- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #30.141
Rabbim sen çok büyüksün.
Seval arkadaşım bu ay hamile kalsın,bize mutlu haberler versin.
Sağlıkla bebeğini kucağına alsın.
Meleğim ve ben senden yardım istiyoruz,sen çok büyüksün.
sen dilersen her şey olur.
ol de olsun Yarabbim!!!
AMİN...
ouyyy maasallah tatlim allhim esirgesin sizi,dualarinizi eksik etmeyin insallah benim melegimde hayirlisiyla en yakin zamanda gelirde bende boyle olurum
Ayy cok tatlisiniz. bide kiloluyum diyosun. gayet zayifsin.. ikizler once belirecek tabi...hem sdn bu gobis icin bi seneee neler cektin. cok tatlisinix ucunuzde....
bizde simdi izmirden geldik....dikilideyizz....cok yorgunum...dugundeydikk.sabaha gorusuruzz
iyi dedi ama benim hiç içime sinmedikibu kağıtta sadece kafa ölçüsü bide sırt ölçüsü yazıyo başkada bişey yok. nerde bebeğimin kalbi böbreği. önemli olanlarda onlar değil mi. Sanki normal ultrasona girdim gibi geldi bana anlamadım gitti. burada bide özel hastane var başkada yok zaten. oda özel demeye bin şahit ister. aynı devlet gibi değişen bişey yok. ben bide onu araştırayım en iyisi.
sülale kısmına gelince de işte kimse bazen bizim hissettiklerimizi hissetmiyo. takma kafana. valla bebeklerini düşünmeyen annelere de şaşıyorum. benim bi arkadaşım ikili testini yaptırmamıştı. neymiş unutmuş gününü. bense şimdi bu ultrason ne böyle diye içimi kemiriyorum.
valla sinirimden sıkıntımdan ağlayasım var yaa((
maşallah canım yaa. seninkiler böle uslu uslu dursun. ben 15 haftalıkken hissetmiştim sen 14de hissedersin kesin :) itişmelerinide izle bizede güzel bir fotolarını getir sıpaların :)
inşaallah gelcek canım senin meleğinde ve diğer bekleyen tüm melek annelerinde sende böyle kocaman göbüşlü hallerini koycaksın
ay ne zayıfı güldürme allah aşkına :)) ama teşekkür ederiz iltifatın için:))
naptın nasıldı düğün çokmu oynadınız kız yoksa kızınla :)))
vaaaoowww bak burda dedikodularını yapıoruz adamların habire verip veriştiriyoruz neler neler yapmış demekki biliyomuş yapmayı:))) ohh sende tabi bol bol yemişindir artık ayda yılda bi hazrıladı diye afiyet olsun bol bol kilo olsun tosuncuğa:)) inşş günün hep böyle güzel süprizlerle dolu devam ederGünaydın kızlar
Bugün güzel Birgün inşallah bi uyandım koca yok yanmda kalkıyordum ki elinde bi tepsi kahvaltı şaşkınlığımda tawan yaptım valla :) protein yüklemesi yaptı resmen süt yumurta peynir falan :))
Gercekten iltifat diye demiyorum....zayif gorunuyosun fotoda....
dinku dugunde ne gelini ne dadi tanoyodik..esimin uni.den ev arkadasinin kayni...sirf arkadasini gormeye gittik....120 km.. gorumcem esi ben serdar ...cocuklarida babanneye sattik.. ohh..yeni evli ciftler gibi gezdik. sonrada dugune gittik..
Dugune girdik. 10 dk.sonra benden soguk teerrr bosandi...hemen terasa ciktim...gorumcemle. sonra aciktim herhalde dedim. bi c. kraker bi eti tutku bide meyve suyu sldilar. 2 dk. dak. da nasi onu bitirdim. ne oldum anlamadim...gozum acildi. ama beni yerken gorsenizzz...:))).
Hic acligim yokken bi anda gedi. gurultudende etkilendim sanitim...
Gercekten iltifat diye demiyorum....zayif gorunuyosun fotoda....
dinku dugunde ne gelini ne dadi tanoyodik..esimin uni.den ev arkadasinin kayni...sirf arkadasini gormeye gittik....120 km.. gorumcem esi ben serdar ...cocuklarida babanneye sattik.. ohh..yeni evli ciftler gibi gezdik. sonrada dugune gittik..
Dugune girdik. 10 dk.sonra benden soguk teerrr bosandi...hemen terasa ciktim...gorumcemle. sonra aciktim herhalde dedim. bi c. kraker bi eti tutku bide meyve suyu sldilar. 2 dk. dak. da nasi onu bitirdim. ne oldum anlamadim...gozum acildi. ama beni yerken gorsenizzz...:))).
Hic acligim yokken bi anda gedi. gurultudende etkilendim sanitim...
vaaaoowww bak burda dedikodularını yapıoruz adamların habire verip veriştiriyoruz neler neler yapmış demekki biliyomuş yapmayı:))) ohh sende tabi bol bol yemişindir artık ayda yılda bi hazrıladı diye afiyet olsun bol bol kilo olsun tosuncuğa:)) inşş günün hep böyle güzel süprizlerle dolu devam eder
yolda etkilemiş olabilir canım üstüne bide gezmişiniz yorulmuşunuz tadını çıkar son demlerinin boyle çocuğu bırakıp azcık zor gezersin bundan sonra birini bıraksan ötekini götür dicekler:))) ama valla maşallah dedim sırf arkadaşını görmek için düğün bahanesiyle 120km yol maşallah
bide dediğin gibi çocuk gürültüden çok etkileniyomuş
Ozzz
ne guzellll prensesler gibi uyanmissin...oglunda pasalar gibi...sen bol proteine daya kendini tatlimmm..bil bol etcik olsun yegenimize...adam da bak nasi ihtimam gosteriyor. senin ve ozser pasa icin...
Cauntry Bebek Odası - Havuç Genç Odası | 0-24 Yaş Arası
3 KAPILI DOLAP - Havuç Genç Odası | 0-24 Yaş Arası
havuç mobilyaya girdim şimdi çok hoşuma gitti bunlar ilki çok kullanışlı görünüyo yer açısından ikinciside özlemin istediği gibi yatak inip kalkabiliyo anladığım kadarıyla
Günaydın kızlar
Bugün güzel Birgün inşallah bi uyandım koca yok yanmda kalkıyordum ki elinde bi tepsi kahvaltı şaşkınlığımda tawan yaptım valla :) protein yüklemesi yaptı resmen süt yumurta peynir falan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?