- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #30.161
ebda16 yazdıkların teşekkür ederim. Bende biliyorum kan testi yaptırmayı ben parasında değilim 3 kere idrar testi yaptım negatif çıktı biraz daha bekliyim dedim ama beklerkende doktordan randevu almayıda ihmal etmedim okursan yazılarımı görürsün sadece bende buradaki arkadaşlara sadece bilgim olsun diye sordum bana teşhis koyun diye sormadım burada soranlarında çoğuda bundan dolayı soruyordur. Ama yinede teşekkür ederim bilgilendirdiğin için canım. Bu arada kızlar kırmızılar gözüktü bende
size de ev almaları gerekmez mi yaaa:44:Şimdiye kadar hep öyle oldu zaten gücümüz yettiğine uzandık hep inşallah da öyle olacak sadece onlar öle dedi diye eşim bugün erken geliyo beşik lazım alcan mı dedi içinde kalmış belliki ona da koyuyo 2 kardeşine ev alındı hrrseyı yapıldı bizde ne bişi alındı ne yardım edildi düğün dernekte üvey evlat gibi sorsan en kıymetli çocuğu eşim
ben de isteremmmmmmmmmm...Günaydın kızlar
Bugün güzel Birgün inşallah bi uyandım koca yok yanmda kalkıyordum ki elinde bi tepsi kahvaltı şaşkınlığımda tawan yaptım valla :) protein yüklemesi yaptı resmen süt yumurta peynir falan :))
sizi gezmecilerrrr.Gercekten iltifat diye demiyorum....zayif gorunuyosun fotoda....
dinku dugunde ne gelini ne dadi tanoyodik..esimin uni.den ev arkadasinin kayni...sirf arkadasini gormeye gittik....120 km.. gorumcem esi ben serdar ...cocuklarida babanneye sattik.. ohh..yeni evli ciftler gibi gezdik. sonrada dugune gittik..
Dugune girdik. 10 dk.sonra benden soguk teerrr bosandi...hemen terasa ciktim...gorumcemle. sonra aciktim herhalde dedim. bi c. kraker bi eti tutku bide meyve suyu sldilar. 2 dk. dak. da nasi onu bitirdim. ne oldum anlamadim...gozum acildi. ama beni yerken gorsenizzz...:))).
Hic acligim yokken bi anda gedi. gurultudende etkilendim sanitim...
canım ben de çok beğendim.Cauntry Bebek Odası - Havuç Genç Odası | 0-24 Yaş Arası
3 KAPILI DOLAP - Havuç Genç Odası | 0-24 Yaş Arası
havuç mobilyaya girdim şimdi çok hoşuma gitti bunlar ilki çok kullanışlı görünüyo yer açısından ikinciside özlemin istediği gibi yatak inip kalkabiliyo anladığım kadarıyla
sürpriiizzzz dermişim.tamam canım yakında ekleyeyim.ebda
cnm senin gobisli resmin ne zaman geliyor bakim... seninkinide gorelim artik...
kizlar bu arada hic hamile iken sinekkovar sprey kullandnizmi cildinize... dun aksam sIkmak zorunda kaldim..
sonra cok pisman oldum... :18::18::18:
Cimcimem dualarımızdasın. inşallah bu sefer Rabbim sağlıkla evladını versin sana. İnşallah
O pilav olayına gelince bende başta hiiç yapamazdım :)
ama sonralarda yapmayı becerdim şimdi gayet güzel oluyo :)
ben pirinci önce sıcak suda bekletiyorum.
ardından sıvı yağ biraz tereyağda pirinçler şeffaflaşana kadar kavuruyorum.
suyunu 1 bardağa 1,5 koyuyorum. orta boy ocağın kısık ateşinde pişiriyorum.
suyunu çekip delik delik olduğunda alıp sarıp sarmalayıp koyuyorum kenara.
servis yapmadan önce karıştırıp biraz soğutuyorum çünkü eşim çook sıcak sevmiyo :)
Hayatim hadi hayirli olsun minik prensesler presler olsun bu aksam..Dualarimiz seninle canim..
canım benim inş güzel haber alırsın bu ay yarın sabah erkenden inş senin için kuran okuycam canım özellikle fetih suresi okuycamki bu işin üstesindende galibiyetle gel diye duamdasın
canım demın yasın ayetel kursı ve bırkac dua okudum ve uzerıne yazını gordum hemen sana bagıslamak geldı ıcımden
rabbım ınsallah hayırlı haberlerını almayı nasıp eder bızlere
dualarımızda bulusmak dılegı ıle takılma sen buralarda kos kocıse kos
Amiiiiinnnnnn sevalee ve burdaki tum isteyenlereeeee....
