HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Amiiiiinnnnnn sevalee ve burdaki tum isteyenlereeeee....

ouyyy maasallah tatlim allhim esirgesin sizi,dualarinizi eksik etmeyin insallah benim melegimde hayirlisiyla en yakin zamanda gelirde bende boyle olurum

inşaallah gelcek canım senin meleğinde ve diğer bekleyen tüm melek annelerinde sende böyle kocaman göbüşlü hallerini koycaksın

ay ne zayıfı güldürme allah aşkına :)) ama teşekkür ederiz iltifatın için:))
naptın nasıldı düğün çokmu oynadınız kız yoksa kızınla :)))

canım malum ben daha o dönemlere gelmediğim için testten anlamıyorum ama inş sonuçların hepsi tastamam çok güzeldir ve eksik bi test ölçüm yapmamışlardırda snei bidaha bidaha uğraştırmazlar

Canım belki de kötü olsa yazacaktı ii olunca bakıp rapor etmiyo olabilir bu Arada ne kadar sürdü ultrason ortalama bence dewlet hastanesi orası Allah korusun doğumda bi sorun çıksa yani kalbi böbreği eli kolu vs herhangi birinde sen ben detaylı yaptırdım orada çıkmadı diye dawa edebilirsin bı yüzden riske atmazlar bence kesin güzelce incelemiştir sıkma canını

Sen huzursuz etme paşayı sapasaglam yiğit geliyo :)

Günaydın kızlar

Bugün güzel Birgün inşallah bi uyandım koca yok yanmda kalkıyordum ki elinde bi tepsi kahvaltı şaşkınlığımda tawan yaptım valla :) protein yüklemesi yaptı resmen süt yumurta peynir falan :))

Gercekten iltifat diye demiyorum....zayif gorunuyosun fotoda....

dinku dugunde ne gelini ne dadi tanoyodik..esimin uni.den ev arkadasinin kayni...sirf arkadasini gormeye gittik....120 km.. gorumcem esi ben serdar ...cocuklarida babanneye sattik.. ohh..yeni evli ciftler gibi gezdik. sonrada dugune gittik..

Dugune girdik. 10 dk.sonra benden soguk teerrr bosandi...hemen terasa ciktim...gorumcemle. sonra aciktim herhalde dedim. bi c. kraker bi eti tutku bide meyve suyu sldilar. 2 dk. dak. da nasi onu bitirdim. ne oldum anlamadim...gozum acildi. ama beni yerken gorsenizzz...:))).

Hic acligim yokken bi anda gedi. gurultudende etkilendim sanitim...

vaaaoowww bak burda dedikodularını yapıoruz adamların habire verip veriştiriyoruz neler neler yapmış demekki biliyomuş yapmayı:))) ohh sende tabi bol bol yemişindir artık ayda yılda bi hazrıladı diye afiyet olsun bol bol kilo olsun tosuncuğa:)) inşş günün hep böyle güzel süprizlerle dolu devam eder

yolda etkilemiş olabilir canım üstüne bide gezmişiniz yorulmuşunuz tadını çıkar son demlerinin boyle çocuğu bırakıp azcık zor gezersin bundan sonra birini bıraksan ötekini götür dicekler:))) ama valla maşallah dedim sırf arkadaşını görmek için düğün bahanesiyle 120km yol maşallah
bide dediğin gibi çocuk gürültüden çok etkileniyomuş

Kiz biz 60 km lik yola halasina cay icmeye gidiyoruz....

buda dogsun azcik buyuttuk mu bunu da k.v. deye satariz...yarjnda manisaya geezmeye gidecez...cuma aksam dikiliye erdem kinay geliyomus. bi clube.. bizde clubun yantarafina balik tutmaya gidecez...hem dj i dinleriz hem balik tutariz....

gorumcem benim uni.den ev arkadasim ol. icin. cok iyi anlasiyoriz viz viz geziyoruz.....onda iki bebe bende bir...saolsun k.v. dede ben bakarim diz gezin diyor...sansliyim yani...zaten bura deniz kenari sabaha kadar insan gorursun sokakta....

Ozzz

ne guzellll prensesler gibi uyanmissin...oglunda pasalar gibi...sen bol proteine daya kendini tatlimmm..bil bol etcik olsun yegenimize...adam da bak nasi ihtimam gosteriyor. senin ve ozser pasa icin...

bence artık kızn anne sen benı cok sakladın gostermen lazım dıyıp ataga gectı eee 6 aylık hamılesın neredeyse ama hala gobus yok:) goster kızını annesı

ayy sorma sasırdım evlılık hayatımda esımın benden once kalktıgını toplasan 3 4 keredır kahvaltı kısmı ıse sadece ruya
sanırım moral ve proteın ıhtıyacım oldugunu farketttı :)
ınsallah hep bole devam eder arada sasırmak guzel gelıormus

hemen hafta bıtsın ıstıorum ya cumartesı olsun hemen ıstıorum

Ozzz

ne guzellll prensesler gibi uyanmissin...oglunda pasalar gibi...sen bol proteine daya kendini tatlimmm..bil bol etcik olsun yegenimize...adam da bak nasi ihtimam gosteriyor. senin ve ozser pasa icin...

