HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Toparlanicam bebegim insallah yine herseye umutla bakan guclu insan olucam eskiye donucem kendime hep bu bi donem gecicek hersey duzelicek diyorum guzel gunler yakinda diyorum insallah oyledir hayatimda duzeltmem yoluna koymam gereken seyler var aslinda belki de bisey duzelse gerisi domina tasi gibi gidicek ama nerden baslamaliyim bilemiyorum esim vardiyali calisiyo birbirimizi goremedigimiz gunler oluyo onu cok ozluyorum bazen izmirde is olanagi kisitli ha deyince bulunmuyo benim sozlesmem araliga kadar ee sonrasinda yasam standartimizi dusurucez mecburen kirada oturuyoruz uzun zamandir biseyler yapmaliyiz diye dusunuyorum ailesi edirnede orda evleri var kirada olan acaba gitsek azicik kendimizi toparlayip doneriz yine diye dusunuyodum esime soyledim sen yapamazsin orda falan dedi ama ben ailesini cok seviyorum hem beraber oturmuycaz ki huzur olsun yeterki ben onunla heryerde yaparim ailemden ayri kalmak zor gelir sadece ama gecen gun annemle konusurken o da dedi isterseniz gidin edirneye bizde geliriz yanina ne olucak baglayan bisey yok sik sik gider geliriz dedi bugun annesine soyledim cok sevindi babamin aklinda olsun is icin dedim o da siz yeterki gelicem diyin ben size is bulurum dedi kafam oyle karisik ki sizce yapabilirmiyim??yapmalimiyim yada??ailelerimiz cok iyi anlasiyo izmire geldiklerinde falan hep beraberiz benimkilerde gelince deli divane olurlar hem ogullarini cok az goruyolar izmire 10 sene once okumaya gelmis senede 2-3 kere gorusuyolar ozluyolar ben cocuk istemeye basladiktan sonra cok uzulmeye basladim bu duruma ananesi hasta onlar sik gelemiyo ama benimkiler gelir belki hayatimi degistirmek iyi gelir belki de daha kotu olur kafam cok karisik (

canım yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm ama dediğin gibi senin olayın sadece beebk değil içine attıkların birike birike kocaman olmuş beebk olayıyla kendini baskılayıncada hoop fırlamış dışarıya hepimizinde zaman zaman geçtiği o kötü dönemlerden geçiyosun canım şuan bu günlerde geçicek ve ne kadar çok üzülmüştüm ne kadar saçma sapan şeyler düşünmüştüm diceksin inş. sahip olduklarına bi bak seni seven bi ailen var eşin var eşinin ailesiyle aranız iyi yani kayınvalide kayınpeder problemin yok (anladığım kadarıyla) en basitinden eşin karşına geçip ben başkasıyla evlencem senin çocuğun olmuyo dese ne düşünürdün sorun erkekte olduğu halde sırf erkeklik gururundan kadından dolayı deyip karısından boşanıp hatta boşanmayıp üzerine kuma getiren bisürü erkek var peki ya kayınvalidenler eşine baskı yapsalar seni dışlasalar çocuğu olmadı hala boşa bunu diye allah korusun başımıza gelmediği için bilmiyoruz ama malesef bunlar var hayatta lafa gelince dinden imandan namustan bahsedip işine gelince afedersin annesini bile satacak bisürü insan var allahım dermansız dert vermesin kimseye canım bi geçiş dönemi geçicek sabah olcak güneş doğcak emin ol ama ölmeyi düşünmek ne demek canım ölmekle herşey bitiyomuki bi düşünsene öteki dünyayı şunu bunu geçelim arkanda bıraktıkların nolcaklar arkadaşlar zaten söylenmesi gereken en güzel şeyleri söylemişler daha fazla bi söze gerek yok ama bırak öldükten sonraki hesap sorgu olayını seni sevenlerin ne hale geleceğini düşünmek bile insana yetiyor bak daha dün yazdım ölsem annem ne yapar ne kadar üzülür diye düşündüm mahvoldum inan onları düşünürken ne kendim ne eşim ne çocuğum hiçbiri aklımda yoktu annem vardı sadece ve allahım nolur anneme o acıyı yaşattırma bana diye dua ettim sabret canım benim sabret rabbim mükafatını en güzel şekliyle vercektir hepimizin böyle zamanları olmuştur sorsan burda herkes anlatsa vay bee yok artık nasıl dayanmış deriz ağzımız açık dinleriz ama aynı şekilde başkalarıda bizim yaşadıklarımıza vay bee der herkesin imtihanı farklı içimden gelmiyo okuyamıyorum felan diye düşünme gerekirse kendini zorla dua et bol bol kuran oku inşirah suresini oku bol bol benim tam tamına 1sene gece gündüz ağladığım bi dönemim oldu ve fetih suresi ve inşirah suresi sayesinde o buhranın içinden çıkabildim herkes benim artık delireceğimi düşünmeye başlamış ozamanlar:)) daha girmediğin bi sınav için başarısızlıkla sonuçlandı diyemezsin canım benim nelerden geçtin neleri atlattın bizim bildiğimiz ve bilmediğimiz bu zamnalrda geride kalcak rabbim dayanma gücü versin inş sizi sıkıyorum herkesi sıkıyorum felan diye düşünme gelip bize anlatcaksın tabi burda kardeşten öteyiz biz elimizden ne gelirse her türlü yardımcı oluruz öyle sıktın bunalttın dicek kimsede yok allaha şükür aramızda seni sevenler sen bu halde olunca üzülenler arasında bizlerde varız silkelen ve toparla bakıyım