cimcime
hadi tatlim hayirlisi olsun... insallah hayirlisi ile guzel haberler gelir.. mujdeli haberi almak icin artik gun saymaya baslayabiliriz.
ztn hep dualarimdasin cnm... Rabbim insallah tez vakitte sanada nasip edicektir...
benimde pilavlar basta oyle olurdu sonra anladigim uzere hem yagini az koyuyormusum hem cok kavuruyormusum...
oyle 1 'e 1.5 ta takilmiyorum cnku pirince gore degisiyor. pirincin ustune 1-1.5 parmak kadar su koyuyorum goz karari...
fena olmuyor artik...
Kizlar gunaydin herkese ,
dun aksam malumunuz kayinvalidemlerde kaldik... kayinpeder yok diye... oyuzden giremedim pek almis basinizi gitmissiniz masallah
ozlem
cnm hic takma sen kayinvalide elti dusuncelerini... herkesin akli fikri kendine... ona gore evlat sevgisi var demekki onlarda.. dogurmuslar ama laf olsun diye dogurmuslar demekki...
var oyle garip yapida insanlar...
yatak olayina gelince alicaz diyipte almazsalarda ayip ama... koskoca 9 ayda kosesine biraz koymus olsa simdiye toplamis olmasi lazim ztn parasini.. ama bosver sende ilerde lafini soyleyiverirsin zamani geldiginde...
ohh masallah senin kocanada kralice ve prense gozu gibi bakiyor demekki... ye tatlim sende bolbol yarasin kucuk prensine...
cimcime
hadi tatlim hayirlisi olsun... insallah hayirlisi ile guzel haberler gelir.. mujdeli haberi almak icin artik gun saymaya baslayabiliriz.
ztn hep dualarimdasin cnm... Rabbim insallah tez vakitte sanada nasip edicektir...
benimde pilavlar basta oyle olurdu sonra anladigim uzere hem yagini az koyuyormusum hem cok kavuruyormusum...
oyle 1 'e 1.5 ta takilmiyorum cnku pirince gore degisiyor. pirincin ustune 1-1.5 parmak kadar su koyuyorum goz karari...
fena olmuyor artik...
hulya
masallah senin bebislerine..
kocaman olmus annesi onlar. ozendim valla bende oyle gobis istiyorum....
hicde oyle kilo fln yok ustunde ...sadece gobis var kiz sende ne guzel... insallah genelde oyle gecer hamisliginki rahat hamilelik gecirebilrisin...
burcu
ne guzel cevap vermis valla esin... aferin ona.. daha basta oyle soylemesi gerekirdi ztn ama gec olmasi hic olmamasindan daha iyi.. o da artik farkina varmaya basladi demekki .... kadina bak yaa gider ayak hala ikna etmeye calisiyor...
ev islerinede el atmis artik.... insallah yagmurlar baslamadan biraz kolaylarsiniz islerinizi... sende rahat edersin.. ama kartal gibi takipte ol gercekten saat ucreti madem isciler bide sallanmasin bosbos.... burdaki gibi olsa bellirli bir paraya anlasilsa rahat olurmus ozaman kasmana gerek kalmazdi ...
ebda
cnm senin gobisli resmin ne zaman geliyor bakim... seninkinide gorelim artik...
kizlar bu arada hic hamile iken sinekkovar sprey kullandnizmi cildinize... dun aksam sIkmak zorunda kaldim..
sonra cok pisman oldum... :18::18::18:
kizlaar bu nick degisimi nasil yapilio bi yardim edin lutfen yaa oylesine bir soru sormak icin boyle giris yaptim sonrada boyle kaldo gicik oluorum
Sense
Canim kullanmissin bikereden bisi olmaz ama kimyasal sonucta bide deri direk emiyo bence kullanma bidaha direk fise takilanlar iyi oluo sinek icin ama onlarinda hamilelikte sakincasi varmidir bilmiorum
sürpriiizzzz dermişim.tamam canım yakında ekleyeyim.
ben senin göbüşü de görmedim bu arada.yüklemiş miydin kaçırdım...
kaçıncı sayfada bakem hemen.
sinekkovarın üstünde yazmıyor muydu canım?
emin değilim ama kimyasal sonuçta mümkünse kullanma.
ben doktora medical bir kepek şampuanı yazdıracaktım.
onun hamilelik kategorisi C.hamilelere zehir gibi dedi.
