- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #3.041
HOŞBULDUm canımasıl sana sormalı ayol senin ayın 23 ü varmı bir his kıprıntı
ben her ay ümitleniyom kendimden ama inşallah bu ay boşa çıkmaz ümitlerimiz.. Bi gelişme henüz yok. Sırt bel ağrısı yorgunluk ve baş ağrısı var sadece..Rabbim gönlümüze göre versin inşallahh
kızlar ben 1. cocuğumda bat 8 ağustostu. ilk idrar tesini 15. ağustosta yaptım pozitif çıktı ne doktora gittim nede bişeye takiii 3 eylüle kadar. çünkü tatildeydik... tail dönüşü 3 eylülde doktora gittim hem kese hem kalp atışı hepsini duydum.. anam ne gamsızmışım.. şimdi olsam hemen test yapıp hemende kan tah. yaptırırım. o zamna kan tahlili bile yapmadım . idrar testine güvenip.. 18 gün sonra doktora gittim....
kızlar ben 1. cocuğumda bat 8 ağustostu. ilk idrar tesini 15. ağustosta yaptım pozitif çıktı ne doktora gittim nede bişeye takiii 3 eylüle kadar. çünkü tatildeydik... tail dönüşü 3 eylülde doktora gittim hem kese hem kalp atışı hepsini duydum.. anam ne gamsızmışım.. şimdi olsam hemen test yapıp hemende kan tah. yaptırırım. o zamna kan tahlili bile yapmadım . idrar testine güvenip.. 18 gün sonra doktora gittim....
kararını verdi zaten yarın sabah test yapacak ve her türlü sonuca hazırlıklı olacak pazara kadar adet olmazsada p.tesi sabahı yineleyecek.Belkide 2. çizgiyi görüp yarın sabah burayı şenlendirir.
insalllaaaaaahhhhh günü gelen herkes güzel haberlerle gelicek insallah ugurlu topigimize
canım simdi sen yazınca hatırladım sırt bel ve bas agrısı bende de olduvalla ben senden cok ümitliyim canımm yaa hatta siz nesrinimle besik kertmesi yapıcaksınız yaa senin oglan nesrinimin de kisti gider gitmez kızı olucak bence en gec 2 aya seninki 1-2 ay buyuk erkek biraz buyuk olsun zatennn
sen yarın sabah yap kafan rahat olsun canım yaa cıkmazsa dedigim gibi sakın üzülme kırmızılar gelmiyosa ümit var seni cok iyi anlıyorum ben 6 aydır hiçbir ay günümü bekleyemedim hep erken yaptım kocaman tek cizgi gördüm hiç yılmadan hergün yaptım tek cizgiler bagımlılık yaptı tam günümde sakır sakır hastalanmama ragmen bi umut acaba üstüne görme olabilirmi dedim kendime gülüyodum artık nasıl bir umudum varsa hiç bitmiyodu senin de bitmesin cünkü olucak burdaki herkesin olucak en kısa zamanda hemde
heheheh tamam yarın yapıyroum sabah 7 de kalkarkalkmaz bi gün ovulasyon testidne gördüğm gibi çifti görürüz inşallahsizden de onayımı aldım benden gunah gıtıı yarın yapıyorum
kararını verdi zaten yarın sabah test yapacak ve her türlü sonuca hazırlıklı olacak pazara kadar adet olmazsada p.tesi sabahı yineleyecek.Belkide 2. çizgiyi görüp yarın sabah burayı şenlendirir.
canımmmm aslında 2. çizginin çıkmayacagına adım kadar eminim ama neden olmasın yarın olsada gelsem desemki kızlar su testı bı yorumlarsmızınız ben pek anlamadım desem
anamm agzından bal damlıyo kız keşke evet sezgiyle beşik kertmesiyiz
GÜNAYDIN KIZLAAAAAAAAR
acil bana cevap verin nolur saçma biliyorum ama biliyosunuzdur bugun itibariyle 4 gün var batıma ama dün gece eşimden kaçamadım ve çooook afedersiniz birlikte olduk , sonrada çok korktum acaba bebek falan olduysa bi zararı olurmu????
canım simdi sen yazınca hatırladım sırt bel ve bas agrısı bende de olduvalla ben senden cok ümitliyim canımm yaa hatta siz nesrinimle besik kertmesi yapıcaksınız yaa senin oglan nesrinimin de kisti gider gitmez kızı olucak bence en gec 2 aya seninki 1-2 ay buyuk erkek biraz buyuk olsun zatennn
heheheh tamam yarın yapıyroum sabah 7 de kalkarkalkmaz bi gün ovulasyon testidne gördüğm gibi çifti görürüz inşallahsizden de onayımı aldım benden gunah gıtıı yarın yapıyorum
canımmmm aslında 2. çizginin çıkmayacagına adım kadar eminim ama neden olmasın yarın olsada gelsem desemki kızlar su testı bı yorumlarsmızınız ben pek anlamadım desem
bizde kızım delirdin mi tabi ki pozitif bu hemen kan testine kos desekkk
amin canım aminn...benim göğsüm acıyor demiştim önceden o hala devam ediyor, başka bişiy yok..biraz garibim okadar bide bu sabah kasığım ağrıdı..ama belirti arayıp sonra daha çok üzülmek istemiyorumne zaman test yapayım ki acaba? bak şimdiden stes yaptım bile..zaten bu ay olsa kesin mucize olur koca yasta çok az mik mik yaptık bu ay..bakalım sen ne zaman yapcan?
ama batı gelmeden varsa gebelik 2. çizgiyi görenler var.Amannnnnn göremesende görmezsin yapsam mı yapmsammı test derdinden kurtulcaksın.
kızlar bende test yaptım :) tek çizgi çıktı sabahdün aşermiştim ya içimde kalmasın dedim
ee yapıcakmısın peki testi.. :26:
canım hayır merak etme olmaz bi şey hamilelik boyunca serbest zaten .sadece düşük tehlikesi varsa engelliyor doktorlar.
İki aile, çocuklarını ileride evlendirmeye söz verirler. O halde geleneğin temelini, söz verme oluşturur. Beşik, söz vermenin tanığı olur. Bunun için beşiğe üç kertik yapılır. Eğer beşiği kertmezlerse sadece söz verirler. Bu söz verme sırasında şöyle derler:
"Allah tanık olsun ki büyüdüğü zaman oğluma (kızıma) kızını (oğlunu) alacağım." Bu söz verme adeta yemin niteliğindeydi. Bundan sonra her iki taraf da yere tükürürlerdi. (3)
kız alemsin valla senin aşereceğin varmış. deli seni.
ama batı gelmeden varsa gebelik 2. çizgiyi görenler var.Amannnnnn göremesende görmezsin yapsam mı yapmsammı test derdinden kurtulcaksın.
evet canımmmm evde birsürü test var boşamı beklesin onlar orda öle yazıkkkkişe yarasınlar biraz zaten koleksiyon yapıcam artık tek çizgileri
anam benimki kız öyle bedava virmem kaç yılda bir buldum dimi oglan tarafı düşünsünnnesrın hakıkaten arastırdıgına gore ceyız hazırlıklarına da basla sen .D
evet kızlara söz verdim negatifi görünce üzülmicem o şartla yapıcam yarın sabah idrarıyla bakalım nolcak
canım çok teşekkür ederim bendeki de evham işte sanki bebek varmısta bide zarar görmesini düşünür oldum hem umutsuzum diyorum hemde korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?