- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #30.561
ahahahaaaa aşk-ı memnu islersiniz kız bu 5. tekrar sanırım bihter ziyagilin cenazesine yetişirsiniz kızınla
ay bi isteksizlik geldi bana adam dokuncak diye ödüm patlıyo artık dinlenmek istiyorum 1 hafta boyunca hergün olunca canıma yetti
bu ay devam etsin lütfen cumhuriyet bayramına çok var hem benim doğum günüm bu ay ben doğum günümde bebeğimi karnımda taşımak istiyorum
Ins canim ya bu sene dogu, gununde gobisine gelir annesine supriz yapar yada en gec seneye kucagina gelir dogum gunu hediyesi ins.. Benim bebiste 5 gun gecikirse dogum gunumde gelcek cumhuriyet cocugum
Sorma canim yaa evde Turk kanali yok nettende bir starla kanald calisiyor.. butun gun ne giysem kimle surtsem seyrederiz artik beraber
Cimcimeee
Sen dunyayi bosver kozalaktan her ay ise yarar seyleri ele gecir bak gor gelcek ins hayirlisiyla bebiste, giderken devretmemiz lazim bayragi ins ..
Bir patmala geldi ramazanda ins bu ayda devam etcek , olmadi cumhuriyet bayraminina..
kizlar uzulmeyin yeni sezona yeni programlar baslar artik onlari izlersiniz
burcu cnm sen niye eve bir uydu alicisi aldirmiyorsun... o cocuk nasl turkce ogrencek .... :26:
yalniz ozlemcim senin yerinde olsam cok takilmam bugun ne giysem fln a... malum artik cocuk herseyi duyuyor anne karninda da olsa ozser pasayida dusun... yazik cocuga butun gun kadin programlari fln. arada discovery chanel olur yaban tv fln lur takilirsin artik...
kızlar özser paşamız için hepbirlikte dua okuyalımmı ne dersiniz 70.000 lailaheillallah okuyalım kabul ederseniz okumak isteyenler adet versin ben toplayım yada özlem toplasın bu bitincede okumak isteyenlerle birlikte tefriciye okuruz paşamızın kilolarına bizimde bi katkımız olur belki:))) cevaplarınızı bekliyorum.....
canım Allah razı olsun senden ve okuyacak arkadaslarımdan
ınsallah Özser Paşama şifa olur cok ıyısın cok tesekkur ederım.
evet bizim seninle aramızda 5 gün vardı benimki cumhuriyet çocuğu olacaktı ama şimdi inşallah hıdırellez çocuğu olur
kızlar özser paşamız için hepbirlikte dua okuyalımmı ne dersiniz 70.000 lailaheillallah okuyalım kabul ederseniz okumak isteyenler adet versin ben toplayım yada özlem toplasın bu bitincede okumak isteyenlerle birlikte tefriciye okuruz paşamızın kilolarına bizimde bi katkımız olur belki:))) cevaplarınızı bekliyorum.....
Canim okuyalim okumasinada bagisla beni bilmiyorum bu isleri , sadece "lailaheillallah" mi dicez abdest alip ?
O Toto'nun elimden çekeceği var :)
Sigorta sitesinden olmalı canım yrn bi bakar söylerim
Âmin sagolasın canım cümlemizin bebişlerine inş
canım ben okurum şuan ne kadar okurum bilmiyorum ama okuduğum zaman söylerim bir süre verelim o kadar sürede kim ne kadar okursa söylesin olmaz mı?
bilmemenin ayıbımı olur aşk olsun yaa aslında abdestsizde okunabiliyor ama abdestli sanki daha iyi olur gibi şahsen benim içime daha çok siniyo sen nasıl istersen öyle oku canım lailaheillah diceksin her 33. tesbihtede lailaheillallahmuhammedurrasulullah diceksin yani ben böyle biliyorum kızlar farklı bilen varsa söyelsinde daha başlamadan düzeltelim yanlış okumayalım bende bakarım şimdi netten
canım ben okurum şuan ne kadar okurum bilmiyorum ama okuduğum zaman söylerim bir süre verelim o kadar sürede kim ne kadar okursa söylesin olmaz mı?
canım tamam okuyan ne kadar okuduğunu söylesin 4 eylülde doktora gidicek ya ozamana kadar diyelim erkenmi olurki 7gün var
canım ben 99 taneden sonra 100. de laılahe ıllallah muhammeden resullulah dıye bılıyorum
Canım sagolasın Allah razı olsun hepınızden
ınsallah 4 eylulde dualarımızında gucuyle pasamın cok ııhaberlerını alırız ya
cok duygulandım ıyıkı tanımısım sızlerı ya
canım tamam okuyan ne kadar okuduğunu söylesin 4 eylülde doktora gidicek ya ozamana kadar diyelim erkenmi olurki 7gün var
Ins hayatim bak gor iyi haberlerle gelicen yine hayirlisiyla..
Simdi aksam yarin doktor kontrolum var yikancam yine mis gibi ohh o zaman okuyabildigim kadar oku yazarim.. Hapsinde "laılahe ıllallah muhammeden resullulah" desek nolurki illa 33 yada 99umu beklemek lazim, her 33te dersek 99'dada demis oluyoz zaten nasilsa ..
Dedigin gibi abdestli okuyalim bencede ole daha saglikli olur sanki ..
Ins hayatim bak gor iyi haberlerle gelicen yine hayirlisiyla..
Simdi aksam yarin doktor kontrolum var yikancam yine mis gibi ohh o zaman okuyabildigim kadar oku yazarim.. Hapsinde "laılahe ıllallah muhammeden resullulah" desek nolurki illa 33 yada 99umu beklemek lazim, her 33te dersek 99'dada demis oluyoz zaten nasilsa ..
Dedigin gibi abdestli okuyalim bencede ole daha saglikli olur sanki ..
Arkadaşlar merhaba,
ben 4 senelik evliyim yaklaşık 3,5 senedir doktorlardayım. Geçen sene 3 kere aşılama denedim olmadı. Geçtiğimiz haziran ayında tüp bebek deniyecektik ilaçları kullandım fakat sadece 2 yumurtadan sadece 1 tanesi idare eder durumdaydı. Döllenmedi. şimdi eylülde tekrar başlicam. Kafamın karışık olmasının sebebi ben çapa tıp fakültesine gidiyorum temmuz ayına kadar sebepsiz infertilite olarak biliyordum durumumu fakat tanışmak için özel kliniklere gittim 2 klinikde yumurta rezervlerimde epey azalma olduğunu söyledi. Bu zamana kadar çapa da böyle birşey söylenmemişti ve tiroidlerimde oldukça yüksek. Bu da zaten hamile kalmayı etkiliyormuş. Her neyse bunu doktoruma anlattım özele gidicem dedim o da son bir kez daha birlikte deneyelim tutmazsa gidersin dedi. Işin aslı doktorumu da seviyorum ne yapacağımı bilemiyorum.
Bir de arkadaşlar bu sayfayı nasıl takip edebilirim biraz acemiyim de yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?