HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım aynen baska doktor tavsıyesı almak ıstıorum acıkcası yanı ıcım daha da serınlesın ıı seyler duyayım ıstıorum ısın acıkcası
amacım yoksa ızıne cıkmak vs degıl ama demekkı ıs bu kadar cıddı eee benım doktorum neden henuz ataga gecmedı dıe dusunuorum hep

ınsallah tepemden ınmıcek haylazlıkta tavam yapcak kesın

Yanlis olmasin siyah tsirtlu olanlar 23. hafta. beyaz atletli 19. Hafta:)))))

sankı ıkısınde de farklı bır gobek var kız dumduz seval arada zeytın yutmus solucan dıordu sende oda yok D:

özser

kuzum biz sana okuma dedik ya okuma bırak kimseye bakma sen bzim paşamız koşa koşa gelcek ilk olcak değerli olcak aslan gibi tosun paşa olcak doğuncada allahın izniyle

canım okuma sebebım moral bozmak degıl uzman doktor aramak ve bu surecte ne gıbı onlemler alınmıs blmek sımdı gıdınce doktora bunları yapmıslar bız yapmıcaz mı dıe sorucam
yanı cıddıye mı almıor emın olmak ıstıorum malum doktorlar ıcın bebek degıl kı et parcası cenın vs
oysa benım dunyam o ıcımdekı kucuk tekmelerını hıssettıgım adam
su anda en onemlı seyım bebegım

işyerinde gulmekten altıma ettım yan odadakıler falan geldı kız ne o ole demlıgı sırtlanmıs gelmıs kola al meyva suyu al kek borek al da demlık nedır ya en kotu ıkı kılo meyva alda torunlarına can olsun demı
ay ne alem kadın kaynanan ya koptm yemınle
deseydın bardaklarını unutmus anne dıye
Rabbım sana guc vermıs bak hemen herseyı halletmıssın helal olsun canım sana

canım bence cınsıyetı bekle en azından bu yuzden bayram tatılı yılbası bısı bekle derım ben alman ıcın smdı unısex alınca sonra erkek yada kız seylerı daha cok hosuna gıdıor tabı yıne bazı seylerı al mesela bakım kremlerı falan olabılır bıberon olur onlar cok pahalı ama kucuk gorunen seyler bı bıberonu 30 tl ye aldım bakım kremı pısık sampuan falan sete verdım 60 70 tl bence sen o tarz seylerı almaya basla kucuk gorunen ama buyuk malıyet malum bı bıberon asla yetmıcek en az 4 tane lazım sıze

oda ıcınde bence 2 taraflı dolap tek yatak al dolabı paylasırlar yatagıda sonra cıftlersın onlar sımdı koyun koyuna alısıyorlar ayırma hemen annesı hem sana da zorluk olur cıft yatak bı ona bak bı ona

yatıormuymussun ayy deseydn ya senın gıbı sabah yatagımda yatmıorum sabahın korunde alarm ıle kalkıp kac saat sandalye tepesınde oturuyorm ustelık ıkı canlıyım dıe ay ıı ınsanlar bellı ama yınede bı sıvrı dıllerı mevcut kaynana olunca otomatıkmen gelıor galıba sıvrı dıl bu ınsanlara bakalım bız nasıl olacagız
ve bu arada bence senın oglun gelıo
ıcıme hep ole doguyoru

burcu ben bakım kremlerı sebamed aldım cnm bıberonda avent aldım bez ıcınde prıma aldım ıslaklık gostergesı olanlardan beyaz paket ıslak mendılı pamuklu olandan aldım evybaby

canım korunmaklaalakası oldugunu coksanmıyorum nıce korunan arkadaşlarım ıstedıklerı ayda hamile kaldılar,bu tamamen kısmet allah bilir doğru zaman doğru mekan olamsı lazım

Haklısın canım ama en doğru zamanı Yüce Allah bilir sağlılı olsunda bebişlerimiz er yada geç olur allahın izniyle. Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim kendinize cici bakın üzmeyin öptüm sizleri

KIZLAR benim zorumla ablama test yaptırdım veeeee hamile 2. yeğenim geliyorrrrr
kendim bu haberi veremedim size ama o da benim canım teyze anne yarısıdır çok mutluyum

Ayy kizlar sabahtan beri elimi ne ise attiysam yarim yamalak kaldi, son iki satte de birden hepsi halloluverdi , yazamadim size neyse, yarina kalmamis oldu en azindan, 10 dk cikiyorum eve gitcem dus alip yatcam valla yoksa bu kiz oldurcek beni masallah pek oynadi bgn oturacak pozisyon bulamadim kendime, bu nefes alma iside git gide zorlasiyor

Opuldunuz kizlar, gorusuruz..

