HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

yok canım erken değil. 6. hafta ile 8. hafta arası kalp atışları başlıyor. 5+4 günlük 6. haftanın ortası oluyor. görürsün kalp atışlarınııı

tüğlerim diken diken oldu valla canım ..aminnnnn kocaman bi amin.....evet kısmetımızde varsa yaşarız yoksa yaşamayız yapacak bişey yok allah sağlık versin öncelikle cimcimemem çok üzüldüm dualarım onunla allah yar ve yardımcısı olsun ama şuna inanıyorum er ya da geç bi gün bizimde kucaklarımız dolacak hepimizin...

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 500"]
[TR]
[TD]
TAZEBAHAR
[/TD]
[TD]
24 ŞUBAT
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
BEBETOMMMM
[/TD]
[TD]
24 ŞUBAT
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
OOUF
[/TD]
[TD]
24 ŞUBAT
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]SEZGGİ
[/TD]
[TD="align: center"]
24 ŞUBAT
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

nerde bu kişilerr neler hissediyolar.. :26: az kalmış batlarına

günaydıın canım hoşgeldiin..:)
nasılsın? durumlar nasıl ben çok ümitliyim senden ?
varmı bi gelişme ?

HOŞBULDUm canım asıl sana sormalı ayol senin ayın 23 ü varmı bir his kıprıntı

ben her ay ümitleniyom kendimden ama inşallah bu ay boşa çıkmaz ümitlerimiz.. Bi gelişme henüz yok. Sırt bel ağrısı yorgunluk ve baş ağrısı var sadece.. Rabbim gönlümüze göre versin inşallahh

kızlar ben 1. cocuğumda bat 8 ağustostu. ilk idrar tesini 15. ağustosta yaptım pozitif çıktı ne doktora gittim nede bişeye takiii 3 eylüle kadar. çünkü tatildeydik... tail dönüşü 3 eylülde doktora gittim hem kese hem kalp atışı hepsini duydum.. anam ne gamsızmışım.. şimdi olsam hemen test yapıp hemende kan tah. yaptırırım. o zamna kan tahlili bile yapmadım . idrar testine güvenip.. 18 gün sonra doktora gittim....

hoşgeldin canım. inşallah beraner yaşayacağız bu duyguyu

BURDAyım bennnnnn burdayım yarın test yapsammı yapmasammı dıye kamuoyu yoklaması yapıyorum belirti ararsan zebille var ama bu belrtileri psıkolojık olma ıhtımalıde yuksek ben hiçbişey hissetmıyorumdeğişik sanırım kırmızıları yicem

delı cesaretı dedıklerı boyle bırsey herhalde

Herkeslere sLm

Cnm öle umursamadığın zaman herşey oluveriyo zaten arkadaşım bu ay başladı ben 3 aydır uğraşıyorum aman mikrop kapmıyım dr. git folikasid bilmem ne ateş ölç pozisyon uygula hatun hiç bişeyi umursamadı ne hijyen ne dr. ne bişey hattaaylarca hapla korundu normalde ilk 2 ay kalınmıyo o ay kaldı şuan 2 aylık kısmet işte...Biz çok hırpalıyoruz bu konuyla alakalı kendimizi neredeyse ilşkilerimiz zevkten çok göreve dönüştü

canım simdi sen yazınca hatırladım sırt bel ve bas agrısı bende de olduvalla ben senden cok ümitliyim canımm yaa hatta siz nesrinimle besik kertmesi yapıcaksınız yaa senin oglan nesrinimin de kisti gider gitmez kızı olucak bence en gec 2 ayaseninki 1-2 ay buyuk erkek biraz buyuk olsun zatennn

ee yapıcakmısın peki testi.. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…