedı sasırdım ne bılım ya ben cok farklı dusunuorum
neyse bı ara besıgı halledıcez ınsallah dıe konustk malum erken gelıcek besık hazır olsun dedık normalde besıgı bız aırız demıslerdı tabı begendıgımız fıyatı dusunmemıslerdır onlar ama bende baktım gamsızlar normalde ıkıye bolerız dıorduk kac para ımıs dedı 800 dedım :)
esımın vurdum duymazlık genı nereden geldgı kesınlıkle bellı
gamsızlar anacım bunlar gamsız
Sagol teyzesi ikiz anneleri topigine baktim 13.haftada millet hissediyomus biyerde toplaniyomus felan bende tik yok benimkiler ya cok uslu yada ben anlamiyorum bisey ins cumartesi gittigimde birbirleriyle itismelerini gorebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?