- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #30.101
ozlem
doktorunun dedigi gibi ozel hastane orasi.git tekrar sorularinida hazirla...
eger icine sinmezse aldigin cevaplar capada fln bir doktor bul.. birde orda kontrol yaptir..
bende orasinin doktorlarinin cok iyi oldugunu duydum... hatta bir yakinimiz bile ordan bir doktora gidiyordu
muayene ucreti biraz yuksekti ama gozden cikarmisti...
dogum izni olayida mantikli aslinda erken cikabilirsen ... yani evde daha az stressiz olucagini yada daha rahat edicegini dusunuyorsan neden olmasin ? daha duzenli ilgilenebiliceksin kendinle... gerci bu defada dogum sonrasi gunlerin mi kisalicak :26:
ama nette bukadar sey okuma... herkes genelde ilk kotu seyleri yazar...
olay iyi sonuclaninca kimse yazmaz... oyuzden onlari okuyup kendine yorma sakin....
her bebegin her annenin hamileligi farkli .... senin pasan guclu kuvvetli merak etme... Herseyin ustusinden gelir o...
hem belki kilo almaya bile baslamistir... anneside burda kendini strese sokuyordur..
canım aynen baska doktor tavsıyesı almak ıstıorum acıkcası yanı ıcım daha da serınlesın ıı seyler duyayım ıstıorum ısın acıkcası
amacım yoksa ızıne cıkmak vs degıl ama demekkı ıs bu kadar cıddı eee benım doktorum neden henuz ataga gecmedı dıe dusunuorum hep
Canim bende inaniyorum, ins Allah'in izniyle buyucek bebek eger o kadar tehlikeli olsaydi durum doktorunda kesin derdi gelisim var demekki ama yavas, organlarda fln sorun yok sadece kilo almamis demisti.. Tabi sen git doktoruna gerekirse baska doktorada git icin rahatlasin ..boyle boyle atlayip ziplicak annesi Ozser Bey .. :)
ınsallah tepemden ınmıcek haylazlıkta tavam yapcak kesın
Yanlis olmasin siyah tsirtlu olanlar 23. hafta. beyaz atletli 19. Hafta:)))))
sankı ıkısınde de farklı bır gobek var
özser
kuzum biz sana okuma dedik ya okuma bırak kimseye bakma sen bzim paşamız koşa koşa gelcek ilk olcak değerli olcak aslan gibi tosun paşa olcak doğuncada allahın izniyle
canım okuma sebebım moral bozmak degıl uzman doktor aramak ve bu surecte ne gıbı onlemler alınmıs blmek sımdı gıdınce doktora bunları yapmıslar bız yapmıcaz mı dıe sorucam
yanı cıddıye mı almıor emın olmak ıstıorum malum doktorlar ıcın bebek degıl kı et parcası cenın vs
oysa benım dunyam o ıcımdekı kucuk tekmelerını hıssettıgım adam
su anda en onemlı seyım bebegım
dün yine kaynanamın yaptıklarını anlatıyım benim yaklaşık 1 haftadır baş ağrım var sürekli sızım sızım sızlıyo ve bi halsizlik var üzerimde dünde yine vardı bu haller ve işten çıkmama yakın midem bulanmaya başladı dedim su içtim ondandır eve gittim asansöre binemedim iyice arttı asansörde felan bişey yaparım diye evin etrafında biraz dolaştım neyse çıktım direk yattım 7buçuk gibi sızdım 8de kalkıp börek yaptırmaya fırına gitcem tabi kalkamadım 8buçukta bi telefon kaynanam arıyo başta uyku sersemi açamadım tekrar aradı eşimin teyzesi ve gelini konyadalar gelin umreden direk konyaya geldi bayramdan beridir burdalar neyse aramış beni ee müsaitsen teyzenler size çay içmeye gelmek istiyolar eğer hasta değilsen dedi eniştesi eşimi aramış açmamış onlarda beni aramışlar yani mecburen beni arıyolar bende ne diyim ayda yılda bi gelcekler tamam gelsinler dedim sen bişey yapma sadece çay yap dedi biliyo benim kuru kuru çay vermiceğimi ama ev nasıl dağınık makinede bulaşık yıkandı kaç gündür boşaltmadım lavaboya çay bardakları su bardakları birikmiş mutfağa yufka ıslatmıştım geçende onun kırıntıları dökülmüştü fırsatım olmadı süpürememiştim bide ev tozlanmış nasıl artık paldır küldür odadan odaya koşturdum eşim aradı dedim ben çok hastayım bugün elimi bile kaldıramıyorum misafir gelcek eve çabuk gel