- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #30.541
ben sanırım sıyırıyorum dün eve gittim yemekti temzilikti derken bisürü yoruldum en son bikaç gömlek ütüleyim sonrada artık oturayım dedim ütü yaparken kendi kendime başladım saçma sapan şeyler düşünmeye doğumda bana bişey olursa annem nekadar üzülür diye düşündüm düşündüm ağladım ama hiç çocukları eşimi felan düşünmüyorum direk annemi düşünüyorum ağlıyorum habire annem utanır çocukları görmeye gidemez ben doğuma girerken vasiyet ediyim 1hafta babannede kalırlarsa 1hafta ananesinde kalsınlar eşim başkasıyla evlenip çocuklarıma başka birine anne dedirtse bile sadece benim anneme anane desinler diyim diyorum hıçkır hıçkır ağladım ağladım sonra rahatladım ohh iyi oldu işin komik yanı biyandanda heryerimdem ter aka aka ütü yapıyorum:)) eşim gelincede ben ölürsem dedim yolunda gidiyo herşey saçmalama dedi ısrar edince sen ölünce zmanı gelince düşünürüz dedi kozalak en son dahada ısrar edip evlenirmisin çocuklarıma başkasınamı anne dedirtirsin deyince ya manyakmısın iki çocuklu adamla kim evlenir dedi ayy ne sinir bu adamlar
hamilelik duygusallığı denen şey buu acaba???
ben sanırım sıyırıyorum dün eve gittim yemekti temzilikti derken bisürü yoruldum en son bikaç gömlek ütüleyim sonrada artık oturayım dedim ütü yaparken kendi kendime başladım saçma sapan şeyler düşünmeye doğumda bana bişey olursa annem nekadar üzülür diye düşündüm düşündüm ağladım ama hiç çocukları eşimi felan düşünmüyorum direk annemi düşünüyorum ağlıyorum habire annem utanır çocukları görmeye gidemez ben doğuma girerken vasiyet ediyim 1hafta babannede kalırlarsa 1hafta ananesinde kalsınlar eşim başkasıyla evlenip çocuklarıma başka birine anne dedirtse bile sadece benim anneme anane desinler diyim diyorum hıçkır hıçkır ağladım ağladım sonra rahatladım ohh iyi oldu işin komik yanı biyandanda heryerimdem ter aka aka ütü yapıyorum:)) eşim gelincede ben ölürsem dedim yolunda gidiyo herşey saçmalama dedi ısrar edince sen ölünce zmanı gelince düşünürüz dedi kozalak en son dahada ısrar edip evlenirmisin çocuklarıma başkasınamı anne dedirtirsin deyince ya manyakmısın iki çocuklu adamla kim evlenir dedi ayy ne sinir bu adamlar
hamilelik duygusallığı denen şey buu acaba???
Merhaba Kizlar ,
Is yerinde son toparlamacalar artik yolcuyum cantalarim hazir kozalak arabayla almaya gelcek bgn yarin gotursun esyalaimi dolaplari bosaltiyorum..
Okuymadimda gecmisi nasilsiniz..
Ozlemcim Ozer Bey nasil gittin mi oteki doktorada , bak bosuna skyorsun kendini Allah'in izniyle saglikla dogcaklar ins..
Kis Hulu al benden de o kadar neler neler dusunuyorum sorma .. Bana bisi olursa cocuga nolcak anneme gondermez kozalak diyorum, birde ustune gider oteki kiza birakir , onu sutunu mutunu emer agla agla atamiyorum kafamdan .. Daha neler neler, bir dur dememiz lazim ama olmuyor iste..
demekki hepimizde var aynı endişe çocuklarıma iyi bakacaklarını bildiğim için hiç çocukları düşünmedim direk annemi düşündüm bu yüzdende acaba ben iyi bi anne değilmiyim iyi bi anne olamayacakmıyım hiç çocuklarım napar diye düşünmüyorum sadece annemi düşünüyorum diye düşünüp bidaha ağladım:))) allahım hepimizi sağ salim kavuştursun inş evlatlarımıza onları sağlıklı ve en güzel şekilde yetiştirip büyütmemizi nasip etsin
bende yavas yavas ıs yerındekı seylerımı tasıdım bırseyım kalmadı pek
gercı ben senn kadar uzun ayrılmıcam sızde devlet sagolsn yn e bı sekılde bakıyor bızde sagolsun 18 haftacık :S bebek 2,5 aylık ıken ıse donmen gerek yoksa zırnık yok
doktora gıttım dun cnm
gıttıgım gunden berı kılo almamıs yıne ve bu sayede 1 haftalık gerılık 12 gune cıkmıs durumda ama saglıklı
neden oldugu nasıl oldugunu acıklamıor saglıklı bebek dıor o kadar ıste
kurcamalamayı bıraktım benım korkum tamamen bebegıme bırsey olması ıdı cunku bu sekılde olan tum bebeklerde ılerde sorun olmus
rabbım evlerden uzak sımdıye kadar dılıme almak ıstemedım ama genelde bu sekılde olan bebeklerde kalp durmaları cok fazla bı gıdıorlar bebegın kalbı atmıor
yada bebege yeterı kan gıtmedıgı ıcın gelısım saglanmıor ve bı sure sonra bası buyuk bedenı kucuk bebbekler ne bılım organlarda sorun cıkması zeka gerılıgı cıgerlerınde nefes alma problemlerı falan cıkıor vs vs daha nıcesı yada saglıklı doguyor ama sonra bebekte ılerde algı zayıflıgı zeka gerılıgı falan olıuyormus benm kaygılarım bundandı yanı sımdı saglıklı dedı kurcalamıorum artık
4 eylulde gıdelım bakalım nasıl olacak oglum en cok kemıklerı gelıstıgı donem kesın gelısır yanı dıye dusunuyorum
Amin Canim ins, Allah saglikli hayirli evlalar nasip etsin oncelikle, onlarla beraber buyup ogrencez bizde napalim..