KIZLAR benim zorumla ablama test yaptırdım veeeee hamile 2. yeğenim geliyorrrrr
kendim bu haberi veremedim size ama o da benim canım teyze anne yarısıdır çok mutluyum

Ohhh hayirlisi olsun ins, darisi senin basina ins beraber buyutursunuz yegenleri .. Cok sevindim Allah saglikla kucagina da almayi nasip etsin ablanin..

Bi. idrar testi yap hemen ne bekliyorsinnn

burcu, özlem, gizem, hülya, yasemin, esra, irem, sense ve adı aklıma gelmeyen diğer tüm hamile arkadaslarım bugün iğnemi oldum dua edin bana bu ay bebeğim gelsin. hamilelerin duası kabul olurmuş lütfen dua edin içimden bi his tuhaf şeyler söylüyo hayır olsun inşallah

ben olsam hemen şimdi gider kan testi yaptırırdım.
öyle boş boş ümit etmeye kesinlikle karşıyım.
negatif çıkarsa diye korkuyorum,yaptırmıyorum diyenlere çok kızıyorum.
kist falan varsa boşuna ümitleniyorsan ne olacak?
öyle aklın var mı yok mudan başkasına çalışmaz kii.
10 tl bişey.1 saatte sonuç çıkıyor.
bize soracak bişi yok.cevap kan testinde.
umarım kalbinden geçen olur.

yapamıyorum yaaaaa olmuyo olmuyo olmuyo

ben bu pirinç pilavını tutturamıyorum hep kıtır kalıyo yaaaa

kıs yarın evlilik yıl dönümünüzmü
inşallah 1. yılınızı sevgi ve güzel sözlerle doldurursunuz aranızdaki soğukluk gider buzlar erir

Rabbim sen çok büyüksün.
Seval arkadaşım bu ay hamile kalsın,bize mutlu haberler versin.
Sağlıkla bebeğini kucağına alsın.
Meleğim ve ben senden yardım istiyoruz,sen çok büyüksün.
sen dilersen her şey olur.
ol de olsun Yarabbim!!!
AMİN...

canım benim yaaa Allah razı olsun gözlerim doldu inanki
rabbim önce sizlere versin sağlıklı evlatlar sonra bana versin size 2 veriyorsa bana 1 versin inşallah

analiz doğru galiba.
rica ediyorum yasemin koyma;yasmin koy,çok daha güzel bence.
Asmin i de çok beğeniyorum,zaten yasemin demek.

ben hiç kavurmuyorum 15-20 saniye falan ancak yani çeviriyorum öyle yağı alsın diye sadece
boşver kıtır kıtır daha güzel oluurr
bütün zor yemekleri yapan pilavı beceremezmiiii ya inanmammmmmm

vardır öyle tuhaf huylarım en basitleri ppek önemsemiyorum sanırım
benden ev mantısı iste yapim et yemeklerini iste yapim ama pilav ı ıh olmuyo

evet tane tane oluyo ama fazla kavuruyorum heralde kıtır oluyo hep
bi pilavı beceremiyorum yaaa
canım,yağını az koyuyor olabilirsin.
ya da çok kavuruyorsundur.
pirinçler birbirinden ayrılmaya,(beyazlaşıyor rengi) başlayınca hemen suyunu koy.
pirincin cinsine göre su miktarı değişiyor.
sen 1 e 1,5 la başla.
sonraki yaptığın pilavlara göre azaltır ya da çoğaltırsın....

Cimcimem dualarımızdasın. inşallah bu sefer Rabbim sağlıkla evladını versin sana. İnşallah
O pilav olayına gelince bende başta hiiç yapamazdım :)
ama sonralarda yapmayı becerdim şimdi gayet güzel oluyo :)
ben pirinci önce sıcak suda bekletiyorum.
ardından sıvı yağ biraz tereyağda pirinçler şeffaflaşana kadar kavuruyorum.
suyunu 1 bardağa 1,5 koyuyorum. orta boy ocağın kısık ateşinde pişiriyorum.
suyunu çekip delik delik olduğunda alıp sarıp sarmalayıp koyuyorum kenara.
servis yapmadan önce karıştırıp biraz soğutuyorum çünkü eşim çook sıcak sevmiyo :)

ayrıntılı ultrasonu da yaptırdık geldik. özelde yaptırmadığım için tabi pek ilgili değil radyoloji uzmanı kendi işini yaptı sonra kalktım ben.
dr.a sonuç göstermeye gittik gayet normal dedi. güzel bişey yok dedi.
sonuçlarda sadece şunlar yazılı. bilen varsa bi baksın bakalım :)

Uterin kavitede bir adet fetüs mevcuttur.
FKA : mevcut ve düzenlidir.
Plasenta : fundus korpus arka duvar yerleşimli
Maturasyonu : Grade 1
Amniyon mayi miktarı : yeterli
Prezentasyon : transvers

BDP : 46mm 20Hf g
FL : 33mm 20Hf 3g

eksik bakması gereken ama bakmadığı şeyler varmıki :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…