HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Valla evde dedemde hatira kalma bir tesbih var hactan almis zamaninda , vefat edince bir onu almistim hatira olsun diye cikariyim bari sandiktan zaten baskada yok evde simdi aklima geldi yoksa ben nohutla fasuyeyle fln saycaktim ..

görkemmmm kuzum noldu kana gidecektin en son

Gitmedim kuzum hicbisey yapmak gelmiyo icinden dun kanli bi akinti geldi sinirimi bozdu kist var cok buyuk ihtimalle iki aydir gecikme sebebi de o heralde (moralim con kotu yaa etrafima mutsuzluk sacmaktan baska hicbir vasfim yok sali gunu mr sonucumu almaya gidicem kadin doguma da gidiyim dedim o gun bakalim ne dicek hayirlisi

belki yerleşme kanamasıdır kuzum
hem moralini bozup mutsuz olma biz neler atlattık bunumu atlatamıcaz dağıt kafanı bir an önce inşallah kist falan değildir yada daha kötü bişey değildir kist varsada kürleri kullanırsın üzme canını

Hayatim deme oyle herseyde vardir bir hayir , elbet sorun neyse tedaviside vardir, sonucta hamis kalabiliyorsun bunu biliyoruz o bile yeter .. Zaman zaman insan bunalimda malesef etrafindakileride kirabiliyor, ama eminim onlarda anliyorlardir seni hic uzulme sen .. Hersy guzel olucak sen inandigin surece ..

Valla bilmiyorum ki kizlar yaa iyi degilim bu aralar hic sadece onu biliyorum hayattan elimi etegimi cektim sanki ne yemek yapiyorum ne temizlik hicbisey isede olum gidiyo geliyo sanki surekli bas agrisi halsizlik esimin is yerinde 22 yasinda bi kiz trafik kazasinda olmus ailesine surpriz yapmaya giderken eylulde evlenicekmis nisanliymis o kadar uzuldum tanimamama ragmen o kadar agladim ki esime bagardim cagardim keske ben olseydim o kizin ne hayalleri vardi ben napiyorum sanki saksi gibi bu hayatta niye varim ama tabii allah sevdigi kullarini yanina alirmis beni napsin falan diye soka girdi tabii esimde hemen beni psikologa goturme karari vermis haftaya ona da gidicez hic iyi degilim yaa ben niye boyleyim offf (insallah mr sonuclarinda dr 3 aylik omrun kalmis der falan diye dua ediyorum(

Canim oncelikle basiniz sagolsun, gencecik kiz tabiki uzucu olmus ama sen lutfen sacmalama.. Seninde hayellerin var seni sevenler var..
Aglayip atmissin icindekileri , ins sonuclarinda temiz cikar ama nolur boyle seyler soyleyip oncelikle kendin icin sonra esin ailen icin dahada kotusu olcakmis gibi sartlama .. Aklindaki kotu seyleri at, hayt kimse icin kolay degil, dusun biz ailemle esimle sunlarin sunlarin ustesinden geldik, birbirimize inandik guvendik gecti gitti simdi bakinca sanki biz degilmisiz o zorluklari yasiyan de kendine.. Elbet bu kotu gunlerde gelip gecicek, hepizin hayelleri var bugun yada yarin bizimde hayelleriz gerceklescek yada bilemezsin iyiki olmamis gonlumuzden gecen dicez, Allah hakkimizda en iyisini bilir.. Bugun boyleyse hep boyle olcak diye bisi yok , nolur sen topla kendini , sen guclu olki butun saglik sorunlarin cozusun bebekte annem mutlu huzurlu artik gelebilirim dedin ..
Lutfen kotulukler getirme aklina, bizler ne kadar yaninda olabilirsek burdayiz senin icin ..

canımmmm neden böyle düşünüyosun herşeyin bir vakti saati var o kızın rızkı o kadarmış bu dünyadan.
sen neden isyan eder duruma geldin eşini düşün o senin yanında ya bide o sana kızsaydı tepki gösterseydi çocuk olmuyo diye. hem daha çok erken bak bana neler yaşadım neler atlattım bende senin gibi isyan etme aşamasına geldim ama hiç isyan etmedim bir defa kocama boşan benden sana çocuk bile veremiyorum dedim saçmalama çocuk için evlenmedik hem allah korusun ya doğumda yada sonra sana bişey olsa ne yapayım ben çocuğu dedi. o zaman ne kadar saçmaladığımın farkına vardım. banada herkes psikoloğa git dedi ama ben dualara sarıldım hep dua ettim kuran okudum ayetleri okudum çok şükür yendim artık.

bide şunu düşün
tamam doktor sana 3 aylık ömrün kalmış dedi
eşini hiç düşünmüyomusun... ne kadar üzüleceğini hayal ettinmi hiç
vaden dolana kadar kimbilir nasıl acı çeker
yada annene nasıl söyleyeceksin bu gerçeği
söylesen 3 ay boyunca gözünün önünde hergün eriyip bitecek
söylemesen sonra şoku atlatamayacak ve onunda sağlığı bozulacak
Allah aşkına mantıklı düşün canım. ölüm herşeyin sonu değil.
ölmeyi bu kadar çok istiyosun ama geride bırakacakların ne olacak. ya çocuk olur neden acele ediyosun bak benimde yok ikimiz aynı acıyı yaşadık seni çok iyi anlıyorum ama lütfen kendini bu kadar harap etme
hem bunun aşıulaması var tüp bebeği var doğal yolla zaten olur bebeğin sadece daha saati gelmemiştir ama olmazsada bi sürü yöntem var bebek için.

