- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #3.021
ya kızlar ben iki gün önce keseyi gördüm 4+5 günlüğüm şuan.. 5+4 günlükken gel mutlaka kalp atışını duymamız gerek dedi.. ya erken değil mi? hayal kırıklığından çok korkuyorm :18: kabuslar görüyorum hep gece olsun istemiyorum hiç iki kez hafif pembe akıntım olunca korkmuştum şükür şimdi iyiyim ama
İnşallah canım hayırlısı bakalım klomen işe yaramışmı, döllenmenin kaçıncı gununde çıkarki yoksa yarın hiç yapmasamda kafamı karıştırmasammı ne dersin?
kuzumm dayanabileceksen bekle tabii pazarı kafam karısır ben kesin yok diye üzülürüm diyosan sakın yapma zaten anca cıkmazsa bile daha idrara gecmemiş olabilir kırmızıları görmedigim sürece asla umudumu kaybetmicem diyebiliyosan yap
herşey nasip kısmet tıpki koçişlerimiz gibi onlarda nasıl bizim nasibimizse onlarla bizden bir evlat dünyaya gelecekse kaderde varsa olacaktır."ALLAHIM HÜKMÜNE BENİ RAZI KIL,KADERİMDE OLANI MÜBAREK EYLEKİ TEHİR ETTİĞİNİN ACELESİNİ ACELE ETTİĞİNİN TEHİRİNİ İSTEMEYEYİM.NEFSİMİN İSYANINI ÖNLE"
HAakkımızda hayırlısını olsun.rahat olmamız gerek ne kadar zorda olsa.bak cimcime arkadasımız neler yasamıs dün yazmıstı Allah onunda yardımcısı olsun.
günaydın canım
Günaydın kızlarrrnasılsınız bakalımm
kızz Özsero ne bu test böylegeçmişmiydi günün.. bir iki gün sonra tam çizgi çıkar demedi deme
İnşallah canım hayırlısı bakalım klomen işe yaramışmı, döllenmenin kaçıncı gununde çıkarki yoksa yarın hiç yapmasamda kafamı karıştırmasammı ne dersin?
kuzumm dayanabileceksen bekle tabii pazarı kafam karısır ben kesin yok diye üzülürüm diyosan sakın yapma zaten anca cıkmazsa bile daha idrara gecmemiş olabilir kırmızıları görmedigim sürece asla umudumu kaybetmicem diyebiliyosan yap
canım o kadar alıştımki tek çizgi görmeye bian insan üüzlüyo sonra geçiyo hayata adapte olabiliysun, geçtiğimiz aylarda kaç kere negatifi görmeme ragmen geciktiğim için kırmızıları gorene kadar yaptım nası bi umutsa meger pkoluymusumaslına bakarsan yıkım yaşamıyorum tek çizgiyi görünce öbür aya kaldı artık dıyorum hakkımzıda hayırlısı tabi ya yarın yapıcam yine herzamanki gibi tek çizgiyi görücem kendime gelicem ya da pazara kadar kendime oyalanacak başka bişey bulup vakıt gecırıcem tabi o gune kafdar kırmıızları gormezsem
he anam kıpkırmızıydı çizgimmgünaydın nesnes'imsenin testte tek çizgi çıkmış olsun sağlık olsun önümüzdeki maçlara bakalım
günaydıın canım hoşgeldiin..:)
nasılsın? durumlar nasıl ben çok ümitliyim senden ?
varmı bi gelişme ?
canım o kadar alıştımki tek çizgi görmeye bian insan üüzlüyo sonra geçiyo hayata adapte olabiliysun, geçtiğimiz aylarda kaç kere negatifi görmeme ragmen geciktiğim için kırmızıları gorene kadar yaptım nası bi umutsa meger pkoluymusumaslına bakarsan yıkım yaşamıyorum tek çizgiyi görünce öbür aya kaldı artık dıyorum hakkımzıda hayırlısı tabi ya yarın yapıcam yine herzamanki gibi tek çizgiyi görücem kendime gelicem ya da pazara kadar kendime oyalanacak başka bişey bulup vakıt gecırıcem tabi o gune kafdar kırmıızları gormezsem
sen yarın sabah yap kafan rahat olsun canım yaa cıkmazsa dedigim gibi sakın üzülme kırmızılar gelmiyosa ümit var seni cok iyi anlıyorum ben 6 aydır hiçbir ay günümü bekleyemedim hep erken yaptım kocaman tek cizgi gördüm hiç yılmadan hergün yaptım tek cizgiler bagımlılık yaptı tam günümde sakır sakır hastalanmama ragmen bi umut acaba üstüne görme olabilirmi dedim kendime gülüyodum artık nasıl bir umudum varsa hiç bitmiyodu senin de bitmesin cünkü olucak burdaki herkesin olucak en kısa zamanda hemde
Once test yaptim negatif 10 saat sonra regl oldum. ne bilim adetim 6 gun gecince... acaba dusuk mu defim agrim sancimhic yoktu... test neg. oldugu icin dusuk degildir diyorum...