dedim pasta börek alışveriş yap dedim derstende 9buçukta çıkacak herşeyi bitirdim kahvemi bardaklarımı herşeyimi hazırladım bitek makine kaldı kaynanamlar geldi anam kucağına basmış çaydanlığını demliğini sanki bizim evde yok ee neymiş oruçmuş çay demlemişmişte boşa gitmesin diye kıyamamış almış gelmiş hadi çaya kıyamadın altındaki suyu niye getiriyosun:)) ee benim hasta olduğumu biliyosun bi kek mek yap getir dimi bide eli acaip pratiktir yok sallana sallana gelmiş saat 9çeyrektede teyzesi geldi arkasındanda zaten eşim girdi normalde 9buçukta çıkıp 10da eve gelen adam 9.20de evdeydi üstelik bide alışveriş yapmıştı:)) kahveydi pastaydı çaydı arkasından dondurmaydı derken saat 12buçukta gttiler ya tamam tabiki misafir gelcek etcek ben bişey demiyorum ki teyzesinin benim evime ikinci gelişleri başka şehirde oldukları için ayda yılda bir görüşürüz sağolsunlar arzu etmişler gelmek istemişler ama beni adam hesabına koyan yok mecbur kalmasalar bana haber etmicekler ve ben çalışan biriyim üstelik bi günümün bi günüme tutmadığını bi gün çok iyiyken diğer gün hastalandığımıda biliyolar akşamın 8buçuğunda haber ediyo bide elini kolunu sallaya sallaya geliyo bide dalga geçer gibi konuşması yokmu deli oldum sırf ben rezil oluyum diye yapıo ama allaha şükür rabbbim de hiç zorda bırakmıyo en güzel şekilde misafirlerimi ağırlıyorum her seferindede teyzeside sağolsun sürekli bebekelri sorup beebklerden bahsedince tuhaf oldu beklemiyodu öyle ilgi gösterceğini
işyerinde gulmekten altıma ettım yan odadakıler falan geldı kız ne o ole demlıgı sırtlanmıs gelmıs kola al meyva suyu al kek borek al da demlık nedır ya en kotu ıkı kılo meyva alda torunlarına can olsun demı
ay ne alem kadın kaynanan ya koptm yemınle
deseydın bardaklarını unutmus anne dıye
Rabbım sana guc vermıs bak hemen herseyı halletmıssın helal olsun canım sana
ay kızlar aklıma ne geldi beni bu kozalak sakaryaya giderse eylül sonu dersler başlıyo ee ara tatilde ocak ortasında yani anca doğuma 1ay kala gelebilcek eylül sonunada şunun lurasında 1ay kaldı ben alışverişimi şimdiden yapıyımmı yoksa kozalksız yapmış olcam onuda istemiyorum birlikte alalım istiyorum bide ben yatak olayını napcam yaa düşünüyorum taşınıyorum akıl uyduramıyorum iki tanemi almalıyım yoksa napmalıyım
buarada hafta sonu iki tane çıtçıtlı badi aldık allahın işiki oda eşimin maaş gününe denk geldi onun parasıyla almış olduk anam bi havalar bi havalar çocuklarımın ilk kıyafetini ben aldım diye uyuz iyiki bişey aldı
canım bence cınsıyetı bekle en azından bu yuzden bayram tatılı yılbası bısı bekle derım ben alman ıcın smdı unısex alınca sonra erkek yada kız seylerı daha cok hosuna gıdıor tabı yıne bazı seylerı al mesela bakım kremlerı falan olabılır bıberon olur onlar cok pahalı ama kucuk gorunen seyler bı bıberonu 30 tl ye aldım bakım kremı pısık sampuan falan sete verdım 60 70 tl bence sen o tarz seylerı almaya basla kucuk gorunen ama buyuk malıyet malum bı bıberon asla yetmıcek en az 4 tane lazım sıze
oda ıcınde bence 2 taraflı dolap tek yatak al dolabı paylasırlar yatagıda sonra cıftlersın onlar sımdı koyun koyuna alısıyorlar ayırma hemen annesı hem sana da zorluk olur cıft yatak bı ona bak bı ona
yok kiz vallahi insanda biraz merhamet olur... onlar istese bile onun ikna edip sizi davet etmesi lazim senin durumunu onlara aciklayip... yada 1 gun onceden haber ver ki ona gore hazirlanabilesin... bide sormus iyiysen gelelim diye... sanki kotu olsan ki kotuymussun de zaten hayir gelmeyin diceksin.... Allah onlari bildigi gibi yapsin... insan evine misafir geldiginde normalde yoruluyor boyle iken iyice yorulursun bide sen daha agir geciriyorsun....