Canimm cok tesekkur ederim hepiniz iyki varsiniz zaten girip sizin guzel haberlerinizi okuyunca bile yuzum guluyo bana cok iyi geliyosunuz zaten en kotu gunlerimi de sayenizde atlattim bakalim hayat bize neler gostericek her sabah uyandigimda bugun normal bi insan olucam diyorum ama gun icinde yine sacmaliyorum agliyorum bagarip cagariyorum sacma sapan davraniyorum cok zor gunler atlattim hicbi zaman kolay bi hayatim olmadi hep sinandim ama guclu durdum simdi sanirim o gucumu kaybettim gardim dustu(bu bi sinavsa zaten sinifta kaldim surekli isyan halindeyim allah sonumu hayir etsin insallah daha fazla hirpalamadan bi umut isigi gostersin yasama sebebi versin tum isteyenlere (sizin bebisler bi saglikla dogsun su an en onemlisi bu allah kimseyi evladiyla sinamasin (off sisirdim sizi de dimi ben en iyisi yazmiyim okuyim cikiyim bi siz varsiniz mutsuzlugumu yansitmadigim cunku :)

Hep dusunuyorum canim bunlari beni seven ve uzulucek olan insanlari ama inan su anda da uzuyorum herkesi hemde cok annemle konustuk gecen gun agladik oturup ben senin bu mutsuzlugunu goruyorum ne kadar uzuluyorum biliyomusun dedi halbuki ben hic yansitmadigimi saniyodum rol yapmaktan yoruldum hem bedenen hemde ruhen cok yorgun hissediyorum(bebek degil sadece mutsuzluk sebebim kuzucum birikmislikler bugune kadar ustunu kapattim sandigim hersey bebegimi kaybettikten sonra gunyuzune cikti resmen gecmis hesaplasmalari yasadigim uzuldugum hersey canlandi taptaze su an psikolojik yardim almam sart dini inanclarim zayifladi resmen sen ne guzel kuranla duayla toplamissin kendini bense isyan pesindeyim (

canım isyan etme al psikolojik destek hatta gerekirse ilaç kullan ve bebek planına 3-5 ay ara ver bende çoğu zaman zor zaptettim kendimi evde hala antidepresanlarım duruyo atmadım ama her seferinde atlatabilirim dedim inşallah sende atlatacaksın canım yeni ay sana yepyeni umutlar getirsin inşallah. her zaman dualarımdasın bebeğim

Canım bu yazdıklarına çok üzüldüm sen bunalıma girmişşin bi an önce kendini toplaman lazım herşey öncelikle çocuk degil allah nasip kısmet etmediyse elinden bişey gelmez beklemek çok zor katılıyorum ama bu senin elinde olan birsey değil ki yani çalışmadam sınava girip kaybettim diye kendini suclayabilirsin ama bu mantıkla halledilebilecek bişey değil sen istersin denersin ve olmaz yapacak bişey yok bir de belirli bir hastalığın var mı bilmiyorum ama sanırım daha aşılama ve tüp bebeği denememişsin umudunu kaybetmen için cok erken yine de allah sana yardımcı olsun iç huzuruna kavuştursun çok fazla da isyan etme Allahım insallah hepimize tez zamanda nasip etsin inşallah ben olmazsa aşılamayı denicem yapcak bişey yok bikaç ay sonra

bizler hep üstleniyoruz cocuk olmayınca benim yuzumden olmuyo diye bakıyoruz olaya valla ben eşime dedim git kendine baktır 3 ay daha denicez olmazsa kendine baktırsın bende tüplerime ve hormonlarıma baktırıcam bakalım heyırlısı daha 4.deneme olduğu ıcın erken 3 ay daha bekleyebiliriz aman ya bende ilk ay olur zannedenlerdenim bilseydim ilk gunden korunmazdım :))

Bende oyle dusunuyorum kuzumm gerekirse ara vericem ama psikolojimi toparlamam sart beyin sagligi en onemlisi ve benimki saglikli dusunemiyo su an (cok tesekkur ederim kuzum bana allah akil fikir versin diye dua et bolca beni yolundan cevirmesin dine imana doniyim ne geldiyse senden kabulum diyebiliyim ilk zamanlarda oldugu gibi(

Evet canim iyi degilim depresyon sanirim biran once gecer insallah hersey bebek degil tabii belki de hic olmuycak bilemeyiz ki herkesin olucak diye bisey yok ama ben o zaman baska seylerle mutlu oluyim dayanma gucu versin allah hepimize su ruh haliyle ne asilama ne tup bebek dusunemiyorum cok yipratici bi surec allah yardimcimiz olsun hepimizin sende en kisa zamanda kavusursun insallah bebecigine

Valla evde dedemde hatira kalma bir tesbih var hactan almis zamaninda , vefat edince bir onu almistim hatira olsun diye cikariyim bari sandiktan zaten baskada yok evde simdi aklima geldi yoksa ben nohutla fasuyeyle fln saycaktim ..

Haha fasulye nohut :) canımsın ya Dede'nin de bu işte bi sewabı olacak Rabbim mekanını cennet etsin

Görkem canım sen neler diyorsun tatlım hersey Allah'tan tabiki bak biz üzülüncs olumsuzluk yaşayınca sabır etmemizi sonunun güzel olacağına inanmamızı söyleyen sen nasıl kendin için inanamazsın kesinlikle hersey senin içinde ii olacak sınavdan kalmakta yok silkeken toplan kendine gel bebeğim. Hem bebeğin gelince güçlü bit annesi olmalı. Ayrıca şu an Allah korusun parmağına birşey olsa nasıl üzülüp yürekleri parçalanacak insanlar var etrafında bir de sen ölsem diyorsun eşin annen ve diğerleri nasıl dayanabilir bi acı olur onlar için bizler için sen benim burada tanıdığım en güçlü insanlardan birisin ve gücüne hala ihtiyacımız var lütfen kendine gel bebeğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…