çok şaşırdım.şampuanda zararlı mı olurmuş dedim...
niye öyle küs gibi davrandı acaba?kızlar çok teşekkür ederim hepinize ama dün akşam yine olmadı bizde. ben artık sinirden ağlıyorum boşu boşuna ilaç kullanıp iğne oluyorum bi işe yaramıyo. akşam arkadasın bebeği havale geçirmiş hastanede falan yatmışlar onları ziyarete gittim eşimde dışarı çıkacaktı beni bıraktı arabadan inerken gözünü seveyim çok fazla sigara içme alkolde alma dedim bu hiçbişey demedi. sonra gece aradım gel beni al diye 10 dk sonra falan anca gelebilirim dedi. üzüldüm kesin bu içiyo dedim neyse bu geldi meğersem içmemiş çok şükür. arkadasın eşi aramış biz dışardayız içiyoruz gel diye gitmemiş. neyse eve geldik bu geçti pc ye. ben yattım yarım saat sonra falan buda geldi yattı çok yorgunum uykum var dedi. önemli değil zaten sana saatlerimiz önemli deyince bi haller oluyo ben alıştım senin kaprislerine dedim döndüm arkamı yattım bakalım bu akşam ve yarın akşam çok önemli inşallah bu seferde bi nazı kaprisi olmaz yoksa bu adamı camdan atasım var
kızlar çok teşekkür ederim hepinize ama dün akşam yine olmadı bizde. ben artık sinirden ağlıyorum boşu boşuna ilaç kullanıp iğne oluyorum bi işe yaramıyo. akşam arkadasın bebeği havale geçirmiş hastanede falan yatmışlar onları ziyarete gittim eşimde dışarı çıkacaktı beni bıraktı arabadan inerken gözünü seveyim çok fazla sigara içme alkolde alma dedim bu hiçbişey demedi. sonra gece aradım gel beni al diye 10 dk sonra falan anca gelebilirim dedi. üzüldüm kesin bu içiyo dedim neyse bu geldi meğersem içmemiş çok şükür. arkadasın eşi aramış biz dışardayız içiyoruz gel diye gitmemiş. neyse eve geldik bu geçti pc ye. ben yattım yarım saat sonra falan buda geldi yattı çok yorgunum uykum var dedi. önemli değil zaten sana saatlerimiz önemli deyince bi haller oluyo ben alıştım senin kaprislerine dedim döndüm arkamı yattım bakalım bu akşam ve yarın akşam çok önemli inşallah bu seferde bi nazı kaprisi olmaz yoksa bu adamı camdan atasım var
ben de şampuanı bikaç kere kullandımayy evet bnm kozalak sonradan aldi onlardan geldi.... ozamana kadar kullanmis oldum maalesef... sonrada icim icimi yedi...
yok tatlim eklemedim... sen bahsettin yaa cikti gobegim fln diye oyuzden dedim..
benim gobek bir acayip tam ortada top gibi bir sislik... birazcik gazinda etkisi flnda var galiba...
ayy sorma kullandim simdi iyice pimpirik yaptim.... nasil endiseliyim anlatamam... ustunde yazmiyordu....
cok asiri sikmadim ama yinede ilac -zehir yani... insallah sorun olmaz
nette arastirdim bazi siteler sorun yok diyor bazilari mumkunse kullanmayin diyor...
tovbe elimi surmem artik...
kızlar çok teşekkür ederim hepinize ama dün akşam yine olmadı bizde. ben artık sinirden ağlıyorum boşu boşuna ilaç kullanıp iğne oluyorum bi işe yaramıyo. akşam arkadasın bebeği havale geçirmiş hastanede falan yatmışlar onları ziyarete gittim eşimde dışarı çıkacaktı beni bıraktı arabadan inerken gözünü seveyim çok fazla sigara içme alkolde alma dedim bu hiçbişey demedi. sonra gece aradım gel beni al diye 10 dk sonra falan anca gelebilirim dedi. üzüldüm kesin bu içiyo dedim neyse bu geldi meğersem içmemiş çok şükür. arkadasın eşi aramış biz dışardayız içiyoruz gel diye gitmemiş. neyse eve geldik bu geçti pc ye. ben yattım yarım saat sonra falan buda geldi yattı çok yorgunum uykum var dedi. önemli değil zaten sana saatlerimiz önemli deyince bi haller oluyo ben alıştım senin kaprislerine dedim döndüm arkamı yattım bakalım bu akşam ve yarın akşam çok önemli inşallah bu seferde bi nazı kaprisi olmaz yoksa bu adamı camdan atasım var
Sorma hayatim aman nazar degmesin dilimi isiriyim .. Kozalagin kafasina dun kozalak dustu herhalde. Simdi onlar gelin kaynana dunur bebekk alisverisine gitcekler ki benim kaynanya kalk markete git desen gitmez kuaforude manikurcusude eve gelir . Simdi durum baska kizin erkek kardesinin kiz arkadasi , annesi benim kaynana dordu Almanyaya torun alisverisine..