Son düzenleme:

Canimm benimm cok tesekkur ederim iyki varsiniz iyki tanimisim sizi :))biliyorum bu gunlerde gecicek hersey yoluna giricek insallah biran kendimi toplayabilirim insallahh(zaten olumu dusununce en cok arkamda birakicaklarimi dusunup uzuluyorum kendime gr acimiyorum uzulmuyorum asil problemimde bu galiba kendimi sevmiyorum insanlari mutsuz ettikce iyice sevmiyorum kendimle kustum resmen aynaya bile bakinca yuzumu burusturuyorum ne zamankj kendimle barisicam biseyleri yoluna sokmaya cabaliycam sanirim

insan önce kendi değerinin farkına varmalı demekki şöyle düşün sen nekadar iyi nekadar sevilmeye layık bi insansınki seni seven bukadar insan var sen herkes için önemli değerli birisin canım sadece bunun farkında değilsin:)

hulya ve ozlem

kizlar dun aksam anlasmissiniz tesbih cekilicek anlasilan... ben yeni gordum :26:... carsambaya kadar bende ceker sayiyi soylerim size olur mu oyle :44:...

beebekk
cnm kizlar ztn soylenicek ne varsa soylemisler ama bunu hayatindaki ufak bir kara delik olarak gor... eminim en kisa surede bunu asicaksin.... her insanin hayatinda boyle donemler olur... herkezin dibe vurusu farkli... ama icine atip susmandansa icindekileri aglayarak yada zaman zaman isyan ederek disa vurman daha iyi... yoksa daha fazla soyutlanirdin... en azindan suan sana olanlarin farkindasin ve bir an once toparlanmak istiyorsun... eger gercekten bu donemi kendi kendine atlatamicagini dusunuyorsan mutlaka git psikologa... cnku kendine esine ailene bile anlatmakta ifade etmekte zorlandigin seyleri karsindaki bir yabanciya daha kolay anlata bilirsin... farkli bir bakis acisi olur... hem onlarda icimizdekini bizden once dile dokebiliyor ....
hic olum ve diger seyleri dusunme... hepimiz icin yazilmis bir yol var... bazen duserek bazen kosarak o yolu tamamlicaz..
ailene kocana saril onlardan guc almaya bak... yapabiliyorsan gercekten mekan degisikligi yap... yenilikler eminim iyi gelicektir...
hem kafan mesgul olmus olur... ama sakin pes etme.... mutlaka bunuda asicaksin.... kendin diyorsun sen guclu bir kadinsin...

hulya ve ozlem

kizlar dun aksam anlasmissiniz tesbih cekilicek anlasilan... ben yeni gordum :26:... carsambaya kadar bende ceker sayiyi soylerim size olur mu oyle :44:...

canım özser paşamız için dua edelim hep birlikte dedim lailaheillaah çekiyoruz 7 eylül cumartesiye kadar 70.000'e tamamlıcaz inş çektiğin kadarını söylersin canım ben not alıyorum

tamam cnm...
bu arada sen en son dr kontrolun ile oncesi arasi kac gundu?
3 hafta kadarmiydi seninde ?:26:

canım benim doktor ayda bir çağırıyor en son 23 temmuzda gitmiştim 1 ay sonra gel dedi ama arada ben rahatsızlanıp 1 ağustostada gitmiştim yanii hesaplarsak 24 gün sonra gitmişim kontrole şimdi yine 1 ay sonra gel dedi 21 eylüle randevu aldım

selam kızlar nasılsınız bakalım?
Bugün sanırım baya sakın buralar ıslerım yogundu bakamadım sabhatan sonra bı baktm hala aynı sayfada :S

off ya ıcım sıkılıor bugn oysakı tatıl oncesı son yarım gun ama hıc o moda gıremedım
aksamda beısıgmız gelıcek ınsallah

ayy cnm sorma ayni sey bende de var bugun... nefes almaya calisioken bile yarim kaliyor sanki...
soyle icimi cekip derin bir nefes alamadim...

