HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

amin canım aminn...benim göğsüm acıyor demiştim önceden o hala devam ediyor, başka bişiy yok..biraz garibim okadar bide bu sabah kasığım ağrıdı..ama belirti arayıp sonra daha çok üzülmek istemiyorum ne zaman test yapayım ki acaba? bak şimdiden stes yaptım bile..zaten bu ay olsa kesin mucize olur koca yasta çok az mik mik yaptık bu ay..bakalım sen ne zaman yapcan?

koccaman bi maaşallah sana yaa.. ben çatlardım kesin..Allah sağlıkla büyütsün yavrunu

aslında doğru olanı yapmışsın. bizimki acelecilik çünkü bu uzun bir süreç erken öğrenmek bi işe yaramıyoki beklemeye devam ediyosun. yok kese yok embriyo yok kalp atışı of off

anamm agzından bal damlıyo kız keşke evet sezgiyle beşik kertmesiyiz

canım hayır merak etme olmaz bi şey hamilelik boyunca serbest zaten .sadece düşük tehlikesi varsa engelliyor doktorlar.

hhahayt cınsıyet teshısı bıle koyduk
hadı hayırlısı

sende bi yarın yap istersen yada bekle ta pazar günü yap sen daha iyi bilirsin.. ben pazar günü zaten yoğun olcam o yüzden hissetmem varlığını yokluğunu pazartesiye yaparım belkide hiç yapmam

İki aile, çocuklarını ileride evlendirmeye söz verirler. O halde geleneğin temelini, söz verme oluşturur. Beşik, söz vermenin tanığı olur. Bunun için beşiğe üç kertik yapılır. Eğer beşiği kertmezlerse sadece söz verirler. Bu söz verme sırasında şöyle derler:

"Allah tanık olsun ki büyüdüğü zaman oğluma (kızıma) kızını (oğlunu) alacağım." Bu söz verme adeta yemin niteliğindeydi. Bundan sonra her iki taraf da yere tükürürlerdi. (3)

ee yapıcakmısın peki testi.. :26:

evet kızlara söz verdim negatifi görünce üzülmicem o şartla yapıcam yarın sabah idrarıyla bakalım nolcak

canım hayır merak etme olmaz bi şey hamilelik boyunca serbest zaten .sadece düşük tehlikesi varsa engelliyor doktorlar.

canım çok teşekkür ederim bendeki de evham işte sanki bebek varmısta bide zarar görmesini düşünür oldum hem umutsuzum diyorum hemde korkuyorum

nesrın hakıkaten arastırdıgına gore ceyız hazırlıklarına da basla sen .D

heyy maşallahhhhhhh

Toplam 15 kullanıcı konuyu okuyor. (14 üye ve 1 ziyaretçi)
esradincel, ELSEL, tazebahar, yxliz, Elsinore, Sezggi, sonbaharimbenim, nesrin6868, hopehope, rombik85, sunshine06, ElifDedim, Layle, duaile

Son düzenleme:

canım benim bu kafaya takma olayı zor biliyorum fakat. biraz akışına bırakmak lazıım. stres yapma bakma herşey yolunda gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…