Ben cidden salak misim esimle ilk gittik doktora kalp atisi duymaya , ben heyecanli dedim bir fdahakine kontrole beraber gideriz diye annesine, bana ayy senin doktor uzakta demezmi Prag merkezde diye ben hergun ise geliyorum buraya 2 saat sabah gel 2 aksam eve don , simdi torunu icin kalkicak Almanyaya gidicek zaten iki adimlik yoldu.. Dusundukce cok sey sinirimi bozuyor, ne kadar takmicam desemde agrima gidiyor..
Canim sende kullanma bir daha bisi olmaz tabiki ama kimyasal sonucta ne gerek var , isirmazlar seni merak etme kimi isircagini biliyor onlar, tatilde benim adami isirmislardi hep bende hic bisi yoktu :))
niye öyle küs gibi davrandı acaba?
bişeye mi canı sıkıldı acep?
tatlım,iğneyi hangi gün oldun,tam saatini de yazsana...
bak ne hatırlatıcam sana,ben de son ay kozalakla konuşup klomeni yutmuştum.
iğne zamanı geldiğinde kozalağa tekrar sordum,bak iğne yaptırıcam,uğraşamayacaksan hiç yaptırmayayım diye.
bir sinir harbi,delirmişti.önce tamam sorun değil diyen adam,asıl gün gelince benim derdim bana yeter,üstüme gelme deyip kavga çıkarmıştı.ben de iğne olmadım.
o kadar ağrım oldu ki sonrasında kesin kiste dönüştüler dedim.
ama ne olduuuu,Rabbim iznini vermiş,bebiş plansız programsız gelivermiş...
kasığında ağrı varsa yumurta hala çatlamamıştır.
Kis arkadasinin esi aramis iciyoruz gel demis ne demek, maden esli fln ya senide goturcek yada gitmicek tabiki beyefendi..
Ayy bende ilk iki sene ne cektim , gitmek istemiyorum diyorum sana teklif yaptim gelmiyorsan ben giderim der giderdi. Cok sukur bazen guzel sozle bazen kavga gurultuyle gecmiste kaldi , simdi senede iki kez is yerinde sezon acilis kapanis partilerine gidiyor kizli erkekli, yada sadece erkek erkege gitceklerse ..
Sikma canini doktor 36 saat demisti nasilsa sen bugun ve yerini degerlendir , bebis gelicek hayirlisiyla annesi ..
alkol sigara fln benim kozalakta kullaniyor... bebek isini dusunmeye baslayinca birak dedim en azindan sigarayi ama yok...
adam yataga gelmeden once icip geliyordu dusun artik... oyuzden cok takilma oyle seylere...doktorlar herzaman uyarip soyluyorlar isleri bu... zararlida gercekten ama unlulere baksana sadece sigara alkol yok daha ne b.k lar kullaniyorlar catir catir yapiolar valla cocugu... onlar gelcegi zamani biliyor...
geliyor arada onlara yaa.. var bir antrapoz durumlari bu kozalaklarin.... vallahi camdan atsak keskek yeri yani...
canım daha bişey kaçırmamışsın öyleyse üzülme.ay bilmiyorumki canım yaaa neden böyle yapıyo akşam arkadas ağzından bişey kaçırdı sonra toparladı konuyu kapattı bende üstelemedim benim kozalak bana ev alıyomuş galiba. arkadasın kocası bizim arabayı almışta götürmüş kızı hastaneye havale geçirdiklerinde eşimde bana bunu söylemedi akşam konusu açıldı söylemedi bana ne kadar kızdım onada dedim. bu ara telaşı çok onunda kafası dağınık ev alıyo sana ondan söylememiştir dedi. sonra ay pardon ev alan o değildi o diğer sevalin kocasıydı dedi bende üstelemedim ama hiç sanmıyorum ev falan almaz ne alaka yani durup dururken.
canım iğneyi dün öğlen saat 14:30 da vurdurdum koldan yapıldı.