bugun havada burda cok sicak ve nemli olucakmis.. etkiliyor heralde bizi

BEBEKK

Canım güzel arkadaşım sen neler demişsin neler düşünmüşsün öyle ,yapma Görkemcim biliyorum sen de yanlış düşündüğünün farkındasın ama insanız işte bazı şeyler elimzide olmuyo ama ben o düşüncelerden sıydıldığını düşünmek istiyorum zaten kızlar gerekli tüm hatırlatmaları yapmışlar ben de aynılarını söyleyip o düşünceni aklına getirmek istemıyorum.
bi kere canım benim ne kadar şanslı olduğunu bilmiyosun farkıdna değilsin olaya ne taraftan bakarsan öyle görürsün elbette sonunda kayıp olması kötü ama en azından doğal yollardan hamile kaldığını çok çok iyi biliyosun bak ben daha o haberi almayı bile beceremedim:))))) artık dalgaya verdim her işi napim ne zaman gelmek ısterse gelsin vardır guzel allahımın bir bildiği,yapacak bişey yoksa beklemekten başka günleri üzülerek kendine zehir ederek heba etme

İzmirden taşınma işi senin kararın ama ben olsam ne İzmir gibi güzel bi memleketten ne de annemin yanında olma lüksünden ayrılamazdım.Çünkü ben burda yalnızım evet kayınvalidemler yanımda bende çok severim her birini,burda eşim var ama kendi annem gibisi yok bazen o kadar istiyorumki o kaar yalnız hissediyorumki kendimi, annenlerin yanında olması gibi büyük bi şans olamaz ayrıca eşine katılıyorum İzmirden sonra orda yapamazsın,en doğru karar senin sizin tabiki

gerekirse psikologa git tabiki nasıl dişimiz ağrıyınca dr a gidiyosak sinirlerimiz ağrıyınca da doktora gitmemiz lazım, eminim kısa zamanda toparlanacaksın, hayatta en önemli şey sağlık ,sağlıksın bi anneyi hangi bebek ne yapsın:)))
öpüyorum seni, seviyoruz seni,her şartta yanındayız,
:123:

yarın bisürü uyuycam bunun hayaliyle bi mutlyum sorma gitsin:))) sabahtan beridri telefon elime yapıştı susmadı gitti biyandanda yine yükleme var onun evrakları şimdi öğle arasıda sakinledi ortalık ayaklarımı uzattım oturuyorum :))

canım oh beşik işinie hallettiniz aradan çıktı siz nasıl beşik almıştınız canım sanırım rsmini atmıştın ama ben unuttum annem çileğe sormuş normal yataklar 1100'den başlıyo büyüyen yaatklar 1500'den başlıyo demişler takım olarakta 2750'den başlıyo demişler yuh dedim yaa ben netteki fiyatlar abartılı şişirme fiyatlar diye düşünüyodum ortalama 4000 lirayı gözdenmi çıkarmak lazım şimdi

Canim cilek oyle cok pahali maskoda var istte TR ye gonderiyorlar cok daha ucuz oda fiyatlari .. Ama mesela ben ikeadan aldim normal yatak + sungeri 300 tl fln birde normal yatak odalari icin iki surgulu kapkli dolap aldim tamam.. 1.5 sene sonra fln normal bir yatak alirim kullanir 12-13 yasina kadar herhalde .. Daha ekonomik diye dusundum cocuk odalari burda hem cok daha pahali hemde dolaplari kucuk geldi , ilk seneler icin iyide sonrasida var bu isin diye, sende mobilyacilarda guzel birsey bulursun eminim..

Bu yatagimiz yaklasik 150 TL
HENSVIK D

Buda sungri oda yaklasik 150 TL
VYSSA VACKERT Matrace do d

Dolapta bu, evde kurunca gene resmini atarim icine raf sepet fln koydurdum ortalama 550 TL aldik
PAX

Birde alt degistirme masasi alirim, ilerde odasina gecincede bir komidin sifonyer bisiler duz beyaz tammalanir.. Zaten besikte cibinlik fln bilan odasinda da duvar kagidi resimler oyuncaklar fln susleyince cok duz gozukmez sanirim mobilyalar..