ınsallah canım lop lop et olur ınsallah cumartesı gıdıcez ınsallah pasam kılo almıs olur

canım ben altı yere yakın olsun cekmece bısı olmasın ıstedıgım ıcın dun baktım cok ıstedıgım gıbı goremedım
ama sen ıstıorsan eger gorselı cok ıı gorunuor bencede

ebda16 yazdıkların teşekkür ederim. Bende biliyorum kan testi yaptırmayı ben parasında değilim 3 kere idrar testi yaptım negatif çıktı biraz daha bekliyim dedim ama beklerkende doktordan randevu almayıda ihmal etmedim okursan yazılarımı görürsün sadece bende buradaki arkadaşlara sadece bilgim olsun diye sordum bana teşhis koyun diye sormadım burada soranlarında çoğuda bundan dolayı soruyordur. Ama yinede teşekkür ederim bilgilendirdiğin için canım. Bu arada kızlar kırmızılar gözüktü bende

Kizlaar gunaydin uzuun bir aradan sonra yine geldim.offf tasindik allahim ne zormus 6 gun oldu daha yerlesemedim buraya alismakta zor olucak icimn isinmadi biturlu yuzum gulmuo gunlerdir bebegi flnda unuttum gibi bisi zaten yumurtlama gunlerinde esimle bi bulusamadik bitek bu ay ankarada kayinvalidelerde kacak gocek bisiler oldu rahim filmide bosa gitti gibi cektireli dort ay oldu sadece bir ay dogru duzgun çalışma oldu ozsercim stres yapma dualarimiz seninle hiçbişey olmaz allahin izniyle benim arkadasimda erken dogum yapti oda somon baligi yedi hergun ve bebisi kilo almisti canim insallah seninkide alicak ...

Hulya

Ayy cok tatli cikmis gobus yerim onlari masallah allahim banada nasip etsin insallah burda okadar yalniz hossediorumki bebegim destek olsun bana insalllah ...

Ohh Ozlemcim sifa bal kaymak olsun, Ozer Bey'e bol bol can kan olsun ins..

Benimkide yine kalkmis sabahin korunde salonda dun seyrederken uyuya kaldigimiz filmi seyrediyordu ahh ahh olsun , bu ara kozalaklara masalahh diyelim bu kadarida yeter :))

Kis Esra , ne cok gezdin valla, ohh ne guzel yazin tadini cikariyorsun, bize nerdeyse kis geldi ince montla geldim ise hep bu hafta

Hulyacim bende ilk mobilyayi begendim dedigin gibi yerin darsa gayet hos dolabin bir yarisi kizin , bir yarisi oglanin :)) Ama sor bakalim yatak sonradan kayrolada olabiliyormuymus, sonradan bir kayrola daha alirsin olur biter :))

Kizlar gunaydin herkese ,

dun aksam malumunuz kayinvalidemlerde kaldik... kayinpeder yok diye... oyuzden giremedim pek almis basinizi gitmissiniz masallah

ozlem
cnm hic takma sen kayinvalide elti dusuncelerini... herkesin akli fikri kendine... ona gore evlat sevgisi var demekki onlarda.. dogurmuslar ama laf olsun diye dogurmuslar demekki...
var oyle garip yapida insanlar...
yatak olayina gelince alicaz diyipte almazsalarda ayip ama... koskoca 9 ayda kosesine biraz koymus olsa simdiye toplamis olmasi lazim ztn parasini.. ama bosver sende ilerde lafini soyleyiverirsin zamani geldiginde...

ohh masallah senin kocanada kralice ve prense gozu gibi bakiyor demekki... ye tatlim sende bolbol yarasin kucuk prensine...

cimcime
hadi tatlim hayirlisi olsun... insallah hayirlisi ile guzel haberler gelir.. mujdeli haberi almak icin artik gun saymaya baslayabiliriz.
ztn hep dualarimdasin cnm... Rabbim insallah tez vakitte sanada nasip edicektir...
benimde pilavlar basta oyle olurdu sonra anladigim uzere hem yagini az koyuyormusum hem cok kavuruyormusum...
oyle 1 'e 1.5 ta takilmiyorum cnku pirince gore degisiyor. pirincin ustune 1-1.5 parmak kadar su koyuyorum goz karari...
fena olmuyor artik...

hulya

masallah senin bebislerine..
kocaman olmus annesi onlar. ozendim valla bende oyle gobis istiyorum....
hicde oyle kilo fln yok ustunde ...sadece gobis var kiz sende ne guzel... insallah genelde oyle gecer hamisliginki rahat hamilelik gecirebilrisin...

burcu
ne guzel cevap vermis valla esin... aferin ona.. daha basta oyle soylemesi gerekirdi ztn ama gec olmasi hic olmamasindan daha iyi.. o da artik farkina varmaya basladi demekki .... kadina bak yaa gider ayak hala ikna etmeye calisiyor...
ev islerinede el atmis artik.... insallah yagmurlar baslamadan biraz kolaylarsiniz islerinizi... sende rahat edersin.. ama kartal gibi takipte ol gercekten saat ucreti madem isciler bide sallanmasin bosbos.... burdaki gibi olsa bellirli bir paraya anlasilsa rahat olurmus ozaman kasmana gerek kalmazdi ...

ebda
cnm senin gobisli resmin ne zaman geliyor bakim... seninkinide gorelim artik...

kizlar bu arada hic hamile iken sinekkovar sprey kullandnizmi cildinize... dun aksam sIkmak zorunda kaldim..
sonra cok pisman oldum... :18::18::18:

kizlaar bu nick degisimi nasil yapilio bi yardim edin lutfen yaa oylesine bir soru sormak icin boyle giris yaptim sonrada boyle kaldo gicik oluorum

Sense

Canim kullanmissin bikereden bisi olmaz ama kimyasal sonucta bide deri direk emiyo bence kullanma bidaha direk fise takilanlar iyi oluo sinek icin ama onlarinda hamilelikte sakincasi varmidir bilmiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…