doktor 36 ve 48. saatler önemli dedi
şimdi tam 36. saat ve 48. saatlermi önemli yoksa 36 ve 48 saat sonrasımı
hayır 36. saat bu gece 2,30 48. saatde yarın 14,30 oluyo bu gece neyse ama yarın o saatte benimkisi işte olacak
bu arada malesef benim kasıklarımda ağrı falan yok
ben bugünü yarını ve cumaya kadar hergünü değerlendirip cumadan sonra gün aşırıya düşsem bata kadar nasıl olur
ay bilmiyorumki canım yaaa neden böyle yapıyo akşam arkadas ağzından bişey kaçırdı sonra toparladı konuyu kapattı bende üstelemedim benim kozalak bana ev alıyomuş galiba. arkadasın kocası bizim arabayı almışta götürmüş kızı hastaneye havale geçirdiklerinde eşimde bana bunu söylemedi akşam konusu açıldı söylemedi bana ne kadar kızdım onada dedim. bu ara telaşı çok onunda kafası dağınık ev alıyo sana ondan söylememiştir dedi. sonra ay pardon ev alan o değildi o diğer sevalin kocasıydı dedi bende üstelemedim ama hiç sanmıyorum ev falan almaz ne alaka yani durup dururken.
canım iğneyi dün öğlen saat 14:30 da vurdurdum koldan yapıldı.
doktor 36 ve 48. saatler önemli dedi
şimdi tam 36. saat ve 48. saatlermi önemli yoksa 36 ve 48 saat sonrasımı
hayır 36. saat bu gece 2,30 48. saatde yarın 14,30 oluyo bu gece neyse ama yarın o saatte benimkisi işte olacak
bu arada malesef benim kasıklarımda ağrı falan yok
.
yok canım eşli değildiler ben zaten arkadasın yanındaydım evde onuda kocası aramış yani kadınlar erkekler ayrı yerdeydi erkekler içiyomuş benimkinide çağırmışlar ama gitmemiş bu iyiye işaret demekki benim sözümü dinlemiş :))
ben bugünü yarını ve cumaya kadar hergünü değerlendirip cumadan sonra gün aşırıya düşsem bata kadar nasıl olur
canım sperm analizi yaptırmak istiyoruz deyince laboratuvarlar ne gerekiyorsa yapıyor.Kızlar sıkı durun ablamın hamileliği bana ugur getirdi
eşim kendisi doktora gitmek istediğini söyledi bana,hemde ben hiçbi konuşma yapmadan canım benim canımm, doktordan randevu al gıdelım dedi
hadi bakalım tecrubeliler test yaptırıcam ama bu testın bırsuru cinsi var yok semen yok kruger falan napmam lazım şimdi:18::18::18: benim
ben de şampuanı bikaç kere kullandım
ne yapim çok kaşınıyorum...
boş ver çok pimpirikli olma.bişeycik olmaz kuzuma,merak etme.
o kadardan bişey olsa hiçbir çocuk dünyaya gelmezdi herhalde.
bilmeden ne gazlara,tozlara maruz kalıyoruz.
en basit cep telefonları...
ben zaten ilk 15 gün içinde X-ray den de geçmiştim.
ondan önceki aylarda belki vardır diye geçmiyordum,son ay aman geçmiyorum,olmuyor,kozalağa rezil oluyorum didimmm
dimez olaydım..
Kızlar sıkı durun ablamın hamileliği bana ugur getirdi
eşim kendisi doktora gitmek istediğini söyledi bana,hemde ben hiçbi konuşma yapmadan canım benim canımm, doktordan randevu al gıdelım dedi
hadi bakalım tecrubeliler test yaptırıcam ama bu testın bırsuru cinsi var yok semen yok kruger falan napmam lazım şimdi:18::18::18: benim
Kızlar sıkı durun ablamın hamileliği bana ugur getirdi
canım daha bişey kaçırmamışsın öyleyse üzülme.
yumurtan gece 2.30 civarında veya bikaç saat öncesi-sonrasında çatlayacak.
sen bu akşam ne kara erken çalışırsan o kar iyi.
spoş arkadaşlar yumurta çatlayana kadar anca yol alırlar.
yumurta çatladıktan sonra da 24 saat ömrü var.bu da perşembe gece 2.30 a kadar vaktin var demek.
ama perşembe de ne kadar erken çalışsan o kadar iyi olur.çünkü yumurtan erken çatlamış da olabilir.
bu yüzden akşam gelince hemen halletmeye çalış bence.
sonrasında da günaşırıya geçmen gayet uygun bence.
Valla bence super olur bol bol catlat ins :) Allah seninkinede akil fikir versin ole kapris fln yapmasin, sende hemen lafini soyleyip yatip uyuma bebis icin her yol hak biraz ugrastir adami hayir diyemesin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?