- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #3.061
ay her sabah hazırlanırken çekmecegi açınca gözüme çarpıyo bende yaptımm bitiiiiii
heheheh tamam yarın yapıyroum sabah 7 de kalkarkalkmaz bi gün ovulasyon testidne gördüğm gibi çifti görürüz inşallahsizden de onayımı aldım benden gunah gıtıı yarın yapıyorum
evet canımmmm evde birsürü test var boşamı beklesin onlar orda öle yazıkkkkişe yarasınlar biraz zaten koleksiyon yapıcam artık tek çizgileri
nesrine baksana yapmış testini ohhhhhh kafası rahat.Zaten sonuç sen yapsanda testi yapmasanda değişmeyecek öyle düşün.
hekız şimcik test mest yokkkohhh yarasın. ne diyim şimdi. aman iyisini yapmışsın aklında kalacağına. sözün parana geçer dimi ama
anam benimki kız öyle bedava virmem kaç yılda bir buldum dimi oglan tarafı düşünsünn
kızlarrr bişi sorcamm
bu ovülasyon testini 10.günü ypıcam ya sonra o günümü ilişki olucak yoksa ertesi günümü
kullananlarr yardımcı olabilrmisiniz baanaa
he kız sakın bedavaya verme. erkek tarafı düşünsün zordur almak bizden kızı misali. ağır olmak lazım ağır.
canım benim bu kafaya takma olayı zor biliyorum fakat. biraz akışına bırakmak lazıım. stres yapma bakma herşey yolunda gidecek
evet yaaa sanki ben testi yaptım diye sonuçmu değişcek varsa zaten bi gün ortaya çıkacaknesrine baksana yapmış testini ohhhhhh kafası rahat.Zaten sonuç sen yapsanda testi yapmasanda değişmeyecek öyle düşün.tutmayın beniii yarın ilk idrarla yapıyorummmmmmmmmm itiraf edeyim dün akşam zor tuttum kendimi yapmamak için ama bu göğüslerimdeki gariplik ve asıklarımdaki batışmalar beni aşka davet ediyor:18::18:
canım simdi sen yazınca hatırladım sırt bel ve bas agrısı bende de olduvalla ben senden cok ümitliyim canımm yaa hatta siz nesrinimle besik kertmesi yapıcaksınız yaa senin oglan nesrinimin de kisti gider gitmez kızı olucak bence en gec 2 aya seninki 1-2 ay buyuk erkek biraz buyuk olsun zatennn
İki aile, çocuklarını ileride evlendirmeye söz verirler. O halde geleneğin temelini, söz verme oluşturur. Beşik, söz vermenin tanığı olur. Bunun için beşiğe üç kertik yapılır. Eğer beşiği kertmezlerse sadece söz verirler. Bu söz verme sırasında şöyle derler:
"Allah tanık olsun ki büyüdüğü zaman oğluma (kızıma) kızını (oğlunu) alacağım." Bu söz verme adeta yemin niteliğindeydi. Bundan sonra her iki taraf da yere tükürürlerdi. (3)
Aynen canim bende bu oy cok aglafim regl bugun bitti. ben 6 gun gecince hamileyimdir dedim. ama degilmisim. yeni ueni duzeliyorum. bu aya konsantre oldum. bi de bu ay kayinvalidemlerde gelecek tam. yumrt. vakti.
he kız sakın bedavaya verme. erkek tarafı düşünsün zordur almak bizden kızı misali. ağır olmak lazım ağır.
oğlan tarafındanda ses yok anacım bişi yqzdıgıda yok danteli mutfakta kullanacagı yatak odası halısı perdesi ıvırı zıvırı benden aaa küçük parçalar çok tutuyo zaten gerisinide o düşünsün
oğlan tarafındanda ses yok anacım bişi yqzdıgıda yok danteli mutfakta kullanacagı yatak odası halısı perdesi ıvırı zıvırı benden aaa küçük parçalar çok tutuyo zaten gerisinide o düşünsün
canım çift çizgi gördüğün günler ve sonrası ama sen silik de çıksa değerlendir.. önce silik çokmaya başlıcakmış sonra ikiside koyu olacakmış işte o gün.. ama sen öndende başla çalışmalara
evet kız sezgi hepsini analdımda yere tükürmeyi anlamadım oda tükürdüğümü yalamammı oluyor ne
yaww yabancı sayılmam ben bu kadar yüklenilir mi canııımmm
anammm. doğru söylüyon valla küçük parçalar daha çok tutuyo.erkek tarafından hala ses yok. anacım gözümü korktu ne.
zaten yabancı olmadıgın için eski usul kertme yapmıyom bide onu yapsam takısı makısı 10 adet 20 gramdan adana burması 1 set 1 tek taş 1 söz yüzügü nişan söz düğün giğisileri geceligi günlük giyecegi gezmelkik ayrı olsun ev şyaları en lüksünden salon takımı gümüşlük ha birde ev olsa daha iyi olur çocuklar zorlanmaz hani geçimdeaboovvvvvvvvvvvvv düşündümde böyle isteyenler varmıki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?