yok ama bazen boyle acimasiz oluyolar iste... neyse bak neguzel karsilamissin misafirlerinide nasil yorulmussundur... okadar cabuk derlenip toplanicam derken kosturdun tabii bolbol...
bazen cok kiziyorum su erkek annelerine ama sonra dilimi isiriyorum... geneli bunlarin boyle yaa diyorum cok konusma Suzan... seninde bi oglun olur bi bakmissin aynisi olmussun diye... yada biz oyle olamicagimiz icin kiz anasi oluruz kesin
yalniz is kendi kizlarina gelince hic oyle dusuncesiz olmuyorlar... o kadar duyarli ve anlayisli oluyorlar ki anlatamam...
benim kayinvalidemin kizi yok yegeni var bir tane. kizkardesinin kizi...
ona nasil duskun anlatamam... o gecen sene hamileydi... her dakka arar sorar kendine bakmiyo dikkat etmiyo diye uzulur.
beni ne arar ne sorar... sanki torun onun degil...
sabah kayinvalideme ugradik ise gelmeden annemler memleketten gelmisti bisiler gonderdi onlarada onlari birakalim dedik...
benm kayinpeder de is icin yurtdisinda persembeye kadar... bu aksam bide yarin aksam onlarda kalcaz. yarin aksamda fenerin maca gidicek benim kozalak bide kardesi fln... bende dedim bizde senle alisverise cikalim... hazir indirimlerden havlu nevresim takimi fln alicam dedim.. bnm kozalakta dedi hani kendini yormicaktin simdi butun aksam gezcen sonra belin agricak fln dedi...
kayinvalidem ordan nerde yoruluyo ki o butun gun ofiste yatiyor diye bir yorum yapti... Allah'im dedim kadin onu bil dusunuyor o bile batiyor demekki.... tamam ofiste cok yorulmuyorum - benim yorulmam haftasonlari evde oluyor... 1 gunde butun evi duzenlicem camasir utu yapicam diye kosturuyorum ama o niye okadar dusunmus onu anlamadim...
yani canim bu kayinvalidelerin ozu nekadar iyi olursa olsun kaynanalik yapmaya gelince iclerindeki ocu meydana cikiyor.
yatıormuymussun ayy deseydn ya senın gıbı sabah yatagımda yatmıorum sabahın korunde alarm ıle kalkıp kac saat sandalye tepesınde oturuyorm ustelık ıkı canlıyım dıe ay ıı ınsanlar bellı ama yınede bı sıvrı dıllerı mevcut kaynana olunca otomatıkmen gelıor galıba sıvrı dıl bu ınsanlara bakalım bız nasıl olacagız
ve bu arada bence senın oglun gelıo
ıcıme hep ole doguyoru
burcu ben bakım kremlerı sebamed aldım cnm bıberonda avent aldım bez ıcınde prıma aldım ıslaklık gostergesı olanlardan beyaz paket ıslak mendılı pamuklu olandan aldım evybaby