Canim skma artik kendini rahat ol bosver isi Ozer pasi rhat ettir zaten bgn varsin yarin yoksun, yorma cok kendini ..
Uff Bende cok sklyorum evin tadilat isleri moralimi bozuyor hesapta bu hafta sonu dayisi kuzeneri gelip yapcaklardi ama kuzeni rahatsizlanmis Kis geldi valla bir hafta yagmurda salon olcak yer golet olmus resimleri atarim evde beni daha iyi anlarsiniz.. uff uff yagmur suyu bu yurucek yarin birgun yatak odasida akicak

ayy cnm sorma ayni sey bende de var bugun... nefes almaya calisioken bile yarim kaliyor sanki...
soyle icimi cekip derin bir nefes alamadim...

bugun havada burda cok sicak ve nemli olucakmis.. etkiliyor heralde bizi

Sorma havalardan belkıde saka maka yagmurlar gelıormus bak tam dedıgım gıbı olacak eve gecınce yagmurlar baslıcak serınlıcek hava :S ben onca sıcakta gıttıgım ıle kalcam derdıme bak ya haksızlıkga ugramıs gıbı hıssettım kendımı hahaha alem ınsanm anımallah

canım bence once cılege bakmaktan vazgecerek yola basla derım
bence orası cok pahalı ustelık gereksız pahalı
ben baby teach aldım yıne eklıyeyım resımı sana

bence normal magazalara da bak kesınlıkle faydasını gorursun
ay bende gırsem bı o tatıl havasına

annemler memlekette abım pazar gunu hastaneye yatıcak pazartesı amelıyat olacak o yuzden benım pazar gunu abımlerde kalmam lazım yenge tek kalmasın dıe
su ara gece uykusu falan bende fırar zaten o yuzden nasıl olacak cok merak edıorum heryer sıcak gelıor aksamları kramplar sancılar oluor nasıl olacak cok merak edıorum butun gece zombı gıbı dolasıorum bakalım ne olacak nasıl olacak
annemlerde donecektı cumartesı bız gecen sene kaza yapınca arabanın hurdasını bırakmıstık sımdı satmıslar babamlar ama hurda satıs kaydı gereklı ımıs oda pazartesıye kalmıs donemıorlar amelıyat olacak basında duracak kımse yok ay karmasık ısler ya :S

zaten yegenımde dusmus burnu kanamıs ona ayrı uzuldum
9 aylık daha masa ortusunden tutmus ayakta duruomus ortu de kaydıgı gıbı kafa ustu gerıye dusmus burnu falan kanamıs doktora gıtmısler bısı cıkmamıs allahtan

bende ıkeada aynı besıgı begendım esımı ıkna edemedım ya bı turlu snunda bu besıgı aldık ıste bence aldıgınız esyalar cok guzel canım gule gule kullansın meryem kızımız

ay kesınlıkle bugun var yarın yokum ıste ama yıne de mecbur pasa pasa sıcaklarda gelıorz cnm
ay senınde bıtmedı cılen valla kocanın tembellıgı basına ıs acıp duruo
ınsallah bı an once bıter keske 2 ay once baslasaydınız sımdıye epey yol alırdınız

Sagol canim, sizde iyi gunlerde kullanin ins cicilerinizi saglikla huzurla buyusun bebislerimiz..
Bu hafta sonu sana yine bir suru is dudmus , cok gecmis olsun yigeninede, ama sen yormamamya bak kendini haa gayret az kaldi onumuzdeki hafta tatildeyiz bir ayligina :))

kız bır aydan daha uzun degılmı hemen gelmesın kız bebısler :)
ekım 15 den sonra beklıorum ben acele etmesın ıstıorum ama aksamları hakıkaten tırsıorum
dunde yıne kramp gırdı bı ara kalktım evı topladım mutfakta bulasık falan vardı odada camasırlar onları kaldırdım doguma gıdersem ev dagınık kalmasın dıorum

Aman erken gelmesinler tabi kesinlikle anacim geliyor 10 ekimde en az uc bes gun temizlik fln yapariz onla 15inden once olmaz
Uff valla benim ev Allahlik aksam 8 gibi evde oluyorum bazen yemek yapip yemege bile useniyorum, hemen yatip uyuyorum.. Gece 2 -3 kere tuvalete kalkmaktan uykumu alamiyorum sanki ama onun disinda agrim fln yok cok sukur, birtek sabaha karsi bacagimi uzatirken bazen ole bir kramp girikorki bacagima anlatamam ..

Yaa kozalakta yaklasmaz oldu 3 haftayi gecti artik ruyalarima giriyor abuk subuk seyler, bugun doktora sorcam ama nettede 33 haftadan sonra yapmayin kasilmalar erkek dogumu tetikler yaziyor.. Ama sanki kozalakla birlikte degilmisiz gibi bir sogukluk varmis kavga ettigimiz zamanlardaki gibi hissediyorum sinir yapiyorum bos yere bagiriyorum bazen adama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…