HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kızlarrr bişi sorcamm

bu ovülasyon testini 10.günü ypıcam ya sonra o günümü ilişki olucak yoksa ertesi günümü

kullananlarr yardımcı olabilrmisiniz baanaa

kızlarrr bişi sorcamm

bu ovülasyon testini 10.günü ypıcam ya sonra o günümü ilişki olucak yoksa ertesi günümü

kullananlarr yardımcı olabilrmisiniz baanaa

canım çift çizgi gördüğün günler ve sonrası ama sen silik de çıksa değerlendir.. önce silik çokmaya başlıcakmış sonra ikiside koyu olacakmış işte o gün.. ama sen öndende başla çalışmalara

he kız sakın bedavaya verme. erkek tarafı düşünsün zordur almak bizden kızı misali. ağır olmak lazım ağır.

oğlan tarafındanda ses yok anacım bişi yqzdıgıda yok danteli mutfakta kullanacagı yatak odası halısı perdesi ıvırı zıvırı benden aaa küçük parçalar çok tutuyo zaten gerisinide o düşünsün

canım benim bu kafaya takma olayı zor biliyorum fakat. biraz akışına bırakmak lazıım. stres yapma bakma herşey yolunda gidecek

evet aslında öyle mesela normal gunluk hayatımda çok fazla aklıma gelmiyo mesela ben 1 hafta burda yoktum o zaman nerdeyse aklıma bile gelmedi gezdim dolandım durdum ama buray agelince buraya takılınca biri bi beliri yazıyo aaa bende de var dıyorum aslına bakarsan aylardır her belirti var zaten olmuyo onuda biliyorum herşeyin psikolojık oldugunu kısmette ne zaman varsa o zaman olacak onu da biliyorum

ayy ne güzel dedin yaa inşaallah dediğin gibi olur yaa..

böle mi yapılıyomuş beşik kertiği

Down sendromlu ikizlerden birinin kalbi durdurulunca diğeri de öldü...
Güncelleme:21 Şubat 2013 11:28
Adana'da ikiz bebeklere 5.5 aylık hamile olan 36 yaşındaki Hatice Demet Buzpınar'un down sendromu olduğu saptanan ikizlerinden birinin kalbine iğne yapılarak gelişimi durdurulunca, diğer bebek de anne karnında öldü. Olaydan iki gün sonra, annne de hayatını kaybetti.

İddiaya göre, bir fabrikada dış ticaret uzmanı olan Hatice Demet Buzpınar'ın ikizlerinden birinin down sendromu olduğu saptandı. Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde görevli Prof. Dr.Cüneyt Evrüke, Buzpınar'a down sendromu olan bebeğin kalbine iğne yapılarak gelişimini durdurabileceğini ya da bu şekilde dünyaya getirebileceğini söyledi. 1 çocuk annesi olan genç kadın, down sendromu olan ikizin kalbinin durdurulmasını isteyince 13 Şubat'ta Balcalı Hastanesi'nde operasyon yapıldı. Taburcu edildikten 2 gün sonra evinde fenalaşan Hatice Demet Buzpınar tekrar götürüldüğü hastanede ameliyata alındı.

Genç kadının, kalbi durdurulan bebeği, diğer ikizi ve rahmi alındı. Yoğun bakımda tedavisi süren genç kadın, 18 Şubat'ta geçirdiği kalp krizi sonucu öldü. Aile, Prof. Dr. Cüneyt Evrüke hakkında ihmal iddiasıyla suç duyurusunda bulunurken Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yeşim Taşova da, olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldığını açıkladı. Prof.Dr.Cüneyt Evrüke ise ihmal ve kusur iddialarını kabul etmedi, "Ailenin acısını anlıyorum ama bu bir komplikasyondu" dedi.

Aynen canim bende bu oy cok aglafim regl bugun bitti. ben 6 gun gecince hamileyimdir dedim. ama degilmisim. yeni ueni duzeliyorum. bu aya konsantre oldum. bi de bu ay kayinvalidemlerde gelecek tam. yumrt. vakti.

canım benim fırsat işte. böyle kaçamak mik mik yapınca belki başka şeye konsantre olursun da bebiş gelir. ya doğru söylüyom kaçamak yapınca yakalanma korkusundan bebeğe konsantre olmayacaksın ve bebek olacak bak görürsün dediydi elsel dersin.

he kız sakın bedavaya verme. erkek tarafı düşünsün zordur almak bizden kızı misali. ağır olmak lazım ağır.

yaww yabancı sayılmam ben bu kadar yüklenilir mi canııımmm

anammm. doğru söylüyon valla küçük parçalar daha çok tutuyo. erkek tarafından hala ses yok. anacım gözümü korktu ne.

bencede kaçırma cnm ama bende ilk çift çizgi çıktı ama sanırım t daha koyu olmalıymış hatta mor gibi benim ki ilkine yakındı resmen çifti yani sonra sadece tek çıktı dün yaptım silik çıktı yinede değerlendir ben değerlendiremedim sen değerlendir baree

Kızlar merhaba.. Haftaya cuma doktora gidiyorum ara ara beta hcg yi tekrar yaptırıyorum sma doktor ve hastane konusunda kararsızım Ankara'da olup doktor tavsiyesinde bulunabilir misiniz bana.??

yaww yabancı sayılmam ben bu kadar yüklenilir mi canııımmm

zaten yabancı olmadıgın için eski usul kertme yapmıyom bide onu yapsam takısı makısı 10 adet 20 gramdan adana burması 1 set 1 tek taş 1 söz yüzügü nişan söz düğün giğisileri geceligi günlük giyecegi gezmelkik ayrı olsun ev şyaları en lüksünden salon takımı gümüşlük ha birde ev olsa daha iyi olur çocuklar zorlanmaz hani geçimde aboovvvvvvvvvvvvv düşündümde böyle isteyenler varmıki

anammm. doğru söylüyon valla küçük parçalar daha çok tutuyo. erkek tarafından hala ses yok. anacım gözümü korktu ne.

yaw yazdıkya üste adamı hasta etmeyin oğlum büyüsün etsin kendi alır eşyalarını öle de herşey istenmez erkek tarafından

Ayyyy ben vazgçtim kzıım olsun benim oğlan evermek ne zormuş meğer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…