Canim iyiki kurcalamiyorsun, bak iki doktorda saglikli demis, sen negatif dusunme okumada bosver.. Yarin birgun kimin basina ne gelecegi belli degil hersdey allahtan. Bak arkadasimin bebegi hep saglikliydi ama dogumda beyine bir anda cok oksijen gittiginden bir damarda kan pihtilasmai olmus bebek evlerden uzak engelli , Allah sifasini versin.. Onuda gec narin kimsenin ne olucagi belli degil buyuturuz yetistirirz Allah korusun bir kaza evladimizdan ayirir bizi.. Endiseni anliyorum her zamanda olucak bu artik Allah'in izniyle anne oluyoruz , ama sen iyi dusinki iyi olsun hic uzme ne kendini ne ozer pasayi .. Tip ilerledi ne gerekiyorsa zaten dontorlar yapar uzulme nolur , varsin azcik zayif olsun nolcak, zaten memleket obez cocuktan gecilmez olmus hormonlu gidaslar fast food yiceklerden , ne guzel oglumuz yakisikli saglikli olcak ..
ozlemcim biliyorsun nette hep genelde olumsuz seyler yaziliyor... yani bu gibi durumlar hangi annenin basina gelmis kotu sonuclanmissa genelde onlar yaziyor.. oysa binlerce anne vardir boyle durumla karsilasip saglikla dogum yapip nete yazmayan...
oyuzden hic demiyorum cunku elinde degil biliyorum ama fazla stres yapma artik iznine odaklan.... evinde dinlenicen yiyicen icicen kismetse o acigi kapaticaksin... sonrada saglikla pasayi kucagina alicaksin... onemli olan suan saglikli olmasi herseyin yolunda olmasi...
4 eylulde insallah bende gidicem dr a ... kismetse ikimizde guzel haberlerle gelicez...
ahh sonbaharda geliyor yagmuslar fln tam evde kalip keyif yapma zamani olucak... bolbol kitap fln al evinde oglusunla yapican keyife odaklan sen...
topik artık sessizleşti herkes doğum telaşına girdi yakında doğuran gidecek ve yalnız kalacağım işte o zaman dünyayı ele geçirme çabalarım meyve vermeye başlayacak
Bizde elbet hamile kalıp sağlıcakla kucağımıza bebelerimizi alcaz, inanıyorum!
bız senı bı ele gecırıcez gorcen he
oglumun teyzesı heyyy cabuk kardes ıstıoruz hemen hemen dıger kardeslerımın arasına bıde canakkalelı kardes ıstıoruz
ee salca kardeslıgımız olmucak mı
çanakkaleden üçer beşer kardeş yollarım size görürsünüz
yav tamam bende yapcamda şimdi ideallerim var kariyer peşindeyim salça gönderirim ben size
çaktırma kendimi kandırıyorum başka türlü kafamdan atamıyorum
olumsuz dusunmeden at kafandan len
ıstıyoruz olacak bu ay o kardes bu topıge gelecek nokta stop
kıtaplarımız hazır dun aksam dedım he bu sıcaklarda pertım cıka cıka gıttım eve bı gırcem bahar yagmurları baslıcak sınır olcam dedım
onca sıcakta gıttım bı yagmur yagıp serınlemedı dıe
saka maka evde evlendırme programlaırı seyreder topıcte cekıstırrırım artık
bugun ne gıysemde kı kıyafetlerı begenmıcem falan
bız senı bı ele gecırıcez gorcen he
oglumun teyzesı heyyy cabuk kardes ıstıoruz hemen hemen dıger kardeslerımın arasına bıde canakkalelı kardes ıstıoruz
ee salca kardeslıgımız olmucak mı
bende inanıyorum yavru ceylanım ama önce siz sonra bennnnn en sona ben kalcam oğğhhh yaaaaa
Sorma canim yaa evde Turk kanali yok nettende bir starla kanald calisiyor.. butun gun ne giysem kimle surtsem seyrederiz artik beraber
Cimcimeee
Sen dunyayi bosver kozalaktan her ay ise yarar seyleri ele gecir bak gor gelcek ins hayirlisiyla bebiste, giderken devretmemiz lazim bayragi ins ..
Bir patmala geldi ramazanda ins bu ayda devam etcek , olmadi cumhuriyet bayraminina..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?