sen yarın sabah yap kafan rahat olsun canım yaa cıkmazsa dedigim gibi sakın üzülme kırmızılar gelmiyosa ümit var seni cok iyi anlıyorum ben 6 aydır hiçbir ay günümü bekleyemedim hep erken yaptım kocaman tek cizgi gördüm hiç yılmadan hergün yaptım tek cizgiler bagımlılık yaptı tam günümde sakır sakır hastalanmama ragmen bi umut acaba üstüne görme olabilirmi dedim kendime gülüyodum artık nasıl bir umudum varsa hiç bitmiyodu senin de bitmesin cünkü olucak burdaki herkesin olucak en kısa zamanda hemde
kararını verdi zaten yarın sabah test yapacak ve her türlü sonuca hazırlıklı olacak pazara kadar adet olmazsada p.tesi sabahı yineleyecek.Belkide 2. çizgiyi görüp yarın sabah burayı şenlendirir.
Kızlar bende aranıza yeni katıldım çok içtensiniz :) bende bu ay çatlatma iğnesi yaptım 28 ocakda adet olmuştum bu ay da 26 sı gibi olmam lazım 1haftam var inş olmam tabi banada dua edin olurmu Rabbim isteyen herkeze tattırır inş bu duyguyu :)
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 500"]
[TR]
[TD]TAZEBAHAR[/TD]
[TD]24 ŞUBAT[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BEBETOMMMM[/TD]
[TD]24 ŞUBAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OOUF[/TD]
[TD]24 ŞUBAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]SEZGGİ
[/TD]
[TD="align: center"]24 ŞUBAT[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
nerde bu kişilerr neler hissediyolar.. :26: az kalmış batlarına
kızlar ben 1. cocuğumda bat 8 ağustostu. ilk idrar tesini 15. ağustosta yaptım pozitif çıktı ne doktora gittim nede bişeye takiii 3 eylüle kadar. çünkü tatildeydik... tail dönüşü 3 eylülde doktora gittim hem kese hem kalp atışı hepsini duydum.. anam ne gamsızmışım.. şimdi olsam hemen test yapıp hemende kan tah. yaptırırım. o zamna kan tahlili bile yapmadım . idrar testine güvenip.. 18 gün sonra doktora gittim....
kızlar ben 1. cocuğumda bat 8 ağustostu. ilk idrar tesini 15. ağustosta yaptım pozitif çıktı ne doktora gittim nede bişeye takiii 3 eylüle kadar. çünkü tatildeydik... tail dönüşü 3 eylülde doktora gittim hem kese hem kalp atışı hepsini duydum.. anam ne gamsızmışım.. şimdi olsam hemen test yapıp hemende kan tah. yaptırırım. o zamna kan tahlili bile yapmadım . idrar testine güvenip.. 18 gün sonra doktora gittim....
HOŞBULDUm canımasıl sana sormalı ayol senin ayın 23 ü varmı bir his kıprıntı
ben her ay ümitleniyom kendimden ama inşallah bu ay boşa çıkmaz ümitlerimiz.. Bi gelişme henüz yok. Sırt bel ağrısı yorgunluk ve baş ağrısı var sadece..Rabbim gönlümüze göre versin inşallahh
BURDAyım bennnnnn burdayım yarın test yapsammı yapmasammı dıye kamuoyu yoklaması yapıyorum belirti ararsan zebille var ama bu belrtileri psıkolojık olma ıhtımalıde yuksek ben hiçbişey hissetmıyorumdeğişik sanırım kırmızıları yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?